2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ya bende hem eylül hem ağustos hem mayısı takip ediyorum soruyorum ya yanlış anlaşılmasın eylül anneleriyle yaşadıklarımızıu paylaşıyoruz mayıs anneleri tecrübeli soru soruyorum:)

yok seninle ilgili bir durum değil yanlış anlama yok :)
ama diğer kişinin yazdıklarını okudum biraz fake gibi geldi o yüzden

Cnm canesten diye bir krem var mantar kremi bende senin gibi olmstm hemen gecrdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi spiralı kayanlar var bilmioolr anlamıolar canm . Benm kuzenm öle hamile kaldı kocasyla boşancaktı bi baktıkı içinde bebek kımıldıyo meğersem spirali oynmş yerinden spiral taktıranlar ilşkisini düz yaşaması gerekio . Yani şeklli pozisyonlu olmucak yoksa kayıyo .

Tabi spiralı kayanlar var bilmioolr anlamıolar canm . Benm kuzenm öle hamile kaldı kocasyla boşancaktı bi baktıkı içinde bebek kımıldıyo meğersem spirali oynmş yerinden spiral taktıranlar ilşkisini düz yaşaması gerekio . Yani şeklli pozisyonlu olmucak yoksa kayıyo .

Yok canım hap kullanolmıo ben gineradn çok memnunum hormanlarıda düzene sokuo öle deme canm ama süt mevzusuna içemicez tabi o ayrı . O konuyu doktoruma sorucam belki yeni nesil bişiler vardr ni e umuyorum. Kolunun içine bişi yerleştriolarmş oda bi değişik ama asla güvenem ya

Arkadaşlar günaydınnnn
Cevaplar için hepinize teşekkürler.
Spirali kayanları bende duydum epeyce ama memnun olanda çok.
İmplantı pek bilmiyorum doktoruma danışacağım.
Hapta emzirme döneminde kullanılmaz diye biliyorum ams ne derece doğru, onuda doktora sormak lazım.

Özel sağlıl sigortam yok sadece bebişlere yapılabilir diye biliyordum.
Bu kötü oldu işte.
Kendimede yaptırcam mecbur.

Herkese güzel bir gün diliyorum.
Hepimiz iyi olalım inşallahhh

Günaydın Hanımlar,

Foruma 10 gündür giremiyordum, baya bi gelişmeler olmuş..Bebişler gelmiş. Maşallah, doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :)

Ben de dün kızımı gördüm, 2100gr olmuş, 1 hafta önden gidiyormuş. çok tatlıydı meleğim, yine parmağını emiyordu. Son 2 ayda 8 kilo aldığımı fark eden doktorum resmen beni azarladı, acayip gücüme gitti. akşam evde oturup ağladım. tiroid problemim var ve en büyük baş belam bu. ama kadına anlatamıyorum. normalde bir günde 3 kilo aldığımı bilirim..eşim de kadını destekledi tabi. aç kalacağım günler başladı yani
neyse, kızım ii olsunda, gerisi boş.

hepinizi öpüyorum, geçmiş bayramınızı kutluyorum.

Gunaydin kizlar

Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu

Gunaydin kizlar 35+3 teyim dunden beri karnim sertesip duruyor tahta gibi resmen nasil yattigimI bilmiyorum simdI yine oyle ve agrida var kasik ve karnimda bebek te hareket etmiyor gerci boyle sert iken nasil oynaycaksa normal mi degilmi bende anlayamadim sizlerinde boyle oluyormu

Gunaydin kizlar

Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu

Günaydın canım arkadaşım sorun yoktur eminim yorgunluktan stresten belkide hissedemedin fazla hadi gör ultrasonda kızınıda de rahatla yaz mutlaka çıkınca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar

Canım dua edioruz inşallah fakat bence boşa endişe ediosun. Hareketler azalabilir biliosunki yer daralması var . Brnmkide 8ci ayda çok yavaştı şimdi durumu baktn mı saçma ama olabilir böle şeyler . Ama genede rabbm bilir inşallah bişi yoktur . Allah büyüktür. Rbbm yardmcn olsun

Karnın sertleşebilir bilşr canm ben ayağa kalttğmda hiç geçmio sertliği . Ağrıda çatıdan olabilir . Sertken hareket etse anlamazsın içerde olup biteni . Ama içinin rahatlığı için doktora gidebilirsin bence...

Vala canim doktora gitmekten yoruldum iki keredir dogumhaneye giriyorum bikere yasayacagim korkuyu iki kere yasadim gazda oyle yaparmi acaba sozde tecrubeliyim ama tecrube kalmadi unutmusum oglumda hatirlamiyorum boyyle bisey oluugunu bakalim gecmese yine doktora giderim

arkadaşlar bi sorum olucak rapor aldıktan sonra izne 37. haftaya girdiğimiz de mi yoksa bitirdiğimizde mi çıkıyoruz

Heyecan varmı 1 ay dan düştük netdeyse :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemde nasıl artık kızımı ozluyorum dıyorum esıme guluyor bana ama ozluyorum valla degısık bır duygu gelsın ıstıyorum ama hayırlı zamanda tabı bıde dogumdan korkmaya basladım zaman yaklastıkca

valla cocuk son gunde bıle doner canmım benım sen dıkkat et yıne kendıne dınlen su ıc
herkesın bunyesı farklı bebegı farklı guzelım
allahın ıznıyle hersey yoluna gırer sakın stres yapıp daha cok zora sokma

cok gecmıs olsun cnm benım
ınsallah duzelır durum
bızede hbr vermeyı unutma sakın

aglama sakın olcumlere o kadarda takılma guzelım ya ben sabahında kendı doktoruma gıttım 2 hafta ondeydı aksam acıle devlete gıttım gerı dedı bana sen ıyı beslen canım stres yapma su ıc dınlen

ohhh gozumuz aydın cnm

Gunaydin kizlar

nıye panıkledın canım olur oyle tabıı bazen cok hareketlı bazen durgun olur germe kendını ama yınede doktoruna gorun bakalım bızede hbr ver cnm

sertlesme bendede cok oluyor tas gıbı oluyor karnım genelde gaz yapıyor bunu sonra gecıyor merka etme

Hadi ya valla mı öle mi demiş :-D ayyyy karnıma ağrılar girdi şimdi doğurcam:-D

Kiz ama öyle demeyin adamlarin göz zevkini bozduk şeker çuvali gibi hamile donlariyla hadi benimki ikinci adam alisikta sizinkiler ilk adamlar sok olmustur:))))))

Evet ya dur gideyim perisan oldum resmen

Yok canım ne mikropu beyazlari camasir suyunda kaynatir makinada iki defa durulatir ūtülerim islak birakmam kendimi nasil oluyorum bende anlamiyorum

cnm dualarım seninle.
haberlerini bekliyoruz.iyi haberlerle döneceğine eminim.

çok saolun kızlar, çok şükür kızım iyiymiş. Bu vesile ile hayatımda ilk defa NST'ye de girmiş oldum. Ağrı sancı hiç çıkmadı ama bebek uyuyor gibi çıktı NST'te hareketsiz. Ben zaten hareketsiz diye gitmiştim.

Ama sonrasında ultrasona geçince birden hareketlendi yavrum eller kollay ayaklar oynamaya başladı çok şükür :)

Kızlar ölçümle ilgili de bişeyler söylemek istiyorum. Doktor karnımın büyüklüğüne göre senin bebeğin kesinlikle haftasından ileri dedi ama yaptığı ölçümde öyle çıkmadı, hatta şöyle söyliyeyim. bugün tam 36+0 olmama rağmen femur uzunluğu 33 hafta, karın çevresi 34 hafta ile uyumlu çıktı. Yok dedi doktor bu ölçümler imkansız, 5 dakika sonra tekrar ölçtü ve femur uzunluğu 37+6 hafta ile uyumlu çıktı bu defa da mesela.

Hatta kendi de dedi ultrason vazgeçilmezimiz ama bu haftalarda vazgeçilmezimiz olmasının sebebi bebeğin kilosuna boyuna bakmak değil. Suyuna ve plesentaya bakmak dedi.

O nedenle eski usule uygun karnın büyüklüğü ve rahmin nereye kadar ulaştığını hesaplayan teknik çok daha güvenilirdir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…