Kızlar tüm vücüdümda şöyle tatlı tatlı bir kaşıntı var.
sırtım bacalarım karnım kollarım vs..
döküntü filan yok...
aynı durumda olan varmı ?:18:tedirgin oldum
Selam arkadaslaarr.. ben bugun cok mutsuzum canim hic bisey yapmak istemiyor.. esimle de tartistik dun .. o benimle pek tartismiyor hamileyim diye herseyi alttan aliyor ama o kadar ilgisiz ki bu beni deli ediyor.. ama ona gore yok ole bisey o gayet ilgili.. bi seni seviyorum demeyi ogrenmis onu soyleyince hersey tamam.. offf canim cok sıkkın yaa
Aynen öyle ses dalgası sadece :) ultra sound
X ray lerde bende girmiyorum ama çok çok düşük radyasyon yayıyormuş aslında bir zararı yok diyorlar ama dediğim gibi bende girmiyorum.
Kızlar şimdi biz haftasonu bir hastane çıkışı aldık ama 0-3 ay yani bence ben bunu giydiremicem büyük olucak. Yenidoğan almam gerekiyordu neyse merak ettiğim bu hastane çıkışları niye böyle 10 parça falan?? Daha önce doğum yapmış olanlar bilirler ne giydirilip çıkarılıyo bebek dışarı? Ne biliim içine bi çıtçıtlı body üstüne o ayaklı tulumlardan falan mı? Eğer öyleyse bir daha bu 40 parçalardan almiim.
Gelmiycek canim merak etme:) en azından benim gelmedi.aslında bi erkeğin kadını öyle görmesi hoş değil ama insan kocası yanında olsun istiyo bence sonuçta ikinizin bebeği.benim iki doğumumdada yanımdaydı elimi tuttu esim basucumdaydı karşıma geçip izlemedi beni.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gelmiycek canim merak etme:) en azından benim gelmedi.aslında bi erkeğin kadını öyle görmesi hoş değil ama insan kocası yanında olsun istiyo bence sonuçta ikinizin bebeği.benim iki doğumumdada yanımdaydı elimi tuttu esim basucumdaydı karşıma geçip izlemedi beni.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah bu doğumundada aynı şekilde olur ve hiç ayrılmaz eliniz canım
Benim eşim çok hevesli ben çekiniyorum biraz ama sonunda giricek heralde benimkide:)
Kızlar şimdi biz haftasonu bir hastane çıkışı aldık ama 0-3 ay yani bence ben bunu giydiremicem büyük olucak. Yenidoğan almam gerekiyordu neyse merak ettiğim bu hastane çıkışları niye böyle 10 parça falan?? Daha önce doğum yapmış olanlar bilirler ne giydirilip çıkarılıyo bebek dışarı? Ne biliim içine bi çıtçıtlı body üstüne o ayaklı tulumlardan falan mı? Eğer öyleyse bir daha bu 40 parçalardan almiim.
hastane cıkısını dogum yapmadan önce hemşirelere verıyorsun canım, bebek doğunca onları gıydırıyorlar.Öyle odaya gelıyor küçümen..yoksa hastane cıkısı illa ki alınmak zorunda degıl.Çok parçalı olsun ıstemıyorsa doğumdan hemen sonra bebegının gıyebılecegı tarz ve sayıda giyim alabılırsın.
amin canım rabbim banada sanada kimselere yaşatmasın inşallah .bu hamileliğimde doktorum %7 lik ihtimal olabileceğini söyledi olmayabilirmişte oyüzden coraspin verdi tedbir için bakalım artık rabbime sığınıyorum ona emanetiz
hastane cıkısını dogum yapmadan önce hemşirelere verıyorsun canım, bebek doğunca onları gıydırıyorlar.Öyle odaya gelıyor küçümen..yoksa hastane cıkısı illa ki alınmak zorunda degıl.Çok parçalı olsun ıstemıyorsa doğumdan hemen sonra bebegının gıyebılecegı tarz ve sayıda giyim alabılırsın.
Kızlar tüm vücüdümda şöyle tatlı tatlı bir kaşıntı var.
sırtım bacalarım karnım kollarım vs..
döküntü filan yok...
aynı durumda olan varmı ?:18:tedirgin oldum
canım ya benim arkadaşımda öyle bir sıkıntı yaşadı ama dogumuna iki hafta oldugu için yırtılmalardan sandı dr test yapınca anladılar safra kesesi bişi salgılıyomuş. sen kontrolünde bir sor doktora.
İlk aşamada içine çıtçıtlı bi body, üstüne tulum, şapka, eldiven,corap yetıyor aslında. Bir de battaniyesi. Yedek de alırsınız yanınıza, 2 gün ya da 1 gün hastaneden cıkana kadar idare eder muhtemelen..
ben 39 haftam bitti dr kontrolünde tahlilden sonra öğrendim şimdi 2. hamileliliğim olduğu için doktorum %7 olma ihtimali var dedi tedbiren coraspin verdi şimdide her kontrolde tahlil yapılıyo şükür bişey çıkmıyo ama en erken el yüz de oluşan şişliklerle kendini belli ediyo özellikle burnum 3-4 misli büyümüştü benim doktorumdan ondan şüphelendi
kacıncı haftanda seyehat edeceksin canım ? ben de 30 da 10 saatlik uçacagım rapor alırız artık ama ben gelirken thy de kaç haftalık diye sormadılar bile. hamile oldugumu söylemiştim. inşallah sıkıntı cıkmaz.
Suanda 24 haftaligim temuzun sekizinde birbucuk saatlik ucacagim yanilmiyorsam bende otuzuncu haftalarda olurum hic soylemesek nerden anlayacaklar hamile oldugumu bazen hic doktora sormiyayim diyorum havaalanindakilerde nerden bilecek diye dusunuyorum soylemeden bi sorun cikarmI acaba
ben ilk doğumumda valizimde kundak, battaniye, yeni doğan tulumu vardı içinde şapka eldiven patik çorap önlük vardı ,iç dış zıbın aldık ,2 parçalı çıtçıtlı body ayaklı tulum yedek çoraplar vardı gerçi oğlum baya bi çiş yaptı bikaç kere değiştirmiştim 40 parçalı setleri pek kullanacağını sanmıyorum canım, erkekse bebeğinin cinsiyeti 40 çıkmadan baya gelişiyo çoğu tulumunu 2 kere zor giydirdim 3 kere giydiremedim büyümüştü