2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Yok alakası başka seveptemdi ama benide gel bi kontrole bakslım dediler gidiş o gidiş akşam saat 9 da sezeryana aldılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğurmadan geldim eve bi sıkıntı yokmuş dr sancın var mı nst istiyim mi dedi bende gayet sakin yok istemeyin kasılmalarım zaten var nst de 80 -90 ları görüyoruz diyince adamın gözler yuvasından çıkıyordu

Hadi ya valla mı öle mi demiş :-D ayyyy karnıma ağrılar girdi şimdi doğurcam:-D

Ayyy sorma gittik mağazaya ben hamıle iç çamaşırlrına bakıyorum büyük beden babarne çamaşırları gibi gerçi adamda haklıda bu tutmuş bana dantellei iç çamaşırlarını gösteriyo bunlardan al diyeeee bi bakış attım orda sonra sustuu ama hahahahah

Ayyy benımkı küsmezde küsse kafamı dinlicemm biraz 😄😄

Kızlar;
Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuuz?
Birde bebeğine doğum sonrası özel sigorta (sağlık) yaptırmayı düşünen var mı?
Varsa hangi firmadan yaptıracaksınız???

Cevabın için sağol canım benim bebeğin kilosundan yana bi sıkıntım yok çok şükür gayet iyi gidiyor 32+0 da 2100gr ölçmüştü böyle ilerlerse 3600 civarı doğar dedi hatta acaba sizin doktorlarınız neler diyor bu konuda onu merak ettim ben başından beri tek doktora gidiyorum ve aylık kontrolüm dışında hiç gitmedim doktoruma baya rahat bi insan oldum :) ama sizi okuyunca fazla mı rahatım demekten kendimi alamadım

Ben 33+4'teyım. Son kontrol 3 gun önceydı. 2300 gram dedı. 40 hafta 17 eylul ama bilmiyorum. 19 agustosta girecegım ultrasonda dogum seklıne karar verıcez. 3-3,5 kg diyor ama bilmiyorum. Nasip.

Maşallah bebeğine :) sağlıkla kucağına alırsın işallah benim de 32+0 da 2100gramdı seninkine yakın ozaman benim doktorumda 3500 üzeri olabilir dedi demek tahminleri az çok tutuyor bu haftalarda kilosu önemli değil sağlıklı olsunlar tabiki ama benim ilk olacağı için ne kadar ele avuca gelse o kadar iyi diyorum

Kizlar yine ben cok kötü vajinal mantar oldum dun cok terledim belkide ondan mi oldum acaba icime vuruyor kasintisi yanmasi elma sirkesi ile sildim batikonla sildim travazol surdum pimafusin kullandim ama marmara cırasi gibi yaniyorum yaaaa yine nerden cikti bu bir turlu kurtulamadim gitti gebelik boyunca(((

Canım vajinanın yapısı bozuluyo ondan daha sık yakalanıyoruz sanırım.
Ben olmadım ama doktorum bana vajina yapım bozulmasın diye bi ilaç vermişti. Aslında tam olarak ilaç değil.
Sende bir doktoruna görünsen tekrar göstersen birseyler önerir belki.

Kızlar;
Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuuz?
Birde bebeğine doğum sonrası özel sigorta (sağlık) yaptırmayı düşünen var mı?
Varsa hangi firmadan yaptıracaksınız???

Valla çok güzel bi konuya bastın çek ayağını ;-) nasıl korncaz bilmiorum çok tehlikeli bi durum sütlü olan bile hamile kalıo prolaktini yüksek olan hamile kalamaz derler ben inanmıorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım mikropmu kapıosun oranı temiz ve kuru tut . Terden sanmam olsun . Çünkü hepimz terlioruz kilodan dolayı . Ben normalde de adetliykende hamileykende peçetesiz aslaaa gezmedim kumaştan iğreniorum da . Taharette önmli canım suyun deydiği yere hiç bişi olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…