2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

doğru sölüyosun aslında benim de regl dönemlerim son derece sakin geçer, belki de ondandır hakikaten.

Evet benim doktorum da aynı fikirde. İlk 3 ay 2 haftada bir kontroller olacak. Tabi ki ben bu durumdan asla hiç şikayetçi değilim

endişe etme :) değerlerin güzel artmış.. 5000lerde gözükebiliyormuş kese. benim doktorum öyle söyledi.. birkaç güne kesen görünebilecektir

Selam kizlar, ben de geldim :)

Yaşım 28, 1,5 yillik evliyim, Istanbul'dayim. Ilk bebisim olcak. Son adet tarihim 24 Kasim 2013, bu durumda tahmini doğum tarihim de 01 Eylul 2014 gibi görünüyor.

1 hafta önce keseyi gorduk, 4 gün önce de vajinal muayene ile kalp atislarini gorduk. Allah hepimizi saglikli birer hamilelik, güzel bir doğum ve hayirli evlatlar nasip etsin.

senin adına çok sevimdim allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Yaşım 24, 2,5 yillik evliyim, izmirliyimm. Ilk bebeğim. Son adet tarihim9 aralık 2013, bu durumda tahmini doğum tarihim de 16 Eylul 2014 gibi listenize alırsnız çok sevinirim teşekkürler

slm arkadaşlar hayırlı kandiller bol dua ile inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaağımıza alırız. bende yarın gidicem doktora kalp atışlarını duycaz inş fasülyenin :)

Yaşım 24, 2,5 yillik evliyim, izmirliyimm. Ilk bebeğim. Son adet tarihim9 aralık 2013, bu durumda tahmini doğum tarihim de 16 Eylul 2014 gibi listenize alırsnız çok sevinirim teşekkürler

Hosgeldiniz kizlar hayirli olsun bebislerinizz

oyy oyy bende yarın gideceğim dra ilk kez..gec yumurtladıgım ıcın erken gıtmek ıstemedım.insaalah yarın gittiğimizde görürüz minik keseciği daha önce bir düşük yaptıgım endişeli ve heyecanlıyım hayırlısı.Allah hepimizin dularını kabul etsin inşaallah

ben boş gebelik yaşadım ama kese görünmüştü ve içinde bebek oluşmamıştı aynı normal bir hamilelik gibi bulantılarım vardı karnım şişmeye başlamıştı ama hcg değerlerimde düzensiz artış vardı ve 6 haftalık olduğumda bunun bş gebelik olduğunu netleştirmişlerdi

arkadaşlar bir sorum olucak hamile kaldığımdan beri benim yanaklarımda hergün 2şer tane sivilce çıkıyor sizin böyle bir şikayetiniz var mı

arkadaşlar bir sorum olucak hamile kaldığımdan beri benim yanaklarımda hergün 2şer tane sivilce çıkıyor sizin böyle bir şikayetiniz var mı

benim maalesef ya ergenlik dönemimde bile hiç sivilcem çıkmamıştı diğer hamileliğimde de bişey yoktu bunda hergün yeni yeni sivilceler görüyorum

merhaba anneler bende Allah izin verirse eylül annesi olacağım işallah hepimizin hamileliği tamamına erer

Benim de alnımda bir tane minik sivilce çıktı geçenlerde. Normalde hiç sivilcem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…