Cnm dün akşm bendede oldu nişan diegittim dogum belirtsi bi kac güne dogum olur dedi yolladıKizlar sizlerede bi danisayim dun gece afedersiniz wcde silinirken bi iki damla kan geldi sonra tekrar tekrar sildim bişr yok
Şuan hala kontrol ediyorum temiz rutin bel ve karin agrisi dişinda agrim sancim yada kasilmam yok bebek hareketleri aktif
Bu lekelenme neydi sizce ??
Yarin sabah kontrolüm var zaten simdilik acil bi durum yoktur dimi??
Allah. razı olsun arkadaşlar. haber veririm birazdan dr gidiyorum.
Biz 41.haftayı bitrdk bugün devlete gidersem kesin normal. özel sezeryan dedi ikiside yarn için gün verdi hala karar veremdm nereye gidecegimize
Canım bende sağıyorum benimde 50 cc anca çıkıyo. Mama olarak milupa aldım ama hipp organic te kaldı aklım. Sen hangi şehirdeydin ?
Ya 3 dr gittim biride takıntısız olsun nerdeeeee
merabalar, senle konusmustuk dimi bu gidisle cogumuzl agstos annesi olcak diye gercekten de oyle oldu:) seni merak ediyordum bende..insallah bebisinde sende iyisinizdir.
sut konusunu lutfen cok takmamaya calis soylemesi kolay biliyorum ama kisi tedirgenlik yasamaya basladigi anda sutu azaliyor sadece bos memeyi de olsa mutlaka emzirmeye calis ama duzenli.2 yya da. 3 saat arayla surekli...birde dere otu,bulgur, taze beyaz uzum,incir bunlari teker teker yemeyi dene birinden biri mutlaks sutunu artiricak,kimine bulgur cok yarar kimine incir kompostosu.bunyeye gore degisiyor,mesela bende dete otu cok fayda ediyor.yemedigim gun kesinlikle goguslerim sonuyor.allahtan mevsimi:)
Canım napıcaz ama böyle. Kimse bizi aydınlatmıyo. Kafama göre mama veriyorum.ağır mı geliyo bilmiyorum bugün 14. Gün.Hepsi oyle cok uzgun cikiyorum musyeneden. Sadece anne sutu diyolar sut emdikce gelir diyolar gelmiyo iste doymuyp bidihom
Kızlar bendende dün 2 kere yogun bir akıntı geldi. Sarı koyu kıvamlı pelte seklinde hafif kahverengilik vardı birinde dierinde az bi kan. Nisanim geldi dedim ama dün öğleden sonra 2den bu saat oldu sancı yok. Arada bel ağrısı gelip gidio adet olacak gibi. Beklemeye devammı ediyim dr a gidiyimmi bilemedim. En azından gidip bir nst ye mi girsem ne dersiniz? Günüm bugün doldu.
Kacinci haftada sin cnm? Sendede bi keremi olmuştu pembe lekelenmeCnm dün akşm bendede oldu nişan diegittim dogum belirtsi bi kac güne dogum olur dedi yolladı
Canım aynen bende de kasıklarda hafıf adet sancısı var. Ve dediğin gıbı akıntım daha sık olmaya başladı... Bakalım ne olcak:) yarın kontrolum varbenim kasılmalarım var baya alt karın ağrım oluyor birde akıntım oldukca yoğun. bakalım heran tedirginim tabi asıl sancılar nezaman nasıl gelir diye. Rabbimden hayırlısi insallah hersey normal olur. senin nasıl ağrıların.
Canım Sezeryan olacaksın degıl mı? Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.carcabuk gecsın.Merhaba kizlar herkese iyi pazarlar bende korku ve heyecan pik yapti allah nasip ederse yarin bu saatler oglusum kollarimda olacak uykularim kacti bakalim yarin sabahi nasil edecegim.
sancım var 3 gecedr dün 10 ile 15 dk arasnda degişti inş normal yolla gelrlr sancı gecince öyle rahatlıyrm norml olursa kendmz ilgilenebiliriz bebişlerimzlesuni sancımı vericekler normal doğurtmak için? benim dr da 40+1 de suni sancı dedibunu da geçtim de ya suni sancıyı çekip çekip hiç açılma olmazsa sezeryana alırlarsa diye düşünüyorum, iyice stres olmaya başladım işallah bebekler bizi duyarlarda kendiliğinden başlatırlar doğum sürecini
Ewet cnm bi kere oldu et parcası gibi bişiydi 41 olduk bugnKacinci haftada sin cnm? Sendede bi keremi olmuştu pembe lekelenme
Benim 40 bitti ve iki giun daha geldi simdilik yok ama gelir mi bilmemlekeasia2014 .!.:Kızlar;
Sezeryan olanlar kanamanıx devam ediyo mu?
Çok yogun değil ama ped olmadan çıkamıyorum bugün 13. Gün...
Canım aynen bende de kasıklarda hafıf adet sancısı var. Ve dediğin gıbı akıntım daha sık olmaya başladı... Bakalım ne olcak:) yarın kontrolum var
Kac gün oldu nişanın geleli?Ewet cnm bi kere oldu et parcası gibi bişiydi 41 olduk bugn
iyi herseyin yolunda olmasin sevindim masallah:)..ben 37+6 da kontrole gitmistim nst de duzenli sanci ve 4 cm acilma cikti o aksam 26 agustosta acil sezeryana alindim boylelikle 8 eylulu beklerken agustos annesi oldm bende:) 3300 dogdu oglusum..Ben İstanbuldayım canım. İşte 25inde dra gideceğim, memnun kalırsam ne ala memnun kalmazsam hamileliğimde olduğu gibi şimdi de bir sürü doktor değiştirmek zorunda kalacağım.
Milupayı kim tavsiye etti? Bana katkı madesi var içinde dediler ve anne sütüne en yakın olan similac mış bebek anne sütünden de vazgeçmiyormuş.
Evet büyük çoğunluğumuz ağustos annesi olduktakmıyorum canım ya, sanki çok süt geliyor da biz vermiyoruz. mama ve anne sütü veriyorum allaha şükür bebek gayet sağlıklı görünüyor Her süt arttırıcıyı yedim, içtim. Özellikle bitki çayları indir dereotu sütüm var allaha şükür ama meme ucum küçük olduğu için sıkıntı yaşıyorum ben.
Silikon uçlar fqalan da işime yaramadı.
Herşey yolunda çok şükür.
Sen ne zaman doğum yaptın? Kaç kg oldu?
canim hayirli olsun Allah kurtarsin cok az kalmiss:)valla su son saatlerimi bile uyuyarak gecirirdim yerinde olsam..ben 20 gundur sabah ezanini duymadan uyumuyorumMerhaba kizlar herkese iyi pazarlar bende korku ve heyecan pik yapti allah nasip ederse yarin bu saatler oglusum kollarimda olacak uykularim kacti bakalim yarin sabahi nasil edecegim.
KozlarCanım bende sağıyorum benimde 50 cc anca çıkıyo. Mama olarak milupa aldım ama hipp organic te kaldı aklım. Sen hangi şehirdeydin ?
Canım bende sağıyorum benimde 50 cc anca çıkıyo. Mama olarak milupa aldım ama hipp organic te kaldı aklım. Sen hangi şehirdeydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?