2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Anladım canım seninki farklıymış ben normal kordon dolanması sandım... Ama yinede korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle keşke yer değiştirsin ama değiştirmezse de haftaya alınsa bile bebeğin 37. Hafta oluyor artık korkulacak bi hafta değil en azından... çoğumuzun sıkıntılı ve tehlikeli geçiyor yalnız değilsin canım dinlenmeye bak bence kendini yorma ki suyunun gelmesini tetiklemiş olmayasın sakin sakin kontrolünü bekle dr un çok daha tehlikeli görseydi şimdi bile alırdı bebeğini çünkü çok riskli durumlarda 35. Haftada alınıyor

Ya zaten miadına geldin sayılır doğucaksada doğsun senin yaramaz oğlanda:) böyle konuşa konuşa beklicez daha gibi geliyo bana seninkini :):):)

tatlım içini ferah tut bu şekilde üzersen kendini olmaz moralini yüksek tutman lazım daha öncede konuştuk ölçümler çok net olmayabilio ama sen hergün 1 yumurta ye 2 bardak süt iç ceviz,badem, fındık ye bunlar bebeğe kilo aldırıo die biliorum 3 ana öğün. 3 ara öğünde meyve yiyebilirsin ben öyle yapıorum asla aç kalma sağlıklı beslen ama bence en önemlisi senin moralin bebeğin çünkü seni hissedio...

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen kaç haftalıksın neden söz ediyorsun tam bilemiyorum ama hemen doktoruna gitmen gerekiyor.

Amin canım geçen başka bi dr la konuştum benim mesela 24 saatlik toplamada 390 mg çıktı ona kalsa 500 ün altındaysa tansiyonda 14-15 leri görmüyorsan sıkıntı yok hatta tam olarak zehirlenme bile demiyor hamileliğin sonlarına doğru oluyor zaten bu diyor yani protein atılımı artıyormuş... Rastgele eli yüzü şişen son zamanındaki herhangi bir gebeye de yapsak bu sonuçlar çıkar demeye getiriyor ki zaten benim normal idrar tahlilimde protein hep negatif çıkıyor aslında şu an benim meyilim var demek oluyormuş seninde tansiyonunda çok oynama yok benimki gibi çok korkulacak bi durumda değiliz diye düşünüyorum sende yaptır bakalım tahlillerini sende ne kadar çıkacak

Bir başka doktor daha dene istersen gerçi 1 ayı ölçsün ölçsün 2 hafta farklı ölçsün yine beslenmene dikkat etmen gerekiyo heralde canım. Bide streste çok etkiliyo sanırım gelişimi. Sigara zaten içmiyosundur.. Korkma ama haftalarımız ilerledi bişey olmaz Allah'ın izniyle dışarda gelişir en kötü annesi:)

Canım senin bahsettiğin 4 boyutlu diil 22. Haftalarda girdiğimiz detaylı ultrason.

Ya zaten miadına geldin sayılır doğucaksada doğsun senin yaramaz oğlanda:) böyle konuşa konuşa beklicez daha gibi geliyo bana seninkini :):):)

Bencede artık dert etmemeye bakıyorum dr um gibi konuştun o da öyle diyor doğsun artık çocuk gelmek istiyor diyo bi bakıyomuşuz 40 hafta olmuş ben hala doğuramamışım bi hastasına böyle olmuş çünkü dr un kadın habire doğurucam diye hastanelere taşınırken 40 hafta bitmiş sonra galiba sezeryanla almışlar

Canim merhaba bende 32+1'im bugun Dr randevum vardı bebek 2.100 gr dedi dr benimde suyum sinirdaymis hergüne 2.5 Lt su iç dedi seninle paylaşmak istedim.

geçmiş olsun sanada..ya normalde bir insan 2.5 su içmeli yazın 3 olmalı şimdi biz 4 lt içmeliyiz artık doktor 4 litre içeceksin dedi senin ki çok az söylememiş mi??senin durum ne zaman belli oldu?? şu sonç çıktısınıda almadım telaştan orda yazıyormu kızlar bu sıvının oranı???
doktor solna yat dedi kan akışın iyi olsn dedi dinlen dedi su iç dedi o kadar ecopirine devam dedi bakalım inşallah bu sıvıyla dayanır
benim ki daha 1 kilo 700 küsürlerde bide

geçmiş olsun ya güzel düşün güzel olsun inşallah ş an bende sıkıntılıyım ama sana da üzüldüm gerçekten bugün herkeste bir problem var(

benimde garibime gitti açıkçası doktor neden daha çok üstünde durmayışının.muhakkak doktorlarında bildiği bişey var.ama yinede insan panik oluyor atladıkları yada gözden kaçırdıkları bişey olmasın istiyorsun çünkü karnımızda canımızdan can taşıyoruz.benim idrarda protein çıktı.eser şeklinde yazıyor.seninde negatif olmasına çok sevindim.bu güzel bişey tabi.bakalım inşallah tam tahlillerimiz yaptırır güzel sonuçlarla gelirim ve geliriz sağlıcakla kal cnm..

Hahahahah işte öyle bişey olabilir gibi geliyo:)))
Sen 40 ta hala evden doğurdum doğurucam şeklinde yazılar

Aynen yaratık gibi bişi olduk benm adamda dediki 2.cocukmu aman aman :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkide aynısını söylüyor ikinci mi yok yok sen bunu doğur da ben sen doğurana kadar dokuz doğuracağım nasılsa diyor

Hahahahah işte öyle bişey olabilir gibi geliyo:)))
Sen 40 ta hala evden doğurdum doğurucam şeklinde yazılar

bu sefer doğuramıyorum topiklerine katılırım artık geçen eşim manda kaymağı yoğurdu falan alıyım sanada doğurama diyodu

Ya bende senin ha bugün ha yarın doğum haberini bekliyom inş daha gelmezde bekleriz komik oluyo :)

Ya canım benimde öyle ne yaptıysam hep 1 hafta geri ama kilo alımı ve hareketleri önemşi dedi doktorum

Bi bebek kilo alımı yerinde ise hareketli ise bu gerilik yapısalmış ama kilo alımı az hareketler yavaş ise yani gelişim durdu ise alırız dışarıda daha çabuk kilo alıp büyür dedi

Dönme dediğine inanma canım benim 32. Haftaya kadar başı aşağıda doğum pozisyonunda duruyordu sonra tam 32 ye girdik başını yukarı çevirmişti 2 hafta böyle durdu sonra tekrar 34. Haftada doğum pozisyonunu aldı hiç belli olmuyor yani... Ben hatırlamıyorum 32 de kaç kiloydu ama Kilosu az olsa gelişimi iyi demezdi haftasından geri derdi... Küvez konusuna gelince canım her bebeğin durumu farklı kimisi 2 kg doğuyo girmiyo küveze benim bi arkadaşım tam 40 haftalık doğurdu 3 kilonun üstünde ama solunumdan dolayı 10 gün yoğun bakımda kaldı bebeği böyle oluncada prematüre tedavisi gördü çok iyi anlıyorum seni risk olunca bende senin gibi kafamda bu sorularla dolaşıyorum haftalardır hatta dr um 2100 gr doğmuş ama hiç küveze falan girmemiş kaç sene önceki imkanlarla gayet sağlıklı doğmuş

suyu az ya o yüzden dönemezmiş benimki gerçektende içerde sıkışmış gibi oturuyor garibim kızlar aslında ben farkettim ayağını başını direk tutacak gibi oluyordum elime geliyordu dışardan çok belli oluyordu birde hareketleri çok serttti su azaldığı için içerden her hareketi bam güm beni sarsıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…