2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cnm dün akşm bendede oldu nişan diegittim dogum belirtsi bi kac güne dogum olur dedi yolladı

Allah. razı olsun arkadaşlar. haber veririm birazdan dr gidiyorum.

simdi gordum canim ve inan kendim gibi heyecanlandim :)) bak gordunmu dun aksam konusurken belli olmaz bi bakmisiz sabaha karsi geliyoruz dermis bebisler diyordum seninki duydu demek :)) insallah Rabbim yardimci olsun bir nefeste kurtarsin hayirli haberlerle gel insallah.

Biz 41.haftayı bitrdk bugün devlete gidersem kesin normal. özel sezeryan dedi ikiside yarn için gün verdi hala karar veremdm nereye gidecegimize

suni sancımı vericekler normal doğurtmak için? benim dr da 40+1 de suni sancı dedi bunu da geçtim de ya suni sancıyı çekip çekip hiç açılma olmazsa sezeryana alırlarsa diye düşünüyorum, iyice stres olmaya başladım işallah bebekler bizi duyarlarda kendiliğinden başlatırlar doğum sürecini

Canım bende sağıyorum benimde 50 cc anca çıkıyo. Mama olarak milupa aldım ama hipp organic te kaldı aklım. Sen hangi şehirdeydin ?
Ya 3 dr gittim biride takıntısız olsun nerdeeeee

Ben İstanbuldayım canım. İşte 25inde dra gideceğim, memnun kalırsam ne ala memnun kalmazsam hamileliğimde olduğu gibi şimdi de bir sürü doktor değiştirmek zorunda kalacağım.
Milupayı kim tavsiye etti? Bana katkı madesi var içinde dediler ve anne sütüne en yakın olan similac mış bebek anne sütünden de vazgeçmiyormuş.

Evet büyük çoğunluğumuz ağustos annesi olduk takmıyorum canım ya, sanki çok süt geliyor da biz vermiyoruz. mama ve anne sütü veriyorum allaha şükür bebek gayet sağlıklı görünüyor Her süt arttırıcıyı yedim, içtim. Özellikle bitki çayları indir dereotu sütüm var allaha şükür ama meme ucum küçük olduğu için sıkıntı yaşıyorum ben.
Silikon uçlar fqalan da işime yaramadı.
Herşey yolunda çok şükür.
Sen ne zaman doğum yaptın? Kaç kg oldu?

Hepsi oyle cok uzgun cikiyorum musyeneden. Sadece anne sutu diyolar sut emdikce gelir diyolar gelmiyo iste doymuyp bidihom
Canım napıcaz ama böyle. Kimse bizi aydınlatmıyo. Kafama göre mama veriyorum.ağır mı geliyo bilmiyorum bugün 14. Gün.
Rapido nun doktoru nispeten daha ılıman sanırım.
Ne gerizekalılar ya sanki keyfimizden emzirmiyoruz.

benimde akintilarim basladiginda dr. aradigimda ilk sordugu rengi olmustu. benim seffafti sorun yok. ama akinti kahverengilik ve kan varsa bu isarettir buda kiminde birkac saat icinde kiminde de birkac gun icinde dogum olacagini isaret eder. birde kan cok ve kirmizi degilse endiselenme.sadece suyun gelirse hic beklemeden gitmen gerekir. ama agrinm olmadi birdaha demissin. kiminde de aci esigi yuksek olunca hissetmeyebilir ama acilma olurmus.dr. unu arayip durumu bildir yinede istersen o sana gel gelme der zaten. hayirli haberlerin olsun insallah.

Canım aynen bende de kasıklarda hafıf adet sancısı var. Ve dediğin gıbı akıntım daha sık olmaya başladı... Bakalım ne olcak:) yarın kontrolum var

Süt sıkıntısı olan arkadaşlar hangi marka mamayı kullanıyorsunuz?
Ben milupa veriyorum ama hastanede onu verdiler diye.
Hipp organik var elimde onumu versem.
Ya deliricem.

Merhaba kizlar herkese iyi pazarlar bende korku ve heyecan pik yapti allah nasip ederse yarin bu saatler oglusum kollarimda olacak uykularim kacti bakalim yarin sabahi nasil edecegim.
Canım Sezeryan olacaksın degıl mı? Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.carcabuk gecsın.
Spınal mı?? Tecrubelerını yazarsan aevınırız canım.

sancım var 3 gecedr dün 10 ile 15 dk arasnda degişti inş normal yolla gelrlr sancı gecince öyle rahatlıyrm norml olursa kendmz ilgilenebiliriz bebişlerimzle

asia2014 .!.:
Kızlar;
Sezeryan olanlar kanamanıx devam ediyo mu?
Çok yogun değil ama ped olmadan çıkamıyorum bugün 13. Gün...
Benim 40 bitti ve iki giun daha geldi simdilik yok ama gelir mi bilmemleke

Canım aynen bende de kasıklarda hafıf adet sancısı var. Ve dediğin gıbı akıntım daha sık olmaya başladı... Bakalım ne olcak:) yarın kontrolum var

benimde sali gunu kontrolum var artik 40 a giricez bu sefer daha netlesir heralde bu sefer. benim kizim inatci birazcik gelmeye niyeti yok gibi daha :)) hayirli haberler alirsin sende insallah. durumu bildir mutlaka

iyi herseyin yolunda olmasin sevindim masallah:)..ben 37+6 da kontrole gitmistim nst de duzenli sanci ve 4 cm acilma cikti o aksam 26 agustosta acil sezeryana alindim boylelikle 8 eylulu beklerken agustos annesi oldm bende:) 3300 dogdu oglusum..

Merhaba kizlar herkese iyi pazarlar bende korku ve heyecan pik yapti allah nasip ederse yarin bu saatler oglusum kollarimda olacak uykularim kacti bakalim yarin sabahi nasil edecegim.
canim hayirli olsun Allah kurtarsin cok az kalmiss:)valla su son saatlerimi bile uyuyarak gecirirdim yerinde olsam..ben 20 gundur sabah ezanini duymadan uyumuyorum

Canım bende sağıyorum benimde 50 cc anca çıkıyo. Mama olarak milupa aldım ama hipp organic te kaldı aklım. Sen hangi şehirdeydin ?
Kozlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…