Ben tıslamasız direk psikopatlığa geçiş yapıcam gibi
Tıslamak ta ney yawkaç kilo aldnki canm dizlern taşımıo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahahahahahahahhahaha en çok eşim gelene kadar düştüğüm yerde kalırıma güldüm
Kız bebek hamileliği daha zor derler arkadaşım sabredelim az kaldı gerçi sonrası çooook daha zor olucak gibi geliyo bana ama artık Allah büyük
Selam kizlar konumuzla alakasiz bisey sorcam sizlere bu halde karniniz burnunda iken basit bi sebep iicin esinizden siddet gorurseniz ne yaparsinniz ?
Selam herkese nasilsiniz kizlar? Size bir sorum var. simdi ben normade doktora baska bir ile ozel hastaneye gidip geliyorm. yasadigim ilce kucuk bi yer ve tek doktoru oldugu icin. neyse acil durum olursa diye de hamileligimin basindan beri devlet hastanesindeki doktora da gittim beni tanisin ve acil durumlarda kendi hastasi oldugum icin basindan savmasin diye. Neyse iste bu hafta hem kendi doktorumun hem de devletteki doktorumun randevusu cakisti. bugun ilcedekine carsamba ozeline gidecegim. bu kadar sik usg girmek zarali midir yaa kafam ona takildi. hele yukarlarda yazilanlari okuyunca sevgikelebegi arkadasimizin doktoru mesela gereksiz yerr sokmuyormus ya usg ye.. amann ole iste iste ne dersiniz.
14 kilo aldım cnm :)))
Yerim ben onları
Seni ne zorluklarla doğurdum kızım tıslayarak dicem
Canım hayırdır bişe mi yaşadın ne oldu?
Yani çok hassas bi konu yorumda yapılmaz ama benim kendi başıma gelse çok fena olur.
Birşey mi oldu eşinle aranda???
Ya benim de şişiyor ama o kadar değil sneinki baya şişmiş. Egzersiz yapıyor musun?
Doktor bana ayın 20sine sezeryan günü verdi ama kesin günü yarın sonuçlara bakınca söyleyecek. Ben 22 si olsun istiyorum bari aynı gün doğmuş oluruz kızımla.
Ama gönlümden geçen sezeryan olmamasıydı. Doktor muayene etti. Tahmin ettiğim gibi zor olmadı çatı muayenesi, en azından o demir gibi şeyi sokmadı, yine de acıdı tabi.
Bebeğim 2,500 küsür kilo olmuş, ama hala makat gelişli duruyor. NTS de kayda değer bir sancım çıkmadı.
Umarım değerlerim düşmüştür ve enfeksiyonum geçmiştir. Sonyçlar için yarın yine gideceğim.
İnsanlardan nefret ettim bugün. Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar şerefsiz insanla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. Karnım burnumda, zaten çarpıntım da var çarpanlar mı dersin, kuyruk beklerken onca yer varken benim önümden geçenler mi dersin, yoksa gözünün içine bakıp k.çını yayıp oturarak yer vermeyen d.ngalaklar mı dersin hepsi var.
Hamilelerin önceliği varken adaletsizlik olmasın diye sıraya girip bekliyorum enayi gibi.
Kadın olmak zor evet, ama kadını anlamayan bir başka kadınsa daha da zor. Bu insanları ne kadar eğitirsen eğit ne yazık ki işe yaramıyor.
Karnı burnunda hamile kadına çarpan, durumunu iyice zorlaştıran herkesin allah cezasını versin. Kimb ilir daha zor durumda olanlar neler yaşıyorlar.
Öyle işte bir de sinirlendim bu sıcakta.
Sizlerden ne haber
bak buna sevindim işte parasında diilm beni gereksiz yere kesmesin yeter...
Sağol canım eh işte saatim saatimi tutmuyor pek kasılmalar devam tabi artık arası baya kısaldı bir gün bile geçse seviniyorum cmts kontrolüm var bakalım o zamana kadar tutmayı becerebilecek miyim :) sen nasılsın yolunda di mi herşey?
Selam kizlar konumuzla alakasiz bisey sorcam sizlere bu halde karniniz burnunda iken basit bi sebep iicin esinizden siddet gorurseniz ne yaparsinniz ?
Canim sorumu sorarken unutum yazmayi nedenini sormayin lutfen diyefikirleriniz yazarsaniz sevinirim
Ya canım çok saol.
Sabahları böyle oluyorum. Neyseki 2 saate açılıyo.
Bardak bile tutamıyorum sbları.
Benimde burnum şişiyo))
Persembe doktor kontrolümüz var bakalım teyzesi ne alemdeyiz
Nasılsa gececek sıkıntılarımız, evlatlarımız iyi olsunda
Geceleri uyuyamamak dışında pek yok canım sıkıntı.
Sefan olsun hamileliğimizinde son dönemi tadını çıkar
Bu hafta kontrolüm var ilk defa nst bağlanıcak falan. İnşallah senin gibi güzel haberlerle gelirim bende.
Çok geçmiş olsun cnm ya inşallah sağlıcakla zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız.bende pek tetkik yapılmadı.göztepe devlet hastanesine gittim .tansiyonun çıkarsa 14.9 olursa ve üstünde acile gel dedi.tansiyonum aralıklarla öçltürüyorum.12.8 gibi.bir arkadaşta tansiyonun yükselmesini neden bekliyorki doktor dedi.benimde bu kafama takıldı.bu cuma randevu aldım.bende 24 saatlik idrar toplama tetkiki falan yaptırmak istediğimi belirteceğim.protein kaçağının seviyesi sanırım anlaşılıyor ozaman azmı çokmu diye.birde bu bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormu acaba.çünkü bebeğe giden kan damarlarından birinden bir kaçak oluyor sanırım buda bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyor diye duydum doğrumu acaba.:44:
Selam herkese nasilsiniz kizlar? Size bir sorum var. simdi ben normade doktora baska bir ile ozel hastaneye gidip geliyorm. yasadigim ilce kucuk bi yer ve tek doktoru oldugu icin. neyse acil durum olursa diye de hamileligimin basindan beri devlet hastanesindeki doktora da gittim beni tanisin ve acil durumlarda kendi hastasi oldugum icin basindan savmasin diye. Neyse iste bu hafta hem kendi doktorumun hem de devletteki doktorumun randevusu cakisti. bugun ilcedekine carsamba ozeline gidecegim. bu kadar sik usg girmek zarali midir yaa kafam ona takildi. hele yukarlarda yazilanlari okuyunca sevgikelebegi arkadasimizin doktoru mesela gereksiz yerr sokmuyormus ya usg ye.. amann ole iste iste ne dersiniz.
14 kilo aldım cnm :)))
Yerim ben onları
Seni ne zorluklarla doğurdum kızım tıslayarak dicem
Canım hayırdır bişe mi yaşadın ne oldu?
Yani çok hassas bi konu yorumda yapılmaz ama benim kendi başıma gelse çok fena olur.
Birşey mi oldu eşinle aranda???
Nst bağlandı bana şükür bişey çıkmadı inş sende hayırlı haberkerle gelirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım en çok ellerim.
Oda sağ el.
Ama 2 saate inmeye başlıyo sabah ilk kalktığımda böyle anormal.
Burnum ve dudaklarım şişiyo
Ayaklarımda şiş tabi ama öyle çok değil.
Canımm çok saol.
Kız mahvetti benigüzel kızım benim
Nasılsa geçecek onlar sağlıklı olsunda...
Perşembe doktora gidicez teyzesi..
okuz cok canım benım sen sınırını bozma bosuna yapabılecegın bısewy yokm toplumumuzun cogu boyle artık bız azınlık olarak kaldık
ayy acaba bende mı fılız hanıma gıtsem ya bu samı sezeryana yonlendırecek gıbı gelıyor hep bana
allahım hayırlıs zamanda nasıp etsın vaktı saatı vardır onemlı olna saglıkla dunyaya gelmesı canım benım
ben ıyıyım sımdılık tıpık hamıle kadın dertlerı dısında bı sıkıntım yok cok sukur
evı terkederdım kesın
Heyecan varmı 1 ay dan düştük netdeyse :)
Az almışınki hla hala
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana şuanda kızım kucağımda uyurken yazıyorum o kadar tatlıkarki bazen ıykusunda bile rahat bırakmıyorum onu çok şanslısın kızın olacağı için bi olsunda gör bak pembiş pembiş bi giyindin gör
İlk doğum gününde kırmızı beyaz tütüsünü hatırladım şimdi bebekli pastadı tütünün üzerine giydirdiğim body e "babama benziyorum ama annemin kızıyım " yazdırmışyım hele 2 yaş doğumgüünde bir örnek pembe elbise birörnek beyaz babet ve beyaz yine bir örnek mus çorap giydik resimlide pasta yaptırmıştım ana kız kıskandı herhez şimdi anlamıyosın ama inan çok başka
Eller ayaklarmı şişiyor şimdi çok külomu aldık selülitmi oldu kocaman burunmu var sıcakmı amaaaan yemişim hepsini banane yukarda anlattıklarımın yanında hiiiiçler :)
Gercekten böyleyim ama
Nefes almaktan bile yoruluyorum.
3 tane fındık yedim nefesim daraldı boğuluyordum
İnsan 3 fındık yerken yorulur mu ya.
Eşim sürekli ölecek gibi nefes alıyorsun, garip garip sesler çıkarma diyo
Oda panik şuan.hık diye yattığım yerde kalırım sanıyo.
ne demek canım kafa sısırmek olur mu ne guzel derdıme ortakcı var ıste
valla ben sakaryalı degılım memurıyetten burdayım hıc alısamadım buraya
aynen guzelım altınovaya gıdıyorum bende ama hıc memnun degılım ne olacak halımız bılmıyorum arastırmada benı yoruyor ya cok kalabalık daralıyorum orda
ertan celık beyhekıme gecmıs acaba ona ı devam etsem bılemedım
senın baska onerın varmı
adatıpta sadık bey vardı oda bılgeye gecmıs ama bılge hastanesınıde hıc ıyı demıyorlar
ıyıce sınır oldum valla
Su gibi terliyorum.
Sürekli maraton koşmuş gibi nefessizim.
El şeklinde büyük balonlar varya ellerim o şekilde
Tıslıyorum
Uyuyamıyorum.
Sağa sola dönemiyorum, her hamle için eşime elimi uzatıyorum.
Allah korusun düşsem akşam elim gelene kadar düştüğüm yerde kalırım
Dizlerim çok fena, taşımıyorlar beni.
Bence çıkacaklar yerlerinden
Yaşlı gibiyim dizlerimi ovuyorum sürekli.
Ayyyyy ne fenayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?