merhaba sat 26 kasım 2013 ilk tahlilim
28 aralık 47
30 aralık 97
03 ocak 290
05 ocak 552
07 ocak 1100
11 ocak 3620
11 ocakta hem vajinal hem normal ultrasola baktı dr. ama kese göremedi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam.sizce kesenin görülmemesi normal mi değerlerim nasıl.dr.kesin bişey sölemiyor.yardımcı olurmusunuz
Yaşım 28, 1,5 yillik evliyim, Istanbul'dayim. Ilk bebisim olcak. Son adet tarihim 24 Kasim 2013, bu durumda tahmini doğum tarihim de 01 Eylul 2014 gibi görünüyor.
1 hafta önce keseyi gorduk, 4 gün önce de vajinal muayene ile kalp atislarini gorduk. Allah hepimizi saglikli birer hamilelik, güzel bir doğum ve hayirli evlatlar nasip etsin.
Yaşım 28, 1,5 yillik evliyim, Istanbul'dayim. Ilk bebisim olcak. Son adet tarihim 24 Kasim 2013, bu durumda tahmini doğum tarihim de 01 Eylul 2014 gibi görünüyor.
1 hafta önce keseyi gorduk, 4 gün önce de vajinal muayene ile kalp atislarini gorduk. Allah hepimizi saglikli birer hamilelik, güzel bir doğum ve hayirli evlatlar nasip etsin.
Yaşım 24, 2,5 yillik evliyim, izmirliyimm. Ilk bebeğim. Son adet tarihim9 aralık 2013, bu durumda tahmini doğum tarihim de 16 Eylul 2014 gibi listenize alırsnız çok sevinirim teşekkürler
slm arkadaşlar hayırlı kandiller bol dua ile inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaağımıza alırız. bende yarın gidicem doktora kalp atışlarını duycaz inş fasülyenin :)
Yaşım 24, 2,5 yillik evliyim, izmirliyimm. Ilk bebeğim. Son adet tarihim9 aralık 2013, bu durumda tahmini doğum tarihim de 16 Eylul 2014 gibi listenize alırsnız çok sevinirim teşekkürler
oyy oyy bende yarın gideceğim dra ilk kez..gec yumurtladıgım ıcın erken gıtmek ıstemedım.insaalah yarın gittiğimizde görürüz minik keseciği daha önce bir düşük yaptıgım endişeli ve heyecanlıyım hayırlısı.Allah hepimizin dularını kabul etsin inşaallah
sat 26 kasım
28 aralık 97
29 aralık 242.6
31 aralık 873.6
kese bakmadan saglıklı dedı ya guvenmekk ıstıyorum fakat yarın ıcın stres yasıyorum. kese gorunmezse ya kalp atmazsa bende belırtı kalmadı. sureklı arastırıyorum bos gebelıkte nasıl belırtı var dıs gebelıkte ne var.
ben boş gebelik yaşadım ama kese görünmüştü ve içinde bebek oluşmamıştı aynı normal bir hamilelik gibi bulantılarım vardı karnım şişmeye başlamıştı ama hcg değerlerimde düzensiz artış vardı ve 6 haftalık olduğumda bunun bş gebelik olduğunu netleştirmişlerdi