Ben anlatamamışım durumu,keşke kordon dolanması olsaydı...Kordon dolanmasının sorun olmadıgını ,hatta boynuna 3 kez bile kordon dolanan bebeklerin normal dogabildigini biliyorum.Bunun adı sanırım "kordon sarkması"
Benimkinde kordon rahim agzına yakın yerde,bebegin kafasının üstünde toplanmıs.haftaya cmtesi tekrar aynı yerdeyse 37. haftada alırız dediAlmayıp da beklenirse , dogum başlangıcı olarak su gelirse suyla birlikte kordon da dısarı cıkıyormus ve gerisini dillendirmek bile istemiyorum hele de uykunda falan gelirse dedi ... Bu haftalarda bu kordon dolanıyormus,sabit kalmayabilirmiş ,tek umudum yerini degiştirmesi
Ayy ne güzel olur canım valla doğurmayayımama beni bi görsen bugün doğuma gidicem sanki 3-4 gün önceye kadar ne kıyafetleri ütülenmişti ne de bavulum hazırlanmıştı oğlum gaza getirdi beni annem sağolsun hepsini halletti herşey yerli yerinde herkes 40 hafta üzerinden hesaplar bense sanki en fazla 1 hafta kalmış modundayım şu sancılar kasılmalar dursa iyi olacak ama sabahtan beri karnım ağrıyo hayırlısı dediğin gibi
Kızlar mrb kontrolden geldik 33+4 günlük olduk. Geldigim den beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.bebegimin karın çevresi 30 haftalık mış detaylı ultrasona girdim net kan idrar tahlili hepsi yapıldı bebeğim 1.700 gr Dr 15 gün sonra çağırdı.duruma göre alabiliriz herseye hazırlıklı olun dedi .hareketlerini takip etmemi söyledi ufak bi hareketsizlikte gelin bol bol istirahat dedi .nst sancı çıkmadı suyuna iyi ama nerdeyse 1 ay geri perşembe tam 34 haftaligim çok korkuyorum üzülüyorum.herseyden bol bol yememek rağmen gelişiymiyor bir ayda 300 gr almış ne olduysa bu ay oldune yapmam lazım. Kizlar
kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün eylül anneleri çok aktif. Okuya okuya hic canım sıkılmadı evde :)
inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız cnm.tansiyon takibindi eczaneye gidebildikçe yapıyorum.yakınımda eczane var dışarı çıktıkça ölçtürüyorum.iki üç günde bir gibi şu aralar 12.8 gibi çıkıyor.buarada bacaklarımda varislerimde çok var.sabahları çok sızlıyorlar.bacaklarım harita gibi oldu.
Kızlar mrb kontrolden geldik 33+4 günlük olduk. Geldigim den beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.bebegimin karın çevresi 30 haftalık mış detaylı ultrasona girdim net kan idrar tahlili hepsi yapıldı bebeğim 1.700 gr Dr 15 gün sonra çağırdı.duruma göre alabiliriz herseye hazırlıklı olun dedi .hareketlerini takip etmemi söyledi ufak bi hareketsizlikte gelin bol bol istirahat dedi .nst sancı çıkmadı suyuna iyi ama nerdeyse 1 ay geri perşembe tam 34 haftaligim çok korkuyorum üzülüyorum.herseyden bol bol yememek rağmen gelişiymiyor bir ayda 300 gr almış ne olduysa bu ay oldune yapmam lazım. Kizlar
Olurmu canm faydası olmaz mı eskiden bı 4boyutluyu büyük paraya çekiolarmş . Neden dicen kolu na bacağına parmagına bakıolar ayrıntılı ölçüolar canm . Bi eksiklik var mı die . Yani şimdiki gibi sürekli olmasada mutlaka 1kere baktrmak zorunda bırakıodu doktorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya zaten miadına geldin sayılır doğucaksada doğsun senin yaramaz oğlanda:) böyle konuşa konuşa beklicez daha gibi geliyo bana seninkini :):):)
Canim merhaba bende 32+1'im bugun Dr randevum vardı bebek 2.100 gr dedi dr benimde suyum sinirdaymis hergüne 2.5 Lt su iç dedi seninle paylaşmak istedim.
Ben anlatamamışım durumu,keşke kordon dolanması olsaydı...Kordon dolanmasının sorun olmadıgını ,hatta boynuna 3 kez bile kordon dolanan bebeklerin normal dogabildigini biliyorum.Bunun adı sanırım "kordon sarkması"
Benimkinde kordon rahim agzına yakın yerde,bebegin kafasının üstünde toplanmıs.haftaya cmtesi tekrar aynı yerdeyse 37. haftada alırız dediAlmayıp da beklenirse , dogum başlangıcı olarak su gelirse suyla birlikte kordon da dısarı cıkıyormus ve gerisini dillendirmek bile istemiyorum hele de uykunda falan gelirse dedi ... Bu haftalarda bu kordon dolanıyormus,sabit kalmayabilirmiş ,tek umudum yerini degiştirmesi
Amin canım geçen başka bi dr la konuştum benim mesela 24 saatlik toplamada 390 mg çıktı ona kalsa 500 ün altındaysa tansiyonda 14-15 leri görmüyorsan sıkıntı yok hatta tam olarak zehirlenme bile demiyor hamileliğin sonlarına doğru oluyor zaten bu diyor yani protein atılımı artıyormuş... Rastgele eli yüzü şişen son zamanındaki herhangi bir gebeye de yapsak bu sonuçlar çıkar demeye getiriyor ki zaten benim normal idrar tahlilimde protein hep negatif çıkıyor aslında şu an benim meyilim var demek oluyormuş seninde tansiyonunda çok oynama yok benimki gibi çok korkulacak bi durumda değiliz diye düşünüyorum sende yaptır bakalım tahlillerini sende ne kadar çıkacak
Bencede artık dert etmemeye bakıyorum dr um gibi konuştun o da öyle diyor doğsun artık çocuk gelmek istiyor diyobi bakıyomuşuz 40 hafta olmuş ben hala doğuramamışım bi hastasına böyle olmuş çünkü dr un kadın habire doğurucam diye hastanelere taşınırken 40 hafta bitmiş sonra galiba sezeryanla almışlar
Aynen yaratık gibi bişi olduk benm adamda dediki 2.cocukmu aman aman :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım senin bahsettiğin 4 boyutlu diil 22. Haftalarda girdiğimiz detaylı ultrason.
Hahahahah işte öyle bişey olabilir gibi geliyo:)))
Sen 40 ta hala evden doğurdum doğurucam şeklinde yazılar
Bencede artık dert etmemeye bakıyorum dr um gibi konuştun o da öyle diyor doğsun artık çocuk gelmek istiyor diyobi bakıyomuşuz 40 hafta olmuş ben hala doğuramamışım bi hastasına böyle olmuş çünkü dr un kadın habire doğurucam diye hastanelere taşınırken 40 hafta bitmiş sonra galiba sezeryanla almışlar
kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
Dönme dediğine inanma canım benim 32. Haftaya kadar başı aşağıda doğum pozisyonunda duruyordu sonra tam 32 ye girdik başını yukarı çevirmişti 2 hafta böyle durdu sonra tekrar 34. Haftada doğum pozisyonunu aldı hiç belli olmuyor yani... Ben hatırlamıyorum 32 de kaç kiloydu ama Kilosu az olsa gelişimi iyi demezdi haftasından geri derdi... Küvez konusuna gelince canım her bebeğin durumu farklı kimisi 2 kg doğuyo girmiyo küveze benim bi arkadaşım tam 40 haftalık doğurdu 3 kilonun üstünde ama solunumdan dolayı 10 gün yoğun bakımda kaldı bebeği böyle oluncada prematüre tedavisi gördü çok iyi anlıyorum seni risk olunca bende senin gibi kafamda bu sorularla dolaşıyorum haftalardır hatta dr um 2100 gr doğmuş ama hiç küveze falan girmemiş kaç sene önceki imkanlarla gayet sağlıklı doğmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?