2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ben ilkinde aşımı oldum ondan sonraki dozlarıda tamamladım herhalde bende bunda tekrar aşı olmam doktorumada soracam burda sizlerle konuşmak daha iyi oluyo sanırım. teşekkür ederim cevabın için

Babada bu şekilde sağlık ocağındaki hemşire anlattı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar,
Araniza bende yeni katildim Kartal umut hastanesine giden varmi aranizda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorum boyun uzun belli olmuyor, doğumdan sonra gider dedi. Pek önemsemedi. Zaten benden başka kimse önemsemiyor, insanlar göbekli insan görmeye alışkın ya tanımayanlar için normal görünüyor sanırım. Ama benim için kabus gibi bir durum.

Şeker yükleme yaptırmadım, yaptırmayacağım da çünkü bebek için zararlı olduğu konusunda doktorumda bende hemfikiriz.

ilk hamileliğimde doktorum bendeki aşırı kilo alışını şeker belirtisi olarak görüp 2 defa şeker yükleme yaptırmıştı, o yüzden sordum canım. geçen hafta rutin tahlillerimi yaptırdım 3 ayrı branş doktoru baktı sonuçlarıma 2si diyabet ve endokrinoloji uzmanı, 3üde şeker yüklemen nasıl çıktı diye sordu, 24. haftada daha yaptırmadım diyincede ihmal etme yaptır diye sıkı sıkı tembihlediler. bi canan karatay vardı zararlı diyen bi de senin doktoru gördüm. neymiş zararı? yarar zarar ilişkisi düşünüldüğünde şeker olma olasılığın daha riskli değilmiymiş?

doktoru şeker yükleme yaptırma zararlı diyen başkaları da varmı acaba forum da?

Ben 1,5 ay aradan sonra tekrar grip oldum :2: Ne kadar sürecek bakalım, bir de okula gıt gel. Geçmez bu böyle, süreklı limonlu sıcak şeyler içiyorum. Zaten tansıyon sorunum da var... İyileşebılsem keşke..

kızlar merhaba affınınza sığınarak birşey soracağım vajinada 3 4 saattir yanma hissediyorum ama öle kötü bir yanma değil sanki mentöllü mendille silmişim gibi içerden öyle bir yanma neden acaba bilen varmı

benım aklıma hemen ıdrar yolu enfeksıyonu geldı, bol su iç bakalım ıdrara cık. Eger gecmezse dr.a gıt hemen derım canım. Geçmış olsun..

canım gecmis olsun ben kurtulamadım hamile kaldım kalalı hem yanma hem kaşıntı. kac kez de tedavi oldum ama tetikleyen şey ne hiç bilmiyorum sadece enfeksiyona daha açık oluyomuşuz bu dönemde onu biliyorum

Bugün çok gergin bi gün geçirdim. Hatta hormonlarım tavan yaptı. Epeyce ağladım. Sinirlerim çok bozuktu. Şimdi şimdi sakinleştim.
Bebeğimde hissetti halimi. Çok az oynadı kızım ((

Bugün çok gergin bi gün geçirdim. Hatta hormonlarım tavan yaptı. Epeyce ağladım. Sinirlerim çok bozuktu. Şimdi şimdi sakinleştim.
Bebeğimde hissetti halimi. Çok az oynadı kızım ((

Canım benim insan bu dönemde hormonlarında gazıyla bişey söylenince bir kararına karışılınca kendinden geçiyo:)
Çok normal.. Yarın rahatlamış uyanıcaksın bence. Doktordan sonra dahada iyi olucaksın inşallaaah

İnşallah söylediğin gibi olur canım kafası kesik tavuk gibi olmayalımda ilk tecrübemizde :)

hayırlısı olsun ama gırsın be canım
orda tek basına garıp gıbı hıssetmezmısın kendını
elını tutar yanında olur

ayyy ne heyecanlı

Bu kadar istekli olunca bende direnmiyorum artık zaten genel anesteziye girmem gerekmediği sürece eşimde girsin dedim bende.
Zaten sevgi ninde yazdığı gibi yanında durduğunda örtüden başka hiçbirşey görünmüyor Tr deki doğumlarda. Ilk ağlamasına o duyguya ortak olur çok istiyorsa:) sağlıkla doğsunda gerisi umrumda bile diil benim aslında :)

canımmmm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim sorduğunuz için. Ben hala toplu alıntı yapamıyorum bari toplu msj yazayım dedim...
Ne oldu derseniz; aslında hiç bişiii.
Herzaman yoğun çalışıyordum. Şimdi bu yoğunluğu kaldıramıyorum galiba. Alınganda oldum biraz.
İki gündür de yorgundum, uykusuzdum biraz. Sabah mutsuz kalktım zaten.
Yemeğimi yerken müdürüm çağırınca öğlen, benim ipler koptu ağla ağla ağla.
Dayanamıyorum diye helak oldum ))
Şuan iyiyim çok şükür. Sakinim...
Bir patlamaydı geçti.
Bebeğimi de üZdüm durduk yere.
Yarın doktora gideyim inş güzel haberlerle dönerim.
Hepinizi kucaklıyorum

Haklısın canım amaaan herşey bi şekilde hallolur zaten heralde günü gelince :) herşey bitsin port bebe mi anakucağı mı neyle gelicek evine o kalsın:) biz araba olduğu için anakucağına mecburuz zaten o işimizi görücek heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…