2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
nerdn aldın kaca aldın canım mustela setını

bende bezle yıkıyacam annem yapacak pamuk pamuk yıkıcam kızımı ınsallah

canım set diye satılmıyor ama ben geçen gün unnado'da kampanya vardı tek tek ordan birleştirip aldım. Sanırım kampanya dün bitti, ama farklı sitelerden de bulabilirisn, ya da bir bebek mağazasından.

işine karışmak gibi olmasın ama ilk hamileliğimde bu süngerlerin yapısından dolayı üzerinde çok bakteri ürettiği söyleniyor ve internettede okumuştum bende bornoz takımının içindeki keseleri kullanıyorum şu anda bebeğime yine sünger almıcam.

caretrs dan aldıgım kıyafetler geldı arkadaslar
ehhh fena degıller de
sok oldum

çın malıymıs yaaaa

canım çin malı değil amerikan malı ama çindeki fabrikada üretilmiştir.

Ben sana sölim ben ABD ye gittiğimde CalvinKlein dan alışveriş yaparken iç yazısında sürekli made in Turkey ya da Made in China yazıyor, ama fiyatlar yerinde maşallah.

hayırlısı olsun ama gırsın be canım
orda tek basına garıp gıbı hıssetmezmısın kendını
elını tutar yanında olur

ayyy ne heyecanlı

neresi heyecanlı kocanın doğuma girmesi felaket bence. her erkek bir olmaz ama soğurmu sana karşı olan yaklaşımı değişirmi biton şey söylüyor psikiyatrlar

lavman sadece normal doğumda değil sezeryandada varki. ben sezeryan oldum ister istemez bağırsaklarda oynama olduğundan onların yoluna girmesi için dışkı yapman şart bu yüzden banada yapmışlardı.

neresi heyecanlı kocanın doğuma girmesi felaket bence. her erkek bir olmaz ama soğurmu sana karşı olan yaklaşımı değişirmi biton şey söylüyor psikiyatrlar

ben kocamı kesinlikle doğumuma sokmayacağım.
normalde olsa, sezeryanda olsa.

tabiki duygusal bir an orası tartışılmaz kesinlikle.
hatta kocalar girmeli diye savunanlar bile olabilir ama.

ben gene de istemiyorum. ilerki yaşantıda o anki görüntüden çok etkilendiklerini okumuştum.
tabiki herkesin kendi kararı.

ıphone arkasındada made in chine yazıyor. artık heşeyin üretimi orda.

kızım 2 yaşında o tam 2,5 olsuğunda eylülde 2 numara gelecek oğlum.

maşallah canım benimde oğlum 3 yaşında diğer oğluşum doğduğunda tam 3.5 olacak kısmetse ben en çok ikisinide aynı sevebilecekmiyim onu merak ediyorum yeni doğduğu için bebeğime daha çok zaman ayırmam gerekecek haksızlık olacak falan diye baya kafam karışıyo nasıl olacak bilmiyorum biraz tedirginim sende de varmı böyle düşünceler evham mı yapıyorum

Tamam o zaman canim simdi anladim diger organlara sıcramismi diye metastas tarayacaklar böyle olunca biz hamile ve cocuklardan 12 saat uzak durun diyorduk dusuk muhtemelen dusugun ondan olmamistir canim ya bende bu bebegimden 6 ay once dusuk yaptim radyasyondan ama ben takir takir cekim yapiyordum ha bundada yapiyordum ama daha az hasta aliyordum ilk oglumdada oyle yani demem o ki oyle cekim yapilan hastadan radyasyon almakla pek bisey olacagini sanmiyorum ama tabiki mutlaka da onlemini almasin yani niye ayni ortamda kalasinki,zaten 12 saatten sonrada ilac idrar ve ter yoluyla vucuttan atiliyor kv bol su icsin ve dus alsin.

benim ilk bebeğim ama.

neden fazla ilgilensen haksızlık olsun ki.
sonuçta bebekkende onunla bol bol ilgilendin.

ikisini de aynı seversin bence ayıracağını hiiç sanmıyorum
ama ikinci çocuğunu yapan çok arkadaşımdan bu cümleleri duydum.
demek ki genel bir endişe.

herşey çok güzel olacak bence ne güzel hayat boyu birbirlerine destek olacaklar.

valla özel bir an bu zamana kadar milyonlarca kadın nasıl doğurdu ben olsam o sancıda kimseyi çekemem valla annem üzülür kocam iğrenir kardeşim korkar kimseyi ne etkilerim nede çekerim.

inşallah canım demekki birtek ben değilmişim büyüklerimizde hep derlerki her çocuğun sevgisi ayrı ayrı ama hepsi eşit hani bilmediğim duygular ya insan endişeleniyo

valla ben amaaan boşver başa gelen çekilir. yaşa ve gör yapıyorum biraz. şimdi endişelenmek bana yarar sağlamayacağı gibi beni yorar ben taktımmı tam takarım bazen aklıma gelmiyor değil ama düşünmemeye çalışıyorum

sadece bana haksızlık gibi gelen eski kıyafetleri giyecek olması hastane çıkışı aldım bi tek şimdiye kadar. bikaç tulun aldımmı tamam işte.

okadar kilo ödemde olsa yağda olsa kasda olsa göze görünür.. doktorun ne diyo bu duruma cnm. şeker yükleme yaptırdın mı?
:))) herkesin kardeşi var benim niye yok, bana bi kardeş bile yapmıyosun, isyan etti benim kız. her fırsatta anne beni seviyo musun, benim için herşeyi yaparmısın diye cümleye başlayıp kardeşe bağladı:)) birde üstüne annem, siz göçüp gidince bu çocuk hayatta tek mi kalacak, bak ben hastayım bir şey olsa kardeşinle sen birbirinize desteksiniz gözüm arkada kalmaz vs.. damardan girince yaptım bende:))
şimdide cadı kızım, anne arkadaşımın annesi hamileymiş onun 2. kardeşi olacak benim bi tenemi olacak diyor:))) bi teneyi bulduğuna şükret eşek sıpası, kardeş fabrikası mıyım ben dedim:)))

haklısın sanırım bende eski kıyafetleri kullanıcam ufak tefek çok abartmadan bişeyler alıcam daha almaya başlamadım önümüzdeki hafta kontrolüm var ondan sonra almayı planlıyorum bişey daha soracam canım tetanoz aşısı oldunmu tekrar olunacakmı bilgin varsa paylaşırmısın

hayatım ama TR'de doumlarda yüksek bir bezle karından aşağısı çevrili oldugundna kocan bişey görmicek ki!

Ha benm görümcem ABD de doğum yaptı, bir ayağı kocasının bir ayağı kayınvalidemin omzundaymıs o halde dogurmus :) Bak bu cok igrenç gerçekten de. Ama türkiyede bişey görmicek ki :)

Bu arada benim kocam da girmek istemiyor, ben de ısrar etmiyorum.

caretrs dan aldıgım kıyafetler geldı arkadaslar
ehhh fena degıller de
sok oldum

çın malıymıs yaaaa
Ben de aldim dört gozle bekliyorumm beklentimi cok yuksek tutmaym o zamn

Bak sunger hic aklima gelmemisti ben de bakym canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…