kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum başlamıs bence. Hemen doktorunu ara.
Canım benim tecrübe eden tanıdığım biri yok ama olabilen bir durum hatta bebeğe iki üç kere dolanıp geri açılabilebiliyor kendiliğinden.
Doktorumla sohbet ettiğimizde anlatmıştı böyle durumlar olabildiğini.
37 zaten miyad biliyorsun alınsada o gün doğacağı varmış minişimizin deriz bence sorun yok :)
Canım benim başıma gelmedi de bi keresinde kontrole gittiğimde anlatmıştı dr benden önce giren kadının bebeğinin başına kordon dolanmış kadın çok panikliydi ama dr çok sakindi normalde zaten her 10 bebekten 4 tanesi bu şekilde dünyaya gelir sadece doğduklarında biraz yorgun olurlar demişti ama o kadıncağız da çok panik yapmış her gün gelip kontrol ettiriyomuş hatta hastaneye yatırtmış kendini falan psikolojisi bozulduğu için de dr 35. Haftada alıcaktı bebeği ama aslında bana kalsa almam diyordu ama tabi dr un ne diyorsa ona göre hareket et bence 37. Hafta çok iyi bi hafta zaten korkma bence....
kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy
evet yani ben 4 boyutluyu geçtim zaten:) BUrda 4 boyutlu ultrasna girdiğim doktorlar bile tamam bunun faydası yok aileleri sevindiriyoruz diyorlar da yani ne bileyim.
Mesela sen orada bir daha doğuma kadar hiç ultrasona girecekmisin. Bne hep bebğim yeterince gelişiyor mu, suyu yeterlimi, kireçlenme varmı bunları merak edip duruyorum ama doktorum da cok tanınmıs bir profesör elinde aleti varken kullanmıyorken beni ve bebeğimi neden riske atsın diyorum susuyorum.
Benimde yüzümde çok yok sabah kalkınca oluyor sonra geçiyor idrarda koyulaşma bende de oldu çok koyu değil aslında ama o kadar su içmeme rağmen biraz farklı en çok ayaklarım etkilendi şişliklerden sarkıtırsam davul gibi oluyo tansiyon takibi yapıyor muydun? İnş iyi haberlerle gelirsin canım
Merhaba kızlar keyifler yerindedir umarım bi kaç sayfa okudum da çoğunluk ağustos annesi olacak sanırımdoktorum bana suyu ile ilgili bişey demedi son kontrolde sadece bol su veya meyve suları tüket susuzluk erken doğumu tetikler dedi acaba benim de mi az birde kaçıncı haftada kaç kilo bebişleriniz? doktor tahmini bi doğum kilosu söyledi mi?
gidiorm cnm skthab verrm sana
Merhaba kızlar keyifler yerindedir umarım bi kaç sayfa okudum da çoğunluk ağustos annesi olacak sanırımdoktorum bana suyu ile ilgili bişey demedi son kontrolde sadece bol su veya meyve suları tüket susuzluk erken doğumu tetikler dedi acaba benim de mi az birde kaçıncı haftada kaç kilo bebişleriniz? doktor tahmini bi doğum kilosu söyledi mi?
tatlım bende çok sık ultrasona girmemek gerek die biliorum zararsz dienlerde var ama nolur ne olmaz bence sen ikisinin arasını 15 de bir gibi ayarlamaya çalış..
Ben anlatamamışım durumu,keşke kordon dolanması olsaydı...Kordon dolanmasının sorun olmadıgını ,hatta boynuna 3 kez bile kordon dolanan bebeklerin normal dogabildigini biliyorum.Bunun adı sanırım "kordon sarkması"
Benimkinde kordon rahim agzına yakın yerde,bebegin kafasının üstünde toplanmıs.haftaya cmtesi tekrar aynı yerdeyse 37. haftada alırız dediAlmayıp da beklenirse , dogum başlangıcı olarak su gelirse suyla birlikte kordon da dısarı cıkıyormus ve gerisini dillendirmek bile istemiyorum hele de uykunda falan gelirse dedi ... Bu haftalarda bu kordon dolanıyormus,sabit kalmayabilirmiş ,tek umudum yerini degiştirmesi
kızlar benim beklenen doğum tarihi yani 40 hafta bitim tarihi 5 ekim bayrama denk geliyo malum kurban telaş çok olur acaba erken olurmu 40 haftayı dolduran duydunuz mu hiç genelde 38 de doğuyo bebişler ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?