nerdn aldın kaca aldın canım mustela setını
bende bezle yıkıyacam annem yapacak pamuk pamuk yıkıcam kızımı ınsallah
Ben de Mustela seti alıyorum, vücut ve sac sampaunı, pişik giderici krem, pişik önleyici krem, duş sonrası losyonu ve bebe yağı.
Bir de Chicco'dan doğal sünger sipariş ettim. O sentetiklerle yıkamak istemiyorum kızımı
caretrs dan aldıgım kıyafetler geldı arkadaslar
ehhh fena degıller de
sok oldum
çın malıymıs yaaaa
hayırlısı olsun ama gırsın be canım
orda tek basına garıp gıbı hıssetmezmısın kendını
elını tutar yanında olur
ayyy ne heyecanlı
benim kesinkararim bidaha hamile kalmam Allah olmayanlara versin.bana 1 tane yeter 3 5 doguranlari anlamiyorum Tatli ama cok zor aci sorumluluk v.s bana göre degil. lavman arkadan hortum sokuyorlar diye biliyordum igne ile iyiymis ahh beni zaten korku sardi o aciya dayanabilecekmiyim ne bilim korkuyom valla
güzel haberlerle döndüm cnm. çok şükür herşey yolunda 517 gr mış bebişim:)
tetanoz aşımıda oldum dün hiç ağrım olmadı onada sevinmdim :)
neresi heyecanlı kocanın doğuma girmesi felaket bence. her erkek bir olmaz ama soğurmu sana karşı olan yaklaşımı değişirmi biton şey söylüyor psikiyatrlar
canım çin malı değil amerikan malı ama çindeki fabrikada üretilmiştir.
Ben sana sölim ben ABD ye gittiğimde CalvinKlein dan alışveriş yaparken iç yazısında sürekli made in Turkey ya da Made in China yazıyor, ama fiyatlar yerinde maşallah.
kızım 2 yaşında o tam 2,5 olsuğunda eylülde 2 numara gelecek oğlum.
ilaçlı tomografi diye biliyorum.. bilgisayarlı tomografi.. ilacı aldıktan 8 saat içinde çocuk ve hamilelerden uzak durun deniliyor ya.. bir kere daha almıştı... o zaman da hamileydim.. bilmiyorum ondan mı düşük yaptım..kalp atışı yok diye alındı bebek.. bu yüzden bide çok tedirginim..
maşallah canım benimde oğlum 3 yaşında diğer oğluşum doğduğunda tam 3.5 olacak kısmetse ben en çok ikisinide aynı sevebilecekmiyim onu merak ediyorum yeni doğduğu için bebeğime daha çok zaman ayırmam gerekecek haksızlık olacak falan diye baya kafam karışıyo nasıl olacak bilmiyorum biraz tedirginim sende de varmı böyle düşünceler evham mı yapıyorum
ben kocamı kesinlikle doğumuma sokmayacağım.
normalde olsa, sezeryanda olsa.
tabiki duygusal bir an orası tartışılmaz kesinlikle.
hatta kocalar girmeli diye savunanlar bile olabilir ama.
ben gene de istemiyorum. ilerki yaşantıda o anki görüntüden çok etkilendiklerini okumuştum.
tabiki herkesin kendi kararı.
benim ilk bebeğim ama.
neden fazla ilgilensen haksızlık olsun ki.
sonuçta bebekkende onunla bol bol ilgilendin.
ikisini de aynı seversin bence ayıracağını hiiç sanmıyorum
ama ikinci çocuğunu yapan çok arkadaşımdan bu cümleleri duydum.
demek ki genel bir endişe.
herşey çok güzel olacak bencene güzel hayat boyu birbirlerine destek olacaklar.
çok pişiği olmamıştı canım başka kullananlarda olduysa bilmiyorum
maşallah canım benimde oğlum 3 yaşında diğer oğluşum doğduğunda tam 3.5 olacak kısmetse ben en çok ikisinide aynı sevebilecekmiyim onu merak ediyorum yeni doğduğu için bebeğime daha çok zaman ayırmam gerekecek haksızlık olacak falan diye baya kafam karışıyo nasıl olacak bilmiyorum biraz tedirginim sende de varmı böyle düşünceler evham mı yapıyorum
okadar kilo ödemde olsa yağda olsa kasda olsa göze görünür.. doktorun ne diyo bu duruma cnm. şeker yükleme yaptırdın mı?Ya bende de aynı durum var. Tartıldığım zaman 70 kg çıkıyorum. Yani 18-19 kg almış olmalıyım bu hesaba göre ama sadece göbeğim var, diğer yerlerim eskisi gibi. Eski kıyafetlerim, pantolonlarım oluyor, göbekten dolayı önü kapanmıyor mesela.
Anlamadım gitti nereye alıyorum bu kiloyu
:))) herkesin kardeşi var benim niye yok, bana bi kardeş bile yapmıyosun, isyan etti benim kız. her fırsatta anne beni seviyo musun, benim için herşeyi yaparmısın diye cümleye başlayıp kardeşe bağladı:)) birde üstüne annem, siz göçüp gidince bu çocuk hayatta tek mi kalacak, bak ben hastayım bir şey olsa kardeşinle sen birbirinize desteksiniz gözüm arkada kalmaz vs.. damardan girince yaptım bende:))benim kesinkararim bidaha hamile kalmam Allah olmayanlara versin.bana 1 tane yeter 3 5 doguranlari anlamiyorum Tatli ama cok zor aci sorumluluk v.s bana göre degil. lavman arkadan hortum sokuyorlar diye biliyordum igne ile iyiymis ahh beni zaten korku sardi o aciya dayanabilecekmiyim ne bilim korkuyom valla
ıphone arkasındada made in chine yazıyor. artık heşeyin üretimi orda.
valla ben amaaan boşver başa gelen çekilir. yaşa ve gör yapıyorum biraz. şimdi endişelenmek bana yarar sağlamayacağı gibi beni yorar ben taktımmı tam takarım bazen aklıma gelmiyor değil ama düşünmemeye çalışıyorum
sadece bana haksızlık gibi gelen eski kıyafetleri giyecek olması hastane çıkışı aldım bi tek şimdiye kadar. bikaç tulun aldımmı tamam işte.
benim ilk bebeğim ama.
neden fazla ilgilensen haksızlık olsun ki.
sonuçta bebekkende onunla bol bol ilgilendin.
ikisini de aynı seversin bence ayıracağını hiiç sanmıyorum
ama ikinci çocuğunu yapan çok arkadaşımdan bu cümleleri duydum.
demek ki genel bir endişe.
herşey çok güzel olacak bencene güzel hayat boyu birbirlerine destek olacaklar.
Ben de aldim dört gozle bekliyorumm beklentimi cok yuksek tutmaym o zamncaretrs dan aldıgım kıyafetler geldı arkadaslar
ehhh fena degıller de
sok oldum
çın malıymıs yaaaa
Ben de Mustela seti alıyorum, vücut ve sac sampaunı, pişik giderici krem, pişik önleyici krem, duş sonrası losyonu ve bebe yağı.
Bir de Chicco'dan doğal sünger sipariş ettim. O sentetiklerle yıkamak istemiyorum kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?