Benim basima bu preeklemsi gelmeseydi bende gitmezdim arastirmaya ama mecburum.Valla bende bilmiyorumki kelim merhemi olsa kendi başına surermisbende ortada kaldim.metin mutluyu iyi diyolar beyhekimde yaptiriyomus dogumu orhan solakoglu var onuda iyi diye duydum ama bunlarin muayenehanesine gidiyosun dogumlari anlasmali hastanede yaptiriyolarmis.aa bak adatip satiliyomus diye duymustum dogru demekki yoksa sadik bey birakmazdi orayi bilgeyle ilgili hic iyi bisey duymadim.ertan celigi bilmiyorum hic ay ne zor ya Allah yardimcimiz olsun
Selam kizlar konumuzla alakasiz bisey sorcam sizlere bu halde karniniz burnunda iken basit bi sebep iicin esinizden siddet gorurseniz ne yaparsinniz ?
Ay hic gulecegim yoktu kız korkutma adami bukadar ay garipler ne cektiler bizden gecende yazdim ya hayirlisiyla dogursakta su adamlarda rahat nefes alsa.
Saol yani moralimi bozdun hatrlattın bana onları :'( benmki kahverengi :-(
Üzülme anneyiz biz Napalım fedakar olcaZ takmamaya çalışcaz :) ama kahve dediğin ne nlamadım yırtık mı ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen cnaım benim doktorum da uzun yıllar ABD de kalan biri oldugu için genel olarak yurtdısındanki anlayısı benimsemiş biri. Fazla ultrasonu gereksiz buluyor.
Benim görümcemde ABD de yaşıyor onunda süreçlerini bildiğim için çok panik yapmıyorum açıkcası, o toplam 9 aylık hamileliğinde sadece 2 kere ultrasona girdi ben hiç olmazsa sayıca cok daha fazla girdim. :)
canim oyleydi zaten simdiye kadar sikinti yasamadim da iste kontroller siklasti ya artik o yuzden bu hafta sikinti yasadim..tatlım bende çok sık ultrasona girmemek gerek die biliorum zararsz dienlerde var ama nolur ne olmaz bence sen ikisinin arasını 15 de bir gibi ayarlamaya çalış..
Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978
Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..
Ay canım ne biliim sanki bana sen daha doğurmicaksın gibi geliyo:)
Hani heyecan yükseldi yükseldi bişey olmadı ya maşallah sanki bu böylede daha gidicek gibi hissediyorum :)
Hayırlı günü neyse o zaman doğar inşallah oğluşun
Anladim canim sagol.. yok girdiklerim normal usg. ayrintili usg yapan dr da bana hic bir zararinin olmadigini soylemsti ama insan tedirgin oluyo yine farkli uygulamalar isitinceBenim doktorum hiçbişey olmayacağını söylemişti canım istediğin kadar gir. Doppler 4 boyutlu falan farklı ama yanlış anlaşılmasın.
Hepimizin girdiği standart ultrason adı üstünde zaten ultra sound ses dalgasıyla görüntü gönderiyor onun frekansınıda ne biz ne bebekler duymuyo.
Canım evet yani ben burda cok güzel bir kliniğe gidiyorum dr m cok iyi ve daha 2defa girdim ben de. Ben Türkiye'den döndüğümde renkli ultrason görüntülerimi getirdim kadın Ooo cok güzel felan dedi :) sonra da dedi işte bebeğe medikal anlamda hiç bir faydası yok zararı da yok anne babayı mutlu eden bisey dedi. Tabi bu doktorlarca tartışılabilir ama hani Amerika'da böyle :)
kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
Ben ctesi gittim 31+4 günlüktü 1992 kg dedi. Benimde en korktuğum şey suyumun azalması pıhtılaşmam olduğu için erken bitebilir dedi doktor ama ctesı ıyı suyun dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Egzersiz olarak nefes alıp veriyorum sadece yaşayabiliyorum.
Oturup kalkmak bile lüks bana.
Dizden aşağım protez gibi zaten merdiven bile çıkamıyırum.
Ki aktif olarak spor yapardım ben hamile kalana kadar.
Pilates, spinnig, bungy jumpping ama şimdi yerimden kalkamıyorum.
Canim gecmis olsun..
Soguk dus almayi denesen bana iyi geliyor
Su gibi terliyorum.
Sürekli maraton koşmuş gibi nefessizim.
El şeklinde büyük balonlar varya ellerim o şekilde
Tıslıyorum
Uyuyamıyorum.
Sağa sola dönemiyorum, her hamle için eşime elimi uzatıyorum.
Allah korusun düşsem akşam elim gelene kadar düştüğüm yerde kalırım
Dizlerim çok fena, taşımıyorlar beni.
Bence çıkacaklar yerlerinden
Yaşlı gibiyim dizlerimi ovuyorum sürekli.
Ayyyyy ne fenayımmmm
Nst bağlandı bana şükür bişey çıkmadı inş sende hayırlı haberkerle gelirsin
Ben soğuk duşları alıp alıp vantilatörün karşısına geçiyorum 1 haftadır ve dün gece çok fena öksürük başladı, ciğerlerim dökülüyor bugün. Dikkat edin valla. Sıcak falan ama anlamadan çarpılıyor insan.
kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
evet yani ben 4 boyutluyu geçtim zaten:) BUrda 4 boyutlu ultrasna girdiğim doktorlar bile tamam bunun faydası yok aileleri sevindiriyoruz diyorlar da yani ne bileyim.
Mesela sen orada bir daha doğuma kadar hiç ultrasona girecekmisin. Bne hep bebğim yeterince gelişiyor mu, suyu yeterlimi, kireçlenme varmı bunları merak edip duruyorum ama doktorum da cok tanınmıs bir profesör elinde aleti varken kullanmıyorken beni ve bebeğimi neden riske atsın diyorum susuyorum.
kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy
Doktoruna ulaş bence de canım, seni yönlendirsin. Kasılman var sanırım :44: Ama kanama da var dıyorsun, geç kalmakızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?