2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
güzel anne adayları:) ben 2013 eylül annesiyim 4 aylık dünya tatlısı bir oğlum var arada buraya giriyorum çok güzel heyecanlardı şimdi siz yaşıyorsunuz Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik ve lohusalık geçirirsiniz inşallahhh

amin inşallah :))) siz de bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün

benim 3680 de kese görünmüştü

ne güzel, şanlısın :) sanırım doktor garanti olsun diye öyle söyledi bana.. gerçi birkaç yerden daha okumuştum 5000lerdeyken diye.. şans demek ki :)

Canım evet değerlerin çok güzel hiç moralini bozma bu şekilde gerçekten bebeği etkilersin stres yok
Ben oğlumdan önce 2 sefer boş gebelik geçirdim ve normal hamilelikten hiç bir farkı olmuyor bulantım vardı yani ama yine de boşlardı işte; oğlumda bulantı belirti yoktu ama kucağıma aldım tam tersi yani. o yüzden belirtim yok diye kafana hiç takma çok değişken birşey bu

arkadaşlar bir sorum olucak hamile kaldığımdan beri benim yanaklarımda hergün 2şer tane sivilce çıkıyor sizin böyle bir şikayetiniz var mı
evet bunu çok kişiden duydum ben de olmadı hiç

ne güzel, şanlısın :) sanırım doktor garanti olsun diye öyle söyledi bana.. gerçi birkaç yerden daha okumuştum 5000lerdeyken diye.. şans demek ki :)

ama benim bu değerler boş gebeliğimdeydi belkide kesenin görünmesine göre düşük bir değer

ama benim bu değerler boş gebeliğimdeydi belkide kesenin görünmesine göre düşük bir değer

hmmm belki de.. Allahım öyle aksilikler yaşatmaz inşallah kimseye.. Sağlıkla bir kucağımıza alabilsek..

Günaydın Canım, ben de bayağı sivilceleniyorum hem de büyük büyük ilk hamileliğimde böyle bir durum yoktu.

benim de cildim bi düzeldi sanki. Herkeste farklı farklı etkiler yapıyor demek ki çok ilginç gerçekten

Gerçi bende büüyen ve acıyan göğüslerim dışında hiçbir belirtim yok ama hayırlısı. Çarşamba doktor kontrolüm olacak inşallahhhh, bebeğimi özledim ve onun kalp atışlarının iyice güçlendiğini görmek nasip olur bana inşallah :)

merhaba kızlarr:))
bende nasipse 2014 eylül annesi olucam. geçen hafta keseyi gördük bu çarşambada nasipse kalp atışlarını duymak için randevumuz var. bu güzel ve hoş yolculuğumuzun sağlık ve huzurla geçmesi dileğiyle:))

Canim benim cok tesekur ediyorum.. allah'im hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.. guzel bir hamilelik donemi nasip etsin.. insallah..

Yasadiklarin icin uzuldum.. suan hepinizde zor bir surecten geciyorsunuz.. allah'im hepinizi korusun.. Allah'im kaynina sifa versin..

Dualarimdasin.. guzel haberlerini bekliycem..

Benide listeye dahil edebilirmisiniz __Selina__ yaş 28 ikinci çocuk mersin son sat 6 aralık bdt: 12 Eylül 2014 :44:

selam kızlar.6 haftalık hamileyim ben de insallah sizler gibi eylul ayında anne olcam insallah.Herkesin hayırlısıyla atlatmasını dilerim

selam kızlar.6 haftalık hamileyim ben de insallah sizler gibi eylul ayında anne olcam insallah.Herkesin hayırlısıyla atlatmasını dilerim

Allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :)))

slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim Allah izin verirse bende tekrar eylül annesi olucam
4 yaşında kızım var oda 12 eylül doğumlu kısmet buda eylüle denk gelicek sanırım

cumartesı gunu doktora gttım ve keseyı gorduk ama kesenın yanında mınık bır kan bırıkıntısı gordu. progestan basladı ve ıstırat edıceksın dedı .. umarım bu cumt gttıgımde bı sıkıntı olmaz..

Kızlar bulantı ilacı kullanan varmı? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?

merhaba arkaaşlar üzücü bi olaydan bahsedicem ve size bazı uyarılarda bulucam,pazar günü hava güzel diye yürüyüş yaptım ailemle ardından eve yeni gelmişken misafirim geldi yürüyüşte yorulmuşken dinlenemeden mutfakta da yorulmaya devam ettim misafirler hala otururken şişmeye başladı karnım gaz sandım lavaboya gittim bi kaç kez çıkarmak için olmadı.. sağ bacağım uyuşmaya başladı artık yürüyemez oldum sancı da başladı misafirler kalktı tekrar lavaboya gittim kan gördüm 2 damla panikle hastaneye koştuk ama kanama devam etti dr çok ilgilenmedi zaten bir saat bekletti sonrada yarın gelin kürtaj yapalım dedi gece kendi dr uma ulaştım güç bela progestan al dedi ama o zamana kadar 3 saat geçti sabah yenien gittim kendi dr uma alttan baktı düşük var yada yok diyemem yarın bhcg bakalım ona göre belli olur dedi.. hala damla damla devam ediyor..bişey olmaz demeyin SAKINNNN.. lütfen kendinizi yoracak hiç bir şey yapmayın bırakın insanlar naz yaptığınızı düşünsün ben çok pişmanım büyük ihtimalle bebeğimi kaybedicem yazıklarımı dikkate alın (((((((((

Canimm cok üzgünüm inşallah bebegin seninledir kötü dusunme bakalım haber ver bize merakta birakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…