2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ayrıca dr bana ağustos son yada eylül 3 5 gibi olur dedi:) bende hep diyorum 13 eylül ve hala yok sayılı kaldı

Canim adetinin son gunu degil ilk gunu ile hesaplama yapilir

normal doğumdan yanayım bende. ama bebeğimin vakti var öyle hissediyorum. dr ve ultrason yanılgısı olabilir çünkü çok olmuş anlattıklarına göre. yani dediğin gibi bir sorun yoksa beklemekten yanayım.

tabiki gununden once yada sonra gelen bebek cok. dedim ya onlar gelecekleri zamani bilirler simdi yaziyoruz bi bakmisiz sabaha karsi geliyorum demisler :)) hic belli olmaz. Rabbim hayirli zamanlarda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kolay dogumlar olsun insallah.

Arkadaşlar;
Ankarada süt emzirme takıntısı olmayan çocuk doktoru ismi verebilecek biri var mı???
Güzel bir doktor istiyorum yavruma ..

Arkadaşlar;
Ankarada süt emzirme takıntısı olmayan çocuk doktoru ismi verebilecek biri var mı???
Güzel bir doktor istiyorum yavruma ..

Hahaha

Kaderleirmiz aynıymış demek ben de 25inde gidicem doktora umarım o da emzirme takıntılı değildir de kavga etmem
Artık takıntılı doktor şikayetlerimizi yazarız buraya

Napıyorsun süt geliyor mu? Ben sağıyorum hala, günde 1-2 kere 10 dk falan emiyor bebek ama doymuyor. günlük 40 cc kadar da süt sağıyorum, onu veriyorum. Similac kullanıyorum ben sen hangisini kullanıyorsun mama olarak?

amin. :) ınş bir sorun olmaz

Canım bende sağıyorum benimde 50 cc anca çıkıyo. Mama olarak milupa aldım ama hipp organic te kaldı aklım. Sen hangi şehirdeydin ?
Ya 3 dr gittim biride takıntısız olsun nerdeeeee

canım sen ne zaman doğum yaptın nasıl oldu?
bizim tarihlerimiz yakındı ben daha doğuramadım

Canm ben perşembe günü kontrole gittim biliyosun normal doğum istiyordum bebek yola girmişti hafta sonunu bulmaz doğumun dedi nst de sancilarim çikmişti ama bebeğin ritm bozukluğu çikti beyne giden damarda kan pompalanirken ritm bozukluğu oluşuyormuş oda normal doğumda beyne kan akişi sağlanamadiği için beyinde kalici hasar birakabilir die acil sezeryana aldilar perşembe15:24 te 3.475 gr 49 cm dünyalar güzeli bi kizim oldu ama sezeryan sonrasi çok zorlandm hala kalkamadm kizimla ilgilenemiyorum ve sütüm gelmedi mama veriyoruz

merabalar, senle konusmustuk dimi bu gidisle cogumuzl agstos annesi olcak diye gercekten de oyle oldu:) seni merak ediyordum bende..insallah bebisinde sende iyisinizdir.
sut konusunu lutfen cok takmamaya calis soylemesi kolay biliyorum ama kisi tedirgenlik yasamaya basladigi anda sutu azaliyor sadece bos memeyi de olsa mutlaka emzirmeye calis ama duzenli.2 yya da. 3 saat arayla surekli...birde dere otu,bulgur, taze beyaz uzum,incir bunlari teker teker yemeyi dene birinden biri mutlaks sutunu artiricak,kimine bulgur cok yarar kimine incir kompostosu.bunyeye gore degisiyor,mesela bende dete otu cok fayda ediyor.yemedigim gun kesinlikle goguslerim sonuyor.allahtan mevsimi:)

arkadaşlar 1 saat önce aralıklarla ağrım oldu. ve kan geldi yani nişan. gündüz dr gideyim mi yoksa bekleyim mi

arkadaşlar 1 saat önce aralıklarla ağrım oldu. ve kan geldi yani nişan. gündüz dr gideyim mi yoksa bekleyim mi
Cnm ben iki gündr sancı cekiyrm ve dün kan pıhtısı gıbı minik birsey geldi nişan die gittik alttan muane etti nst ye bagladı ultrasyon ile bakıp geri yolladı devlet oşdugu için sanırım 2 saat sonra yine gittim nie geldin diyor sonra yine kontrol pazartrsi gel dedi saldı basından sancılr o kadar sıklaştıki ne yapıcm bilmiyrm

benim bu kan baya geldi durdu. ama sancı şiddetli ve 8 dk bir geliyor. bekliyorum birazdan gideyim dr. doğum belirtisi suan benim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…