- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım, doktor randevun kaçtaydı? çok merak ediyorum haberlerini![]()
Hayırlı sabahlar herkese.
Çok şükür annemin ameliyatı iyi geçti. Doktor başarılı geçtiğini söyledi. Kendine geldi. Bugün de hastanede kalacak. Yarın duruma göre çıkarabiliriz dedi doktor. Cuma günü izne ayrılıyorum. İple çekiyorum. Anneme lazımım çünkü.
1 de :)) bende cok merak ediyorum boyunu posunu kilosunu tipini herseyini cok uzun zaman oldu son randevumuzdan bu yana hemen saat 1 olmalı :)
arkadaşlar kimse kullanmadı mı demir ilacı![]()
geçmiş olsun canım, başarılı geçtiğine çok sevindim, çabucak toparlar inşallahHayırlı sabahlar herkese.
Çok şükür annemin ameliyatı iyi geçti. Doktor başarılı geçtiğini söyledi. Kendine geldi. Bugün de hastanede kalacak. Yarın duruma göre çıkarabiliriz dedi doktor. Cuma günü izne ayrılıyorum. İple çekiyorum. Anneme lazımım çünkü.
güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınlar herkese. Bugun saat 1 de doktor randevumuz var cok şükür kızımızı cok özledik teyzeleri. Herkese güzel mutlu bir gün diliyoruz
aman canım şişe komple içilmez. Doktora ya da eczaneye sor o şekilde kullan bencegünaydın sevgili ekim anneleri dün eczaneden ferplex 40 ml demir ilacı aldım sıvı ama eczanedeki kızın başı kalabalıktı ne ölçüde kullanacağımı yazmamış üstüne eve gelince farkettim siz ne kadar kullanıyorsunuz kaç kaşık yada komple şişeyi mi içiyoruz.
canım ben gyno kullanıyorum, eğer ondan bahsediyorsan?
yani hapını kullanıyorsun dimi bende onu kullandım bitti şimdi sıvı olanı aldım küçük şişelerde ama akıllı eczacı kız ne kadar kullanmam gerektiğini yazmamış artık mecbur akşam uğriycam eczaneye ooff
geçmiş olsun canım, başarılı geçtiğine çok sevindim, çabucak toparlar inşallah
güzel haberlerini bekliyoruzresimde istiyoruz senden canım
![]()
aman canım şişe komple içilmez. Doktora ya da eczaneye sor o şekilde kullan benceben şişe olanından kullanmadım, hamile kalmadan önce kaşık kaşık paketlenmişinden kullanmıştım. Günde bir kaşığı içiyordum.
evet canım aynen hapını kullanıyorum. prospektüsüne bak canım yazar orda kullanım şekli, olmadı eczanenin telefonu yok mu? Poşette falan yazar belki ya da fiş aldıysan orda yazar, arayıp sorabilirsin![]()
Günaydın ben varım. Mecbur sabah akşam duş alıyorum. Yoksa kaşın kaşın Kaş'ın mahvoluyorum. Ama benim birtek göbeğim değil vücudumun her noktası kaşınıyor
Günaydınlar herkese. Bugun saat 1 de doktor randevumuz var cok şükür kızımızı cok özledik teyzeleri. Herkese güzel mutlu bir gün diliyoruz
Bende 2013 ekim annesiyim topiğinizi görünce yazmak istedim geçen seneyi yad ettim ve bebeğimin karnımdaki hareketlerini özlediğimi farkettim sabırsızlıkla beklerken böyle bi özlem duyacağıma hiç inanmazdım yaşadığınız her anın bebeğinizden gelen o minik kıpırtıların doya doya tadına varın çok özel ve güzel bir yoldan geçiyosunuz hayırlı doğumlar diliyorum her birinize :)
Bende 2013 ekim annesiyim topiğinizi görünce yazmak istedim geçen seneyi yad ettim ve bebeğimin karnımdaki hareketlerini özlediğimi farkettim sabırsızlıkla beklerken böyle bi özlem duyacağıma hiç inanmazdım yaşadığınız her anın bebeğinizden gelen o minik kıpırtıların doya doya tadına varın çok özel ve güzel bir yoldan geçiyosunuz hayırlı doğumlar diliyorum her birinize :)
Canimm guzel haberlerle gel insallah... Bnde bugun baska bi dr a gidicem idrar ve kan tahlili yaptirmak icin firsat bu girsat bebisi de gormus olurum saat 4 te randevum ama dr uma ihanet ediyomus gibi hissediyorum kendimi...
neden başka doktora gidiyorsun canım? Senin doktorun istemedi mi tahlil? Bir de bi şey mi oldu neden tahlil veriyorsun?
Günaydın canımm, çok sevindim, gözünüz aydın, geçmiş bitmiş olsun inşallah![]()
Ohh çok şükür canım maşallah anneciğine. Cok merak ettik biz seni ve anneni hadi hayırlı haberlerle çıkın hastahaneden inşallah
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez vakitte
geçmiş olsun canım, başarılı geçtiğine çok sevindim, çabucak toparlar inşallah
güzel haberlerini bekliyoruzresimde istiyoruz senden canım
![]()
aman canım şişe komple içilmez. Doktora ya da eczaneye sor o şekilde kullan benceben şişe olanından kullanmadım, hamile kalmadan önce kaşık kaşık paketlenmişinden kullanmıştım. Günde bir kaşığı içiyordum.
Cok gecmis olaun canim Allah sifa versin insallah...
Canimm guzel haberlerle gel insallah... Bnde bugun baska bi dr a gidicem idrar ve kan tahlili yaptirmak icin firsat bu girsat bebisi de gormus olurum saat 4 te randevum ama dr uma ihanet ediyomus gibi hissediyorum kendimi...
Ne guzell 2015 yilinin bu aylarinda bizde yeni hamislere senin gbi destek veririz heralde:) Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin arkadasim:)
gözünaydın cok gecmiş olsun canım.çok sevindim..:)