2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bugün eylül anneleri çok aktif. Okuya okuya hic canım sıkılmadı evde :)

Ben anlatamamışım durumu,keşke kordon dolanması olsaydı...Kordon dolanmasının sorun olmadıgını ,hatta boynuna 3 kez bile kordon dolanan bebeklerin normal dogabildigini biliyorum.Bunun adı sanırım "kordon sarkması"
Benimkinde kordon rahim agzına yakın yerde,bebegin kafasının üstünde toplanmıs.haftaya cmtesi tekrar aynı yerdeyse 37. haftada alırız dedi Almayıp da beklenirse , dogum başlangıcı olarak su gelirse suyla birlikte kordon da dısarı cıkıyormus ve gerisini dillendirmek bile istemiyorum hele de uykunda falan gelirse dedi ... Bu haftalarda bu kordon dolanıyormus,sabit kalmayabilirmiş ,tek umudum yerini degiştirmesi

Kızlar mrb kontrolden geldik 33+4 günlük olduk. Geldigim den beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.bebegimin karın çevresi 30 haftalık mış detaylı ultrasona girdim net kan idrar tahlili hepsi yapıldı bebeğim 1.700 gr Dr 15 gün sonra çağırdı.duruma göre alabiliriz herseye hazırlıklı olun dedi .hareketlerini takip etmemi söyledi ufak bi hareketsizlikte gelin bol bol istirahat dedi .nst sancı çıkmadı suyuna iyi ama nerdeyse 1 ay geri perşembe tam 34 haftaligim çok korkuyorum üzülüyorum.herseyden bol bol yememek rağmen gelişiymiyor bir ayda 300 gr almış ne olduysa bu ay oldu ne yapmam lazım. Kizlar

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen kac haftalık hamilesin gerçi farketmez bence hemen hastaneye veya doktoruna git.kanaman sümüksü seklindeyse rahim tıkacın açılmış olabilir.

Olurmu canm faydası olmaz mı eskiden bı 4boyutluyu büyük paraya çekiolarmş . Neden dicen kolu na bacağına parmagına bakıolar ayrıntılı ölçüolar canm . Bi eksiklik var mı die . Yani şimdiki gibi sürekli olmasada mutlaka 1kere baktrmak zorunda bırakıodu doktorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar keyifler yerindedir umarım bi kaç sayfa okudum da çoğunluk ağustos annesi olacak sanırım doktorum bana suyu ile ilgili bişey demedi son kontrolde sadece bol su veya meyve suları tüket susuzluk erken doğumu tetikler dedi acaba benim de mi az birde kaçıncı haftada kaç kilo bebişleriniz? doktor tahmini bi doğum kilosu söyledi mi?

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy

Bence doktora git nts ye gir ne olur ne olmaz

kızlar benim beklenen doğum tarihi yani 40 hafta bitim tarihi 5 ekim bayrama denk geliyo malum kurban telaş çok olur acaba erken olurmu 40 haftayı dolduran duydunuz mu hiç genelde 38 de doğuyo bebişler ama...

Çiğdem, onlınesın hala. Ben telas oldum vallahı. Doktorunu aradın mı?

inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız cnm.tansiyon takibindi eczaneye gidebildikçe yapıyorum.yakınımda eczane var dışarı çıktıkça ölçtürüyorum.iki üç günde bir gibi şu aralar 12.8 gibi çıkıyor.buarada bacaklarımda varislerimde çok var.sabahları çok sızlıyorlar.bacaklarım harita gibi oldu.

Ben 33+4'teyım. Son kontrol 3 gun önceydı. 2300 gram dedı. 40 hafta 17 eylul ama bilmiyorum. 19 agustosta girecegım ultrasonda dogum seklıne karar verıcez. 3-3,5 kg diyor ama bilmiyorum. Nasip.

Rahim tıkacın gelmiş olabilir,
Lütfen haber ver bize...

Canım sıkma canını bak çoğumux eylülde beklioduk ağustos olucaz artık canlar boğaza dayandı. Ama doktorun demşya susuzluk tetikler falan bence alakası yok benm suyum baştan beri normal yerinde suyla alakam ilgim yok .meyve suyuda bazen içerim nadir. Doum kilosu olduğunuda sanmıorum rabbm yazdıktan sonra tarihini km değiştirebilir canım rabbm yardımcın olur inanki . Korkutmasınlar seni ya . Biraz dikkat .. bebeğini başka bebeklerle kıyaslama canm. Herkesin bünye si yapısı farklı . Sen kendi bebeğinin kilosunla başkasınınkiyle karştrma moralini bozma canm hepimiz farklıyız ..

Allahım bu hamileliğin başından beri ne çektik ya :) valla öğrenmediğimiz abuk şey kalmadı.
Şimdi anladım durumu canım. Iyi tarafı doktorun bunu ultrasonda fark etmiş olması.
Bence şimdi bile alsa olur nasılsa sonlarına geldik:) dert etme doktorun tecrübeli senin riske girdiğini hissettiği an alır bebişi.

kızlar benim beklenen doğum tarihi yani 40 hafta bitim tarihi 5 ekim bayrama denk geliyo malum kurban telaş çok olur acaba erken olurmu 40 haftayı dolduran duydunuz mu hiç genelde 38 de doğuyo bebişler ama...

Canm bence eylülün sonu olabilir çok nadir artık 40 hafta kalmıo malsef şimdiki bebeler aceleci:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…