2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ya bende de aynı durum var. Tartıldığım zaman 70 kg çıkıyorum. Yani 18-19 kg almış olmalıyım bu hesaba göre ama sadece göbeğim var, diğer yerlerim eskisi gibi. Eski kıyafetlerim, pantolonlarım oluyor, göbekten dolayı önü kapanmıyor mesela.
Anlamadım gitti nereye alıyorum bu kiloyu

Canim onun tomografi cektirmesi seni etkilemezki verilen kontrast madde de seni etkilemez ancak nukleer tipta sintigrafi cektirirse seni bebegini ve kizini etkiler tam olarak ne cekilecekmis onu yazarmisin sana yardimci olayim canim ben radyoloji teknikeriyim.

ilaçlı tomografi diye biliyorum.. bilgisayarlı tomografi.. ilacı aldıktan 8 saat içinde çocuk ve hamilelerden uzak durun deniliyor ya.. bir kere daha almıştı... o zaman da hamileydim.. bilmiyorum ondan mı düşük yaptım..kalp atışı yok diye alındı bebek.. bu yüzden bide çok tedirginim..

dalin şampuan yalnız pişiği çok artırıyomuş diye duyum bende sizde öyle şeyler olmuşmuydu..

canımmm çok sevindimmm
ne güzel bir haber...

ben teşekkür ederim ne yaptım ki sadece fikrim.

benim de yarın şeker yükleme testim bakalım ne olacak

birde yrn tatile gidecektim.
aile büyükleri canımı sıktı.
yok gitme
yok otur
yok karnın burnunda gidilmez
bunaldım

yok öyle bişey canım sen bakma, ana kucağı almak zo-run-da-sın! Sokaklarda elimzide ana kucağı ile dolaşmıcaz ki canım ne alaka, onun için zaten bebek arabası alıyoruz, ana kucağımızı bebek arabasına uyumlu alıyoruz ki oraya takabilelim.

Ayrıca arabada bebeğin güvenliği için ana kucağı şart. Belki söyleyen arkadaş, bebek arabası almayı düşünmüyor, ve araba da yok o nedenle port bebe diyordur.

kafana takılacağına al kızını git bencede. kayınvalidenin doktruna soramaz mısınız ne kadar uzak durman gerekiyor diye

hayırlısı olsun ama gırsın be canım
orda tek basına garıp gıbı hıssetmezmısın kendını
elını tutar yanında olur

ayyy ne heyecanlı

ya nıye bozuyorsun moralını guzelım
doktoruna sorun o sızı bı guzel yonlendırır
sende ona gore gıder yada kalırsın

bu arada gecmıs olsun allah sıfa versın kayınvalıdene canım

güzel haberlerle döndüm cnm. çok şükür herşey yolunda 517 gr mış bebişim:)
tetanoz aşımıda oldum dün hiç ağrım olmadı onada sevinmdim :)
Gözün aydin cok sevindim canm bebn de dun 2.doz tetanozu oldum biraz agrim var
KIZLARRRRR
chıcconun organık pure bıo bebek bakımn setı e bebekte ındırımde 49.90 tl

Ben de niveaninkini aldim iyidir umarım

benim kesinkararim bidaha hamile kalmam Allah olmayanlara versin.bana 1 tane yeter 3 5 doguranlari anlamiyorum Tatli ama cok zor aci sorumluluk v.s bana göre degil. lavman arkadan hortum sokuyorlar diye biliyordum igne ile iyiymis ahh beni zaten korku sardi o aciya dayanabilecekmiyim ne bilim korkuyom valla

Gözün aydin cok sevindim canm bebn de dun 2.doz tetanozu oldum biraz agrim var

Ben de niveaninkini aldim iyidir umarım

Ben de Mustela seti alıyorum, vücut ve sac sampaunı, pişik giderici krem, pişik önleyici krem, duş sonrası losyonu ve bebe yağı.

Bir de Chicco'dan doğal sünger sipariş ettim. O sentetiklerle yıkamak istemiyorum kızımı

nerdn aldın kaca aldın canım mustela setını

bende bezle yıkıyacam annem yapacak pamuk pamuk yıkıcam kızımı ınsallah

benimde sadece göbeğim var nerde bu kilo anlamadım.

caretrs dan aldıgım kıyafetler geldı arkadaslar
ehhh fena degıller de
sok oldum

çın malıymıs yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…