Valla nedenini tuhaf bi şekilde bilöiyorum ama doktırumun söylediğine göre karbonhidrat ağırlıklı besleniyormuşum örn dondurma sabah akşam yerim haftada 2 ye düştü işin enteresan yanı doğumdan 1 ay sonra eski halime dönüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kayınvalidem kanser hastası ve cuma günü ilaçlı tomografi çekinecek... sonrada bizde kalacak pazartesiye kadar.. ben napıcam şimdi yaa evde 2 yaşında kızımda var.. alıp annemlere gitsem ne kadar kalmam lazım ilacın etkisi ne zaman geçer acaba..offffff.. ona da kıyamıyorum.. ama bi şekilde kendimi de korumak zorundayım...
Canim onun tomografi cektirmesi seni etkilemezki verilen kontrast madde de seni etkilemez ancak nukleer tipta sintigrafi cektirirse seni bebegini ve kizini etkiler tam olarak ne cekilecekmis onu yazarmisin sana yardimci olayim canim ben radyoloji teknikeriyim.
bizde hala dalinin sabun ve şampuanını kullanıyoruz bi arkadaşım gata da yanık tedavisinde dalin kullandıklarını söylemişti kız kardeşi vardı 25 yaşındaydı hala daha saçlarını dalinle şampuanlarmış ama maşallah kızın saçları beline kadar sağlıklı ve gürdü arada bende kullanıyorum arındırıyor saçları
Kizlar cok sukur seker testim normal cikti bgn.doktorum bebegin suyunun fazla olmadigini gayet normal oldugunu tibbi bi dille baya acikladi.suyumun fazla oldugunu ogrendigimde sizlerle paylastim sikintimi.allah razi olsun cevap yazan arkadaslar icimi rahatlatti hernekadar geri donup cevap yazamasamda..ozellike sdenizs sana tesekkurler:)..darisi sizlerin basina.insallah herkes guzel haberlerle doner tun kontrollerinden..burda guzel guzel haberler okuruz.iyiki varsiniz sizleri seviyorum..sevgi pitircigi oldum bu aksam:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya çok kafam karışıyo neden ana kucağı kullanamammevsimle ne alakası var
Anakucağını arabada kullanabilmek için almak zorundayız şimdi bi o kadar daha verip bide port bebe mi alalım yanisahiden mi?
Püf..
kayınvalidem kanser hastası ve cuma günü ilaçlı tomografi çekinecek... sonrada bizde kalacak pazartesiye kadar.. ben napıcam şimdi yaa evde 2 yaşında kızımda var.. alıp annemlere gitsem ne kadar kalmam lazım ilacın etkisi ne zaman geçer acaba..offffff.. ona da kıyamıyorum.. ama bi şekilde kendimi de korumak zorundayım...
Allahımm belkide iyilikle yapılan bu girişimler bazen nasıl cinnete sebep oluyor dimi
Ben olsam kesin eşime söylerdim nazikçe belki çekinir istersen annesi girsin sadece falan desin diye.
Ya doğum çok özel bişey gibi geliyo bana yaşamadım ama öyle herkes olsa rahat hissedemezsin sanki doğumun bile başlamaz gibi geliyo
Ben tek başıma olmak istiyorum ne anne ne eş ama malesef kafaya taktı giricek:) herkesin kendi tecihleri işte.
dalin şampuan yalnız pişiği çok artırıyomuş diye duyum bende sizde öyle şeyler olmuşmuydu..
Güzel haberlerini bekliyoruz canim
güle güle giysin bebişin kısmetse senin kaçıncı olcak canım
Gözün aydin cok sevindim canm bebn de dun 2.doz tetanozu oldum biraz agrim vargüzel haberlerle döndüm cnm. çok şükür herşey yolunda 517 gr mış bebişim:)
tetanoz aşımıda oldum dün hiç ağrım olmadı onada sevinmdim :)
KIZLARRRRR
chıcconun organık pure bıo bebek bakımn setı e bebekte ındırımde 49.90 tl
bende ilkinde geç hissetmiştim, şimdikiyle karşılaştırınca 9 ay boyunca çok çok az hareket hissettiğimi anlıyorum, hiç kasılma ve doğum sancısı da hissetmedim, doktor NST ile baktığında sancıları görüyodu ben hissetmiyordum:)) çok şanslı olduğumu doğumun çok kolay olacağını çok az sancı hissedeceğimi falan söylerdi ama malesef 41. haftada kızım doğum kanalından çıkınca normal doğuramadım. hissettiğim en güçlü hareketide bu kanaldan çıkışıydı zaten:)
:))) bak işte evlat okadar tatlı ki, lavman kaka vs.. yanında okadar önemsizki insanlar 2.3.5.yi doğuruyorlar da bu yaşadıklarının lafını bile etmeye değer görmüyorlar:)
lavmandan hiç korkma öyle düşünüldüğü gibi bişey değil, hemşire bana yan yat dedi elinde 1-2cm ucu olan ince enjektör gibi bişey vardı, anlamadım ben lavman olduğunu iğne vuracak sandım:) 2saniyede ilacı enjekte etti, ne acı ne bi hırpalanma hiç bişii yok sadece ilacın soğukluğunu hissettim, oldu bittiye geldi yani. sonra wcye gittim çok fena bi ishalle boşaldı bütün bağırsaklar, bu kadar.
hava yolu irketini arayıp sor cnm hepsinin uygulaması farklı olabiliyormuş.
çantaların geçtiği kısımda radyasyon var ama kapılarda risk yok sadece türkiyede hassas davranıyolar gebelere diye okudum 1-2 yerde. yinede avmlerde falan bende geçmiyorum.
havaalanında burdan çıkarken anlayış gösterdiler ama yurtdışında karnımı görüp anladılar daha fazla nezaket gösterdiler ama yinede kapıdan geç dediler, kapı dışında bi geçiş şansım yoktu zaten, iki duvar arası çanta kontrol makinası güvenlik kapısı boşluksuz dizilmişti ve ben geçerken sinyal verince çizmelerimi çıkarttırıp 2. defa kapıdan geçirdiler, ben surat asınca bin defa özür dilediler, eşyalarıma yardım ettiler falan ama yinede o kapıdan geçirdiler hamile falan dinlemediler.
Gözün aydin cok sevindim canm bebn de dun 2.doz tetanozu oldum biraz agrim var
Ben de niveaninkini aldim iyidir umarım
Bübchen bebek ürünleri çok iyi diyw söylemişlerdi bana, Alnanya'da da türkiyeye kıyasla gayet uygun. Bitkisel olup olmadığından emin değilim ama gayet iyi bir marka
Ben de Mustela seti alıyorum, vücut ve sac sampaunı, pişik giderici krem, pişik önleyici krem, duş sonrası losyonu ve bebe yağı.
Bir de Chicco'dan doğal sünger sipariş ettim. O sentetiklerle yıkamak istemiyorum kızımı
Ya bende de aynı durum var. Tartıldığım zaman 70 kg çıkıyorum. Yani 18-19 kg almış olmalıyım bu hesaba göre ama sadece göbeğim var, diğer yerlerim eskisi gibi. Eski kıyafetlerim, pantolonlarım oluyor, göbekten dolayı önü kapanmıyor mesela.
Anlamadım gitti nereye alıyorum bu kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?