canım gecmis olsun ben kurtulamadım hamile kaldım kalalı hem yanma hem kaşıntı. kac kez de tedavi oldum ama tetikleyen şey ne hiç bilmiyorumsadece enfeksiyona daha açık oluyomuşuz bu dönemde onu biliyorum
iyi geceler kızlar yarın detaylı ulrtasonum var ama bana randevu aldığımda bir kağıt verdiler bu kağıtla gel demediler ama üzerinde tarih saat falan yazıyodu şimdi onu bulamıyorum evi alt üst ettim ultrasona alırlar beni değilmi sonuçta onların kayıtlarında vardır herhalde sizlerede kağıt falan verdilermi
canım gecmis olsun ben kurtulamadım hamile kaldım kalalı hem yanma hem kaşıntı. kac kez de tedavi oldum ama tetikleyen şey ne hiç bilmiyorumsadece enfeksiyona daha açık oluyomuşuz bu dönemde onu biliyorum
Yarın sabah şeker yüklemem var, çok korkuyorum lütfen dua edin kızlaaarr :))
Canım sen sanki sende reaktif hipoglisemi çıktığını yazmıştın uydurmuyosam?
Onu normal şeker yüklemesinde anladılar dimi 50 gr ile??
kızlar merhaba affınınza sığınarak birşey soracağım vajinada 3 4 saattir yanma hissediyorum ama öle kötü bir yanma değil sanki mentöllü mendille silmişim gibi içerden öyle bir yanma neden acaba bilen varmı
ilk hamileliğimde doktorum bendeki aşırı kilo alışını şeker belirtisi olarak görüp 2 defa şeker yükleme yaptırmıştı, o yüzden sordum canım. geçen hafta rutin tahlillerimi yaptırdım 3 ayrı branş doktoru baktı sonuçlarıma 2si diyabet ve endokrinoloji uzmanı, 3üde şeker yüklemen nasıl çıktı diye sordu, 24. haftada daha yaptırmadım diyincede ihmal etme yaptır diye sıkı sıkı tembihlediler. bi canan karatay vardı zararlı diyen bi de senin doktoru gördüm. neymiş zararı? yarar zarar ilişkisi düşünüldüğünde şeker olma olasılığın daha riskli değilmiymiş?
doktoru şeker yükleme yaptırma zararlı diyen başkaları da varmı acaba forum da?
evet canım doğru hatırlıyorsun. 75gr şeker ile 4 saatlik yükleme yapıldı 6 defa kan aldılar ve sanırım son 2 kanda bi yerde ortaya çıktı durum çünkü ilk 2 saatlik kısımda hemşire bilgisayardan bakıp şimdiye kadar iyi çıkıyor değerlerin falan diyordu ama son kanların sonucu çıkınca iş değişti..
iyi geceler kızlar yarın detaylı ulrtasonum var ama bana randevu aldığımda bir kağıt verdiler bu kağıtla gel demediler ama üzerinde tarih saat falan yazıyodu şimdi onu bulamıyorum evi alt üst ettim ultrasona alırlar beni değilmi sonuçta onların kayıtlarında vardır herhalde sizlerede kağıt falan verdilermi
Merhabalar hic bebekte bobrek buyumesi duyan oldu mu? 20 haftalikken doktorumuz bu teshisi koydu sag bobrek 8mm olmus takip edeceğiz dedi bikac doktor daha gördük bitanesi cok korkutucu konustu aranizda hic bu durumu yasayan ya da duyan oldu mu?
söyledim canım patavatsızlık ettim haftada ikiye düşürdü eşimde yanımdaydı yeme diyo ama ben hergün devam valla. doktor onun yerine kendine ekşi ve tatlı meyvelerden oluşan tabak hazırla dedi bugün yaptım onu yedim gene ellim ayağım titredi bugün dondurma aldırdım yedim
Acaba niye durup dururken 75 gr la 4 saat yükleme yaptılar ki bişeyden şüphelendiler mi acaba?
Ben kendimde reaktif hipoglisemi olabileceğini düşünüyorumda bir kere kahvaltıdan sonra bakılan kan şekerim aşırı düşük çıkmıştı ve bütün belirtileri kendimi bildim bileli var bende ama doktorum benim şeker yüklemesi yaptırmamın bile çok gerekli olmadığını bende çıkmayacağını düşünüyo nerden çıkarıyor bunu bilmiyorum ama. O yüzden sordum canım bakalım nasıl yapıcaz neyse benim daha var zaten hayırlısı. Teşekkürler :)
Kızlarrrrr
çok güzel bebek şekerleri siparişi verdim.....
canımmmm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim sorduğunuz için. Ben hala toplu alıntı yapamıyorum bari toplu msj yazayım dedim...
Ne oldu derseniz; aslında hiç bişiii.
Herzaman yoğun çalışıyordum. Şimdi bu yoğunluğu kaldıramıyorum galiba. Alınganda oldum biraz.
İki gündür de yorgundum, uykusuzdum biraz. Sabah mutsuz kalktım zaten.
Yemeğimi yerken müdürüm çağırınca öğlen, benim ipler koptu ağla ağla ağla.
Dayanamıyorum diye helak oldum))
Şuan iyiyim çok şükür. Sakinim...
Bir patlamaydı geçti.
Bebeğimi de üZdüm durduk yere.
Yarın doktora gideyim inş güzel haberlerle dönerim.
Hepinizi kucaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?