Kızlar;
Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuuz?
Birde bebeğine doğum sonrası özel sigorta (sağlık) yaptırmayı düşünen var mı?
Varsa hangi firmadan yaptıracaksınız???
Canim ben bi yan etkisi olmazsa kola takilan implantla korunmayi dusunuyorum.bi kere taktiriyosun 3 yil koruyo.yok hapi unuttum icmedim , yok igneyi bulamadim ayin kacinda yaptirmistim derdi yok
Canim ben bi yan etkisi olmazsa kola takilan implantla korunmayi dusunuyorum.bi kere taktiriyosun 3 yil koruyo.yok hapi unuttum icmedim , yok igneyi bulamadim ayin kacinda yaptirmistim derdi yok
Kizlar yine ben cok kötü vajinal mantar oldum dun cok terledim belkide ondan mi oldum acaba icime vuruyor kasintisi yanmasi elma sirkesi ile sildim batikonla sildim travazol surdum pimafusin kullandim ama marmara cırasi gibi yaniyorum yaaaa yine nerden cikti bu bir turlu kurtulamadim gitti gebelik boyunca(((
Gecmis olsun..elma sirkesi dogru bi uygulama gelmedi gibi banavaginal bolgenin ph ini daha da dusurur.. sadece travazol ya da baska bi mantar kremi kullan doktoruna sorana kadar bence..kuru kalmasida onemli..bide ic camasirlarini ikinci kez durulayip utulemeni tavsiye ederim..
:):)hayirlisi olsun..bende ilk.cocugumda pespese diyordum,tabi oglumla gecen kisa bi sureden sonra"aslinda menapozdan 1 yil once de yapabilirmisim dedim"..2.yi hic dusunmuyorduk anlayacagin korundugumuz halde oldu ama simdi cok seviyorum kucuk prensimi:)
Selam herkese, hamilelikte mantar cok dikkat edilmesi gereken bir konu suyun erken patlamasina neden oluyo bence hemen doktorunla görüs yani ilac felan versin ayrica bebek normal dogumla gelince mikrop kapabiliyo yani agzinca pamukcuk cikabiliyo bu da mantar kaynakli oluyomus diye duymustum . Bence hemen önlemini al canim git doktoruna mantar ilaci kullanmadan gecmez
Canim kibrit tanesinden daha kucuk bisi ust kolunun icine kucuk bi yarik acip gomuyorlar..3 aylik igneler falan varya onlarin vucuda ekilen ve daha uzun omurlu etkili hali..
Aynı fikirdeyim seninle.
Gerçi bilemem ki, şimdi böyle konusuyorum,
oğlum cok zor bi bebek olursa,
aman aman yeter de diyebilirim.
Birde hamilelik öncesi kiloma geldıgımı görmem gerek :)
:):)hayirlisi olsun..bende ilk.cocugumda pespese diyordum,tabi oglumla gecen kisa bi sureden sonra"aslinda menapozdan 1 yil once de yapabilirmisim dedim"..2.yi hic dusunmuyorduk anlayacagin korundugumuz halde oldu ama simdi cok seviyorum kucuk prensimi:)
Dediğinde haklısın.
Belkı de aman bu yeter diyeceğiz ama şimdiki düşünce hep aksi yönde. Eşimde bende tek cocuk olmadığımız için, kardesinin olması cok mantıklı gelıyor.
İnşallah oğlum uslu, saglıklı ve mutlu bir bebek olur da, bizim cesaretimiz kırılmaz. :)
Doğurmadan geldim eve bi sıkıntı yokmuş dr sancın var mı nst istiyim mi dedi bende gayet sakin yok istemeyin kasılmalarım zaten var nst de 80 -90 ları görüyoruz diyince adamın gözler yuvasından çıkıyordu
Dediğinde haklısın.
Belkı de aman bu yeter diyeceğiz ama şimdiki düşünce hep aksi yönde. Eşimde bende tek cocuk olmadığımız için, kardesinin olması cok mantıklı gelıyor.
İnşallah oğlum uslu, saglıklı ve mutlu bir bebek olur da, bizim cesaretimiz kırılmaz. :)
Sağol didemcim giderken tırsmadım değil yani doğuruyosun diycekler diye :) ama şimdi olmasa da tarih çok uzak değil gibi kasılmalar tam gaz devam ediyor:)
Doğurmadan geldim eve bi sıkıntı yokmuş dr sancın var mı nst istiyim mi dedi bende gayet sakin yok istemeyin kasılmalarım zaten var nst de 80 -90 ları görüyoruz diyince adamın gözler yuvasından çıkıyordu
Kızlar;
Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuuz?
Birde bebeğine doğum sonrası özel sigorta (sağlık) yaptırmayı düşünen var mı?
Varsa hangi firmadan yaptıracaksınız???
Canım ben sprail yaktırmayı düşünüyorum arkadaşlarım çok memnun ama korkuyorumda
Kızımın özel sağlık sig var ama çocuk 18 yaşına kadar tek başına yapılmaz biliyosun o yüzden önce kendini yaptırcam sonrada bebeği yapyırcaksın bizim koç tu şimdi anadolu hayatım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben sprail yaktırmayı düşünüyorum arkadaşlarım çok memnun ama korkuyorumda
Kızımın özel sağlık sig var ama çocuk 18 yaşına kadar tek başına yapılmaz biliyosun o yüzden önce kendini yaptırcam sonrada bebeği yapyırcaksın bizim koç tu şimdi anadolu hayatım
Nasıl ya eminmisin işe yaramıyomu hapı me kadar kullanıcanki canım yazık hormonlara bide emzirme dönemi en tehlikeli dönemmiş hapta kullanamassın nolcak o zaman