Canim ben bi yan etkisi olmazsa kola takilan implantla korunmayi dusunuyorum.bi kere taktiriyosun 3 yil koruyo.yok hapi unuttum icmedim , yok igneyi bulamadim ayin kacinda yaptirmistim derdi yok
çok saolun kızlar, çok şükür kızım iyiymiş. Bu vesile ile hayatımda ilk defa NST'ye de girmiş oldum. Ağrı sancı hiç çıkmadı ama bebek uyuyor gibi çıktı NST'te hareketsiz. Ben zaten hareketsiz diye gitmiştim.
Ama sonrasında ultrasona geçince birden hareketlendi yavrum eller kollay ayaklar oynamaya başladı çok şükür :)
Kızlar ölçümle ilgili de bişeyler söylemek istiyorum. Doktor karnımın büyüklüğüne göre senin bebeğin kesinlikle haftasından ileri dedi ama yaptığı ölçümde öyle çıkmadı, hatta şöyle söyliyeyim. bugün tam 36+0 olmama rağmen femur uzunluğu 33 hafta, karın çevresi 34 hafta ile uyumlu çıktı. Yok dedi doktor bu ölçümler imkansız, 5 dakika sonra tekrar ölçtü ve femur uzunluğu 37+6 hafta ile uyumlu çıktı bu defa da mesela.
Hatta kendi de dedi ultrason vazgeçilmezimiz ama bu haftalarda vazgeçilmezimiz olmasının sebebi bebeğin kilosuna boyuna bakmak değil. Suyuna ve plesentaya bakmak dedi.
O nedenle eski usule uygun karnın büyüklüğü ve rahmin nereye kadar ulaştığını hesaplayan teknik çok daha güvenilirdir dedi.
Gunaydin kizlar
Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu
Selam herkese, hamilelikte mantar cok dikkat edilmesi gereken bir konu suyun erken patlamasina neden oluyo bence hemen doktorunla görüs yani ilac felan versin ayrica bebek normal dogumla gelince mikrop kapabiliyo yani agzinca pamukcuk cikabiliyo bu da mantar kaynakli oluyomus diye duymustum . Bence hemen önlemini al canim git doktoruna mantar ilaci kullanmadan gecmez
Gunaydin kizlar 35+3 teyim dunden beri karnim sertesip duruyor tahta gibi resmen nasil yattigimI bilmiyorum simdI yine oyle ve agrida var kasik ve karnimda bebek te hareket etmiyor gerci boyle sert iken nasil oynaycaksa normal mi degilmi bende anlayamadim sizlerinde boyle oluyormu
çok saolun kızlar, çok şükür kızım iyiymiş. Bu vesile ile hayatımda ilk defa NST'ye de girmiş oldum. Ağrı sancı hiç çıkmadı ama bebek uyuyor gibi çıktı NST'te hareketsiz. Ben zaten hareketsiz diye gitmiştim.
Ama sonrasında ultrasona geçince birden hareketlendi yavrum eller kollay ayaklar oynamaya başladı çok şükür :)
Kızlar ölçümle ilgili de bişeyler söylemek istiyorum. Doktor karnımın büyüklüğüne göre senin bebeğin kesinlikle haftasından ileri dedi ama yaptığı ölçümde öyle çıkmadı, hatta şöyle söyliyeyim. bugün tam 36+0 olmama rağmen femur uzunluğu 33 hafta, karın çevresi 34 hafta ile uyumlu çıktı. Yok dedi doktor bu ölçümler imkansız, 5 dakika sonra tekrar ölçtü ve femur uzunluğu 37+6 hafta ile uyumlu çıktı bu defa da mesela.
Hatta kendi de dedi ultrason vazgeçilmezimiz ama bu haftalarda vazgeçilmezimiz olmasının sebebi bebeğin kilosuna boyuna bakmak değil. Suyuna ve plesentaya bakmak dedi.
O nedenle eski usule uygun karnın büyüklüğü ve rahmin nereye kadar ulaştığını hesaplayan teknik çok daha güvenilirdir dedi.
hemde nasıl artık kızımı ozluyorum dıyorum esıme guluyor bana ama ozluyorum valla degısık bır duygu gelsın ıstıyorum ama hayırlı zamanda tabı bıde dogumdan korkmaya basladım zaman yaklastıkca
valla cocuk son gunde bıle doner canmım benım sen dıkkat et yıne kendıne dınlen su ıc
herkesın bunyesı farklı bebegı farklı guzelım
allahın ıznıyle hersey yoluna gırer sakın stres yapıp daha cok zora sokma
cok gecmıs olsun cnm benım
ınsallah duzelır durum
bızede hbr vermeyı unutma sakın
aglama sakın olcumlere o kadarda takılma guzelım ya ben sabahında kendı doktoruma gıttım 2 hafta ondeydı aksam acıle devlete gıttım gerı dedı bana sen ıyı beslen canım stres yapma su ıc dınlen
ohhh gozumuz aydın cnm
nıye panıkledın canım olur oyle tabıı bazen cok hareketlı bazen durgun olur germe kendını ama yınede doktoruna gorun bakalım bızede hbr ver cnm
sertlesme bendede cok oluyor tas gıbı oluyor karnım genelde gaz yapıyor bunu sonra gecıyor merka etme
Nasıl ya eminmisin işe yaramıyomu hapı me kadar kullanıcanki canım yazık hormonlara bide emzirme dönemi en tehlikeli dönemmiş hapta kullanamassın nolcak o zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eee nededi doktor korkulcak biseymi...?Ayni durm bende oldu cnm hemen dktra gttm sende bir git istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi spiralı kayanlar var bilmioolr anlamıolar canm . Benm kuzenm öle hamile kaldı kocasyla boşancaktı bi baktıkı içinde bebek kımıldıyo meğersem spirali oynmş yerinden spiral taktıranlar ilşkisini düz yaşaması gerekio . Yani şeklli pozisyonlu olmucak yoksa kayıyo .
Canm korkma insallh bisey yoktr benim oglumda iki gun cok az hareket ettm zaten erken dogm derdm var bide bu dert mahvetti beni cok skr sonra duzeldi guzel haberlerini beklyrz lutfen dktrdan snra yaz
Hadi çok şükür cnm gözünaydın kızını da görmüş oldun ne güzel sabah sabah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlar
Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu
arkadaşlar bi sorum olucak rapor aldıktan sonra izne 37. haftaya girdiğimiz de mi yoksa bitirdiğimizde mi çıkıyoruz
çok şükür cnm. sevindim senin adına.
37 ye girdiginde canim
Gunaydin kizlar 35+3 teyim dunden beri karnim sertesip duruyor tahta gibi resmen nasil yattigimI bilmiyorum simdI yine oyle ve agrida var kasik ve karnimda bebek te hareket etmiyor gerci boyle sert iken nasil oynaycaksa normal mi degilmi bende anlayamadim sizlerinde boyle oluyormu
çok saol arkadaşım. Aallah sağlık versin bebişlerimize
çok saol arkadaşım çok şükür iyiymiş kızım.Canim merak etme bazen bebeklerde boyle hareket azligi olabiliyo tabi yerleride daraldi bisey yoktur eminim
iyi bir doktora denk gelmişsin cnm. ben 31. hafta bi doktor nst ye soktu aç karna bebek hareket etmiyo diye hastaneye yatırmaya kalktı kabul etmedim kağıt imzalattı çok moralimi bozdu halbki karnım açtı
neyse bunlar olağan şeyler bol dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?