2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ben ilkinde aşımı oldum ondan sonraki dozlarıda tamamladım herhalde bende bunda tekrar aşı olmam doktorumada soracam burda sizlerle konuşmak daha iyi oluyo sanırım. teşekkür ederim cevabın için

Ay ne cimcime kızmış,ye bunu şimdi laflara bak ya :)) maşallah Allah nazardan saklasın. Bilmiş şey kaç yaşında annesi ?

Canım ilk gebelikte yapılan iki aşıdan sonra 3 doz daha tetanoz aşısı olduysan 10 yıl koruyuculuğu var diye biliyorum. Ben ilk gebeliğimden sonra 5 doza tamamladığım için bunda aşı olmadım...

teşekkür ederim canım bende ilk gebeliğimde yaptırdım sonraki dozlarıda tamamladım sanırım bende olmıycam

bende geçen hafta kızım tarafından uyandırılırken, gün içinde sürekli tekmelenirken bu hafta çok sessiziz. ufak pıtpıtlar şeklinde. dün sabah sağlık ocağına gittim, hemen doktorumu aramak istemediğimden. kalp atışları düzenliydi, problem yok dedi aile hekimimiz. ama hala endişe ediyorum bir tuhaflık var mıdır diye. doktorum bu haftalarda tekmelerin bir rutini olmadığını söylediğinden rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. umarım bir problem yoktur.

amin rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah canım

süpersin :) 18.haftadan sonra hissetmek normal olanıymış..benim bebiş normal ama annesi biraz anormal. bekliyorum bakalım.

18. Hafta çok erken kuzum. Sen üst sınırı baz al, hedef küçültürsen endişe etmiyosun :) Bende 24.haftaya giricem inş daha yeni yeni tepiyo sıpa. O da günde 3-4 defa lutfediyo :) Hele uykumdayken tepiyosa 2 günde bir hissediyoruz sıpayı :) Eşim göbek deliğimden bağırıyo oğluuuum ben baban, hadi vursana sıpanın çocuğu diye. Minik içerden vuruyo, baba dışrdan vuruyo karnıma, kadına şiddet gırla bizde çok komik ya :)))

ay ne bılım made ın chına yazınca urperdım sahsen
bebegıme cın malı gıydırmek ıstemem

ama sen oyle dıyorsan sorun yok
sagol canım

rahat ol canım rahat ol, tüm markalar çinde üretim yapıyor, en begendiğin güvendiğin otomobil markaları, teknoloji devleri bile :)

Aynen öyle canım, bu haftalarda rutini yokmuş bebişlerin. Bende de durum aynı, bazen yerimden zıplatıyo, bazen balık süzülmesi gibi kayıyo. Sonuçta hissediyor muyum evet, azına çoğuna bakmıyorum :)

Yarın sabah şeker yüklemem var, çok korkuyorum lütfen dua edin kızlaaarr :))

Canım benim hiç korkulacak bişey yok. Şekerli su içiyosun ve kan veriyosun bu kadar. Doğumda napıcaz biz, asıl ondan korkmak lazım :) Allah korkutmasın da... Ben geçen sene yaptırmıştım, insülin direnci var bende, hftaya tekrar yaptırıcam kesin bişey çıkacak da bakalım ne. Arkandayız anacım, sonucu yaz mutlaka hayır haberlerle gelceksin inş, öperim :)

Benimde korkulu rüyam şu şeker yüklemesi. Yaptırsamda kurtulsam. Ac karnına o suyu ic bide 2 saat bekle ((( bide doktorum bana 75gr 2saatlik yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…