2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Çok teşekkürler canım. Peki hastaneden çıkarıp eve getirmek için ana kucağı yeterli mi?
Yenidoğan fazla almamaya çalışmak gerek zaten heralde tahmin ediyorum.

Canım eylülde doğan bebekte ana kucağınıda çok kullanamazsın taşıma çantası gerekir anakucakları yaz bebekleri için iyi sonbahar kışta portbebe daha iyi

Günaydın herkese güzel bir gün dilerim. Kanz çok iyi bir markadır canım ben kızıma çok kullandım. Sobe de iyi ama Kanz daha iyidir. Fiyatlarıda sobeden yüksektir zaten.

Sağol tatlım. Önerilerin ışığında bu h.sonu Panora yı bitirdik buarada diğerlerine bakıcam şimdide Bu arada Zara Home dada harika kıyafetler var aklında bulunsun. Carters dan aldım ben bi sürü şey çokta uygundu fiyatları. GAP te falanda pek bişey bulamadık.
Carters dan bi yenidoğanım var demek ki 3,5 kiloya kadardı onuda fark etmedik ne güzel:) ana kucağını ve arabayı almadım daha, alırken sorucam şimdi benim yenidoğanım oturabilicek mi şimdi buna diye

Aldıktan sonra banada gereksiz gibi geldi. Burda sorup bi anliim ona göre bişeyler yaparım diye düşündüm. Sağol tatlım

Allahımm belkide iyilikle yapılan bu girişimler bazen nasıl cinnete sebep oluyor dimi
Ben olsam kesin eşime söylerdim nazikçe belki çekinir istersen annesi girsin sadece falan desin diye.
Ya doğum çok özel bişey gibi geliyo bana yaşamadım ama öyle herkes olsa rahat hissedemezsin sanki doğumun bile başlamaz gibi geliyo
Ben tek başıma olmak istiyorum ne anne ne eş ama malesef kafaya taktı giricek:) herkesin kendi tecihleri işte.

Canım eylülde doğan bebekte ana kucağınıda çok kullanamazsın taşıma çantası gerekir anakucakları yaz bebekleri için iyi sonbahar kışta portbebe daha iyi

Ya çok kafam karışıyo neden ana kucağı kullanamam mevsimle ne alakası var
Anakucağını arabada kullanabilmek için almak zorundayız şimdi bi o kadar daha verip bide port bebe mi alalım yani sahiden mi?
Püf..

Canım çok ilginç annemde çok ince bir kadındır bana hamileliğinde 27 kilo almış. Yirmiyediiiii yani dile kolay. Kırkı çıkmadan hepsini vermiş. Kaç kilo aldığın ve ne şekilde verdiğin çok dikkatli bir diyet uygulamıyor yada aşırıya kaçmıyorsan bünye meselesi bence.
İçimden ne gelirse yiyordum diyo bide annem kısıtlamadan.

Yok canım onun için sadece badem yağı kullanıyorum. Bebek ürünleri olarak soruyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben deterjanindan yumusaticisina sampuandan sabuna kadar hepsini dalin kullanmistim ilk bebikte bunda da aynen devam daline oglum koca dana oldu hala dalinin sabun ve sampuanini kullaniyoruz cok seviyor.

Bencede hic utanmak gelmiyor ki aklina hayirlisiyla dogurup cikmak icin surekli dua ediyordum ben.Ikl bebekte sezeryan oldum ben ve genel anestezi istedim esim doguma girmedi ama pisman oldu bu dogumda kesin girecegim diyor ozaman acemiligime geldi diyor .

çok şükür canım bebeğinde sende iyiymişin darısı bizlerin başına

Ben deterjanindan yumusaticisina sampuandan sabuna kadar hepsini dalin kullanmistim ilk bebikte bunda da aynen devam daline oglum koca dana oldu hala dalinin sabun ve sampuanini kullaniyoruz cok seviyor.

Ben ilkinde sebamed aldım kızımı tam 1 yaşına kadar felan getirdi e o zaman bende dalin alayım hem hesaplı hemde mis kokuyo

Çok teşekkürler canım. Peki hastaneden çıkarıp eve getirmek için ana kucağı yeterli mi?
Yenidoğan fazla almamaya çalışmak gerek zaten heralde tahmin ediyorum.

örgü yada peluş battaniyesi varsa içine sararsın eylülde çokta soğuk olmaz sanırım ana kucağı kullanmamıştım ben ilk doğumumda ama sen istersen kullan canım zaten o annelik hissi ile en doğrusunu bulacaksın emin ol doğum yaklaştıkça daha da anne gibi hissedeceksin

kayınvalidem kanser hastası ve cuma günü ilaçlı tomografi çekinecek... sonrada bizde kalacak pazartesiye kadar.. ben napıcam şimdi yaa evde 2 yaşında kızımda var.. alıp annemlere gitsem ne kadar kalmam lazım ilacın etkisi ne zaman geçer acaba..offffff.. ona da kıyamıyorum.. ama bi şekilde kendimi de korumak zorundayım...

şöyle bi sağlıklı tombiş doğsada alsam kucağıma sevsem dün sipariş verdiğim şeyler geldi internetten koklayasım geldi kokladım bildiğin kumaş kokuyo hayal kırıklığı bende eve gittim kızımı kokladım ensesinden ohh mis gibiydi ya

bizde hala dalinin sabun ve şampuanını kullanıyoruz bi arkadaşım gata da yanık tedavisinde dalin kullandıklarını söylemişti kız kardeşi vardı 25 yaşındaydı hala daha saçlarını dalinle şampuanlarmış ama maşallah kızın saçları beline kadar sağlıklı ve gürdü arada bende kullanıyorum arındırıyor saçları

güle güle giysin bebişin kısmetse senin kaçıncı olcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…