2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Sorma,artık zamanında gelsin,hayırlısıyla hamileliğimi bitireyim diye dualardayım :)

Dinlenmek nerdeee,çalışıorum hala (neyse ki yarım gun) ve de evde bebek odasının tadilat işleri bitti,şimdi yıkama yerleştirme faslında...Ay nasıl gozumde buyuyor ,ev dandini...
geçmiş olsun ya güzel düşün güzel olsun inşallah ş an bende sıkıntılıyım ama sana da üzüldüm gerçekten bugün herkeste bir problem var(

Güzel dusunmeye calısıyorum,moralimi yuksek tutmaya calısıyorum...Şu an için yapabilecegim bir şey yok cunku ...
cok gecmıs olsun cnm benım
ınsallah duzelır durum
bızede hbr vermeyı unutma sakın
Teşekkür ederim hepinize ilginiz için...Şimdi devlette başka bir doktora gidiyorum tanıdık vasıtasıyla,umarım umutlarım boşa çıkmaz da kordon başka yere geçmiş olur ...Size de haber veririm

arkadaşlar bi sorum olucak rapor aldıktan sonra izne 37. haftaya girdiğimiz de mi yoksa bitirdiğimizde mi çıkıyoruz

tatlım ben 02.08 de aldım şuan 32 haftalık gebe 05.09 a kadar (37 hafta) çalışabilir yazıodu yani 32+0 la 37+0 arası olması gerek 05.09 dahilmiş personele sordumda

Canım, ara ara oluyor ve gecıyorsa sorum yok. Ama sık sık oluyorsa yani 5 dk da bir ve 1 saat falan oldu gecmıyorsa o doğum sancısı

arkadaşlar uyuyamadım valla dün gece su ne kadar azalmış onu da bilnmiyorum her hafta muayene kontrol altında olacağım sadece böyle ne kadar gidecek onu da bilmiyorum buraya bi kimler var benim gibi yazarmısınız

sağol cnm, hesaplayayım ozaman kafam karışıyor bu tarihlerde.
şuan 33+0 ım bu durumda 36+0 yani 26 ağustosta mı izne çıkmam gerek. eğer bilgin varsa yardımcı olabilir misin kafayı yicem bu konularda

Seninle ayniyiz bende bugun 33+0 im dr um 1 eylulde dedi bana

sağol cnm, hesaplayayım ozaman kafam karışıyor bu tarihlerde.
şuan 33+0 ım bu durumda 36+0 yani 26 ağustosta mı izne çıkmam gerek. eğer bilgin varsa yardımcı olabilir misin kafayı yicem bu konularda

37+0'da izne çıkacaksın tatlım. verdiğin tarihlere göre 2 Eylül'e geliyor.

Gunaydin kizlar

Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu

Acaba hangi hastane :))))
Bişeyiniz yok tatlım turp gibisiniz ana kız eminim benimkide bazen ben uykumu iyi alamayınca falan hareketsiz oluyo bütün gun.
Evhamlı hamişim benim :):):)

Gunaydin kizlar

Kendi doktorum tatildeymis bebegim dun geceden beri cok az harkeet ediyor sabki bende atlayip hastaneye geldim sirami brkliyorum. Bana ve kizima dua edin olur mu
CAnm gözün aydin yokmus bir seyy benim kizda iki gun hareketliyse iki gun cok durgun oluyor dun bende korktum ama aksama düzeldi hareketleri

Şimdi okudum canım geçmiş olsun

tatlım ben 02.08 de aldım şuan 32 haftalık gebe 05.09 a kadar (37 hafta) çalışabilir yazıodu yani 32+0 la 37+0 arası olması gerek 05.09 dahilmiş personele sordumda

benim aldığım kağıtta hiç bi bilgi yoktu
sistemden girdiğini söyledi ordaki kız anlayamadım o yüzden

37+0'da izne çıkacaksın tatlım. verdiğin tarihlere göre 2 Eylül'e geliyor.

ama bu durumda 37 bitmiş olmuyor mu? 37+0 da

Seninle ayniyiz bende bugun 33+0 im dr um 1 eylulde dedi bana

evet aynıymışız :)

bende ağustos sonu çıkarım diye düşünüyordum
ne hastane bilgi verdi doğru dürüst ne işyerim
oyüzden kafak çorba oldu

kızlar dün ilk kez nst ye girdim, doğum vardı, kadının seslerini duydukça var olan doğum korkum tavan yaptı.gece uyuyamadım hiç.gerçi sonrasında bebeği gördüm falan çok güzeldi ama yine de etkisini atamadım üzerimden

arkadaşlar sabahtan beri ağrılarım var düzenli değil ama hiç bu kadarda çok sık olmamıştı. sizdede böyle durumlar varmı acaba? endişeleniyorum

arkadaşlar sabahtan beri ağrılarım var düzenli değil ama hiç bu kadarda çok sık olmamıştı. sizdede böyle durumlar varmı acaba? endişeleniyorum

doğum ağrısı sıklaşarak devam edermiş ya bu ne ağrısıdır bilmiyorum, belinde mi?Doktorunu araman daha iyi olur sanırım.bi de benim doktorum ağrın olunca yat dinlen geçmezse doğum ağrısından şüphelen demişti.Senin ağrın nasıl?ya da durup dururken mi oldu yorulunca mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…