2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hozmn79 canım sen sezaryen mi olacaksın benim de sezaryen dedi ama henüz gün belirlemedik, aramızda iki gün var seninle merak ettim şimdi yaaa...Yoksa bu hafta gelcek mi bebişimiz :)
Evet canim benim ilkte sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak pazartesi genel anestezi ile olacagim

Selam kızlar
Malum bebek gelince sık giremez oldum. Sanırım doğurmayan çok az kişi kaldı. Umarım herşey yolundadır herkes için.

Anladım canım neysekı çok şükür evladını aldın sağlıkla kucağına... Suyun gelince Sezeryan tercıh etmedın dimi???

Bebekte hiç stres yoktu kalp atışları gayet normaldi suni sancı deneyelim dedi doktorum bende ona güvendim :) ama mutluyum şuan normal olmuş olmasına:)

benim doktorum normal doğumda epidurali önermiyor umarım suni sancı almak zorunda kalmam

Canım onu ıkınamazsın diye önermiyorlar bazı doktorlar heralde ve doğumu uzatabiliyo eğer dozu fazla ayarlanırsa. Az verilirse sadece doğumunu kolaylaştıran hafif bi ağrı kesici oluyo. Ben memnun kaldım:)

İçebilirsin canım hatta dr um bana emzirme döneminde de iç dedi her gün olmasa bile içiyorum magnorm kullanıyorum ben... Hemen geçmiyo şikayetler zaten benimde hala kalçam ağrıyo
Hemen içmeye başlıyorum o zaman. Doktora sürekli gidiyoruz ama bebeği göstermekten hep unutuyorum içebilir miyim diye. Şimdi üst sağ bacağımın yan tarafı çok fena ağrıyor. Bir ara gece kramp girmişti o bacağıma onun ağrısı sanırım. İnan Dizimi bükemiyorum bile

Benim çocuklarım 1 yaşına kadar kustu çok çok dikkatli olman lazım hep boğazına kaçabilir yan yatır mutlaka her yerleri batar birde ekşi kokar ama bebek çabuk toparlanır inan benim kiler öle oldu
Gece gündüz farketmiyor muhakkak yatırırken yan yatırıyoruz. Kussun da genizde kalmasın diye uğraşıyoruz. O kalan süt balgam gibi gece ne bebeği uyutuyor ne bizi. Hırıl hırıl grip olmuş gibi yavrucağım. Bugün de sağlık ocağına gttik aspire etsinler diye. Biz aspire etmiyoruz doktor bey yine baksın dediler. O da deniz suyu verdi bakalım onun faydası olacak mı

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hozmn79 canım sen sezaryen mi olacaksın benim de sezaryen dedi ama henüz gün belirlemedik, aramızda iki gün var seninle merak ettim şimdi yaaa...Yoksa bu hafta gelcek mi bebişimiz :)
Evet canim benim ilkte sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak pazartesi genel anestezi ile olacagim
Anladım canım ne güzel pazartesi kavuşuyorsun bebişine darısı bizim başımıza, güzel haberlerini paylaş mutlaka , inşaAllah herşey yolunda gider canım, Allah yardımcın olsun

benimde sezeryan olacakpazartesi 3.400 dü kilomuz ve 38+2 de spinalle alırız dedi...sizin bebişler kaç kilo sezeryansa neden gün vermedi 39.haftadasınız yaa?

Kızlarr ben hala doguramadım 40 hafta 5 olduk iki gündür farklı dr gidiyrz ikiside pazartesi dedi suyu azalmıs dio kafa capı 100.4 mm normal olur ama bi anda cıkmsı lazım yoksa bebegin zeka kaslrı vs zedelnr dedi..catımı kontrol etti vajinismusu atlatamamısm aglaya sızlaya cok kasıldımm normal yapablrz destek ile dedi sancılrm basldı inş hayırlı zamn dilimnde katılır prensim aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…