2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende pzt gunu spinalle olucam bizim.kizda 3400 gr ama biz 40 hafta icindeyiz allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
amin inşş
pzrtsi kilo 3.400dü cnm yanlış yamışım sezeryanı çarşmba olcam nasipse :)
neden 40haftayı beklediniz sezeryansa?.. spinal daha mı iyiii acabaa

bir haftada alır heralde 200gr.banada 7bucukta burda ol dedi çrş. günü acaba ilk enimi alcak bende stresliyim napçam bilmiyorum eşimde gircek nasipse ama....sağlıkçı hemşiresin sanırım neden sezeryan istedin cnm bnm gibi korkudanmı :)

peki spinal mi epidural mi? hangisi daha iyi sence

Canım aramıza hoşgelfin bende 13 gündür doğru düzgüm uyumadım.
Süt olayı bendede sıkıntı. Ağrışarın gececek mrk etme.

Kızlar;
Sezeryan olanlar kanamanıx devam ediyo mu?
Çok yogun değil ama ped olmadan çıkamıyorum bugün 13. Gün...

hemsire degilim röntgen teknisyeniyim bu benim 2.bebegim ilk dönmedi inmedi hem darim normal doguramadim sezeryan oldum mecbur buda sezeryan olacak

Epidural katateri sırtında kalıyo. Dolayısıyla hastaneden çıkana kdr agrı kesici basıyorsun kendine. Bu yüzden ben epidural yaptırdım çok ta memnun kalfım.
spinalde ağrı kesiciyi nasıl veriyo?epiduralde ağrı oldukça veriyolarmış anestesiziyi spinalde bi anda oda yeterli oluyomuş... ben n yaptırcama karar vermedim gerçi anesteziciyle daha görüşmedim ama...

peki spinal mi epidural mi? hangisi daha iyi sence
Canim ben ilkinde de bunda da genel istedim cunku spinal olan arkadaslarimda ve cevremdeki herkeste bel ve bas agrisi kaldi onun icin ben kesinlikle istemedim ama cevremde epidural olan hic yok onu bilmiyorum nasil

hemsire degilim röntgen teknisyeniyim bu benim 2.bebegim ilk dönmedi inmedi hem darim normal doguramadim sezeryan oldum mecbur buda sezeryan olacak
Canim ben ilkinde de bunda da genel istedim cunku spinal olan arkadaslarimda ve cevremdeki herkeste bel ve bas agrisi kaldi onun icin ben kesinlikle istemedim ama cevremde epidural olan hic yok onu bilmiyorum nasil
bel ve baş ağrısı kaldı yani o günlük yada bi kaç günlük değil..... epiduralde nasıl acaba??? olanlar yazabilir mi?

Ne güzel iste benim doktorum niye erken almak istio anlamadim nstye ilk pazartesi giricem inş bişr cikmazda beklemeyi kabul eder

Kızlar;
Sezeryan olanlar kanamanıx devam ediyo mu?
Çok yogun değil ama ped olmadan çıkamıyorum bugün 13. Gün...

Benim 22. Günüm hala devam ediyor damla damla az bi şekilde ama dediğin gibi pet koymadan olmuyo kırk güne kadar sürebilirmiş benim öyle olucak heralde...

bel ve baş ağrısı kaldı yani o günlük yada bi kaç günlük değil..... epiduralde nasıl acaba??? olanlar yazabilir mi?
Valla canim spinal olan arkadaslarim öyle diyor bir arkadasimda ben spinalden sonra migren oldum diyor devamli kaliyormus gecici degilmis nescafede ictim diyor ama ben genel oldugum icin iste bunu da oyle istedim

gunaydın arkadaşlar. bende 39+6 haftamdayım. kasılmalarım, karın altı ağrılarım cok. akıntımda fazlalastı. artık yakınlaşti doğum. şimdilikhersey normal dogumda hayırlısıyla normal gözükuyor bakalım. ama bir yandanda tedirginim ya 40 haftada da olmassa normalmidir acaba. suni sancı yemek istemiyorum.Allahtan hayırlısı tabi hepimiz icin.

Canım benımde hersey normal ama bebeğim yerını seviyor. Nst de sancı çıkmıyor . Sat 6 Aralık . En son dogum tarıhım 15 Eylül . Pzt ne kadar beklıcez bakalım gelmezse kendı ıstegıyle bebegın saglık durumuna göre ya beklıcez ya da mecburi Sezeryan . Çünkü Dr um da bende suni sancı istemıyoruz. Çünkü sıddetı çok fazla ve suni sancı çıkıp yine açılma olmayabılıyormus. Allah tan hayırlısı olsun.

benimde nst normal suanda. 15-21 eylul gibi gozukuyor dogum ama bellide olmaz diyor dr. evet suni sanci iyi degil acisi daha fazlaymis. kontrole gittigimde biri vardi 10 saat boyunca suni sanci vermisler hala acilma yeterli degildi ben donerken hala oradaydi yazik. bide sesi disari kadar geliyordu cok kotu oldum bagarmasinida duyunca. bakalim sali gunu kontrolum var belki ozaman daha netlesir durum. alttan kontrol yapti kemik yapin cok iyi demisti simdilik sikinti yok. umarim hayirli normal dogumlar olur tum hamisler icin.

canım sen ne zaman doğum yaptın nasıl oldu?
bizim tarihlerimiz yakındı ben daha doğuramadım

Bende 39+6yım bugün. Biz doktorumla haftaya pazartesiye kadar bekleme kararı aldık normal doğum için. Yani 41+1e kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…