2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım hayırlı olsun cok sükür kucağına almissin Bişey sormak istiyorum sana bu sıkıntıyı nasıl farkettiler ? Yani kan akışının saglanmadıgını

oda güzelmiş ama kafein bebeğe zararı yoktur dimi sütle geçmez gaz falan

Valla canim spinal olan arkadaslarim öyle diyor bir arkadasimda ben spinalden sonra migren oldum diyor devamli kaliyormus gecici degilmis nescafede ictim diyor ama ben genel oldugum icin iste bunu da oyle istedim
artık dr derse hayırlısı mı diyeyim bilemedim

allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün canım bebişini.
herşeyde bi hayır vardır doğdu ya sağsalim sez. normal farketmez. ağrılarında en kısa zamanda geçer inş cnm
ben hala beklemedeyim:)

Kızlar bendende dün 2 kere yogun bir akıntı geldi. Sarı koyu kıvamlı pelte seklinde hafif kahverengilik vardı birinde dierinde az bi kan. Nisanim geldi dedim ama dün öğleden sonra 2den bu saat oldu sancı yok. Arada bel ağrısı gelip gidio adet olacak gibi. Beklemeye devammı ediyim dr a gidiyimmi bilemedim. En azından gidip bir nst ye mi girsem ne dersiniz? Günüm bugün doldu.

inşallah bizde alsak meleklerimizi kucagımıza

işallah artık yavaştan beni stres basmaya başladı, dr larında hiiiç bekleme taraftarı olmaması iyice strese sokuyor beni, perşembeye kadar gelir işallah kızım ya, birkaç gün sonra artık doğal doğumu tetikleyen yöntemlere başvurmayı düşünüyorum

Kizlar sizlerede bi danisayim dun gece afedersiniz wcde silinirken bi iki damla kan geldi sonra tekrar tekrar sildim bişr yok
Şuan hala kontrol ediyorum temiz rutin bel ve karin agrisi dişinda agrim sancim yada kasilmam yok bebek hareketleri aktif
Bu lekelenme neydi sizce ??
Yarin sabah kontrolüm var zaten simdilik acil bi durum yoktur dimi??

BN UOTE="lamezi, posbasım 904644, member: 474171"] artık dr derse hayırlısı mı diyeyim bilemedim[/QUOTE]
Bn spinal oldum hic basim agRİMADİ

Biz 41.haftayı bitrdk bugün devlete gidersem kesin normal. özel sezeryan dedi ikiside yarn için gün verdi hala karar veremdm nereye gidecegimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…