2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Neden böyle olduk biz??? bende girdim depresyona yeni yeni iyi oluyorum ama yine de tam atlatabilmiş değilim benim talihsizliğim annem sadece bir hafta kalabildi bende kv ve görümcem var onlar kalıyolar yoksa hepten kafayı yerdim bebeğimin gazını bile doğru düzgün çıkarabildiğim söylenemez gece uykuları zaten düzensiz bu sefer hem gece hem gündüz uykusuz zombi gibi oluyorum dayanıcak gücüm olmuyor bazen... Peki canım senin sütün yetiyor muymuş ki bu dr lar bu kadar emin bi şekilde mama verme diyor... Ben ağlayarak dr a gittiğimde dr umuz sağolsun çok iyi bi yaklaşımla neden üzülüyorsun herkesin başına gelen bi durum dünyanın sonu değil tek mama yiyen senin bebeğin değil hem mama bu kadar abartılacak bişey değil demişti yıpratma kendini bu kadar ben kafama göre veriyorum genelde emsin diye uğraşıyorum ama baktım uyumuyo ya da bazen aksine çok uyuduğu oluyodu uykusunda veriyorum mamayı biz daha farklı sıkıntılar yaşadık kafayı sıyırıyodum düne kadar onun için mamayı kafana takma bile derim öyle ya da böyle büyüyecek bu çocuklar kendi bebekliğimiz nasıldı sanki ne verilmiyosa hepsini veriyolarmış o zamanlar hangimize bişey oldu boşver dr ları sen annesisin herkesden ve herşeyden daha iyi bilirsin

Canım gözünaydın Allah uzun ömürler versin prensesine sezeryan oldun sanırım sütü kafana takma bebeğin emdikçe gelecektir moralini bozma sakın...

Evet, dun 40 haftam bitti iste. Bgn 40+1 im artik. Senin bitti 40 haftan

benim tahmini eylül 13de 40 hafta oluyor. 39+6 suan. ve adet tarihi 7 aralık 2013 ama başımı sonumu hatirlamiyorum. doktorlar da 41 haftaya kadar bekleriz demişti. bebeğin suyu biterse yine hareket edermi.

hnmlr bu süt yetmiyor yada herneyse gönlünüzü ferah tutun. zaten siz böyle stres yaptıkça da olmaz olanda gider. benim bir arkadaş bu konuda çok sıkıntılıydı. ekstra mama veriyordu doymuyor diye. inanın aç kalmıyor azda olsa sıkça emzdirin zamanla artacak. ona söyledim ve artık süt veriyor ve çok iyi. incir kaynatip suyunu içiyor. sütünüzün bolca olması sizede bağlı. dua edin mutlu olun.

Evet canım durumlar biraz biraz toparlıyo gibi inşallah
Ben avent in yenidoğan biberonunu almıştım bazen onunla veriyorumda korkuyorum kafası karışacak beni güzel emmeyi bırakıcak diye. Ama enjektörde uğraşılıcak gibi diil ya.

Kızlar Dr dan geldım. Nst de yine sancı yok. 40hafta doldu:) hayırla 1 hafta daha beklıcez dedi.... Bebeği saglıgı ıyı çok şükür. Hafta sonu doğmazsa pzt tekrar kontrole gıdecez ona göre netleşecek hayırla

Seni ben çok iyi anlıyorum canım
Seçtiğin doktorlarda iyice moralini bozmuşlar senin
Süt azsa mama diye bişey var bununla büyüyen milyon tane çocuk var hiçbirininde bir eksiği olduğunu sanmıyorum
Ya keyfe keder ben emzirmicem 2.çocuğumu diyen arkadaşım oldu benim düşün!
Buna kafayı takma olursa olur olmazsa çözümü var
Doktorların söylediği bu süt yapımı arz talep meselesi yani bebek emdikçe sen streslide olsan açta olsan depresyondada olsan hiç uyumasanda bu süt geliyo diyorlar ama erken ama geç. Ve dediğim gibi olmazsada olmaz buda kafaya takmamamız gereken bişey
Annen gidicek diye gerginsin bence sen keşke onu çözebilsenizde biraz daha kalabilse seninle ama yalnız kaldıktan sonra daha bir özgüveninde gelebilir tam tersi bu işler hiç belli olmuyo
Bunu bir dönem gibi düşünmeye çalışıyorum ben 40 ı çıktıktan sonra herşey daha kolay olucak inşallah:)

Yukselmeye baslamis cnmtakma kafana.
olsun canim kilo almaya baslamis artik onrmli olan o. Evet onlar dogum kilosu ile karsilastiriyor su kadar zamanda dogum kilosuna ulasmasi lazim cs diyr ama sizde sarilik gobrk derken badireler atlatyini onemlibolan toparlanmaya gecmesi gerisi bos

Bizimde doktor randevumuzda sutumun yeterli oldugunu mamayi tamamen kesmemi solemisti doktorumuz dun kabus gibi bir gun gecirdim bu yuzden. Butun gun uyumadi kucakta durmuyor ohicviryerde durmuuordu kizim. Butun gun aglayarak idare ettim ama aksam artik pes ettim ce mama verdim maalesef ve istahla yedi cocuk tum gun ac kalmisti belki de . Off cok zorrr bu annelik

en önemlisi sağlığı iyi olması, hayırlısıyla zamanı gelince gelir elbet.
az kişi kaldık doğumu bekleyen burda :)

Hozmn79 canım sen sezaryen mi olacaksın benim de sezaryen dedi ama henüz gün belirlemedik, aramızda iki gün var seninle merak ettim şimdi yaaa...Yoksa bu hafta gelcek mi bebişimiz :)

Öyle durumlarda sağıp vermeyi denesene canım
Çok sıkışırsakta arada mama yerler canım nolucak o kadarda diil artık zaten bana göre

cnm pzt den sonra buyuk ihtimalle bende aranıza katilicam

Cpk tsk ederim icimi rahatlattın

Öyle durumlarda sağıp vermeyi denesene canım
Çok sıkışırsakta arada mama yerler canım nolucak o kadarda diil artık zaten bana göre
Canim ben sagma makinesi ile bozugum aramiz ilk gunden beri hic iyi olmadi. Elimle sikiuorum sut fiskiriyo aletle tek damla grlmiyor. Bende vagectim firlatip attim

Canim artik bende bu kafadayim zanirim. Aynen iyle doktorlar kesin bir dille mama verilmicek diyorlar ve ben daha fazla stres oluyorum. Yani dun nerdeyse 24 saat memede duran cocuk huzursuz uykusuz bir gun gecirdi degermi bebegimi tum gun ac bitakmaya dimdi bunu sorguluyorum. O ac hizirsuz ben uykusuz gergin. Birbirimize faydamiz olmuyor.

Depresyona girecegim asla ve asla aklima grlmezdi ama giriliyomus senle ve asia ile tamamen ayni seyleri yasiyorum ruh hali olarak. Resmen bir kaplan gibi yirticiyim su aralar ve moralsiz. Hayatta en cok istedigim sey kizima saglikla kavusmakti. Allahima cok sukur ki kavustum o zaman derdim ne benim. İnsanlar bak boyle seylere takarsan allah daha buyuk dertler verir bankorluk etme diyorlar daha da geriliyorum sanki elimde olan sebeplerle zorla takiuorum sabki bunlari kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…