2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlaarrr herkese merhaba. Dün gece adalatı bıraktım.bugün öğleden sonra hastaneye geldim. Çünkü sancılar başlamıştı. 6:30 gibi epidural iğnem yapıldı.sezeryan için. 5dk sonra oğlumun önce sesini duydum sonra kendini gördüm. Hafif bişeyler hissedeceğimi söykemişlerdi ama bebek çıkarken bile hiç bişey hissetnedim. 4 saat fln sonra serumlar bitince ayaga kaldırdılar. Onda da sorun yoktu. Sadece dik durmak imkansız :) bi müddet kambur idare ediyorsunuz. Emzirme konusunda henüz ilerlene yok. Göğsümü elimle sıkıp süt gelince ağzına veriyırum alsın diye ama pek gücü yok. Kendi çekemiyor.
Benden bu kadar. Allahım bekleyen herkese yardım etsin. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah hepiniz

Hayirli olsun prensesin canim gule gule saglikla allah anali babali buyutsun

Bence hemen başla emzirme aralarında da sür ucuna ve kahverengi bölüme ama bebek emeceği zaman temizlemen gerek baktın yara olmuyor sürmezsin ben öle yaptım
Canim lansinohu emzirirken temizlemene gerek yok cunku bebegin agzinda pamukcuk olusmasini engelliyor kremli emzirebilirsiniz

yarın doktora gitcek ne çok hamişimiz var,bende yarın gidicem
kaslmalarım var benim geçen cuma nst çıkmıştı bakalım bu sefer ne olcak ama daha fazla kasıldıgımı hissediyorum

Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun

Canim sairim bana sordun ben genel anestezi olacagim

Benimde kontrolüm yarın heyecandan uyuyamıyorum. Bide dogurmaya gitsem ne olacak kimbilir. Buarada dogum yapan arkadaşlar ben doğum yaptım deyip gidiyor. Dogum hikayesini yazan yok.

Kızlar uykum kaçtıuyuyamıyorumbnde bu sabah Dr a gıdıcem. Ama hıc belırtı yok doguma daır. Bakalım ne dıycek ?
Of normal Doğum ıstyrm ama sancı yok sünı sancı verelım derse Sezeryan ıstıcem. Bakalım hakkımızda. Hayırlısı

Ben hala ayaktayim ve kafam cok karisik devlette dogurmam bi kere buna eminim ama burdski ozellerinde normal dogurttugunu duymadim offf allahim hayirlisini nasip etsin hepimize

Arkadaşlar;
Benim gibi doğum sonrası emzirme- süt sıkıntısı yaşayan anneler.

Birbirimize destek olarak bu süreci atlatırmıyız acaba?
Hepimiz neler yapıyoruz onları yazalım.
Doktorlarımız ne sedi pqylaşalım.
Hepşmize görüş olsun.
Hatta ben diyorum özelden mesajlaşalım whatsupp tan fln yazışırız. Yalnız olmadığımıxı bilmek rahatlatır belki.

Bu saat oldu sürekli lavabodayım karnım taş gibi regli sancısı yaşıyorum ,dayanılamıcak derecede değil ama huzursuzluk veriyor
Uyuyup uyanmaktan cok sıkıldım,yeni güne erken başladım
Bugun doktor kontrolum vardı
39+2 yiz oğlum 3.800 kg olmuş,maşallahı var kuzumun ,haftaya salı 40 haftan dolucak kotrole çağırdı 2.kez çatı muayenesi yapıcakmış ,tabi ozamana kadar sancılanmaZsam ,belki paZartesi doğum günümde süpriZ yapar minnoşum bana
Normal doğumu beklemek cok zormuş
Allahın iZniyle inşallah kolay bi doğum gerçekleştiririz ,ne olucak nasıl olucak düşüncesi beynimi kemiriyor resmen ,ki bu zamana kadar cok rahat hissediyordum kendimi
Allah bi avazda kurtulmamızı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar gecen pazar size suyumun geldigini ve hastanede oldugumu yazmistim ve pazartesi oglumu kucagima aldim normal dogumdu ve uzun bir sürecti 40+6 da dogdu yani normal dogum bekliyenler sitres yapmayin acele etmeyin olabiliyor böyle gecikmeler ben artik milletin halagelmedimi sorularindan bikmistim neyse kisaca dogumu anlatayim bu benim ikinci normal dogumdu ama birinci dogumum daha rahatti diyebilirim cünkü suyum geldigi halde sancilarim düzensiz diye suni sancida verdiler ve kac saat sanci cektim ama sonunda minik prensime kavustum herseye deger yani dünde hastaneden ciktik simdi uyku düzensizlikleri var ama insan cabuk alisiyo herseye

Spinal sezeryan olan var mi deneyimleriniz nasil kizlar
Slmlar sizleri takip ediyorum çok aktif yazmasamda soruyu görünce paylasayim dedim..
Bu benim ikinci Doğumum olacak ilki spinaldi ayni dişçide uyusturup işlem yapilmasi gibi aci hic yok sadece dokunmalar hissediliyor zaten o kadar hizli cikariyolarki bebeği ona bakarken de dikiş işiniz bitiyor
Simdi yine spinal olucam inş insani geren tek şey ister istemez ameliyat ortami ama dediğim gibi can acisi fln yok bele yapilan iğneyi bile hissetmiyor insan
Hayirli ve kolay doğumlar herkese

gözünüz aydın :) Allah bağışlasın yavrunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…