2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Allah hayırlısı ile kurtarsın. bende bekliyorum umarım sorun yoktur pazartesi dr giderim nasipse.

benimde sezeryan olacakpazartesi 3.400 dü kilomuz ve 38+2 de spinalle alırız dedi...sizin bebişler kaç kilo sezeryansa neden gün vermedi 39.haftadasınız yaa?

Bende pzt gunu spinalle olucam bizim.kizda 3400 gr ama biz 40 hafta icindeyiz allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Bende normal dogurnak isterdim ama biliyorum ki burda bildigim doktorlar sezeryanci normal dogum yanlisi varsada duymadim devlettede dogurmam bilw bile mecbur sezeryan olucagim catin dar olayinin tamamen bahane oldugunu bile bile inanmis gibi yapacagim cunku cokda mudahele etmek istemiyorum

pekii bebeişimiz emmiyorsa ne yapıcazz? benimki bu kadar uzun ememiyo çok çabuk yoruluyo. 10 -12 dk anca ..bu sorunu nasıl aşacağız??
canim daha cok kucukler cene kaslari zamanla kuvvetleniyor,benimki de suan max 12-13 dk emiyor uyuyakaliyor ben genelde o uyuyunca altini deistiriyorum yada hafif hafif burnunu sikiyorum ya da avuc icine masaj yapiyorum uykusu aciliyor emzirmeye devam ediyorum.seninki yoruldugu icin devam etmiyorsa biraz dinlendirip tekrar emzir yada 6-7 dk emzir henuz doymamis ve tam nyorulmamisken biraz dinlendir sev konus mesela yada altini al sonra emzirmeye devam et zamanla sure uzar.baktin hic olmuyo o zaman bi daha ki emzirmeye yine ayni gogsunle basla ki protein ve yagli sutu de icmis olsun..

Bebişler doğdu doğalı kendimizi unuttuk zaten... Bende fenayım aynen dizlerimi bükemiyorum acıdan hatta kaç gündür unutuyorum içmeyi aklıma gelmişken içeyim bende

amin ins hayırlısı ile olsunda. yinede normal daha iyi.

Canım onu ıkınamazsın diye önermiyorlar bazı doktorlar heralde ve doğumu uzatabiliyo eğer dozu fazla ayarlanırsa. Az verilirse sadece doğumunu kolaylaştıran hafif bi ağrı kesici oluyo. Ben memnun kaldım:)

bakalım bende girdim bi yola epidural olmıcak in. normal doğurabilirim.
benden pek beklenmeyen performans ama bu konuda ısrarlıyım bakalım

benim bebek de 3500 olmuş halla bi doğum belirtisi yok , ama çatı muaynesi iyi geçti doğurursun dedi ona çok sevindim.Cumaua kadar gelmezse suni sancı verelim dedi yani dr 40 bittikten sonra bekleme taraftarı değil hiç, bende suni sancıdan çekiniyorum işallah bizim kız kendi çıkar yola cumaya kadar

Canım onu ıkınamazsın diye önermiyorlar bazı doktorlar heralde ve doğumu uzatabiliyo eğer dozu fazla ayarlanırsa. Az verilirse sadece doğumunu kolaylaştıran hafif bi ağrı kesici oluyo. Ben memnun kaldım:)

suni sancıyı açılmayı hızlandırmak içinmi verdiler yoksa hiç açılma başlamadanmı, çok tırsıyorum bu suni sancıdan

normal doğumda çok faydası olmadığını söyledi sanırım ıkınma ile ilgili
Ben ilk doğumumu epidural yaptım son anda epidurali kesip sancı veriyorlar evet doğru çok ıkınma hissi olmadi ama yinede çok zorlanmadan doğurdum.tavsiye ederim yani sadece dogum süresi uzuyor.ama o sancıyı çekmiyorsun.ikinciyı normal doğurdum son andaki sancı aklıma gelince korkuyorum ama çok çabuk doğurdum ondada.

anladım cnm. benim şimdilik epiduralsiz olucak görünüyor 7 cm açılınca serum vericekmiş doktorum
yaşayarak öğreneceğim bende doktora güveniyorum içim o konuda rahat, hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah

suni sancıyı açılmayı hızlandırmak içinmi verdiler yoksa hiç açılma başlamadanmı, çok tırsıyorum bu suni sancıdan

1 cm açılma vardı 12 saatte falan 10 cm oldu doğum başladı
Tırsılacak bişi zaten tırsın bu konuda cesaret veremicem. Epiduralsiz 1,5 saat çektim olucak iş diil parçalanıyorum sandım. Epiduralle korkulucak bişeyi yok ama. Diğer türlü sezeryan daha mantıklı olabilir.

Iyi geceler arkadaşlar uykusuz geceler doğumdan sonra başliyor asil 2gündür 2 saat uyumamamisimdir Rabbim bi kolayliğini veriyor ama kizimin yüzüne bakinca unutuyorum herşeyi sütüm yok hala mama veriyoruz gögüs ucuyla emzirmeye çalişiyorum bol su ve komposto içiyorum dua edin gelilsin inş..bu arada spinal oldum ve hala ağrim var o çok zorluuo beni kizimla doğru düzgün ilhilenemiyorum bile neysebbende haberler bøyle umarim iyidir herkes

Slmlar bise sorabilirmiyim aranuzda planli sezeryan olacak var ama baziniz 40. Haftayi beklemiş kiminiz 38. haftayi sormak istediğim benimde ikinci Doğumum olacak spinal doktorumuz 19unda aliriz dedi yani 38+2
Simdi ben eğer bi sorun yoksa 39+2 ye kadar beklemek istiyorum dicem kabul ederim sizce?
Neye gore hesapliyorlar onu bilemedim

Amin canim cok tesekkur ederim heyecan ve korku yu birarada yasiyorum ne olur dua edin bana

benimde sezeryan olacakpazartesi 3.400 dü kilomuz ve 38+2 de spinalle alırız dedi...sizin bebişler kaç kilo sezeryansa neden gün vermedi 39.haftadasınız yaa?
Benim bebis pazartesi 3350 gr di iste pazartesi alicak sabah saat 7 de gel dedi 8.30 da alicak beni cunku benim heyecandan tansiyonum yukseliyor guya saglikciyim ne kötü vakalar gördüm ama can tatli iste onun icin sabah ilk hemen beni al dedim tmm dedi sagolsun

Canim benim benim ilk oglumda zaten bebek dönmemisti ve dar oldugum icin dr um sen zaten dogurmazsin bebekte de hersey normal iceride nekadar kalsa kar dedi 40. haftada aldi bundada nst de ne sanci ne bisey cikiyo bunda da oyle dedi 39 .haftamizin bitip 40. Haftamizin basladigi gun alicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…