2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
biz cıkartamadık canım o annemin el emeği dantellerinden. mecbur camasır suyuna batırmak zorunda kaldık sonra da mis gibi oldular canım. tabi konu bebek kıyafetleri biraz daha dikkatli olmak lazım ama ne biliyim birkere batırıp cıkartınca bir sorun olmaz diye düşğündüm

neyse bakalım sabun tozumda kalmamış evde zaten bugün yıkamıcam zaten :15:

Kizlar yaaa benim migde bulantilarim kesildi istahim acildi ve cok enerjik hissediyorum kendimi ama bulantilar bana bebisimin iyi oldugunu hissettiriyodu simde bisey hissetmeyince endiselerim artti insallah biran once hareketlerini hissetmeye baslarizda iyi olduklarini biliriz yarin tarama testinin sonucunu almaya gidicem bakalim randevuyu nezamana verecek insallah sonuclarimizda iyi cikar buarada cinsiyet konusunda ben enbastan beri hep erkek hissediyorum bakalim hayirli saglikli olsunlar insallah

evet canim haklisin bizim bebislerimiz yani biz karar veririz degilmi? benim kv dede isim begenmiyor, ne o öyle diyor, güzel isimler secin falan demeye basladi bile...
daha hic birsey belli degil.
kadin agliyor telefonda, gelin izine diye...duygu sömürüsü yapior ogluna (gecen yapti, kavga etmistik) simdi birdaha böyle annen duygu sömürüsü yapar sende benimle kavga yaparsan dedim o zaman cok kötü olur....
damardan giriyor kadin yaaaaa......
ya oglunu neden üzüyorsun, neden agliyorsun, kapat telefonu o zaman agla...sanki biz milyoneriz de gitmiyoruz izine...aaaahhhhh bu kv deler yokmu

neden esin kizmi istiyor?
benim esimde erkek diyor....
AY CANIM Allah akıl fikir versin bunlara ben bebeğimin cinsiytini söylememeyi düşünüyom babasına bile

:3:Cnsiyeti öğrenen arkadaşlar, çin takvimine göre nasıl? Yani uyuşuyor mu? :27:Ben daha öğrenemedim. Meraktan çatlayacağım. :52:Hani doğru değil biliyorum. Çünkü cinsiyeti belirleyen baba. Yine de merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim.:32:

Hamiş Arkadaşlarım dünden bugüne şiddetli bir baş ağrım söz konusu, benim gibi baş ağrısı yaşayıp ilaçsız tedavi edenlerin tavsiyelerini bekliyorum.. Nasıl kurtulurum bu ağrılardan LÜTFEN YARDIM edinnn :( :2:

geçmiş olsun cnm benimde başım ağrımıştı yapıcak hiç bişey bulamadım birden soğuk iyi gelirmi diye düşündüm eşimden buzluktan şu şişliklere falan konulan uzun süre soğuk kalan adını bilmediğimmm şeyi istedim başıma koydum sonra uyumuşum sabah kalktığımda iyiydim şaşırdım çünkü normalde öyle bi baş ağrısıyla uyuyunca sabah kalktığımda daha da şiddetli dvam ederdi kendini üşütmeden denemeye çalış istersen umarım iyi gelirrrrrrr.

bi kaçamak yaptım ve başka doktora gittim şükür herşey yolunda suyu da güzel haftasıyla uyumlu dedi baş çevresini midesini kalça kemiğini bacak ve kol uzunluklarını ölçtü 110gr olmuş 10,79cm boyumuz var :nazar:
ve 12+6 da doktorumuzun %55 ihtimalimiz kesinleşti oğlumuz olacak inşallah inşallah ankete oyumuda verdim :16:

bi kaçamak yaptım ve başka doktora gittim şükür herşey yolunda suyu da güzel haftasıyla uyumlu dedi baş çevresini midesini kalça kemiğini bacak ve kol uzunluklarını ölçtü 110gr olmuş 10,79cm boyumuz var :nazar:
ve 12+6 da doktorumuzun %55 ihtimalimiz kesinleşti oğlumuz olacak inşallah inşallah ankete oyumuda verdim :16:

maşallah oğluşuna :) erkekler atak yaptı , gördüğüm kadarı ile doktorlar ilk önce ne söylüyorlarsa kesinleşirken de aynı sonuç oluyor

Kızlar öğlen evin haline dayanamayıp elektrik süpürgesini açtım, bir güzel süpürdüm ama o saatten beri belimin ağrısından duramıyorum :( perişan oldum temizlik aşkına

hayırlı olsun canım ohh ohh baya da kilo almış prensin :) suyunu nasıl anladı benim dokoturm suyu hakkında hiç birsey soylemedi. seninde bu doktorunu beğendim kol ve bacak boyuna kadara soylemiş. yaa benim doktorlarım neden boyle hiç birsey soylemiyorlar? bu gidişimde ende soracağım hepsini. maşallah diyorum annesine ve prensine. forumda erkekler coğunlukta olmaya basladı maşallah :) biz azınlık olarak kalacağız sanırım kızlar olarak

Ben orada merve hanıma gittim.Tüp bebepe ise Mert bey vardı vip bölümünde o yönlendirmişti.Ama Vedat bey varmış mesela o çok iyiymiş. Kentteki bayan doktoru inan ben de bilmiyorum .

Ben çigdem hanıma gidiyorum perşembe gidicem 2.kez bakalım nasıl olcak? Doğum konusunda kararsızım bayağı. Tınaztepe yi de önerenler çok. Egepol var bir de ama ters geliyor orası bana. Canım gene konuşalım bu hastane işini izmir de sıkıntılı seçenek çok fazla diil sanki

Izlar internetten bi bakayim dedim sonuclarimiz cikmis su sekilde...
free bhcg=56.6 mom=1.6
Papp-a serum=1744 mom=0.81

Biyokimyasal risk=1:412724
Down sendromu riski=1:9810
Trisomi18/13 riski=1:22000000
Yas riski=1:1300
Sonuc negatif tarama

cok sukur arkadaslar anladigim kadari ile sonuclarimiz guzel cikmis Allah a hamd olsun insallah bekleyen herkes guzel sonuclar alir:):16:

teşekkürler cnm. işte oda yapmak çok güzel çok ta keyifli ama doğduğunda odasında yatıramıyorsun , daha sonra çocuk odası almak daha mı mantıklı acaba? ikinci kız olacak senin galiba çok sevindim . Rabbim ikiciyi bana da erkek versin inş.

hatırlatman için teşekkürler cnm. bende sitesinden baktım, nuk ta falan indirim var bende gördüm. Bügün nasip olursa mothercareye gidip , kızıma alışveriş yapmak istiyorum. Daha hiç birşey almadım ,

mantıklı aslında dediğin gibi ytıramıosun bi park yatak yaşına girene kdr işi gorur ama tabi kıyafet vs çok olunca dolap şart oluyor ben bi çekmceli komidin bi dolap beşiğinde gözleri var ama yetmiyor 2. de gelio bi dolapta ona alacağım sanırım sen yinede kur odasını imkan varsa snradan uğraşmazsın hevesinle yapmanı oneririm mothercare de her ayın 15inde indirim olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıosam ben tulumları uygun almıştım yoksa o kdr tulumu o paradan almazdım pahalı geliyor yani başla geç kaldın keyifli alışverişler cnm bu arada haziran annelerinde bizim bi topiğimiz vardı alınan cicilerin ordan da fikir edinebilirsin

free bhcg=56.6 mom=1.6

Sonuc negatif tarama

cok sukur arkadaslar anladigim kadari ile sonuclarimiz guzel cikmis Allah a hamd olsun insallah bekleyen herkes guzel sonuclar alir:):16:

ay hadi canım gözün aydın çok şükür iyi görünüyor sonuçların :) ya benimde dünden beri sonuç ekranında sadece f beta hcg 15,3 ve Papp-a 3.85 değerleri var normalde bugün 4te çıkıyordu sonuçlar sanırım down analizi falan ayrı bi yerde mi değerlendiriliyor bilmiyorum sadece hormon sonuçlarını görebiliyorum ben

free bhcg=56.6 mom=1.6

Sonuc negatif tarama

bu testler zaten her zaman çok net olmuyor cnm detaylı renklide daha iyi bebeğin gelişimine organlarına bakıolar insanın o zaman içi daha rahat ediyor ben bunda yaptırmadım ama 3luyu istedi doktor sanırım mecbur yaptrcam onu mayısın ilk haftası

Ben çigdem hanıma gidiyorum perşembe gidicem 2.kez bakalım nasıl olcak? Doğum konusunda kararsızım bayağı. Tınaztepe yi de önerenler çok. Egepol var bir de ama ters geliyor orası bana. Canım gene konuşalım bu hastane işini izmir de sıkıntılı seçenek çok fazla diil sanki

ben de hala tam kararımı vermedim kent güzel bir indirim yaparsa oraya giderim yapmazsa ve çınarlı da doğum yapacak arkadaşlarımdan birisi bile normal doğum yaparsa oraya giderim .İzmirde gerçekten çok az seçenek var ,say deseler:egepol,kent,Çınarlı,karataştaki hastane(adını unuttum) başka da yok. şaka gibi.

Maasallah canim Allah bagislasin oglusunu sira yavas yavas bize geliyo Rabbim bizede o gunleri nasip eder insallah

hadi gozun aydın bakalım minik yaramaz bi oğlan çocuğu he :) allah kolaylık versin cnm gelişimide iyiymiş maşallah :nazar:

ne guzel kilo fln soyluyor doktorlarınız bnm ki onun daha kilosu net olmaz deyip duruyor zaten ultrasondada oğlumu yarım kilo yanlış ölçmüştu doğana kdr belli olmuyor yani bebişlerin kilosu

Back
X