Canım şimdi geldim bi sıkıntı yokmuş normal dedi usg de baktı önce hatta önemsedi bile yumuşaklığı... Bebeğin başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş dedi :)
Yok alakası başka seveptemdi ama benide gel bi kontrole bakslım dediler gidiş o gidiş akşam saat 9 da sezeryana aldılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğurmadan geldim evebi sıkıntı yokmuş dr sancın var mı nst istiyim mi dedi bende gayet sakin yok istemeyin kasılmalarım zaten var nst de 80 -90 ları görüyoruz diyince adamın gözler yuvasından çıkıyordu
Hadi ya valla mı öle mi demiş :-D ayyyy karnıma ağrılar girdi şimdi doğurcam:-D
canım dr zarar yok dediyse yoktur.. bişey demediyse de yoktur biz hala devam ediyoruz da benim adam elim geçmiyor. bazen isteksiz oluyorum bazen çok istekli.. ama erken doğumu tetikleme ihtimali de yabana atılır değil..
canı iyi yanından bak bence de eşin bu halini çok beğeniyor. bizimki de kg yu yakıştırıyor bana bıraksam tepemden düşmeyecek. Allahtan biraz dediğini bilmez de ara sıra dargınlık yaşıyoruz yoksa adam orucu benle açacaktı Ramazanda töööbe tööbe... :)
Canım sıkma canını bak çoğumux eylülde beklioduk ağustos olucaz artık canlar boğaza dayandı. Ama doktorun demşya susuzluk tetikler falan bence alakası yok benm suyum baştan beri normal yerinde suyla alakam ilgim yok .meyve suyuda bazen içerim nadir. Doum kilosu olduğunuda sanmıorum rabbm yazdıktan sonra tarihini km değiştirebilir canım rabbm yardımcın olur inanki . Korkutmasınlar seni ya . Biraz dikkat .. bebeğini başka bebeklerle kıyaslama canm. Herkesin bünye si yapısı farklı . Sen kendi bebeğinin kilosunla başkasınınkiyle karştrma moralini bozma canm hepimiz farklıyız ..
Ben 33+4'teyım. Son kontrol 3 gun önceydı. 2300 gram dedı. 40 hafta 17 eylul ama bilmiyorum. 19 agustosta girecegım ultrasonda dogum seklıne karar verıcez. 3-3,5 kg diyor ama bilmiyorum. Nasip.
Kizlar yine ben cok kötü vajinal mantar oldum dun cok terledim belkide ondan mi oldum acaba icime vuruyor kasintisi yanmasi elma sirkesi ile sildim batikonla sildim travazol surdum pimafusin kullandim ama marmara cırasi gibi yaniyorum yaaaa yine nerden cikti bu bir turlu kurtulamadim gitti gebelik boyunca(((
Cevabın için sağol canım benim bebeğin kilosundan yana bi sıkıntım yok çok şükür gayet iyi gidiyor 32+0 da 2100gr ölçmüştü böyle ilerlerse 3600 civarı doğar dedi hatta acaba sizin doktorlarınız neler diyor bu konuda onu merak ettim ben başından beri tek doktora gidiyorum ve aylık kontrolüm dışında hiç gitmedim doktoruma baya rahat bi insan oldum :) ama sizi okuyunca fazla mı rahatım demekten kendimi alamadım
Bebeğimmmmmm
Vala canm ben 34 te 2800 idi . Kiloda yorum yapmadı fakat her gittiğimzde iri olduğunu sölüo . 2 hafta önde dio bakalım . Ben sezeryan istiorum dedm oda sen doum yapıcan sen bilirsin sen ne istersen ben yaparm dedi . Bnm doktorum hemşireliğide kendi yapıo . 3cü ntsye giricem gidişata göre tarih atacaz . Babasının doum gününü düşünüorum bakalım . Allah büyük inşallah hepimiz atlatıcaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cevabın için sağol canım benim bebeğin kilosundan yana bi sıkıntım yok çok şükür gayet iyi gidiyor 32+0 da 2100gr ölçmüştü böyle ilerlerse 3600 civarı doğar dedi hatta acaba sizin doktorlarınız neler diyor bu konuda onu merak ettim ben başından beri tek doktora gidiyorum ve aylık kontrolüm dışında hiç gitmedim doktoruma baya rahat bi insan oldum :) ama sizi okuyunca fazla mı rahatım demekten kendimi alamadım
Bebeğimmmmmm
Vala canm ben 34 te 2800 idi . Kiloda yorum yapmadı fakat her gittiğimzde iri olduğunu sölüo . 2 hafta önde dio bakalım . Ben sezeryan istiorum dedm oda sen doum yapıcan sen bilirsin sen ne istersen ben yaparm dedi . Bnm doktorum hemşireliğide kendi yapıo . 3cü ntsye giricem gidişata göre tarih atacaz . Babasının doum gününü düşünüorum bakalım . Allah büyük inşallah hepimiz atlatıcaz
Maşallah kuzuna :) ben çok iri olursa normal doğum düşünmem sanki işallah gönlüne göre olur hepimizin son zamanları ama ben 2014 Eylül anneleri başlığını kapatıp çıkarım sanki 25 Eylül de 40. Haftam doluyor en geç benim heralde :)
Kızlar aranızda cinsel ilişkiye giren varmı? Bazen benim canım çok istiyor . :26: zararlı mıdır kı acaba?
Hahahahaha yine cok guldurdun canim beni ya allahta seni guldursun ama sanirim topikteki tek isterik kadin benmiyim ne.....
Maşallah kuzuna :) ben çok iri olursa normal doğum düşünmem sanki işallah gönlüne göre olur hepimizin son zamanları ama ben 2014 Eylül anneleri başlığını kapatıp çıkarım sanki 25 Eylül de 40. Haftam doluyor en geç benim heralde :)
Kız eylülü ne kapatması daha yeni başlıoruzbebeler ağlıcak susmucak . Süt vermede zorlancak gazlancak oooo işimiz çok sorcak şeimiz çok iri olcağı için zaten ben sezeryan istiorum canım :O affeder sin popoma kadar kesceklerine kasığımdn 10 cm kessinler yeter . Popomu kesince yatıcam çocuğumla ilğilenemicem habire başkları muhtaç yaşayamam . Yok etler kaynıcak dikişler çürücek vallahi duramam ben tez im :-D allahtan hayrlısı genede .
Kızlar;
Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuuz?
Birde bebeğine doğum sonrası özel sigorta (sağlık) yaptırmayı düşünen var mı?
Varsa hangi firmadan yaptıracaksınız???
Kız eylülü ne kapatması daha yeni başlıoruzbebeler ağlıcak susmucak . Süt vermede zorlancak gazlancak oooo işimiz çok sorcak şeimiz çok iri olcağı için zaten ben sezeryan istiorum canım :O affeder sin popoma kadar kesceklerine kasığımdn 10 cm kessinler yeter . Popomu kesince yatıcam çocuğumla ilğilenemicem habire başkları muhtaç yaşayamam . Yok etler kaynıcak dikişler çürücek vallahi duramam ben tez im :-D allahtan hayrlısı genede .
Gece gece güldürdün beni çok yaşa emi :) o kadar kesmezler canım yani işallah :) ben doğurma kısmını diyorum siz doğurun ben en son siler süpürür ışıkları kapar çıkarım yoksa diğer konularda son gaz devam tabiki :)
Kizlar yine ben cok kötü vajinal mantar oldum dun cok terledim belkide ondan mi oldum acaba icime vuruyor kasintisi yanmasi elma sirkesi ile sildim batikonla sildim travazol surdum pimafusin kullandim ama marmara cırasi gibi yaniyorum yaaaa yine nerden cikti bu bir turlu kurtulamadim gitti gebelik boyunca(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?