2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ya bende senin ha bugün ha yarın doğum haberini bekliyom inş daha gelmezde bekleriz komik oluyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her sabah yokluyorum kendimi suyum gelmiş midir karnım ağrıyo mu belimde sancı var mı psikopata bağladım 2 gündür ohh diyorum bugün de bitti ve ben doğurmadım ama bişey dikkatimi çekti karnımın altında bi yumuşaklık oldu bi de sanki yine karnımın altında orta kısmında bi çöküklük var gibi oluyo wc de otururken ama neyin nesi anlayamadım:26:

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy

Canm hemn doktora git hic bkleme bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanada çook geçmiş olsun cnm.bende her hastaneden dönüşte baş boy ve karın çevresi ölçümlerini kontrol ederdim ve genel kilosu iyi olmasına karşı karın çevresi geri çıkardı diğer ölçümleri ise ileride halbuki.demekki bundan kaynaklanıyor hay Allah umarım sağlıcakla doğarlarda doğduktan sonra telafi ederiz inşlallah..

Hmmm peki neden azaldığına dair bişey diyo mu dr un su seviyesi ne kadarmış onu söyledi mi? Bende hareketleri sert hissediyorum hatta göbeğim çalkalanıyo bazen göbek atar gibi duruyo bakınca ya da ayağını falan bi dayıyo karnımdan tepecik çıkıyor 2 gün önce dr daydım suyum iyiymiş bence sert hissetmen ondan değildir zaten su varken rahat rahat hareket ediyorlar su azalınca öyle hareket edemez diye duymuştum ama bilmiyorum yinede

benim ayaklarda şişme var el ve yüzlerde farketmedim birde idrarda tam yapamıyorum rengi koyu.bunları farkettim...el ve yüzde şişmenin tehlikeli olduğunu duymuştum

Allah allah... demek ki cok belirgin bi belirtisi de yok.. bu dedikletin bende de var ama hic onemsemefim hamilelikte normaldir diye... cok gecmis olsun..

slm arkadaşlar...
doğuranlar olmuş gözümüz ve gözleri aydın olsun inş.. durumları hk bilgi sahibi değilim köyden yeni geldim de.. birkaç gün durup yine köye gideceğim. bugün dr a geldik.. bebişimle ilgili iyi haberler var.. son 3 haftada 700 gr almış :) aslında ortalama ama ben almazsa diye korkuyordum çok sevindim.. dr erken doğurmazsın hiç korkma 4 eylülde gelir dedi. en erken 26 ağustos dedi ki ben de o tarihi düşünüyordum bakalım artık.. haftaya meşhur ebeyle tanışacağım. tüm antep in dilinde nst ve ayrıntılıya gireceğim bir kez daha haberler bu kadar.. bbiş 2700 gr.. boyunu bile bilmiyorum sevinçten sormadım.
riskli arkadaşlar var Allah yardımcınız olsun inş bir an önce sıkıntılarınızı aşarsınız..

Benimde karnımda yumuşaklık oldu ya.
Özellikle üst kısmı yumuş yumuş.
Ama diğer taraflarda nispeten yumuşadı.
Neden ki acaba ???

Canım ne güzel haberlerrr

cnm dkt gitim 3 sntm kist varmış test aldıllar bnden bkliırm ultrasyonda gözükmedi kan tahlili dedi ama kanamam var sizce ney

dkt gitim 3 sntm kist varmış test aldıllar bnden bkliırm ultrasyonda gözükmedi kan tahlili dedi ama kanamam var sizce ney

cnm dkt gitim 3 sntm kist varmış test aldıllar bnden bkliırm ultrasyonda gözükmedi kan tahlili dedi ama kanamam var sizce ney

Benimde karnımda yumuşaklık oldu ya.
Özellikle üst kısmı yumuş yumuş.
Ama diğer taraflarda nispeten yumuşadı.
Neden ki acaba ???

Benimde altı yumuşak baya yumuşak hemde bi de ortası çökük hafiften duruşundan mı acaba?? Dr u da aramak istemiyorum artık kadın bıktı benden cmts kontrolüm anca o zaman sorabilcem

Benimkide aynısını söylüyor ikinci mi yok yok sen bunu doğur da ben sen doğurana kadar dokuz doğuracağım nasılsa diyor

Pide problem li bi hamilelik geçirsek ewden kaçrlardı heralde :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben senin yazdıklarından bişi anlamadım.
3 cm kist çıktı.
Ne testi yaptılar.
Bilmiyorum soran oldu mu sen ne kadarlık hamilesin?
Bebeğe baktılar mı?

Canım biz seni bizim gibi son zamanlardasın, doğuruyorsun sandık.
Sen sanırım hamilelik haberi bekliyorsun.
Mesajının başına hamilemiyim yazsan bizde panik olmazdık

Neyse test sonucun çıktımı?
Son adetin ne zamandı?
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım.
Test sonucunu bekliyoruz.
Hayırlısı olsun

Benimde altı yumuşak baya yumuşak hemde bi de ortası çökük hafiften duruşundan mı acaba?? Dr u da aramak istemiyorum artık kadın bıktı benden cmts kontrolüm anca o zaman sorabilcem

Benim persembe cnm gidince soracağım ben.
Yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…