Herkese günaydın,
Bol tekmeli ve sağlıklı bir gün dilerim hepinize :) ben hala hissetmiyorum da..
Çok teşekkürler canım. Peki hastaneden çıkarıp eve getirmek için ana kucağı yeterli mi?
Yenidoğan fazla almamaya çalışmak gerek zaten heralde tahmin ediyorum.
Kizlar bisey sorucam kanz nasil bi marka urunlerini kullanan ya da bilen var mi?bulundugum sehirde cok fazla marka yok.kanz ve sobe var..fikri olan paylasirsa sevinirim..iki markaninda hastane cikis takimlarina baktim bgn.sobe cok kaliteli gibi gelmedi sanki??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayatım benim jujube den 6 yada tam hatırlamıyorum 8 parça aldığım hastane çıkışı yenidoğan.
Ki annemin aldıkları da yeni doğan. En son Carters tan da alayım yenidoğan dedim ama 3,5 kg ya kadar diyor. Ya benim cocugum 3,800 doğarsa ne olacak diye, diğerlerini 0-3 ay aldım bende. Yeğenimden hatırlıyorum 3,200 doğmustu ve 0-3 ayların içinde kayboluyordu kusum el ve ayak kısımları bol kalıyordu, olsun napalım, dar gelmesin de :)
Ana kucağı yeterli tabi ki, ana kucağının markasına göre de eğer yenidoğanın oturmasına çok müsait değilse, içine yenidoğan için bel oyuntusunu yok eden aparatlar satılıyor bir de ondan alırsın oldu da bitti maşallah :)
GUNAYDIN oncelıkle
canım benım ılk bebegım deneyım yok tabıı
yınede cvp vereyım mı
ben hıc hastane cıkısı almadım bence cok gereksız parcalar var
ben tulum aldım
ıcıne badı altına patıklı tulum gıydırrsın hemde takımlar hep aynı
ayrı ayrı almak hem uygun olur hem zevkıne gore kombınlersın yavrunu
ne bılım yanı
bence gerek yok o
ah ne guzel benım esımde gırmek ıstemıyor
ben fena olurum orda senden cok senınle ılgıleneceklerı yerde benımle ılgılenırler dıyor
oyssa yanımda olsa elımı tutsa dımı
amaaaaa kayınvalıdem ne dedı ben dogumuna gırecem dedı
yıne bır gelını sınırden catlatma operasyonu
benım annem yok sankı
gırecek bırı varsa once esım sonra annemı ısterım
kayınvalıdem benı kendı kızı sanıyor yaa
Canım eylülde doğan bebekte ana kucağınıda çok kullanamazsın taşıma çantası gerekir anakucakları yaz bebekleri için iyi sonbahar kışta portbebe daha iyi
Tabi buda ihtimallerden bitanesi ama doktorumla oturup boylu boyunca konuşunca bu karara vardık. Hamilelikleri i saymassak ben 10 yıldır belkide daha fazladır hep 56 kiloyum ne alır ne veririm tatlı hamur işi çok severim yerim tartının ne kadar doğru olduğunu anlanak için önce beni çıkarır arjadaşlarım ve hep sen benden çok çok yiyosun ama 1 kilo oynamıyosun ben çok az yediğim halde hep kilo alıp vermekten çatladım lafını hep duyarım. Bi ara 60 kilo olayım boyum uzun diye annem özel macın bile yaptırdı kaşık kaşık yedim dayda yok. Metobolizmam çok hızlı yediklerim hemen enerjiye dönüşüyormuş ayrıca mide asidim fazla imiş ama hamilelikte tam tersi durum oluşuyormuş doğurdummu yine eski halime dönüyorum işte sırrım bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım onun için sadece badem yağı kullanıyorum. Bebek ürünleri olarak soruyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normal doğum olursa gününü saatinide bilemezsin işin kötüsü. Bizde eşimde giricek diye planlamıştık ama tekrar bi gözden geçirmek gerek heralde
Doktorumdan bile utanırım ya ben bırak eşimi off bu ne ya
Kizlar cok sukur seker testim normal cikti bgn.doktorum bebegin suyunun fazla olmadigini gayet normal oldugunu tibbi bi dille baya acikladi.suyumun fazla oldugunu ogrendigimde sizlerle paylastim sikintimi.allah razi olsun cevap yazan arkadaslar icimi rahatlatti hernekadar geri donup cevap yazamasamda..ozellike sdenizs sana tesekkurler:)..darisi sizlerin basina.insallah herkes guzel haberlerle doner tun kontrollerinden..burda guzel guzel haberler okuruz.iyiki varsiniz sizleri seviyorum..sevgi pitircigi oldum bu aksam:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben deterjanindan yumusaticisina sampuandan sabuna kadar hepsini dalin kullanmistim ilk bebikte bunda da aynen devam daline oglum koca dana oldu hala dalinin sabun ve sampuanini kullaniyoruz cok seviyor.
Çok teşekkürler canım. Peki hastaneden çıkarıp eve getirmek için ana kucağı yeterli mi?
Yenidoğan fazla almamaya çalışmak gerek zaten heralde tahmin ediyorum.
Ben deterjanindan yumusaticisina sampuandan sabuna kadar hepsini dalin kullanmistim ilk bebikte bunda da aynen devam daline oglum koca dana oldu hala dalinin sabun ve sampuanini kullaniyoruz cok seviyor.
şöyle bi sağlıklı tombiş doğsada alsam kucağıma sevsem dün sipariş verdiğim şeyler geldi internetten koklayasım geldi kokladım bildiğin kumaş kokuyo hayal kırıklığıbende eve gittim kızımı kokladım ensesinden ohh mis gibiydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?