Yarın sabah şeker yüklemem var, çok korkuyorum lütfen dua edin kızlaaarr :))
ohhh afıyet olsun
bende nerdeyse her gun carte dırun meyve solenı var onu yıyırum 250 ml dondurma
yarasın o kadarda guzel kı ohhhh
Hepimiz muzur çocuklar gibiyiz :) sen doktoruna bunu söyleme, zira aferin kızım iyi etmişsin demeycek sende biliyosun :))
Canım benim hiç korkulacak bişey yok. Şekerli su içiyosun ve kan veriyosun bu kadar. Doğumda napıcaz biz, asıl ondan korkmak lazım :) Allah korkutmasın da... Ben geçen sene yaptırmıştım, insülin direnci var bende, hftaya tekrar yaptırıcam kesin bişey çıkacak da bakalım ne. Arkandayız anacım, sonucu yaz mutlaka hayır haberlerle gelceksin inş, öperim :)
biraz felaket habercisi gibi oldum afedersin. ama kendimde de olduğu için rahat rahat yazdım. internetten araştırdığımda benim belirtilerim uyuyordu. olabilme ihtimaline karşı sen de doktoruna danışırsan önlemi daha çabuk alınabilir diye düşünüyorum.
benimde yarın 14.00 te
ben testten çook. tatile gidicem doktor gitme der diye korkuyorum.
Korkma cnm dualarım seninle inş iyi sonuçlar alacaksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım bunları 6-7 yaşındayken söylüyodu şimdi 9 yaşında zor hamile kaldım zaten daha birini doğuramadan 2.nin sipariini verdi hanımefendi, üstelik hormonlardan mı nedir benimde aklıma yatıyo bu fikir, keşke ikiz olsaydı diye geçiriyorum içimden:)))Ay ne cimcime kızmış,ye bunu şimdi laflara bak ya :)) maşallah Allah nazardan saklasın. Bilmiş şey kaç yaşında annesi ?
benimde yarın 14.00 te
benimde yarın 14.00 te
rabbim yardımcı olsun bebişinde sende sağlıkla yarın kontrolünüzü tamamlarsınız inşallah yarın burdan yazarsın mutlu bi şekilde inşallah canım bizlerede dua et
yok canım emin ol doktorlar bizden rahatlar, sen çevrene bakma, benim kocam memleketime gitmeme izin vermedi ama doktorum git git arkana bakma demişti hatta :)
saol canım bunları 6-7 yaşındayken söylüyodu şimdi 9 yaşında zor hamile kaldım zaten daha birini doğuramadan 2.nin sipariini verdi hanımefendi, üstelik hormonlardan mı nedir benimde aklıma yatıyo bu fikir, keşke ikiz olsaydı diye geçiriyorum içimden:)))
bi sorun yoksa niye gitme desin canım, gezmek için en güzel zaman 2. trimester..
canım benimde cuma günü ayrıntılım var. 12:00 de inş güzel geçer. aslında şeker yüklememi yarın yatıracaktım da vazgeçtim bugün çok tatlı tükettim çünkü. haber ver hayatım. birde kaç gr yaptıracaksın ailende hasta varmı?
söyledim canım patavatsızlık ettim haftada ikiye düşürdü eşimde yanımdaydı yeme diyo ama ben hergün devam valla. doktor onun yerine kendine ekşi ve tatlı meyvelerden oluşan tabak hazırla dedi bugün yaptım onu yedim gene ellim ayağım titredi bugün dondurma aldırdım yedim
hayatım ben eşekerli su içmekten falan korkmuyorum zaten, sonunda şeker çıkarsa diye korkuyorum. Kiloluyum ve üzerine de şimdiye kadar 10 kg aldım zaten, tek korkum bebeğim, yoksa hiç problem değil. Umarım iyi sonuçlar alıcam hayırlısı ile.
saol canım bunları 6-7 yaşındayken söylüyodu şimdi 9 yaşında zor hamile kaldım zaten daha birini doğuramadan 2.nin sipariini verdi hanımefendi, üstelik hormonlardan mı nedir benimde aklıma yatıyo bu fikir, keşke ikiz olsaydı diye geçiriyorum içimden:))) QUOTE]
Ay siz ana - kız çok hoşsunuz ya :)) Allah gönlünüze göre versin, hayırlısıyla inş. :)
Allah göstermesin ama şekerle ya da insülin direnciyle ilgili bi sıkıntın yok di mi.
Dondurmanın çok da zararlı olduğunu düşünmüyorum ama helvalı, waffle' lı dondurma tabii ki cızzz yani :))
Yaptığın meyve tabağının içine nefsini köreltecek kadar bi top dondurma koysan kesmez mi seni
hayatım ben eşekerli su içmekten falan korkmuyorum zaten, sonunda şeker çıkarsa diye korkuyorum. Kiloluyum ve üzerine de şimdiye kadar 10 kg aldım zaten, tek korkum bebeğim, yoksa hiç problem değil. Umarım iyi sonuçlar alıcam hayırlısı ile.
Yarın sabah şeker yüklemem var, çok korkuyorum lütfen dua edin kızlaaarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?