2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim ben bi yan etkisi olmazsa kola takilan implantla korunmayi dusunuyorum.bi kere taktiriyosun 3 yil koruyo.yok hapi unuttum icmedim , yok igneyi bulamadim ayin kacinda yaptirmistim derdi yok

Ama iyi arastirin derim derim cunku implant ve asi kullanirsaniz adet görmuyorsunuz hormonlariniz alt ust olur bunu da dusunun

çok şükür cnm. sevindim senin adına.

Gunaydin kizlar

Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu

Canm korkma insallh bisey yoktr benim oglumda iki gun cok az hareket ettm zaten erken dogm derdm var bide bu dert mahvetti beni cok skr sonra duzeldi guzel haberlerini beklyrz lutfen dktrdan snra yaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim canim cevabin icin iki ay once yine olmustum dr um pimafucin fitil ve travazol vermisti onlardan vardi kullandim dr umda bir hafta izine cikti aramak istemedim simdi ama aksamkine nazaran biraz daha iyiyim çok şükür

Ayni durm bende oldu cnm hemen dktra gttm sende bir git istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi çok şükür cnm gözünaydın kızını da görmüş oldun ne güzel sabah sabah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim dedigin gibidirya

Canim bende spiral vardi 5 yil kullandim oglum iki aylikti taktirdim ben cunku ben radyoloji teknikeriyim yani radyasyon ortaminda calisiyorum cok dikkat etmem calisirken hamile kalmamam lazim onun icin en saglami spiral (ria)gelmisti memnunda kaldim simdi dogumdan hemen sonra yine taktiracagim tavsiye ederim.

Canim o birazda rahmin uapisiyla alakali ben sezeryan yaptigim icin rahim agzim dar zaten bazilarinin genis oluyo dr lar söyluyor zaten kayabilir diye ben 5 yil kullandim spiral yani ayiptir soylemesi hicte duz bir iliski yasamiyoruz

herşey yolundaymış canım çok şükür. Ama yine de her zaman hareketlerini sıkı sıkı takip etmemi istedi doktor

Hadi çok şükür cnm gözünaydın kızını da görmüş oldun ne güzel sabah sabah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım ya çok şükür kızımı gördüm, ve en son makat gelişli idi 34 hafta kontrolünde, yine dönmüş kızım baş aşağı çok şükür :)))

Bende deoluyo. Ben onun icin gittim doktora . Hazirlik kasilmalari onlar dedi. Normalmis.internetten arastir istersen hazirlik kasilmalari diye. Ama agrili olmasi beni de endiselendiriyo, bu hafta tekrar sorcam bakalim doktoruma. Eger kafana takiliyosa sen de git doktoruna ama dedigim gibo hazirlik kasilmalaridir onlar.

çok saol arkadaşım. Aallah sağlık versin bebişlerimize

iyi bir doktora denk gelmişsin cnm. ben 31. hafta bi doktor nst ye soktu aç karna bebek hareket etmiyo diye hastaneye yatırmaya kalktı kabul etmedim kağıt imzalattı çok moralimi bozdu halbki karnım açtı

neyse bunlar olağan şeyler bol dua edelim.

çok şükür hakikaten iyi bir doktor. Ama bildiğim bir doktor aynı zamanda. Zaten rapido'nun da kendi doktoru. Çok ilgili anneyi rahatlatmayı seven ve iş edinen bir doktor saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…