2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

allah yardımcın olsun canım
ne kadar heyecan yapma desekte az ben olsam bende heyecanlanırım çünkü.

bel ve baş ağrısı kaldı yani o günlük yada bi kaç günlük değil..... epiduralde nasıl acaba??? olanlar yazabilir mi?
Canm spinal hk hiç fikrim yok. Epiduralde bende hiç ağrı kalmadı. Doktorum operasyon sonrası 3-4 gün bol kafein tüket yoksa baş ağrısı çekersin dedi. Bende hastanedeyken kahve kola tükettim. Hiç ağrım olmadı çok şükür.

Teşekür ederim canım cevap verdiğin için , uzun sürmüş sanki açılma ya epidural alındığı içinmi uzuyor süreç acaba? benimde cumaya kadar kızımız çıkmazsa yola dr suni sancıyla doğurtucaz dedi bekleme taraftarı değil hiç

Bende 39+6yım bugün. Biz doktorumla haftaya pazartesiye kadar bekleme kararı aldık normal doğum için. Yani 41+1e kadar..

gunlerimiz ayni :)) bakalim sali gunu dr bana ne diyecek. sana 41 e kadar bekle dediyse normal dogumdada 40 ı gecmesi normal demekki. insallah Rabbim bir nefeste kurtarsin seni ve hepimizi.

Benimki daha aşağı inmemişti kafası da çok yukardaydı vs o yüzden uzun sürmüş olabilir bilmiyorum bende
Sağlıklı doğumlar olur inşallah canım

slm arkadaş lar. benimde sayılı gün ağrılar var başkada belirti yok. pazartesi dr giderim. doğumu yaklaşanlar belirtileri neler var sizde

27 eylül tarihine sezeryan randevusu aldık, bebiş makat ters duruyo mecbur sezeryan olacağım. şimdiye kadar kendimi normale alıştırmıştım bir anda sezeryan deyince dr korktum açıkcası. epidural sezeryan olacak dua edin..

slm arkadaş lar. benimde sayılı gün ağrılar var başkada belirti yok. pazartesi dr giderim. doğumu yaklaşanlar belirtileri neler var sizde

benim kasılmalarım var baya alt karın ağrım oluyor birde akıntım oldukca yoğun. bakalım heran tedirginim tabi asıl sancılar nezaman nasıl gelir diye. Rabbimden hayırlısi insallah hersey normal olur. senin nasıl ağrıların.

cnm bende de adet sancısı gibi ağrılar var arada sancı oluyo ama düzenli değil nts de 40 60 falan çıkıyo onlarda normalmiş başka hiçbir belirti yok bebeğim doğru pozisyonda ama yukarda daha diyor görenler bilmiyorum herkesin aşağı iniyo mu bide benim doktor çatı muayenesinde normal doğum yapabilirsin demişti ayrıca hep normal doğumun daha iyi olduğunu, normal doğumu sevdiğini söylüyo ama bildiğin beni hep sezeryana yönlendiriyo zaten çok cesaretli biri değilim sezeryan isteseydim dün için gün vermişti ama istemedim 1 hafta daha beklicem dedim. dün kontrolde bebek 3400 çıktı gerci artık ölçümlerde pek saglıklı değil galiba. neyse sonuc olarak günüm gecincede pek beklemek istemiyorum dedim resmen hemen ayın 19 una randevu verdi sezeryan için:) tamam dedim artık acıbadem e gidiyorum bi sürü para veriyorum doğumdada vercem sırf doktor iyi olsun diye bugune kadar geldim ama kadın kesip almaya çok meraklı resmen normal doğum yapabilmek için ben yoruldum bebekde gelmedi cumaya kadar gelmezse spinal anestezi sezeryan olcam

bence hersey normalse sezeryan dusunme hemen. tabi sezeryan istiyosan baska.bhem gununde gecmedi 41. haftada doguranlarda var normal olarak. sezeryan en son ihtimal olmalı . bende pazartesl
i 40. haftama giriyorum benimde hersey normal, cati muaynemde cok sukur iyi. ama dr um hala normal diyor ve sezeryan adini bile anmiyoruz simdilik. bazende dr lara hem kolay hemde maddiyat icin hemen kesip bicelim diyolar. hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikla alirsin bebisini kucagina.

kızlar 37.haftayı doldurduğum son muayenemde bebişim 3.150 gr dı. ben de 1 ayda 2 kilo almışım, doktor tatlı yeme dedi sormayı unuttum sebebini, size de yasaklamış mıydı

ınşAllah hayırlısı ile normal olur.
benim bu son 4 gün başladı bel kasık ağrısı. çok akıntı var. altta baskı var idrara çok sık çıkar oldum. birde hepinize danışmak istiyorum ben son 7 aralık 2013 de adetim bitti 3 gün sonra. bebek planı yaptık ve tuttu. o zamandan bu yana 9 ay 6 gün oldu. yani ben bu tarihlemi hareket edeyim yoksa doktorların dediği ilemi. eğer bebegimin sağlığı iyiyse beklemelimiyim.

bir sorun yoksa beklesek daha doğru olmaz mı. zamanı gelince zaten olur. para için de sezaryen. diyorlar

Çok şükür şekerim yok ama dediğin gibi hızlı kilo aldığımdandır. Aslında çok kilo da almadım 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 57 kilodayım.

ama son ayda çok alınıyor. benim bebiss 4 yakın oldu. ben bugünlerde 1 kilo verdim. artık bebek alıyor. ayrıca şeker yoksa çikolata aksine iyi:) bildiğim kadarı ile. kaç haftalık senin.

dr. lar hesaplamalarda en son adet oldugun ilk gunu esas aliyorlar. bilgileriide ultrasona o sekilde giriliyor. o yuzden sen dr dedigi tarihe gore hareket et. ama şuda var bebis gelmek istediginde zamanini biliyorve tarih marih dinlemiyor :)) eger herseyd normal gidiyorsa bekle bece hemen sezeryana girme. tabi nomal dogum istiyorsan

kızlar 37.haftayı doldurduğum son muayenemde bebişim 3.150 gr dı. ben de 1 ayda 2 kilo almışım, doktor tatlı yeme dedi sormayı unuttum sebebini, size de yasaklamış mıydı

banada dr tatliyi daha en bastan yasaklamisti. canin cok cekerse az miktar ye ama seker ihtiyacinı meyvelerden al demisti. cuku yedigimiz sebze ve meyvelerde de seker oldugu icin vucuda fazladan seker girmesi iyi degilmis. bosuna kilo ve yag yapar vucuduna demisti.

normal doğumdan yanayım bende. ama bebeğimin vakti var öyle hissediyorum. dr ve ultrason yanılgısı olabilir çünkü çok olmuş anlattıklarına göre. yani dediğin gibi bir sorun yoksa beklemekten yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…