2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
meraba annisler bugun cok sevincliyim yeni ogrendim gebe oldugumu 3 hafta 5 gunlukmis test yaptm eylul annesi sayilirm artk allah herkese bebegini saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım değerlerin gayet güzel yükselmiş bence ultrason cihazının kalitesiyle ilgili. Hani dış gebelikte kese görünmez ama değerler böyle artmaz dış gebelikte. canını sıkma yarın göremezse doktorun ultrason cihazının daha iyi olduğu bir doktor bul derim.

saol canım inşallah öyledir dış gebelikten korkuyorum. daha önce bir hamilelik daha geçirdim 22 haftalıkken doğum yaptım aldılar bebeğimi onda bel açıklığı var tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum dua et benim için

saol cnım inşallah dediğin gibi olur zaten başka dr gitmeyi düşünüyorum allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

evet canm bu gece snada dua edicem
sende bana et
adetime 3 gün kaldı
bal tarçın çörek otu yaptım bu ya bnide progestan kullandım

Canim Allah sifa versin inşallah biran once sagligina kavusur sen de gönlünü ferah tut her sey güzel olacak inşallah

yarın doktora gidicem heyecan ve korku var stres var. ya gorunmezse ya kalbi atmıyorsa belirtiler tamamen geçti içim icimi yiyor

sat 26 kasım
28 aralık 97
29 aralık 242.6
31 aralık 873.6

kese bakmadan saglıklı dedı ya guvenmekk ıstıyorum fakat yarın ıcın stres yasıyorum. kese gorunmezse ya kalp atmazsa bende belırtı kalmadı. sureklı arastırıyorum bos gebelıkte nasıl belırtı var dıs gebelıkte ne var.

kanamam olmadı sımdı yarını beklemek benı stresten kafayı yedırtcek

yarın doktora gidicem heyecan ve korku var stres var. ya gorunmezse ya kalbi atmıyorsa belirtiler tamamen geçti içim icimi yiyor

lütfen olumsuz düşünme hepimiz iyi düşnelim ki iyi olsun.

Benim zaten bulantım tiksinmem yoktu, sadece gün içinde yoklayan kasık ağrılarım olurdu, 4 gundur onlar da artık yok. Elimde sadece göğüs hassasiyeti kaldı ben de çok tedirginim ama yapacak bişey yok. Sadece bu şekilde zaman geçmez diye telkin ediyorum kendimi, ve dua ediyorum bebeğim benimle olsun diye.

Ben de kısmetse çarşamba gidicem doktora. Allah bize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

bu arada benim de SAT 26 Kasım kısmetse aynı zamanlarda alıcaz bebişlerimizi.

Ben geçen cumartesi kalp atışını gördüm çok şükür, darısı sana ve sonra sağlıkla bebişlerimizin 8 ay daa bizle kalmasına:)

amin canım ya allaha dua edıyorum hepımıız ıcın ınankı. cok sterslıyım ya ınsallah hersey hayırlısı olur ınsallah

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşım, sen de kalp atışını görmüşsün çok şükür tebrikler :) bir daha ne zaman gelmeni söyledi doktorun ve senle aşağı yukarı aynı zamanlardayız benim de sat 26 Kasım:) ne gibi belirtilerin var benim kasık ağrılarım birden gitti. Kasık ağrılarımla kastım kasıklarımda olan batma hissi. Ama yine ara ara regl ağrısı gibi minik minik ağrılar giriyor, gaz sancısı gibi. Birde göğüs hassasiyeti tam gaz devam çok şükür :)

Son düzenleme:

cok sevındım senın adına :) amın ınsallah bı kalp atısını ve kese gorsem beraber beklerız ınsallah yarın guzel seyler yazarak anlatırım

Canım hiç öyle düşünme, güzel düşün, güzel olacak. Belirtileri ise sakın kafaya takma. Benim ne göğüslerde, ne kasıklarda belirtim var ne de bulantılarım var. Ama Allahıma şükür keseyi de gördüm, kalp atışını da duydum. Sen sadece bebeğinin kalp atışlarını hayal et. Gümbür gümbür duyacak ve çok mutlu olacaksın inşallah.

Son düzenleme:
amin canım ya allaha dua edıyorum hepımıız ıcın ınankı. cok sterslıyım ya ınsallah hersey hayırlısı olur ınsallah

Bana doktorum bile kızdı, olumsuz düşünme lütfen herşey yolunda giderken bu olumsuzluk niye, kendin çağıracaksın diye. Haklı aslında lütfen güze düşün bebeğini sev, onunla konuş. Bizimle olacaklar bizimle kalacaklar göreceksin. :)

Yarın çook güzel haberlerle geleceksin biliyorum :)

saolun allah bın kere razı olsun kızlar cok cok saolun umarım guzel seyler yazarım yarın

Şekercim bende hiç belirti yok ama benim adet dönemlerimde de hiç bir sıkıntım olmazdı zaten. Sanırım bünye hormonlara bana mısın demiyor!

Doktorum 13. haftaya kadar 2 haftada bir kontrol öneriyor. 25 Ocak için randevu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…