Ben dayanamadım aradım dr u :) bebek bu haftalarda aşağı inmiş olabilir yumuşaklık onun için olur dedi ama yine içimiz rahat etsin hastaneye git de nöbetçi arkadaş bi görsün dedi eşimi bekliyorum bakalım gidicem yine evden çok hastanedeyim :) bi kaç saati bulur gitmem gelince yazarım bakalım... Ama panik yapma sende sakın bende risk olduğu için gönderiyor hastaneye yoksa normalmiş
Ben dayanamadım aradım dr u :) bebek bu haftalarda aşağı inmiş olabilir yumuşaklık onun için olur dedi ama yine içimiz rahat etsin hastaneye git de nöbetçi arkadaş bi görsün dedi eşimi bekliyorum bakalım gidicem yine evden çok hastanedeyim :) bi kaç saati bulur gitmem gelince yazarım bakalım... Ama panik yapma sende sakın bende risk olduğu için gönderiyor hastaneye yoksa normalmiş
Her sabah yokluyorum kendimi suyum gelmiş midir karnım ağrıyo mu belimde sancı var mı psikopata bağladım 2 gündür ohh diyorum bugün de bitti ve ben doğurmadım ama bişey dikkatimi çekti karnımın altında bi yumuşaklık oldu bi de sanki yine karnımın altında orta kısmında bi çöküklük var gibi oluyo wc de otururken ama neyin nesi anlayamadım:26:
Olur mu olur valla var bende o potansiyel Allahım bu durumuma bu kadar güleceğim günleri de mi görücektim birisi yemeğime sakinleştirici mi koyuyor ne şaka bi yana yumuşamayla mı doğum oldu?
Valla bizimde hiç aklımıza gelmiyor.
Ben zaten pinpirikliyim eşimde öle.
Başından beri biraz mesafeli davrandık bu mevzuya.
Doğurayım Allah allahhhhhh diyeceğiö, savaşa gider şekilde gideceğim eşime
Ben varim biz hic bitirmedik ki hem salgilanan hormonun bebegi mutlu ettigi bile söyleniyor ama mutlaka korunun cunku spermler bebegin kesesini delebilir sivi kacagina sebep olabilir onun disinda keyfinize bakin...
Ya canım aslında istememek değilde başlarda kanamalı olunca hamileliğim bizim pinpirik tavan yaptı.
Artık yüzdük yüZdük kuyruğuna geldik.
Aklımız rahat etsin hiç olmazsa
biz de doktordan geldik. 2.600 gr olmuş kızımız. gelişimi en başından beri olduğu gibi iki hafta onde gidiyor. sorunsuz gider de 39-40 haftaları görürsek 4.300 gibi doğar dedi. o da normal doğumu zorlayabilir tabi dedi.. erkekk bebekte duymuştum ama kız bebekte bu kadar besiliyi ilk defa görüyor duyuyorum. babasına çekmiş kızım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy cok guldm canm ya vallhi mahvldu adamlar bide ben uc hafta yatcm annemde kalyrm esmde iki gun evde kaldi esmde dedm nisanli hayatmza geri dondk diye vallhi esmle sarmas dolas uyumayi ozledm ama az kaldi hayrlisiylan
biz de doktordan geldik. 2.600 gr olmuş kızımız. gelişimi en başından beri olduğu gibi iki hafta onde gidiyor. sorunsuz gider de 39-40 haftaları görürsek 4.300 gibi doğar dedi. o da normal doğumu zorlayabilir tabi dedi.. erkekk bebekte duymuştum ama kız bebekte bu kadar besiliyi ilk defa görüyor duyuyorum. babasına çekmiş kızım :)