cnm hastane çıkışları premature yada yeni doğan oluyor 10-20 parçalarda 0-3 ay gördüğümü hatırlamıyorum emin misin? hangi marka? çok parçalı setlerde 2-3 takım kıyafet oluyor 1 günlük giyim için 3lü 5li setler yeterli.Kızlar şimdi biz haftasonu bir hastane çıkışı aldık ama 0-3 ay yani bence ben bunu giydiremicem büyük olucak. Yenidoğan almam gerekiyordu neyse merak ettiğim bu hastane çıkışları niye böyle 10 parça falan?? Daha önce doğum yapmış olanlar bilirler ne giydirilip çıkarılıyo bebek dışarı? Ne biliim içine bi çıtçıtlı body üstüne o ayaklı tulumlardan falan mı? Eğer öyleyse bir daha bu 40 parçalardan almiim.
:))) 30lu haftalarda dev gibi olur o göbek şimdiden anlaşılıyor benimki:)) hem yazın fazla giyside olmaz ki kamufle edelim. ama tesettürlüysen bekli manto-çarşaf falan kapatabilir ama anlarlarsa ne olacak? sorun çıkarıp almama olasılıkları yok muSuanda 24 haftaligim temuzun sekizinde birbucuk saatlik ucacagim yanilmiyorsam bende otuzuncu haftalarda olurum hic soylemesek nerden anlayacaklar hamile oldugumu bazen hic doktora sormiyayim diyorum havaalanindakilerde nerden bilecek diye dusunuyorum soylemeden bi sorun cikarmI acaba
aldığın kilo birazda hamile kalmadan önceki kilona bağlı. ben ilk hamilelğimde 54 kiloyla hamile kalmış. 24 kilo felan almış ve 40ımda hepsini vermiştim.
şimdi o kadar alamam 56 ile hamile kaldım ama 15-16 ile doğurur gene 40ımda veririm diye düşünüyorum.
5 kilo ile tosun gibi çocuk doğuran doğumdan önceki hayatı kilolu arkadaşlarım var :)
cnm hastane çıkışları premature yada yeni doğan oluyor 10-20 parçalarda 0-3 ay gördüğümü hatırlamıyorum emin misin? hangi marka? çok parçalı setlerde 2-3 takım kıyafet oluyor 1 günlük giyim için 3lü 5li setler yeterli.
hastanedeyken alttan çıtçıtlı body üstüne tulum yada alt üst takım, şapka, eldiven giyer. ben sezeyan olacağı için 2gece 3 gün kalacağım, kendimede bebeğede hergüne 1 tane ve 1 yedek koyacağım. ama 2 tane hastane çıkışı, 2 tanede 0-3ay koymayı düşünüyorum. minik kızımda ablası gibi iri olacak galiba yenidoğan boyunu fazla giyemez 2 tane alsam yeter bize zaten hediyede gelir daha. şubatta çıtçıtlı body üstüne yeni doğan boyu tulum onunda üstüne 0-3ay boyu takım giydirip önce ince kundağa sonra kalın örgü battaniyeye sarıp port bebeye koyup elime vermişti hemşireler:)) bende kış boyunca böyle giydirdim hep. kızımın çocuk doktoru sen ne giyersen 1 kat fazla giydir demişti, alta fanila niyetine pijama/tulum üste 1 boy büyük kıyafet giydirmiştim. eylülde hava şimdiki gibi olur herhalde, tek kat kıyafet giydirilir ama ekimden sonra soğuk olur katlar artar sanırım.
:))) 30lu haftalarda dev gibi olur o göbek şimdiden anlaşılıyor benimki:)) hem yazın fazla giyside olmaz ki kamufle edelim. ama tesettürlüysen bekli manto-çarşaf falan kapatabilir ama anlarlarsa ne olacak? sorun çıkarıp almama olasılıkları yok mu
Suanda 24 haftaligim temuzun sekizinde birbucuk saatlik ucacagim yanilmiyorsam bende otuzuncu haftalarda olurum hic soylemesek nerden anlayacaklar hamile oldugumu bazen hic doktora sormiyayim diyorum havaalanindakilerde nerden bilecek diye dusunuyorum soylemeden bi sorun cikarmI acaba
cnm hastane çıkışları premature yada yeni doğan oluyor 10-20 parçalarda 0-3 ay gördüğümü hatırlamıyorum emin misin? hangi marka? çok parçalı setlerde 2-3 takım kıyafet oluyor 1 günlük giyim için 3lü 5li setler yeterli.
hastanedeyken alttan çıtçıtlı body üstüne tulum yada alt üst takım, şapka, eldiven giyer. ben sezeyan olacağı için 2gece 3 gün kalacağım, kendimede bebeğede hergüne 1 tane ve 1 yedek koyacağım. ama 2 tane hastane çıkışı, 2 tanede 0-3ay koymayı düşünüyorum. minik kızımda ablası gibi iri olacak galiba yenidoğan boyunu fazla giyemez 2 tane alsam yeter bize zaten hediyede gelir daha. şubatta çıtçıtlı body üstüne yeni doğan boyu tulum onunda üstüne 0-3ay boyu takım giydirip önce ince kundağa sonra kalın örgü battaniyeye sarıp port bebeye koyup elime vermişti hemşireler:)) bende kış boyunca böyle giydirdim hep. kızımın çocuk doktoru sen ne giyersen 1 kat fazla giydir demişti, alta fanila niyetine pijama/tulum üste 1 boy büyük kıyafet giydirmiştim. eylülde hava şimdiki gibi olur herhalde, tek kat kıyafet giydirilir ama ekimden sonra soğuk olur katlar artar sanırım.
:))) 30lu haftalarda dev gibi olur o göbek şimdiden anlaşılıyor benimki:)) hem yazın fazla giyside olmaz ki kamufle edelim. ama tesettürlüysen bekli manto-çarşaf falan kapatabilir ama anlarlarsa ne olacak? sorun çıkarıp almama olasılıkları yok mu
ben ilk doğumumda valizimde kundak, battaniye, yeni doğan tulumu vardı içinde şapka eldiven patik çorap önlük vardı ,iç dış zıbın aldık ,2 parçalı çıtçıtlı body ayaklı tulum yedek çoraplar vardı gerçi oğlum baya bi çiş yaptı bikaç kere değiştirmiştim40 parçalı setleri pek kullanacağını sanmıyorum canım, erkekse bebeğinin cinsiyeti 40 çıkmadan baya gelişiyo çoğu tulumunu 2 kere zor giydirdim 3 kere giydiremedim büyümüştü
Kizlar cok sukur seker testim normal cikti bgn.doktorum bebegin suyunun fazla olmadigini gayet normal oldugunu tibbi bi dille baya acikladi.suyumun fazla oldugunu ogrendigimde sizlerle paylastim sikintimi.allah razi olsun cevap yazan arkadaslar icimi rahatlatti hernekadar geri donup cevap yazamasamda..ozellike sdenizs sana tesekkurler:)..darisi sizlerin basina.insallah herkes guzel haberlerle doner tun kontrollerinden..burda guzel guzel haberler okuruz.iyiki varsiniz sizleri seviyorum..sevgi pitircigi oldum bu aksam:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Marks & Spencer ve komik ama gayet hastane çıkışı diye satıyolar:) port bebe de almayalım diyorduk biz ekstra para vermeyelim gereksiz olur demiştik ama ne yapıcaz bakalım.. Teşekkürler çok. Bir kenara not ettim hepsini :)
Catlak olusmasini engellemek icin soruyosun dimi canim
canım neden o kadar fazla kilo almıştın? doktorun ne dedi?
Kizlar cok sukur seker testim normal cikti bgn.doktorum bebegin suyunun fazla olmadigini gayet normal oldugunu tibbi bi dille baya acikladi.suyumun fazla oldugunu ogrendigimde sizlerle paylastim sikintimi.allah razi olsun cevap yazan arkadaslar icimi rahatlatti hernekadar geri donup cevap yazamasamda..ozellike sdenizs sana tesekkurler:)..darisi sizlerin basina.insallah herkes guzel haberlerle doner tun kontrollerinden..burda guzel guzel haberler okuruz.iyiki varsiniz sizleri seviyorum..sevgi pitircigi oldum bu aksam:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkürler canım. Peki hastaneden çıkarıp eve getirmek için ana kucağı yeterli mi?
Yenidoğan fazla almamaya çalışmak gerek zaten heralde tahmin ediyorum.
Valla nedenini tuhaf bi şekilde bilöiyorum ama doktırumun söylediğine göre karbonhidrat ağırlıklı besleniyormuşum örn dondurma sabah akşam yerim haftada 2 ye düştü işin enteresan yanı doğumdan 1 ay sonra eski halime dönüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşım muhtemelen senin hamileliğinde gfazlaca ödem tutmussun sen yani aldığın her kilo aslında gerçek kilo değilmiş. Yoksa karbonhidrat yemekten o kadar kilo alsan hayatta 40 günde veremezsin yağa dönüşüyor sonuçta
Evet canim aynen senin gibiyim bende iki haftadir var dokuntu falan bendede yok ama tatli bir kasinti.
Kızlar şimdi biz haftasonu bir hastane çıkışı aldık ama 0-3 ay yani bence ben bunu giydiremicem büyük olucak. Yenidoğan almam gerekiyordu neyse merak ettiğim bu hastane çıkışları niye böyle 10 parça falan?? Daha önce doğum yapmış olanlar bilirler ne giydirilip çıkarılıyo bebek dışarı? Ne biliim içine bi çıtçıtlı body üstüne o ayaklı tulumlardan falan mı? Eğer öyleyse bir daha bu 40 parçalardan almiim.
İnşallah bu doğumundada aynı şekilde olur ve hiç ayrılmaz eliniz canım
Benim eşim çok hevesli ben çekiniyorum biraz ama sonunda giricek heralde benimkide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?