Ya bende senin ha bugün ha yarın doğum haberini bekliyom inş daha gelmezde bekleriz komik oluyo :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy
Etkiliyor canim sonucta idrardan protein kaciyor ve bebege protein gitmiyor tansiyon cikinca kan basincida yukseliyor bebege giden kan akisi bozulabiliyormus benim mesela bebegimin karin cevresi 2hafta geriden geliyor basindan beri bundan sonrada cok fazla kilo almayacagini soyluyor preeklemsi olan bi arkadasim.bide bebegin suyunda azalmaya sebep oluyomus benim öğrendiklerim bunlar insallah seninki ileri seviyede cikmaz.tansiyonunu devamli olc eline yuzune dikkat et şişlik varmi diye bide ani kilo artışıyla kendini belli ediyo ben 3 haftada 5kilo almistim meger vucudum su tutmus ama elim ayagim yuzum heryerim sismisti.banada burda bi arkadas sakin ihmal etme devlet hastanesine git demisti iyiki öyle yapmisim sende sakin ihmal etme gecmis olsun
suyu az ya o yüzden dönemezmiş benimki gerçektende içerde sıkışmış gibi oturuyor garibim kızlar aslında ben farkettim ayağını başını direk tutacak gibi oluyordum elime geliyordu dışardan çok belli oluyordu birde hareketleri çok serttti su azaldığı için içerden her hareketi bam güm beni sarsıyor..
benim ayaklarda şişme var el ve yüzlerde farketmedim birde idrarda tam yapamıyorum rengi koyu.bunları farkettim...el ve yüzde şişmenin tehlikeli olduğunu duymuştum
Her sabah yokluyorum kendimi suyum gelmiş midir karnım ağrıyo mu belimde sancı var mı psikopata bağladım2 gündür ohh diyorum bugün de bitti ve ben doğurmadım ama bişey dikkatimi çekti karnımın altında bi yumuşaklık oldu bi de sanki yine karnımın altında orta kısmında bi çöküklük var gibi oluyo wc de otururken ama neyin nesi anlayamadım:26:
slm arkadaşlar...
doğuranlar olmuş gözümüz ve gözleri aydın olsun inş.. durumları hk bilgi sahibi değilim köyden yeni geldim de.. birkaç gün durup yine köye gideceğim. bugün dr a geldik.. bebişimle ilgili iyi haberler var.. son 3 haftada 700 gr almış :) aslında ortalama ama ben almazsa diye korkuyordum çok sevindim.. dr erken doğurmazsın hiç korkma 4 eylülde gelir dedi. en erken 26 ağustos dedi ki ben de o tarihi düşünüyordum bakalım artık.. haftaya meşhur ebeyle tanışacağım. tüm antep in dilinde nst ve ayrıntılıya gireceğim bir kez daha haberler bu kadar.. bbiş 2700 gr.. boyunu bile bilmiyorum sevinçten sormadım.
riskli arkadaşlar var Allah yardımcınız olsun inş bir an önce sıkıntılarınızı aşarsınız..
gidiorm cnm skthab verrm sana
Benimde karnımda yumuşaklık oldu ya.
Özellikle üst kısmı yumuş yumuş.
Ama diğer taraflarda nispeten yumuşadı.
Neden ki acaba ???
Bilmiyorum canım çatlar mı ama bana arkadaşlarım hep çatlamadım diye havaya girme zaten çatlak son birkaç haftada oluyo dediler o yüzden olabilir diye düşünüyorum :):)
Benimkide aynısını söylüyor ikinci mi yok yok sen bunu doğur da ben sen doğurana kadar dokuz doğuracağım nasılsa diyor
cnm dkt gitim 3 sntm kist varmış test aldıllar bnden bkliırm ultrasyonda gözükmedi kan tahlili dedi ama kanamam var sizce ney
cnm dkt gitim 3 sntm kist varmış test aldıllar bnden bkliırm ultrasyonda gözükmedi kan tahlili dedi ama kanamam var sizce ney
Canım ben senin yazdıklarından bişi anlamadım.
3 cm kist çıktı.
Ne testi yaptılar.
Bilmiyorum soran oldu mu sen ne kadarlık hamilesin?
Bebeğe baktılar mı?
Benimde altı yumuşak baya yumuşak hemde bi de ortası çökük hafiften duruşundan mı acaba?? Dr u da aramak istemiyorum artık kadın bıktı benden cmts kontrolüm anca o zaman sorabilcem
Bence hamile falan değil arkadas dalgamı geçiyor anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?