2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhabalar hic bebekte bobrek buyumesi duyan oldu mu? 20 haftalikken doktorumuz bu teshisi koydu sag bobrek 8mm olmus takip edeceğiz dedi bikac doktor daha gördük bitanesi cok korkutucu konustu aranizda hic bu durumu yasayan ya da duyan oldu mu?

ohhh afıyet olsun
bende nerdeyse her gun carte dırun meyve solenı var onu yıyırum 250 ml dondurma
yarasın o kadarda guzel kı ohhhh

ilk hamileliğimde şekerim yoktu ama şimdi korkuyorum pzt şeker yüklemesi yaptırıcam laboratuvarla konuştum 1 gün önce çok tatlı şeyler tüketme etkiliyor dedi artık pazar şeker orucuna girecem.

Hepimiz muzur çocuklar gibiyiz :) sen doktoruna bunu söyleme, zira aferin kızım iyi etmişsin demeycek sende biliyosun :))

söyledim canım patavatsızlık ettim haftada ikiye düşürdü eşimde yanımdaydı yeme diyo ama ben hergün devam valla. doktor onun yerine kendine ekşi ve tatlı meyvelerden oluşan tabak hazırla dedi bugün yaptım onu yedim gene ellim ayağım titredi bugün dondurma aldırdım yedim

hayatım ben eşekerli su içmekten falan korkmuyorum zaten, sonunda şeker çıkarsa diye korkuyorum. Kiloluyum ve üzerine de şimdiye kadar 10 kg aldım zaten, tek korkum bebeğim, yoksa hiç problem değil. Umarım iyi sonuçlar alıcam hayırlısı ile.

Evet canım konuşacağım doktorumda.... Haklısın

benimde yarın 14.00 te

ben testten çook. tatile gidicem doktor gitme der diye korkuyorum.

canım benimde cuma günü ayrıntılım var. 12:00 de inş güzel geçer. aslında şeker yüklememi yarın yatıracaktım da vazgeçtim bugün çok tatlı tükettim çünkü. haber ver hayatım. birde kaç gr yaptıracaksın ailende hasta varmı?

Ay ne cimcime kızmış,ye bunu şimdi laflara bak ya :)) maşallah Allah nazardan saklasın. Bilmiş şey kaç yaşında annesi ?
saol canım bunları 6-7 yaşındayken söylüyodu şimdi 9 yaşında zor hamile kaldım zaten daha birini doğuramadan 2.nin sipariini verdi hanımefendi, üstelik hormonlardan mı nedir benimde aklıma yatıyo bu fikir, keşke ikiz olsaydı diye geçiriyorum içimden:)))
benimde yarın 14.00 te

ben testten çook. tatile gidicem doktor gitme der diye korkuyorum.

bi sorun yoksa niye gitme desin canım, gezmek için en güzel zaman 2. trimester..

oda doğru

canım annemde babamda yok ama 2. derecelerde şeker hastamız var.
50'lik yapılcak bakalım
yazarım yarın inş.

Allah göstermesin ama şekerle ya da insülin direnciyle ilgili bi sıkıntın yok di mi.

Dondurmanın çok da zararlı olduğunu düşünmüyorum ama helvalı, waffle' lı dondurma tabii ki cızzz yani :))

Yaptığın meyve tabağının içine nefsini köreltecek kadar bi top dondurma koysan kesmez mi seni

Anladım canım, kimisi o suyu içip fenalaşmaktan ya da bebişin zarar görmesinden korkuyor. O tür bişey sandım.

Bende kilolu hamile kaldım ve şimdiye kadar 7 kilo falan almışımdır, üstelik ben 1,5 senedir insülin direnci hastasıyım bi de beni düşün. Ben yusufla beraber gidicem şeker yüklemesine

Yemene içmene dikkat ettiyse korkma canım, biraz yükselmiş olsa da geçici bi durumdur. Habelerini bekliyoruz hayırlısı ile :)

Oda sıkıntı işyerine getirtiyoruz dondurmayı bir top olmaz ama şekerle ilgili hiç sıkıntım olmadı şimdiye kadar hatta ilk hamileliğimde 2 saat şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıkmış açlık kan şeketim 74 öok düşüktü düşün hamile olduğum halde şimdi bilmiyorum baktırcam işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne zaman yaptıracaksın canım bende pzt yaptırıcam ve bende korkuyorum annem babamda olmadığı için düşük gr verirler hergalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…