Mrb kizlar bende ins eylul annesi olcam ama kesenin ustunde kan pihtisi war pzt kanama oldu dr ye gittim beta hcg duzenli yukselior keseyide gorduk ama dr bana ne istirahat et dedi ne progestan werdi prs tekrar kontrole gitcem ew isi yapmaktan dusmez dedi dusersede yapacak bisey yok dedi
Burda okuyorm
Bnm gibi olanlara hep progestanla istirahat werilmis ne yapiyim prs kadar bekleyimmi arayimmi endiseleniorm bisey olur die
Ben de de yok canım merak etme. Sadece sık sık acıkıyorum.
İnşallah canım benim saol güzel dileklerin için doktorumda sağlıksızmışki düşmüş dedi onu düşünerek teselli oluyorum inşallah sizde saglıklı bi hamilelik geçirip saglıkla kucagınıza alırsınız bebişinizi
bende de bulantı başladı hatta çıkarıyorum sabahlarıiştahım da azaldı şimdi keşfetmeye çalışıyorum süt içiyordum sabahları çayı çok sevsem de vazgeçmiştim, galiba süt midemde gaz yapıyor, süt içemiycem gibi. bulantı için neler yapıyorsunuz kızlar?
merhaba iyi pazarlar kandiliniz mubarek olsun.
ahhh ahh. ta 3 gundur buyuk tuvaletıme çıkamıyorum. bugun en son kafan attı ıkındım aslında yasak düşük olabılır ama dayanaıyorum kızlar. bu nasıl birşey benim gibi olan varmı. yarın allahım nasip ederse yavrumun kalp atışlarıı duyucağım doktora şikayetımı soyleyeceğim. umarım çare bulur.
dua edin kalp atışını duyuyum bi problem olmaz inşallah.
Cok sagol canimm.. insallah devam eder boyle..Gözün aydin canim cok sevindimmm
Çok sevindim hayırlı olsun demek geç döllenme olmuş. Valla sayfayı açarken aklıma sen geldin acaba değeri yükselmiş midir diye
o
kanaman devam ediyor mu ediyorsa ben başka doktora gidin derim. eğer devam etmiyorsa siz yine de yormayın kendinizi dinlenin. Hayırlısı olsunMrb kizlar bende ins eylul annesi olcam ama kesenin ustunde kan pihtisi war pzt kanama oldu dr ye gittim beta hcg duzenli yukselior keseyide gorduk ama dr bana ne istirahat et dedi ne progestan werdi prs tekrar kontrole gitcem ew isi yapmaktan dusmez dedi dusersede yapacak bisey yok dedi
Burda okuyorm
Bnm gibi olanlara hep progestanla istirahat werilmis ne yapiyim prs kadar bekleyimmi arayimmi endiseleniorm bisey olur die
Normal canım hamileliği boyunca hiç şikayeti olmayanlar da var başlayacaksa da 6-7 haftalık iken başlar daha çok moralini bozma dilerim sorunsuz bir hamilelik olur.Ben oğlumda 9 ay o kadar rahattım ki hiç kusmadım bile.kızlar 5 bucuk haftadayım ama bende hiç belirti yok normalmi sizce
Bunu da nereden çıkardınız kim demiş mide bulantısı sağlıklı olduğunu gösterir diye siz de bu saçma şeylerle korkmayın kimseyi de korkutmayınkızlar midenizin bulanması bebegiğiizi sağlıklı oldugunun kanıtı bende hiçbir belirti yok yarın gidicem doktora inş kötü birşey çıkmaz..sütübirşeyler ilr karıştırp içmeye calısın muz.pekmez onlardada aynısı oluyorsa aksam yatmadan önce için..bu arada mide bulantılarını en iyi ekşi birşeyler geçiriyr..son olarak her anneye lazım die bir kitap var mutlaka herkeste olmalı siddetle tavsiye ediyrm çok yararlı bi kitap
Canım maalesef gebelikte sık rastlanan bir şikayet kabızlık kuru kayısı genelde işe yarar akşamdan 2-3 kayısıyı suya koy sabah hem suyunu hem kendisini ye umarım işe yarar. zaman zaman denemişliğim vardır.merhaba iyi pazarlar kandiliniz mubarek olsun.
ahhh ahh. ta 3 gundur buyuk tuvaletıme çıkamıyorum. bugun en son kafan attı ıkındım aslında yasak düşük olabılır ama dayanaıyorum kızlar. bu nasıl birşey benim gibi olan varmı. yarın allahım nasip ederse yavrumun kalp atışlarıı duyucağım doktora şikayetımı soyleyeceğim. umarım çare bulur.
dua edin kalp atışını duyuyum bi problem olmaz inşallah.
Çok saol canım eksik olma kesinlikle bu bi imtihan buna inanıyorum dualarımla birlikte atlatıcam inşallah sizlerin desteği beni motive ediyo . Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın
Canım merhabalar , profilimde gördüm şimdi , geçmiş mesajlarına bakınca da , önce hamilelik haberini sonra da düşük yaptığını okudum .
Arkadaşların çok güzel moral vermişlerdir muhakkak sana , bende yazmadan geçemedim . Her zaman hayırlısını dilemeli Rabbimden , bu da senin için bir imtihandı ve sınavını isyansız güzel verirsin umarım .
Sağlıkla kucağına alacağın bir bebek sahibi de olacaksın inşaAllah istediğin zaman .
Dualrımız sizlerle...
Herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar
Saol canım yengen içinde üzüldüm çok zor günler atlatmış benimki minicikti ama yinede hissetmiştim onu alışmıştım ona ben daha sonra olmasındansa şimdi olması tabiki bi nebze daha iyi ama yinede acıyı yaşıyo insan bugün çok önemli bi gün sanada kendimede isteyen herkesede rabbimden saglıklı bebişler vermesini istiycemask canm çok geçmiş olsun senin acını hiç bi söz teselli edemez ama sana bi örenk vericem
yengem evlendikten 2 hafta sonra oğluna hamile kaldı ve sorunsuz doğdu 5 yaşında
oğlu 3 yaşındayken yeniden istedi kaldı oda erkekti herşey normalken 6 aylıkken karnında öldü normal doğum yaptı ölü bebeği
1 yıl sonra yine istedi kaldı oda erkekti 6 buçuk aylıkken öldü aynı şekilde ölü doğum yaptı hepimiz çok acı çektik zordu bide onu düşün
şimdi yine hamile 4 alık kızı olcak inş sağ sağlim doğar
demek istediğim her bebek kaybı acıdır ama bi düşünsene ya büyüdükten sonra ölseydi sen onu ultrasonda seyredip tekmelerini hissettikten sonra
en kısa zamanda sağlıklı hamilelik diliyorum canm
bu mübarek günde çok dua edelim
merhaba sat 26 kasım 2013 ilk tahlilim
28 aralık 47
30 aralık 97
03 ocak 290
05 ocak 552
07 ocak 1100
11 ocak 3620
11 ocakta hem vajinal hem normal ultrasola baktı dr. ama kese göremedi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam.sizce kesenin görülmemesi normal mi değerlerim nasıl.dr.kesin bişey sölemiyor.yardımcı olurmusunuz
yorumun için saol yarın gidicem kontrole hcg ye bakıcak bide progestron testi yapıcam dedi.senin sat nezamandı
SAT 27 Kasımdı canım.
benimde 26 kasım canım sen en son nezaman gittin kontrole değerlerin kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?