2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar herkese. Bugun saat 1 de doktor randevumuz var cok şükür kızımızı cok özledik teyzeleri. Herkese güzel mutlu bir gün diliyoruz

Günaydın canım, doktor randevun kaçtaydı? çok merak ediyorum haberlerini :46:

1 de :)) bende cok merak ediyorum boyunu posunu kilosunu tipini herseyini cok uzun zaman oldu son randevumuzdan bu yana hemen saat 1 olmalı :)

Hayırlı sabahlar herkese.
Çok şükür annemin ameliyatı iyi geçti. Doktor başarılı geçtiğini söyledi. Kendine geldi. Bugün de hastanede kalacak. Yarın duruma göre çıkarabiliriz dedi doktor. Cuma günü izne ayrılıyorum. İple çekiyorum. Anneme lazımım çünkü.

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez vakitte

Çok şükür annemin ameliyatı iyi geçti. Doktor başarılı geçtiğini söyledi. Kendine geldi. Bugün de hastanede kalacak. Yarın duruma göre çıkarabiliriz dedi doktor. Cuma günü izne ayrılıyorum. İple çekiyorum. Anneme lazımım çünkü.
geçmiş olsun canım, başarılı geçtiğine çok sevindim, çabucak toparlar inşallah;)
Günaydınlar herkese. Bugun saat 1 de doktor randevumuz var cok şükür kızımızı cok özledik teyzeleri. Herkese güzel mutlu bir gün diliyoruz
güzel haberlerini bekliyoruz;) resimde istiyoruz senden canım;)
günaydın sevgili ekim anneleri dün eczaneden ferplex 40 ml demir ilacı aldım sıvı ama eczanedeki kızın başı kalabalıktı ne ölçüde kullanacağımı yazmamış üstüne eve gelince farkettim siz ne kadar kullanıyorsunuz kaç kaşık yada komple şişeyi mi içiyoruz.
aman canım şişe komple içilmez. Doktora ya da eczaneye sor o şekilde kullan bence;) ben şişe olanından kullanmadım, hamile kalmadan önce kaşık kaşık paketlenmişinden kullanmıştım. Günde bir kaşığı içiyordum.

canım ben gyno kullanıyorum, eğer ondan bahsediyorsan?

yani hapını kullanıyorsun dimi bende onu kullandım bitti şimdi sıvı olanı aldım küçük şişelerde ama akıllı eczacı kız ne kadar kullanmam gerektiğini yazmamış artık mecbur akşam uğriycam eczaneye ooff

Bende 2013 ekim annesiyim topiğinizi görünce yazmak istedim geçen seneyi yad ettim ve bebeğimin karnımdaki hareketlerini özlediğimi farkettim sabırsızlıkla beklerken böyle bi özlem duyacağıma hiç inanmazdım yaşadığınız her anın bebeğinizden gelen o minik kıpırtıların doya doya tadına varın çok özel ve güzel bir yoldan geçiyosunuz hayırlı doğumlar diliyorum her birinize :)

yani hapını kullanıyorsun dimi bende onu kullandım bitti şimdi sıvı olanı aldım küçük şişelerde ama akıllı eczacı kız ne kadar kullanmam gerektiğini yazmamış artık mecbur akşam uğriycam eczaneye ooff

evet canım aynen hapını kullanıyorum. prospektüsüne bak canım yazar orda kullanım şekli, olmadı eczanenin telefonu yok mu? Poşette falan yazar belki ya da fiş aldıysan orda yazar, arayıp sorabilirsin :34:

geçmiş olsun canım, başarılı geçtiğine çok sevindim, çabucak toparlar inşallah;)

aman canım şişe komple içilmez. Doktora ya da eczaneye sor o şekilde kullan bence;) ben şişe olanından kullanmadım, hamile kalmadan önce kaşık kaşık paketlenmişinden kullanmıştım. Günde bir kaşığı içiyordum.

teşekkür ederim canım akşam uğriycam artık

evet canım aynen hapını kullanıyorum. prospektüsüne bak canım yazar orda kullanım şekli, olmadı eczanenin telefonu yok mu? Poşette falan yazar belki ya da fiş aldıysan orda yazar, arayıp sorabilirsin :34:

teşekkür ederim süpersin hemen telefonunu bulmaya çalışıyım :54:

Günaydın ben varım. Mecbur sabah akşam duş alıyorum. Yoksa kaşın kaşın Kaş'ın mahvoluyorum. Ama benim birtek göbeğim değil vücudumun her noktası kaşınıyor

Ben de şimdi çıkıyorum doktora gitcem. Dermotoloğa da uğramayı düşünüyorum kaşıntı haricinde kırmızı lekeler de çıkmış göbeğimde alerji gibi , umarım önemli bir şey değildir. Dönünce sonucu yazarım. İyi geçsin gününüz.

Cok gecmis olaun canim Allah sifa versin insallah...

Canimm guzel haberlerle gel insallah... Bnde bugun baska bi dr a gidicem idrar ve kan tahlili yaptirmak icin firsat bu girsat bebisi de gormus olurum saat 4 te randevum ama dr uma ihanet ediyomus gibi hissediyorum kendimi:(...

Bende 2013 ekim annesiyim topiğinizi görünce yazmak istedim geçen seneyi yad ettim ve bebeğimin karnımdaki hareketlerini özlediğimi farkettim sabırsızlıkla beklerken böyle bi özlem duyacağıma hiç inanmazdım yaşadığınız her anın bebeğinizden gelen o minik kıpırtıların doya doya tadına varın çok özel ve güzel bir yoldan geçiyosunuz hayırlı doğumlar diliyorum her birinize :)

Ne guzell 2015 yilinin bu aylarinda bizde yeni hamislere senin gbi destek veririz heralde:) Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin arkadasim:)

gözünaydın cok gecmiş olsun canım.çok sevindim..:)

teşekkür ederiz canım.Darısı bizlerin başına :))

Canimm guzel haberlerle gel insallah... Bnde bugun baska bi dr a gidicem idrar ve kan tahlili yaptirmak icin firsat bu girsat bebisi de gormus olurum saat 4 te randevum ama dr uma ihanet ediyomus gibi hissediyorum kendimi:(...

neden başka doktora gidiyorsun canım? Senin doktorun istemedi mi tahlil? Bir de bi şey mi oldu neden tahlil veriyorsun?

neden başka doktora gidiyorsun canım? Senin doktorun istemedi mi tahlil? Bir de bi şey mi oldu neden tahlil veriyorsun?

Kendi dr uma solesem o da ister de artik gttigim hastaneye doktugum paranin haddi hesabi yok:) bari tahlilleri sgk anlasmali bi hastanede yaptirayim dedim...bide bizim hastanede dogum ucretleri pahali geldi bana o yuzden de moralim bozuk kendi dr umadan vazgecmek istemiyorum ama o kdr para vermek de suanlik isime gelmiyo:( acaba bana mi fazla geldi ucretler?

Normal: 3750
Epidural normal: 4750
Epidural Sezaryen:5250
Sezaryen. :5500

Seninle geçen sene aynı topikteydik ama bu sene ben yine topikteyim darısı başına geç kalma ;)

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

Günaydın canımm, çok sevindim, gözünüz aydın, geçmiş bitmiş olsun inşallah :16:

Ohh çok şükür canım maşallah anneciğine. Cok merak ettik biz seni ve anneni hadi hayırlı haberlerle çıkın hastahaneden inşallah

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez vakitte

Cok gecmis olaun canim Allah sifa versin insallah...

Ne guzell 2015 yilinin bu aylarinda bizde yeni hamislere senin gbi destek veririz heralde:) Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin arkadasim:)

gözünaydın cok gecmiş olsun canım.çok sevindim..:)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah bayrama kadar toparlanacak annem. Güzel bi bayram geçiricez inşallah beraber evde bayram sabahı kahvaltı yapıcaz inşallah :)
Pek takip edemedim burayı. Günlerim çok yoğun geçiyor. İnşallah herkes iyidir :)

Back
X