2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben tıslamasız direk psikopatlığa geçiş yapıcam gibi

:-D DOĞRU SÖLÜON O DEĞİL ADAMI KORKUTCAN DAHADA ÇOCUK İSTEMİCEK :-D EWDEN UZAKLAŞTIRMA BİLE ALABLİRSİN :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar konumuzla alakasiz bisey sorcam sizlere bu halde karniniz burnunda iken basit bi sebep iicin esinizden siddet gorurseniz ne yaparsinniz ?

Tıslamak ta ney yaw kaç kilo aldnki canm dizlern taşımıo

14 kilo aldım cnm :)))

Yerim ben onları
Seni ne zorluklarla doğurdum kızım tıslayarak dicem

Selam kizlar konumuzla alakasiz bisey sorcam sizlere bu halde karniniz burnunda iken basit bi sebep iicin esinizden siddet gorurseniz ne yaparsinniz ?

Canım hayırdır bişe mi yaşadın ne oldu?
Yani çok hassas bi konu yorumda yapılmaz ama benim kendi başıma gelse çok fena olur.
Birşey mi oldu eşinle aranda???

tatlım bende çok sık ultrasona girmemek gerek die biliorum zararsz dienlerde var ama nolur ne olmaz bence sen ikisinin arasını 15 de bir gibi ayarlamaya çalış..

Canim sorumu sorarken unutum yazmayi nedenini sormayin lutfen diye fikirleriniz yazarsaniz sevinirim

okuz cok canım benım sen sınırını bozma bosuna yapabılecegın bısewy yokm toplumumuzun cogu boyle artık bız azınlık olarak kaldık

bak buna sevindim işte parasında diilm beni gereksiz yere kesmesin yeter...

ayy acaba bende mı fılız hanıma gıtsem ya bu samı sezeryana yonlendırecek gıbı gelıyor hep bana

allahım hayırlıs zamanda nasıp etsın vaktı saatı vardır onemlı olna saglıkla dunyaya gelmesı canım benım
ben ıyıyım sımdılık tıpık hamıle kadın dertlerı dısında bı sıkıntım yok cok sukur

evı terkederdım kesın

Kizlar ne tatlisiz ya
bugün ne kadar pozitif burasi
hemen hemen herkes ayni sikintilar içinde
ama son bi kaç sayfayi okuyunca benide güldürdünüz burda :)
Neşemiz hep daim olsun inş..
hep güzel haberler verelim birbirimize

Canim sorumu sorarken unutum yazmayi nedenini sormayin lutfen diye fikirleriniz yazarsaniz sevinirim

Canım ben kendi adıma asla affetmem.
Çünkü karnımda bebeğim varken bunu nasış yapar, ya bişi olsa.
Üstelik normal zamandada şiddete karşıyım.
Benim babam anneme çok şiddet uyguladı hepsinede tanık oldum.
Bu sebeple kesinlikle affetmem.

Heyecan varmı 1 ay dan düştük netdeyse :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nst bağlandı bana şükür bişey çıkmadı inş sende hayırlı haberkerle gelirsin

Etkiliyor canim sonucta idrardan protein kaciyor ve bebege protein gitmiyor tansiyon cikinca kan basincida yukseliyor bebege giden kan akisi bozulabiliyormus benim mesela bebegimin karin cevresi 2hafta geriden geliyor basindan beri bundan sonrada cok fazla kilo almayacagini soyluyor preeklemsi olan bi arkadasim.bide bebegin suyunda azalmaya sebep oluyomus benim öğrendiklerim bunlar insallah seninki ileri seviyede cikmaz.tansiyonunu devamli olc eline yuzune dikkat et şişlik varmi diye bide ani kilo artışıyla kendini belli ediyo ben 3 haftada 5kilo almistim meger vucudum su tutmus ama elim ayagim yuzum heryerim sismisti.banada burda bi arkadas sakin ihmal etme devlet hastanesine git demisti iyiki öyle yapmisim sende sakin ihmal etme gecmis olsun

Benim doktorum hiçbişey olmayacağını söylemişti canım istediğin kadar gir. Doppler 4 boyutlu falan farklı ama yanlış anlaşılmasın.
Hepimizin girdiği standart ultrason adı üstünde zaten ultra sound ses dalgasıyla görüntü gönderiyor onun frekansınıda ne biz ne bebekler duymuyo.

Az almışınki hla hala

Nst bağlandı bana şükür bişey çıkmadı inş sende hayırlı haberkerle gelirsin

Âmin âmin.
Bide doktorum beklenen doğumumdan 15 gün önce falan bi izne çıkıyo kafama takılıyo hep bakalım inşallah bekleriz.

Sana şuanda kızım kucağımda uyurken yazıyorum o kadar tatlıkarki bazen ıykusunda bile rahat bırakmıyorum onu çok şanslısın kızın olacağı için bi olsunda gör bak pembiş pembiş bi giyindin gör

İlk doğum gününde kırmızı beyaz tütüsünü hatırladım şimdi bebekli pastadı tütünün üzerine giydirdiğim body e "babama benziyorum ama annemin kızıyım " yazdırmışyım hele 2 yaş doğumgüünde bir örnek pembe elbise birörnek beyaz babet ve beyaz yine bir örnek mus çorap giydik resimlide pasta yaptırmıştım ana kız kıskandı herhez şimdi anlamıyosın ama inan çok başka

Eller ayaklarmı şişiyor şimdi çok külomu aldık selülitmi oldu kocaman burunmu var sıcakmı amaaaan yemişim hepsini banane yukarda anlattıklarımın yanında hiiiiçler :)

tatlm sen bilirsn şimdilik memnunum bi sorun yok bide normal sorunsuz bi doğum olursa filiz hnm altınovayı öle bi övcemki....

Heyecan varmı 1 ay dan düştük netdeyse :)

Ya olmaz mı?
Kavuşmak için gün sayıyorum

Az almışınki hla hala

Çok almadım ama ilk defa bu kiloya çıktım.
Boyumda kısa
Bünyem kaldırmadı

O kadar hevesliyim o kadar heyecanlıyım ve o kadar mutluyum ki.
Dört gözle bekliyorum kızımı.

Ay hic gulecegim yoktu kız korkutma adami bukadar ay garipler ne cektiler bizden gecende yazdim ya hayirlisiyla dogursakta su adamlarda rahat nefes alsa.

Benim basima bu preeklemsi gelmeseydi bende gitmezdim arastirmaya ama mecburum.Valla bende bilmiyorumki kelim merhemi olsa kendi başına surermis bende ortada kaldim.metin mutluyu iyi diyolar beyhekimde yaptiriyomus dogumu orhan solakoglu var onuda iyi diye duydum ama bunlarin muayenehanesine gidiyosun dogumlari anlasmali hastanede yaptiriyolarmis.aa bak adatip satiliyomus diye duymustum dogru demekki yoksa sadik bey birakmazdi orayi bilgeyle ilgili hic iyi bisey duymadim.ertan celigi bilmiyorum hic ay ne zor ya Allah yardimcimiz olsun

Ay harikasin yaaaaaa ayni ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…