2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gözün aydin canim allah anali babali buyutsun

Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim. Benim de hala gelmedi acaba birşey olurmu korkusu var yoksa beklerim. Dr gitmeye bile tedirginim herkes farklı birşey söylüyor.

Herkese günaydın,
Bugün doktora gidecek ne çok kişi var, hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallah.
Bizim son 12 günümüz kaldı, heyecan dorukta :)

Ben muayenemi oldum kızlar. Nst de yine sancılar çıktı. En büyüğü 90. Tekrar çatı muayenesi oldum 1cm açıklık varmış. Tam olarak doğum kanalına girmemiş ama girmesi yakınmış. Perşembe kontrole çağardı. 40+4 olucam o gün. Ozamana kadar dogmazsa pazartesi doğumu baslatırız dedi..

teşekkürler paylaştığın bilgiler çok önemliydi iyi günler

Hayırlısı ile doğurursun ınş. Peki ne gibi belirti var sende

canım acele etme. doğumun kendiliğinden başlasın bence. sen ve bebeğin hazır olduğunda doğum başlayacaktır. 42 haftaya kadar yolu var. nts de bebeğin kalbi iyi, hareketlerde problemsiz ve sıvısı yeterliyse 42 hafta dolana kadar beklenebilir. acele etme hiç başlayacaktır doğru zamanda. benim çevremde normal doğum yapan çok kişi 10 gün gecikmeli doğum yapıyor en az.

Aha sendemi pazartesi hepberaber dogururuz ne guzel yalniz degilim

0.4 luk kullanıyorum. Oğlunda 2 gün kala birakman sorun mu oldu. Zaten doktorumla 2 kere konustum. o 24 saat kala birakicaz diyor. Ama aspirini 34. Haftada biraktim.

İyi 0.4 luk cok degilmis. Bu igne ilk 12 saat cok etkili sonra etkisi dagilior.. Oglumda doktor daha erkn biraktirackti ben istemedim. Oncesinde gebelik kayiplarm wardi.. Zaten cogu doktor cok buyuk risk gormedikce sonlara dogru bu kan sulandiriilari biraktiriyorlar.. İyi dusun karar yine senin canm.

Canım dr sanada mı 60 cc verdi günlük
Toplam mı 60 cc yoksa öğün başına mı ??

Öğün başına verdi canım 60 cc her zaman yedirmiyorum zorda kaldığım zaman uyumazsa falan yediriyorum benimki memeyi de emdiği için genelde 30 cc veriyorum günde bir iki kere yiyo en fazla.... Sen kaç kere veriyosun mamayı?

Bencede iyi olur canm ozelden yazdm

Canım hayırlı olsun sende doğum yapmışsın geçmişi okuyamıyorum çok neden küveze girdi bebeğin? Göğüs kalkanı falan kullan istersen onlarda işe yarıyo hem yara olup hem emzirmek çok zordur Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…