2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Aslinda progestan vermesi lazimdi ama vardır doktorun bir bildigi heralde icin rahat degilse baska doktora git canim

Canım merhabalar , profilimde gördüm şimdi , geçmiş mesajlarına bakınca da , önce hamilelik haberini sonra da düşük yaptığını okudum .

Arkadaşların çok güzel moral vermişlerdir muhakkak sana , bende yazmadan geçemedim . Her zaman hayırlısını dilemeli Rabbimden , bu da senin için bir imtihandı ve sınavını isyansız güzel verirsin umarım .
Sağlıkla kucağına alacağın bir bebek sahibi de olacaksın inşaAllah istediğin zaman .
Dualrımız sizlerle...

Herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar

ben de ilk kez bugün çıkardım: kraker diyorlar ama ben ağzıma ekmek atıyorum daha iyi geliyor.şimdilik sadece yumurtaya başladım süte sekizinci haftadan sonra başlayacaktım,şimdi çok sıkıntı değil içmesek de:) (Ben pek sevmem de sütü )

merhaba iyi pazarlar kandiliniz mubarek olsun.
ahhh ahh. ta 3 gundur buyuk tuvaletıme çıkamıyorum. bugun en son kafan attı ıkındım aslında yasak düşük olabılır ama dayanaıyorum kızlar. bu nasıl birşey benim gibi olan varmı. yarın allahım nasip ederse yavrumun kalp atışlarıı duyucağım doktora şikayetımı soyleyeceğim. umarım çare bulur.
dua edin kalp atışını duyuyum bi problem olmaz inşallah.

saol canım seninde kandilin muabrek olsun
aynı sorun bendede var kullandıgım folikasitten die düşünüyrm bende yarn gidicm bakalım neden ne

Gözün aydin canim cok sevindimmm
Cok sagol canimm.. insallah devam eder boyle..
Çok sevindim hayırlı olsun demek geç döllenme olmuş. Valla sayfayı açarken aklıma sen geldin acaba değeri yükselmiş midir diye
o

Allah razi olsun..sagol.. gec dollenme oldu cnm.. zaten hep gec yumurtluyorum.. insallah doktor daha net bir bilgi verir..

♥ Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

slm kızlar..
önce aklımdakileri yazayım 2 gün önce girdim yazarken hepsi silindi
yeni hamilelikler hayrılı olsun özellikle çok istediğini bildiğim monbebe cim seninki,
düşük yapanlara geçmişler olsun.
tehlikesi olanlar ya da belirtilerden emin olmayanlar; ne yaparsak yapalım genetiği bozuksa Allah fırsat vermiyor yaşamasına.. benim de progesteron değeri çok düşük, boş olma ihtimali var sanki birşey demiyorlar ama gittiğim 2 dr da du bakalım kalbi görünce sevin diyolar.
daha 2012de hamile olmama rağmen demeliyim ki iki gebelik bile benzemiyor. ilk döllenme günlerinde bulantıdan öldüm,bş dönmesi vs ama şimdi hiçbişey yok..ya rahat bi gebelik geçireceğiz ya da vücut tepkii böyle canınızı sıkmayın hemen iyiyi düşünün.
mide bulantısı için en az katkı maddeli olan leblebiyi öneririm beyzı tüketirseniz mideyi tok da tutar kilo alıcam diye düşünenler özellikler..
kabızlık için ise her sabah yumurtanın yanında içilecek ihlamur çayı rahatlatır sizi. süt içip demir alımına engel olmaktansa bu yöntemi deneyin. 9 ay boyunca denenmiştir
her anneye lazım kitabını öneren arkadaşa da tşk ediyorum.. güzel bi kitaba benziyo sipariş vereceğim.
şimdiii kızlarrrr
kandiliniz mübarek olsun.. herkesten dua bekliyorum bugün.. son birkç haftadır eşim ve benim tarafımdan ölümler,düşükler,ameliyatlar,hatalıklar eksik olmadı ama bu sefer en tehlikelisi.. kaynım 3 gündür kritik durumda yoğun bakımda yatıyo menenjitten. en küçüğü2 yaşında 6 çocuğu var
eşim gitti ben hem durumumdan hem de boynumdaki feci tutulmadan dolayı gidemedim.. aşağı bakmak,soğukta durmak,sıcak kompres yapmak hepsi yasak bana.. ders çalışamıyorum.. ilk defa not bakayım diye net e girdim onda da dua için size yazıyorum kızlar.. nolur bana özellikle de kaynıma dua edin..
ben de sizleri duamdan eksik etmeyeceğim inş..

Son düzenleme:
ask canm çok geçmiş olsun senin acını hiç bi söz teselli edemez ama sana bi örenk vericem
yengem evlendikten 2 hafta sonra oğluna hamile kaldı ve sorunsuz doğdu 5 yaşında
oğlu 3 yaşındayken yeniden istedi kaldı oda erkekti herşey normalken 6 aylıkken karnında öldü normal doğum yaptı ölü bebeği
1 yıl sonra yine istedi kaldı oda erkekti 6 buçuk aylıkken öldü aynı şekilde ölü doğum yaptı hepimiz çok acı çektik zordu bide onu düşün
şimdi yine hamile 4 alık kızı olcak inş sağ sağlim doğar

demek istediğim her bebek kaybı acıdır ama bi düşünsene ya büyüdükten sonra ölseydi sen onu ultrasonda seyredip tekmelerini hissettikten sonra

en kısa zamanda sağlıklı hamilelik diliyorum canm
bu mübarek günde çok dua edelim

kanaman devam ediyor mu ediyorsa ben başka doktora gidin derim. eğer devam etmiyorsa siz yine de yormayın kendinizi dinlenin. Hayırlısı olsun

kızlar 5 bucuk haftadayım ama bende hiç belirti yok normalmi sizce
Normal canım hamileliği boyunca hiç şikayeti olmayanlar da var başlayacaksa da 6-7 haftalık iken başlar daha çok moralini bozma dilerim sorunsuz bir hamilelik olur.Ben oğlumda 9 ay o kadar rahattım ki hiç kusmadım bile.

Bunu da nereden çıkardınız kim demiş mide bulantısı sağlıklı olduğunu gösterir diye siz de bu saçma şeylerle korkmayın kimseyi de korkutmayın
Ben oğluma hamileliğimde hiç kusmadım hiç bulantım olmadı 9 ay hamile değilmiş gibi her istediğimi yaptım hamdolsun sapasağlam hem de çok zeki bir oğlum var.

Canım maalesef gebelikte sık rastlanan bir şikayet kabızlık kuru kayısı genelde işe yarar akşamdan 2-3 kayısıyı suya koy sabah hem suyunu hem kendisini ye umarım işe yarar. zaman zaman denemişliğim vardır.

jang_bogo
Canım herşeyin hayırlısı Allah'tan kaybınız için başınız sağolsun.
Hastalıklar için de Allah şifa versin inşallah. Ayrıca size de geçmiş olsun kötü bir tecrübe bu haftalarda

merhaba sat 26 kasım 2013 ilk tahlilim
28 aralık 47
30 aralık 97
03 ocak 290
05 ocak 552
07 ocak 1100
11 ocak 3620

11 ocakta hem vajinal hem normal ultrasola baktı dr. ama kese göremedi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam.sizce kesenin görülmemesi normal mi değerlerim nasıl.dr.kesin bişey sölemiyor.yardımcı olurmusunuz

Çok saol canım eksik olma kesinlikle bu bi imtihan buna inanıyorum dualarımla birlikte atlatıcam inşallah sizlerin desteği beni motive ediyo . Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın
Saol canım yengen içinde üzüldüm çok zor günler atlatmış benimki minicikti ama yinede hissetmiştim onu alışmıştım ona ben daha sonra olmasındansa şimdi olması tabiki bi nebze daha iyi ama yinede acıyı yaşıyo insan bugün çok önemli bi gün sanada kendimede isteyen herkesede rabbimden saglıklı bebişler vermesini istiycem

Benim hcg değerim 27 aralıkta 370 çıktı. Başka test yaptırmadım. 31 aralık günü vajinal ultrasonda kese göründü. Değerlerin çok güzel yükselmiş. Bence kesenin görünmemesi ultrason cihazının kalitesinden bile kaynaklanabilir canım. Bir sonraki randevun ne zaman?

yorumun için saol yarın gidicem kontrole hcg ye bakıcak bide progestron testi yapıcam dedi.senin sat nezamandı

Son düzenleme:
meraba annisler bugun cok sevincliyim yeni ogrendim gebe oldugumu 3 hafta 5 gunlukmis test yaptm eylul annesi sayilirm artk allah herkese bebegini saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

benimde 26 kasım canım sen en son nezaman gittin kontrole değerlerin kaçtı

Dediğim gibi sadece bir kere kan testi yaptırdım. O da 27 Aralıkta 370 çıktı. İlk kontrolüm 31 aralıktaydı, keseyi gördük. 10 Ocaktaki kontrolümde de kalp atışını duyduk.

Senin değerlerine göre sanırım döllenme daha geç olmuş. Ben zaten klomen ve ovitrelle kullandım. O nedenle kesenin boyutları haftasıyla uyumlu çıktı. Umarım bir sonraki randevunda keseyi görürsün canım.

kızlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecenin hatrına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…