ya bende hem eylül hem ağustos hem mayısı takip ediyorum soruyorum ya yanlış anlaşılmasın eylül anneleriyle yaşadıklarımızıu paylaşıyoruz mayıs anneleri tecrübeli soru soruyorum:)
Kizlar yine ben cok kötü vajinal mantar oldum dun cok terledim belkide ondan mi oldum acaba icime vuruyor kasintisi yanmasi elma sirkesi ile sildim batikonla sildim travazol surdum pimafusin kullandim ama marmara cırasi gibi yaniyorum yaaaa yine nerden cikti bu bir turlu kurtulamadim gitti gebelik boyunca(((
Nasıl ya eminmisin işe yaramıyomu hapı me kadar kullanıcanki canım yazık hormonlara bide emzirme dönemi en tehlikeli dönemmiş hapta kullanamassın nolcak o zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl ya eminmisin işe yaramıyomu hapı me kadar kullanıcanki canım yazık hormonlara bide emzirme dönemi en tehlikeli dönemmiş hapta kullanamassın nolcak o zaman
Gunaydin kizlar
Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu
Gunaydin kizlar
Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu
Gunaydin kizlar
Gunaydin kizlar 35+3 teyim dunden beri karnim sertesip duruyor tahta gibi resmen nasil yattigimI bilmiyorum simdI yine oyle ve agrida var kasik ve karnimda bebek te hareket etmiyor gerci boyle sert iken nasil oynaycaksa normal mi degilmi bende anlayamadim sizlerinde boyle oluyormu
Karnın sertleşebilir bilşr canm ben ayağa kalttğmda hiç geçmio sertliği . Ağrıda çatıdan olabilir . Sertken hareket etse anlamazsın içerde olup biteni . Ama içinin rahatlığı için doktora gidebilirsin bence...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyecan varmı 1 ay dan düştük netdeyse :)
kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
Ben anlatamamışım durumu,keşke kordon dolanması olsaydı...Kordon dolanmasının sorun olmadıgını ,hatta boynuna 3 kez bile kordon dolanan bebeklerin normal dogabildigini biliyorum.Bunun adı sanırım "kordon sarkması"
Benimkinde kordon rahim agzına yakın yerde,bebegin kafasının üstünde toplanmıs.haftaya cmtesi tekrar aynı yerdeyse 37. haftada alırız dediAlmayıp da beklenirse , dogum başlangıcı olarak su gelirse suyla birlikte kordon da dısarı cıkıyormus ve gerisini dillendirmek bile istemiyorum hele de uykunda falan gelirse dedi ... Bu haftalarda bu kordon dolanıyormus,sabit kalmayabilirmiş ,tek umudum yerini degiştirmesi
Kızlar mrb kontrolden geldik 33+4 günlük olduk. Geldigim den beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.bebegimin karın çevresi 30 haftalık mış detaylı ultrasona girdim net kan idrar tahlili hepsi yapıldı bebeğim 1.700 gr Dr 15 gün sonra çağırdı.duruma göre alabiliriz herseye hazırlıklı olun dedi .hareketlerini takip etmemi söyledi ufak bi hareketsizlikte gelin bol bol istirahat dedi .nst sancı çıkmadı suyuna iyi ama nerdeyse 1 ay geri perşembe tam 34 haftaligim çok korkuyorum üzülüyorum.herseyden bol bol yememek rağmen gelişiymiyor bir ayda 300 gr almış ne olduysa bu ay oldune yapmam lazım. Kizlar
Doğurmadan geldim evebi sıkıntı yokmuş dr sancın var mı nst istiyim mi dedi bende gayet sakin yok istemeyin kasılmalarım zaten var nst de 80 -90 ları görüyoruz diyince adamın gözler yuvasından çıkıyordu
Gunaydin kizlar
Gunaydin kizlar 35+3 teyim dunden beri karnim sertesip duruyor tahta gibi resmen nasil yattigimI bilmiyorum simdI yine oyle ve agrida var kasik ve karnimda bebek te hareket etmiyor gerci boyle sert iken nasil oynaycaksa normal mi degilmi bende anlayamadim sizlerinde boyle oluyormu
Hadi ya valla mı öle mi demiş :-D ayyyy karnıma ağrılar girdi şimdi doğurcam:-D
Canım vajinanın yapısı bozuluyo ondan daha sık yakalanıyoruz sanırım.
Ben olmadım ama doktorum bana vajina yapım bozulmasın diye bi ilaç vermişti. Aslında tam olarak ilaç değil.
Sende bir doktoruna görünsen tekrar göstersen birseyler önerir belki.
Canım mikropmu kapıosun oranı temiz ve kuru tut . Terden sanmam olsun . Çünkü hepimz terlioruz kilodan dolayı . Ben normalde de adetliykende hamileykende peçetesiz aslaaa gezmedim kumaştan iğreniorum da . Taharette önmli canım suyun deydiği yere hiç bişi olmaz
Günaydın canım arkadaşım sorun yoktur eminim yorgunluktan stresten belkide hissedemedin fazla hadi gör ultrasonda kızınıda de rahatla yaz mutlaka çıkınca
Canım dua edioruz inşallah fakat bence boşa endişe ediosun. Hareketler azalabilir biliosunki yer daralması var . Brnmkide 8ci ayda çok yavaştı şimdi durumu baktn mı saçma ama olabilir böle şeyler . Ama genede rabbm bilir inşallah bişi yoktur . Allah büyüktür. Rbbm yardmcn olsun
cnm dualarım seninle.
haberlerini bekliyoruz.iyi haberlerle döneceğine eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?