biz de doktordan geldik. 2.600 gr olmuş kızımız. gelişimi en başından beri olduğu gibi iki hafta onde gidiyor. sorunsuz gider de 39-40 haftaları görürsek 4.300 gibi doğar dedi. o da normal doğumu zorlayabilir tabi dedi.. erkekk bebekte duymuştum ama kız bebekte bu kadar besiliyi ilk defa görüyor duyuyorum. babasına çekmiş kızım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy cok guldm canm yavallhi mahvldu adamlar bide ben uc hafta yatcm annemde kalyrm esmde iki gun evde kaldi esmde dedm nisanli hayatmza geri dondk diye vallhi esmle sarmas dolas uyumayi ozledm ama az kaldi hayrlisiylan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla perişan oldular
Ama bebişlerimiz için katlanıyoruz işte.
Bakalım doğunca ne alemde olacağız.
Olur mu olur valla var bende o potansiyelAllahım bu durumuma bu kadar güleceğim günleri de mi görücektim birisi yemeğime sakinleştirici mi koyuyor ne şaka bi yana yumuşamayla mı doğum oldu?
Ben bu aralar doğuracak gibi hissediyorum.
Bu aralar derken 36 falan belki.
Kafayı yedim ya galiba
Kızlar aranızda cinsel ilişkiye giren varmı? Bazen benim canım çok istiyor . :26: zararlı mıdır kı acaba?
benim neden old belli değil ecopirin kullanıyordum baştan beri onu kesecektim artık kesme dedi şimdi demekki kanın akışkan olması da önemli kilosu normal mi o zaman benimkinin?
cnm dkt gitim 3 sntm kist varmış test aldıllar bnden bkliırm ultrasyonda gözükmedi kan tahlili dedi ama kanamam var sizce ney
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne güzel yaa mılletin kocası ne kadar temkinli davranıyo benımkı tam tersı her konuşmamızı afedersiniz sevişmeye bağlıyo bıktım usandım artık ne zaman kafamı çevirsem çapkın çapkn bana bakıyo oluyo hemen bulunduğum ortamdan kaçıp başka odaya geçiyorummm
Ne güzel yaa mılletin kocası ne kadar temkinli davranıyo benımkı tam tersı her konuşmamızı afedersiniz sevişmeye bağlıyo bıktım usandım artık ne zaman kafamı çevirsem çapkın çapkn bana bakıyo oluyo hemen bulunduğum ortamdan kaçıp başka odaya geçiyorummm
Yanlış hatırlamıyorsam senin eşin hamile iç çamaşırı almaya gittiğinde dantelli al illa diye tutturmuştuNe güzel yaa mılletin kocası ne kadar temkinli davranıyo benımkı tam tersı her konuşmamızı afedersiniz sevişmeye bağlıyo bıktım usandım artık ne zaman kafamı çevirsem çapkın çapkn bana bakıyo oluyo hemen bulunduğum ortamdan kaçıp başka odaya geçiyorummm
Canım napacaksın senin kocanda böyle.
Herkesin huyu farklı.
Sen tedirgin olduğunu söylediğinde tepkisi noluyor peki?
Ayrıca doktorun ne diyor, bir sıkıntın yoksa sorun yok canım öle düşün.
Yanlış hatırlamıyorsam senin eşin hamile iç çamaşırı almaya gittiğinde dantelli al illa diye tutturmuştu
Aynen canin yaabenimde durumum senle ayni..acik acik soyledim de isteksiz oldugumu,ya diyorum ki bu kadar kilo aldim en azindan fizigime bakinca istememen lazim,sanslisin iste esin herhalinle begeniyo seni diyo..baslarda neysede artik sona yaklasiyoruz daha temkinli olmamiz lazim..
bu kız hamile falan değil dalga geçiyor bence.
dğer nisan,aralık anneleri gibi sayfalara da yazmış
Yanlış hatırlamıyorsam senin eşin hamile iç çamaşırı almaya gittiğinde dantelli al illa diye tutturmuştu
Gelir gelmez yaz olur mu merak ederim.
canım dr zarar yok dediyse yoktur.. bişey demediyse de yoktur biz hala devam ediyoruz da benim adam elim geçmiyor. bazen isteksiz oluyorum bazen çok istekli.. ama erken doğumu tetikleme ihtimali de yabana atılır değil..Kızlar aranızda cinsel ilişkiye giren varmı? Bazen benim canım çok istiyor . :26: zararlı mıdır kı acaba?
canı iyi yanından bak bence de eşin bu halini çok beğeniyor. bizimki de kg yu yakıştırıyor bana bıraksam tepemden düşmeyecek. Allahtan biraz dediğini bilmez de ara sıra dargınlık yaşıyoruz yoksa adam orucu benle açacaktı Ramazanda töööbe tööbe... :)Ne güzel yaa mılletin kocası ne kadar temkinli davranıyo benımkı tam tersı her konuşmamızı afedersiniz sevişmeye bağlıyo bıktım usandım artık ne zaman kafamı çevirsem çapkın çapkn bana bakıyo oluyo hemen bulunduğum ortamdan kaçıp başka odaya geçiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?