2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

tatlım bnm eltim araştırmada 3 ay önce normal doğum yaptı bence kendini şanslı bile sayabilirsin özellikle normal istiosan allahın izniyle inş. sağlıcakla kucağına alırsın bebişini içini ferah tut.. tabi inş hepimizde..

Selam kizlar konumuzla alakasiz bisey sorcam sizlere bu halde karniniz burnunda iken basit bi sebep iicin esinizden siddet gorurseniz ne yaparsinniz ?

Canim asla olmamasi gereken bisey ama malesef yasanabikiyir boyle tatsizliklar once gecmis olsun..bisure ailemin yanina giderim ve cok cok pisman oldugunu gorene kadar da affetmem..oyle bu ozur veya iki gozyasiyla affedilecek bisey deil bu konu ki zaten hatasini anlamazsa arkasinin gelecegini uzuletek soyleyebelirim..

Ay hic gulecegim yoktu kız korkutma adami bukadar ay garipler ne cektiler bizden gecende yazdim ya hayirlisiyla dogursakta su adamlarda rahat nefes alsa.

Aynen yaratık gibi bişi olduk benm adamda dediki 2.cocukmu aman aman :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar 15inde nts em var artık douma çağrcak bidahakine
Çok az kaldı vallahi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım evet yani ben burda cok güzel bir kliniğe gidiyorum dr m cok iyi ve daha 2defa girdim ben de. Ben Türkiye'den döndüğümde renkli ultrason görüntülerimi getirdim kadın Ooo cok güzel felan dedi :) sonra da dedi işte bebeğe medikal anlamda hiç bir faydası yok zararı da yok anne babayı mutlu eden bisey dedi. Tabi bu doktorlarca tartışılabilir ama hani Amerika'da böyle :)

Son düzenleme:
tatlım bende çok sık ultrasona girmemek gerek die biliorum zararsz dienlerde var ama nolur ne olmaz bence sen ikisinin arasını 15 de bir gibi ayarlamaya çalış..
canim oyleydi zaten simdiye kadar sikinti yasamadim da iste kontroller siklasti ya artik o yuzden bu hafta sikinti yasadim..

kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:

Ayy ne güzel olur canım valla doğurmayayım ama beni bi görsen bugün doğuma gidicem sanki 3-4 gün önceye kadar ne kıyafetleri ütülenmişti ne de bavulum hazırlanmıştı oğlum gaza getirdi beni annem sağolsun hepsini halletti herşey yerli yerinde herkes 40 hafta üzerinden hesaplar bense sanki en fazla 1 hafta kalmış modundayım şu sancılar kasılmalar dursa iyi olacak ama sabahtan beri karnım ağrıyo hayırlısı dediğin gibi

Anladim canim sagol.. yok girdiklerim normal usg. ayrintili usg yapan dr da bana hic bir zararinin olmadigini soylemsti ama insan tedirgin oluyo yine farkli uygulamalar isitince

evet yani ben 4 boyutluyu geçtim zaten:) BUrda 4 boyutlu ultrasna girdiğim doktorlar bile tamam bunun faydası yok aileleri sevindiriyoruz diyorlar da yani ne bileyim.

Mesela sen orada bir daha doğuma kadar hiç ultrasona girecekmisin. Bne hep bebğim yeterince gelişiyor mu, suyu yeterlimi, kireçlenme varmı bunları merak edip duruyorum ama doktorum da cok tanınmıs bir profesör elinde aleti varken kullanmıyorken beni ve bebeğimi neden riske atsın diyorum susuyorum.

Ben ctesi gittim 31+4 günlüktü 1992 kg dedi. Benimde en korktuğum şey suyumun azalması pıhtılaşmam olduğu için erken bitebilir dedi doktor ama ctesı ıyı suyun dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim neden old belli değil ecopirin kullanıyordum baştan beri onu kesecektim artık kesme dedi şimdi demekki kanın akışkan olması da önemli kilosu normal mi o zaman benimkinin?

Kizlar devlet hastanesindeyim. Randevulu oldugun halde tam 1 saat oldu nst sirasi bekliyorum. offf cok sikildim bunaldim...

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy

Ben bir süre yürümedim ve pilates yapmadım daha çok şişkinlik oldu. O yüzden sordum

Canim gecmis olsun..
Soguk dus almayi denesen bana iyi geliyor

32. haftadan sonra dönmez diye bir şey yok ya, milletin 37 de dönüyor, hastanede beklerken duyuyorum sağdan soldan ben.

Evet ultrasonları da çok dandik zaten dört boyutlu neredee bilmiyorum canım ama sanmıyorum toplamda 3girdim diyo arkadaşların çoğu. Ben de çok merak ediyorum mesela gecen başı nerde dedim eliyle gösterdi ama suyu ile ilgili felan yorum yapmıyo ven Türkiye'ye tatile gelmiştim yoksa 20.haftada bi de ayrıntılı ultrasona gircektim orda bakıyo el kol uzunluğuna felan. Nst ye de son haftalarda alcak diye biliyorum. Valla diyorum ya canım insan alışıyo riskli bi durum olmadikca bu sekilde memnunum :)

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy

Doktoruna ulaş bence de canım, seni yönlendirsin. Kasılman var sanırım :44: Ama kanama da var dıyorsun, geç kalma

Canim merhaba bende 32+1'im bugun Dr randevum vardı bebek 2.100 gr dedi dr benimde suyum sinirdaymis hergüne 2.5 Lt su iç dedi seninle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…