2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Dusunmuorum zaten gtmeyi.riske atamam doktor bile hep yat hareket cok etme en azindan uc ayi atlatana kadar sabret dedi. Snopun dedigi gbi rol yapmam gerek biraz sanirim ama bakalim becerebilcekmym pek iyi oyuncu dglm .braz gicik oldgmdanda gtnek istemiorum yok soyle boyle giyin dediler ya.hic gtmiyimde gorsunler. Gdersem zaten kardesime haksizlik yapicakmisim gbi hissediorum .o halinle ele gittin bana gelmedin die dusunmezmi insan.sahsen ben dusunurum.bazen bu esler cok uyuz oluor.esimi cok seviorum ama bu beni her yere goturme merakindan nefret ediorum.smdi onun derdi esin nerde tek geldin aa falan dicejler die dusunuor ben biliorum.o yuzden benide goturmek istior

Sanki yarınki nisana gidersen kardeşine haksızlık olur gibime geliyor çünkü kardeş bu ötesi yokki. Yinede iyi karar ver esinle tartışma dan arani açmadan orta yolu bul

Şahsen sen benim ablam olsan durumundan gelmemeni anlarım ama başkasının nisanina gidersen işte o zaman tavrim değişir. Kocanda bunu anlayisla karşılar diye düşünüyorum. Tabi karar senin kararın

Şahsen sen benim ablam olsan durumundan gelmemeni anlarım ama başkasının nisanina gidersen işte o zaman tavrim değişir. Kocanda bunu anlayisla karşılar diye düşünüyorum. Tabi karar senin kararın
E tabiki.yahu birak senin ablan olmayi ben kendim bile yadirgayip uzulurum.aslnda kardesimin nisanina gtmeti cok istedim ama kararsz kaldim.bide elif kucagmda yayan gdemezdim cok uzak atakoyde. Annemde iyiki gelmedin cocukla heba olurdun dedi ama benm aklim tabi kaldi.smdi keske bi sekilde gdebilseydim insan o an yaninda olmak istior ama kismet dglmis ins dugune.sonra kardesimle konustum trip atcak sandim aama son derece anlayisli karsiladi iyiki gelmedin falan dedi.neticede yegenini nisanindan daha onemli tuttu olmasi gerekende bu.

Sanki yarınki nisana gidersen kardeşine haksızlık olur gibime geliyor çünkü kardeş bu ötesi yokki. Yinede iyi karar ver esinle tartışma dan arani açmadan orta yolu bul
Konustuk cnm ben braz numarada yaptim Allah affetsin.anlayisla karsiladi ama bu seferde cocugu gotureyim iyi bakarim vallaha dior.ben aklim kalir olmaz diom oda kmseyebvermem dior.smdi bunda anlasamadik

Konustuk cnm ben braz numarada yaptim Allah affetsin.anlayisla karsiladi ama bu seferde cocugu gotureyim iyi bakarim vallaha dior.ben aklim kalir olmaz diom oda kmseyebvermem dior.smdi bunda anlasamadik
Tövbe yarabim o daha fena zaten aklın kalır.illa birinizi alacak

Benim de aklım kalır ya.
zaten eşim arada diyor, büyüğü kardeşlerime götüreyim diye "asla" diyorum. telefona bir dalıyor, hiçbir şeyi gözü görmüyor.

Ben olsam gönderirdim heralde yani bilmiyorum belki benim gerçekten biraz dinlenmeye kafami dinlemeye ihtiyacım var üç çocuk beni psikolojik olarak beden olarak çok yoruyor kızların okadar zararı yok ama oğlum tek başına devlet zaten eşine güveniyor san yolla canım ama elifte çok küçük daha okadar saat dayanabilcekmi yolda uzun dedin olc tart ona göre karar ver

Ayy o daha fenaymış ben bugün 1 saat yolladım eşimle babaannesine aklım kaldı hadi gelsin artık diye ilk kez bensiz gitti hemde 2 kat üstümdeler

Ayy yok ya şimdi ogluma baktımda bu kadar küçük çocuğu ben de yollamazdim benim kızlar kadar büyük olsa sıkıntı olmaz ama elif daha çok küçük ama.

Ya ne bileyim sanırım ben buyusede kolay kolay yollamam. Kızıma asla dokunmasını bile istemediğim şahsiyet var. Herkese diyorum 18 yaşına gelene kadar ben nereye kızım oraya. 5 ya da 6 aylıtı kuzeni geldi genç kız beni çağardi üst kata babaannesine isim vardı kızımı istedi yok dedim ben nerede o orada şaka yapıyorum sandı halasi falanda gelmişti hatta

Ayy o daha fenaymış ben bugün 1 saat yolladım eşimle babaannesine aklım kaldı hadi gelsin artık diye ilk kez bensiz gitti hemde 2 kat üstümdeler
Ay bir kere eşim ben cikmayinca cikarayim dedi Hayır dedim çıktı geldi istesem cikarirdim hiçte bişey yapamazdin dedi sadece tartışma olmasın diye cikarmadim dedi. Benim kimseden sakladigim yok ama sırf kızımı sevecekler diye isim ya da ne bileyim herhangi bişey yaparken cikamam.

Sende mi aynı binadasin

Benim işim vardı cikarayim mi dedi bende iyi dedim yarım saat sonra gel 1 saat oldu kızdım gelince bir daha yollamam dedim eşime. Babası yanında diye göndermiştim zatenBen de ilk kez yolladım pişman oldum kuzeni ordaymis Abla Abla diye gelmek istememiş ağlamaklı geldi ben kapıyı açınca sustu.

Beni yalnis mi anladın canım ben babası götürüyor diye gonderebilirsin dedim bende şahsen kizlarimi ben yada babası yokken biyere gondermem.ama iki dedesi babaannesi ve annanesi ayrı tabiki.onlara güveniyorum

Daha smdi gozumu actim elif yataginda gozu acik donup duruor .hala yatak keyfi yapioz anlicaniz yarim saat sonra esim isten kahvtiya gelecek .snopdrog dedigin gbi braz daha buyuk olsa dinlenmek adina dusunmem gonderirim neticede yabanci degil babasinin yaninda.ama cok kucuk anneye muhtac.bende benim olmadgm yere gonderme taraftari dglm ama genede bakim bir dusuneyim

Eveeet dk bir gol bir.an itibariyle eve gelen esim gene tutturmaya basladi.hadi hazirlan gdelim soz sana yardim etcem yada cocugu ver goturim .basa sardik bide kadin milleti zor derler

Eveeet dk bir gol bir.an itibariyle eve gelen esim gene tutturmaya basladi.hadi hazirlan gdelim soz sana yardim etcem yada cocugu ver goturim .basa sardik bide kadin milleti zor derler
Nisan eşinin yeğeninin sanırım dimi. Çok yakın ya o da yanında olmanı istiyorum ama git ya da gitme diyemem canim karar senin önce bebegini sonra eşini düşün ona göre karar ver

Beni yalnis mi anladın canım ben babası götürüyor diye gonderebilirsin dedim bende şahsen kizlarimi ben yada babası yokken biyere gondermem.ama iki dedesi babaannesi ve annanesi ayrı tabiki.onlara güveniyorum
Bende babasına bırakırım tabi kendi anneme falanda ama bazı sebeplerden dolayı bırakmayacağım insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…