meraba annisler bugun cok sevincliyim yeni ogrendim gebe oldugumu 3 hafta 5 gunlukmis test yaptm eylul annesi sayilirm artk allah herkese bebegini saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
merhaba sat 26 kasım 2013 ilk tahlilim
28 aralık 47
30 aralık 97
03 ocak 290
05 ocak 552
07 ocak 1100
11 ocak 3620
11 ocakta hem vajinal hem normal ultrasola baktı dr. ama kese göremedi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam.sizce kesenin görülmemesi normal mi değerlerim nasıl.dr.kesin bişey sölemiyor.yardımcı olurmusunuz
Dediğim gibi sadece bir kere kan testi yaptırdım. O da 27 Aralıkta 370 çıktı. İlk kontrolüm 31 aralıktaydı, keseyi gördük. 10 Ocaktaki kontrolümde de kalp atışını duyduk.
Senin değerlerine göre sanırım döllenme daha geç olmuş. Ben zaten klomen ve ovitrelle kullandım. O nedenle kesenin boyutları haftasıyla uyumlu çıktı. Umarım bir sonraki randevunda keseyi görürsün canım.
meraba annisler bugun cok sevincliyim yeni ogrendim gebe oldugumu 3 hafta 5 gunlukmis test yaptm eylul annesi sayilirm artk allah herkese bebegini saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
canım değerlerin gayet güzel yükselmiş bence ultrason cihazının kalitesiyle ilgili. Hani dış gebelikte kese görünmez ama değerler böyle artmaz dış gebelikte. canını sıkma yarın göremezse doktorun ultrason cihazının daha iyi olduğu bir doktor bul derim.
Çok saol canım eksik olma kesinlikle bu bi imtihan buna inanıyorum dualarımla birlikte atlatıcam inşallah sizlerin desteği beni motive ediyo . Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın
Saol canım yengen içinde üzüldüm çok zor günler atlatmış benimki minicikti ama yinede hissetmiştim onu alışmıştım ona ben daha sonra olmasındansa şimdi olması tabiki bi nebze daha iyi ama yinede acıyı yaşıyo insan bugün çok önemli bi gün sanada kendimede isteyen herkesede rabbimden saglıklı bebişler vermesini istiycem
cok sagol cnm benim seninkinide insallahTebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
slm kızlar..
önce aklımdakileri yazayım 2 gün önce girdim yazarken hepsi silindi
yeni hamilelikler hayrılı olsun özellikle çok istediğini bildiğim monbebe cim seninki,
düşük yapanlara geçmişler olsun.
tehlikesi olanlar ya da belirtilerden emin olmayanlar; ne yaparsak yapalım genetiği bozuksa Allah fırsat vermiyor yaşamasına.. benim de progesteron değeri çok düşük, boş olma ihtimali var sanki birşey demiyorlar ama gittiğim 2 dr da du bakalım kalbi görünce sevin diyolar.
daha 2012de hamile olmama rağmen demeliyim ki iki gebelik bile benzemiyor. ilk döllenme günlerinde bulantıdan öldüm,bş dönmesi vs ama şimdi hiçbişey yok..ya rahat bi gebelik geçireceğiz ya da vücut tepkii böyle canınızı sıkmayın hemen iyiyi düşünün.
mide bulantısı için en az katkı maddeli olan leblebiyi öneririm beyzı tüketirseniz mideyi tok da tutar kilo alıcam diye düşünenler özellikler..
kabızlık için ise her sabah yumurtanın yanında içilecek ihlamur çayı rahatlatır sizi. süt içip demir alımına engel olmaktansa bu yöntemi deneyin. 9 ay boyunca denenmiştir
her anneye lazım kitabını öneren arkadaşa da tşk ediyorum.. güzel bi kitaba benziyo sipariş vereceğim.
şimdiii kızlarrrr
kandiliniz mübarek olsun.. herkesten dua bekliyorum bugün.. son birkç haftadır eşim ve benim tarafımdan ölümler,düşükler,ameliyatlar,hatalıklar eksik olmadı ama bu sefer en tehlikelisi.. kaynım 3 gündür kritik durumda yoğun bakımda yatıyo menenjitten. en küçüğü2 yaşında 6 çocuğu var
eşim gitti ben hem durumumdan hem de boynumdaki feci tutulmadan dolayı gidemedim.. aşağı bakmak,soğukta durmak,sıcak kompres yapmak hepsi yasak bana.. ders çalışamıyorum.. ilk defa not bakayım diye net e girdim onda da dua için size yazıyorum kızlar.. nolur bana özellikle de kaynıma dua edin..
ben de sizleri duamdan eksik etmeyeceğim inş..
yarın doktora gidicem heyecan ve korku var stres var. ya gorunmezse ya kalbi atmıyorsa belirtiler tamamen geçti içim icimi yiyor
sat 26 kasım
28 aralık 97
29 aralık 242.6
31 aralık 873.6
kese bakmadan saglıklı dedı ya guvenmekk ıstıyorum fakat yarın ıcın stres yasıyorum. kese gorunmezse ya kalp atmazsa bende belırtı kalmadı. sureklı arastırıyorum bos gebelıkte nasıl belırtı var dıs gebelıkte ne var.
kanamam olmadı sımdı yarını beklemek benı stresten kafayı yedırtcek
lütfen olumsuz düşünme hepimiz iyi düşnelim ki iyi olsun.
Benim zaten bulantım tiksinmem yoktu, sadece gün içinde yoklayan kasık ağrılarım olurdu, 4 gundur onlar da artık yok. Elimde sadece göğüs hassasiyeti kaldı ben de çok tedirginim ama yapacak bişey yok. Sadece bu şekilde zaman geçmez diye telkin ediyorum kendimi, ve dua ediyorum bebeğim benimle olsun diye.
Ben de kısmetse çarşamba gidicem doktora. Allah bize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu arada benim de SAT 26 Kasım kısmetse aynı zamanlarda alıcaz bebişlerimizi.
Ben geçen cumartesi kalp atışını gördüm çok şükür, darısı sana ve sonra sağlıkla bebişlerimizin 8 ay daa bizle kalmasına:)
sat 26 kasım
28 aralık 97
29 aralık 242.6
31 aralık 873.6
kese bakmadan saglıklı dedı ya guvenmekk ıstıyorum fakat yarın ıcın stres yasıyorum. kese gorunmezse ya kalp atmazsa bende belırtı kalmadı. sureklı arastırıyorum bos gebelıkte nasıl belırtı var dıs gebelıkte ne var.
kanamam olmadı sımdı yarını beklemek benı stresten kafayı yedırtcek
amin canım ya allaha dua edıyorum hepımıız ıcın ınankı. cok sterslıyım ya ınsallah hersey hayırlısı olur ınsallah
merhaba arkadaşım, sen de kalp atışını görmüşsün çok şükür tebrikler :) bir daha ne zaman gelmeni söyledi doktorun ve senle aşağı yukarı aynı zamanlardayız benim de sat 26 Kasım:) ne gibi belirtilerin var benim kasık ağrılarım birden gitti. Kasık ağrılarımla kastım kasıklarımda olan batma hissi. Ama yine ara ara regl ağrısı gibi minik minik ağrılar giriyor, gaz sancısı gibi. Birde göğüs hassasiyeti tam gaz devam çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?