2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar bence doktorlar hakli süt emzirdikce geliyor bende dogum yapali 40 gun oldu bazilarinin suti kirkindan sonra artarmis benim tek gogsumden sut iyi gelirken tek gogsumden 20; damla zor geliyordu ven ben ilk başta surekli onu emzirdim 5 cc den basladik ve bugun ilk defa 50 cc oldu yani anlayacaginiz sut emzirdikce artiyor ben hic mama vermiyorum ve kizimin kilo alimi cok sukur iyi ve ben 32 haftalik dogum yaptim benim sut daha azdi kuzimda ayda bir kilo aldi yani kisaca mama yerine memeyi verin siz gelmiyor diyorsunuz ama emdikce sut uretiyor

canım hayırlı haberlerle gel inşallah. allah yardımcın olsun.
bir avazda kurtul cnm.
belimde ağrı var biraz acaba sancılarım mı başlıyor?
benim yaklaşık bir haftadır bel ağrım ve adet sancısı gibi sancım var nadir de olsa. Dr a sordum bunlar doğum sancılarıymış, vücut doğuma hazırlanıyormuş canım....Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasiib etsin inşaAllah

Merhaba kizlar herkese iyi pazarlar bende korku ve heyecan pik yapti allah nasip ederse yarin bu saatler oglusum kollarimda olacak uykularim kacti bakalim yarin sabahi nasil edecegim.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, ayyy ben de heyecanlandım , canım senin 38 + kaç ta doğum olmuş olacak onu merak ettim

amin canım kolay doğumlarımız olsun

Merhaba kizlar herkese iyi pazarlar bende korku ve heyecan pik yapti allah nasip ederse yarin bu saatler oglusum kollarimda olacak uykularim kacti bakalim yarin sabahi nasil edecegim.

çok az kalmış hayırlı haberlerle gel canım.
allah yardımcın olsun

Canım Sezeryan olacaksın degıl mı? Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.carcabuk gecsın.
Spınal mı?? Tecrubelerını yazarsan aevınırız canım.
Evet canim sezeryan olacagim genel anestezi ile olacagim
Canım Sezeryan olacaksın degıl mı? Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.carcabuk gecsın.
Spınal mı?? Tecrubelerını yazarsan aevınırız canım.

iyi herseyin yolunda olmasin sevindim masallah:)..ben 37+6 da kontrole gitmistim nst de duzenli sanci ve 4 cm acilma cikti o aksam 26 agustosta acil sezeryana alindim boylelikle 8 eylulu beklerken agustos annesi oldm bende:) 3300 dogdu oglusum..
Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun evet saatler kaldi artik ama uyuyamiyorum iste hergun 5-6 gibi uyaniyorum

Kizlar doktorum bas çevresi 98 mm olduğu için sezeryan önerdi. Ama normal de deneyebilirsin ama vakumu da goze almalisin diyor. 2 doktora daha gittim. Biri karar senin evet zorlanabilirsin diyor. Oburu dogurursun diyor. Bir karar vermem gerek. Galiba sezeryani kabul edeceğim.

Rabbim yarın ve önümüzdeki günlerde doğuma gireceklere, doğumu bekleyenlere ve çocuk sabihi olmak isteyen tüm ailelerin yardımcısı olsun...

amin cumlemizin insallah. son zamanlar nekadar zormus beklemek.artik her gece ruyamda ya emziriyorum, ya uyuyor, ya banyo yaptiriyorum daha neler neler :)) bilinc alti.

Canım hayırlı olsun sezeryaükür kucağına almissin Bişey sormak istiyorum sana bu sıkıntıyı nasıl farkettiler ? Yani kan akışının saglanmadıgını
Ultrason muayenesinde fark etti üç kere ölçtü emin olamayinca da dopper istedi orda belli oldu

Saol canm RRAbbim hayirlisi ile bi an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah
canm bennperşembe günü sezeryanla doğum yaptim dün geceye kadar da hiç sütüm yoktu lansinohun elektirikli çift tarafli pompasi var onunlacsağmaya başladm dün artik mama vermiyorum sağdikça daha çok gelmeye başlsdi sütüm 2 saatte bir sağip veriyorum ve hemen ardindzn emxiriyorum benm gögüslerde uç yok sağinca cikan ucu hemen kapgiriyorum prendese gögüsteki son sütüde oçekiyor

kızlar chicconun tarak ve fırçasını almıştım, paketinden çıkarıp yıkadım ıslak ıslak resmen ahır gibi kokuyordu kıllar, doğal kıl dedikleri hayvan kılımıdır nedir acaba.. kuruyuncada hafif bir koku kaldı üzerinde, banyodan sonra ıslak saçlarını bununla fırçalarsam çocuğum kötü kokmaz mı( kullananlar sizinkinde koku var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…