2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar;
Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuuz?
Birde bebeğine doğum sonrası özel sigorta (sağlık) yaptırmayı düşünen var mı?
Varsa hangi firmadan yaptıracaksınız???

Canim ben bi yan etkisi olmazsa kola takilan implantla korunmayi dusunuyorum.bi kere taktiriyosun 3 yil koruyo.yok hapi unuttum icmedim , yok igneyi bulamadim ayin kacinda yaptirmistim derdi yok

Canim ben bi yan etkisi olmazsa kola takilan implantla korunmayi dusunuyorum.bi kere taktiriyosun 3 yil koruyo.yok hapi unuttum icmedim , yok igneyi bulamadim ayin kacinda yaptirmistim derdi yok

Valla ben korunmayı düşünmüyorum. :) 34 yasıma gırdim. Aralarını az tutup hemen 2. İnşallah :)

Gecmis olsun..elma sirkesi dogru bi uygulama gelmedi gibi banavaginal bolgenin ph ini daha da dusurur.. sadece travazol ya da baska bi mantar kremi kullan doktoruna sorana kadar bence..kuru kalmasida onemli..bide ic camasirlarini ikinci kez durulayip utulemeni tavsiye ederim..

Valla ben korunmayı düşünmüyorum. :) 34 yasıma gırdim. Aralarını az tutup hemen 2. İnşallah :)

:):)hayirlisi olsun..bende ilk.cocugumda pespese diyordum,tabi oglumla gecen kisa bi sureden sonra"aslinda menapozdan 1 yil once de yapabilirmisim dedim"..2.yi hic dusunmuyorduk anlayacagin korundugumuz halde oldu ama simdi cok seviyorum kucuk prensimi:)

Selam herkese, hamilelikte mantar cok dikkat edilmesi gereken bir konu suyun erken patlamasina neden oluyo bence hemen doktorunla görüs yani ilac felan versin ayrica bebek normal dogumla gelince mikrop kapabiliyo yani agzinca pamukcuk cikabiliyo bu da mantar kaynakli oluyomus diye duymustum . Bence hemen önlemini al canim git doktoruna mantar ilaci kullanmadan gecmez

Ewet canm mütevazi olamıcam yaşın varmış . 1 yaşına grmedn 1ay öncesinden çalşmalara başla senesi doldumu çocuk kendini kurtarıo canm . Hayrlısı allahtan 2ide yap kafan rahat ölede böle büyürler zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O ne yaw değişik bişi bende doktoruma sorucam yeni nesil bi bşi vardr belki die ?

O ne yaw değişik bişi bende doktoruma sorucam yeni nesil bi bşi vardr belki die ?

Canim kibrit tanesinden daha kucuk bisi ust kolunun icine kucuk bi yarik acip gomuyorlar..3 aylik igneler falan varya onlarin vucuda ekilen ve daha uzun omurlu etkili hali..

Aynı fikirdeyim seninle.
Gerçi bilemem ki, şimdi böyle konusuyorum,
oğlum cok zor bi bebek olursa,
aman aman yeter de diyebilirim.
Birde hamilelik öncesi kiloma geldıgımı görmem gerek :)

Dediğinde haklısın.
Belkı de aman bu yeter diyeceğiz ama şimdiki düşünce hep aksi yönde. Eşimde bende tek cocuk olmadığımız için, kardesinin olması cok mantıklı gelıyor.

İnşallah oğlum uslu, saglıklı ve mutlu bir bebek olur da, bizim cesaretimiz kırılmaz. :)

Canim haberler iyi desene valla cok sevindim cook mutlu oldumm.. hep boyle guzel haberler le gelin ins

İnsallah canim hic uzmez sizi..iyi geceler..

Canim haberler iyi desene valla cok sevindim cook mutlu oldumm.. hep boyle guzel haberler le gelin ins

Sağol didemcim giderken tırsmadım değil yani doğuruyosun diycekler diye :) ama şimdi olmasa da tarih çok uzak değil gibi kasılmalar tam gaz devam ediyor:)

Sevindim en son sen doğurcan ne bünye varmış be şaka bi yana ne kadar geç o kadar iyi Allah zamanlısını hayırlısını versin hepimiz için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar;
Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuuz?
Birde bebeğine doğum sonrası özel sigorta (sağlık) yaptırmayı düşünen var mı?
Varsa hangi firmadan yaptıracaksınız???

Canım ben sprail yaktırmayı düşünüyorum arkadaşlarım çok memnun ama korkuyorumda

Kızımın özel sağlık sig var ama çocuk 18 yaşına kadar tek başına yapılmaz biliyosun o yüzden önce kendini yaptırcam sonrada bebeği yapyırcaksın bizim koç tu şimdi anadolu hayatım

Spiralle etrafmda hamile kalan çok canm . En sağlamı bakma hap bence

Spiralle etrafmda hamile kalan çok canm . En sağlamı bakma hap bence

Nasıl ya eminmisin işe yaramıyomu hapı me kadar kullanıcanki canım yazık hormonlara bide emzirme dönemi en tehlikeli dönemmiş hapta kullanamassın nolcak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…