bir sürü ünlü, pahalı marka çinde üretim yapıyor, benim de aklım buna takılıyor bazen yerli üretim bir sürü bebe kıyafeti markası var onlardan mı alsam..caretrs dan aldıgım kıyafetler geldı arkadaslar
ehhh fena degıller de
sok oldum
çın malıymıs yaaaa
benim doktorum normal doğumda ve epiduralli sezeryanda mutlaka eşini de istiyorum demişti, hatta eşim çekimser davranınca bu kız tek başına mı yaptı bu çocuğu kolaymı doğurmak öyle havadan çocuğa konmak yok gelip destek olacaksın eşine demişti. bende pek istekli görünmeyince, merak etme öyle rahtsız edici bişey görmeyecek ama o an yanında olmasını sende isteyeceksin vs.. demişti sonra tam anesteziyle sezeryan olunca bu seferde almadı ameliyathaneye hem sen uyuycaksın ona ihtiyacın yok hemde herkes kaldıramıyor o görüntüyü bir de babayla ilgilenmek zorunda kalıyoruz girmesin demişti.ben kocamı kesinlikle doğumuma sokmayacağım.
normalde olsa, sezeryanda olsa.
tabiki duygusal bir an orası tartışılmaz kesinlikle.
hatta kocalar girmeli diye savunanlar bile olabilir ama.
ben gene de istemiyorum. ilerki yaşantıda o anki görüntüden çok etkilendiklerini okumuştum.
tabiki herkesin kendi kararı.
Kızlar tüm vücüdümda şöyle tatlı tatlı bir kaşıntı var.
sırtım bacalarım karnım kollarım vs..
döküntü filan yok...
aynı durumda olan varmı ?:18:tedirgin oldum
işine karışmak gibi olmasın ama ilk hamileliğimde bu süngerlerin yapısından dolayı üzerinde çok bakteri ürettiği söyleniyor ve internettede okumuştum bende bornoz takımının içindeki keseleri kullanıyorum şu anda bebeğime yine sünger almıcam.
canım set diye satılmıyor ama ben geçen gün unnado'da kampanya vardı tek tek ordan birleştirip aldım. Sanırım kampanya dün bitti, ama farklı sitelerden de bulabilirisn, ya da bir bebek mağazasından.
haklısın sanırım bende eski kıyafetleri kullanıcam ufak tefek çok abartmadan bişeyler alıcam daha almaya başlamadım önümüzdeki hafta kontrolüm var ondan sonra almayı planlıyorum bişey daha soracam canım tetanoz aşısı oldunmu tekrar olunacakmı bilgin varsa paylaşırmısın
arkadaşlar 2. gebelikte tetanoz aşısı yapılıyomu bilen varsa cevaplayabilir mi şimdiden teşekkürler
aynen canım bende oyle bılıyorum o yuzden annem bezden yapacak bence dah saglıklı hemde daha yumusak olurdogru dusunmusum kendımle gurur duyduydum sımdı
canım çin malı değil amerikan malı ama çindeki fabrikada üretilmiştir.
Ben sana sölim ben ABD ye gittiğimde CalvinKlein dan alışveriş yaparken iç yazısında sürekli made in Turkey ya da Made in China yazıyor, ama fiyatlar yerinde maşallah.
neresi heyecanlı kocanın doğuma girmesi felaket bence. her erkek bir olmaz ama soğurmu sana karşı olan yaklaşımı değişirmi biton şey söylüyor psikiyatrlar
ben 39 haftam bitti dr kontrolünde tahlilden sonra öğrendim şimdi 2. hamileliliğim olduğu için doktorum %7 olma ihtimali var dedi tedbiren coraspin verdi şimdide her kontrolde tahlil yapılıyo şükür bişey çıkmıyo ama en erken el yüz de oluşan şişliklerle kendini belli ediyo özellikle burnum 3-4 misli büyümüştü benim doktorumdan ondan şüphelendi
Eki Görüntüle 1122648 Eki Görüntüle 1122649 Eki Görüntüle 1122656
canım ekledim aldıklarım bunlar...
bebek şeklinde olanlar sabun :)
Nazar boncuğu takı yastığı :)
aynısı bende de var. şu an sadece bacaklarımda. Gebelik kolestazı denen bir hastalığın belirtisi olabiliyor. Ilerleyen zamanlarda kaşıntı artıyor bu hastalıkta ve bildiğim kadarıyla karaciğer değerlerinin artmasıyla ortaya çıkıyor. Ben de korkumdan fazla araştıramıyorum. Doktora gittiğimde soracağım. Ama kaşınmaktan bacaklarım yara içinde, sürekli kanatıyorum. Tatlı tatlı kaşınıyor.
Çok güzeller, çok beğendim canım. Nereden sipariş verdin? İnternet sitesi var mı bunları aldığın yerin ? Bi de tanesi kaça geldi ayıptır sorması ?
ayy allah korusun
Herkese günaydın,
Bol tekmeli ve sağlıklı bir gün dilerim hepinize :) ben hala hissetmiyorum da..
Canım ya, insan heves ediyor değil mi ? Doktorların çoğu 25. haftaya kadar hissedemeyebilirsiniz, normaldir demişti. Canın sıkılmasın sakın, kişiden kişiye de değişen bi durum bu sen biliyosundur zaten, ben sadece destek olmak istedim :)
Anakucagi nasıl bişey kızlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya çok kafam karışıyo neden ana kucağı kullanamammevsimle ne alakası var
Anakucağını arabada kullanabilmek için almak zorundayız şimdi bi o kadar daha verip bide port bebe mi alalım yanisahiden mi?
Püf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?