2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kendine hediye mi yaptın :) Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. Araya emzik vs gibi hediye mahiyetinde bişeyler de konuluyor mu?

ewet cnm bi çuval bez vardı bi kısmını süsliyeyim dedim daha emzik biberon almadım aılınca onlrıda koyucam

günaydın tatlışlaarrrrrrr
umarım bir sorun yoktur kıslar. dün netten lierac isimli bir jel krem aldım nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verir misiniz bana??
sadece akşamları sürsem yeterli olur mu ki(onu bile devam ettirebileceğimdenşüpheliyim )
bir de cumartesi inşallah ayrıntılı ultrasonum var acaba doktora sormam danışmam gereken şeyler var mı biraz acemiyim bu konuda

ohhh...tadını çıkart canım. iyi tatiller.

Günaydın annişlerrrr :)
nasılsınız?
artık yavaş yavaş doğum iznine çıksak .. gerçi hamile olmaktan memnunum...hamileliği seviyorummm (şimdilik) inşaalah sonuna kadarda severim :)
sırf işe gelmemek için izin zamanlarımız gelsin istıyorum... İş yerinde çok bunaldımm
Kızlar sırf işim stresli diye doktorum rapor yazar mıki bana
çok stresliiiii

gunaydın herkese

sdenızs ve sevgı kelebegı bugun guzel hbrlerınızı beklıyoruz

kızlar bendeakıntı oluyor arada bır akıntıda denılmez sankı altıma kacırmısım gıbı ıslanıyor bayagı ıc camasırım bazen su gıbı bu sbahta beyaz renklıydı
nedır kızlar bu sızce endıselenmelımıyım

canım bende baya çok akıntı oluyor her gün doktorlara sordum aslında çok bi zararı yok dediler ama çok rahatsız ediyorsa ilaç(fitil) kullanmamı söylediler ben de ilaç almayayım dedim böyle devam ediyor. kontrolunde doktoruna bir sor bakalım için rahatlayacaktır merak etme

canımmm

günaydınnnnn

dediğin gibi bende o krizden sonra herşeyi unuttum zaten

anlık birşeydi.

şuan çok iyiyim çok saol.
gerçekten benim için hayatta en önemli şey şuan bebeğim.
zamanı gelince kavuşayım yeter ona.

bugün doktora gideceğim.
gelince yazarım sonuçları

günaydınnn
benimde çok oluyor sanki altıma kaçırmışım gibi ,çamaşırım sırıl sıklam oluyor , bazen bıraz kıvamlı bembeyaz bir sıvı gelıyor ,yapışkanımsı ,
ben doktoruma sormadım ama inşallah bi sorun teşkil etmiyordur,

canım aynı akıntı bendede var.
bugün doktoruma soracağım.

canım doğum ıznıne ayrılmak ıcın daha erken deıl mı???
ben ızınlerımı doğum sonrasında kullanmayı dusunuorum
bebeımle daha cok wakıt gecırebılmek ıcın
ama iş ortamın streslıyse kıyamam sanna
emınım zor gelıodur

canım aynı akıntı bendede var.
bugün doktoruma soracağım.

sdenızs o zaman bugun bıze guzel hbrlerının yanında bıde bununla bı acıklama yaparsın

Günaydın canım. Bendede var o sorun özellikle tuvalete sıkışınca Yada tuvaletten çıkınca oluyo. Yani idrar o. Bende endişelendim ilk basta bebeğin suyu sandım ama değilmiş doktora sordum bebek hareket ettikçe ve büyüdükte idrar torbasına baskı yapıyormuş ve elimizde olmadan idrar geliyo tabi.bebegin suyu olsa az az gelmez dedi doktor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese gunaydin arkadaslar benimde bulantilarim gecmisti iki hadtadir ne guzel ama yine basladi bulanti kusmalarim yarinda dr kontrolum var bakalim ne alemde kucuk bey ben seker yuklemeside yaptirmadim gerci gebelikten once bir sorunum olmustu benim aclik ve tokluk sekerim dusuk cikiyor insulin falanda yapilmisti dr uma soyleyecegim bakalim ne diyecek sizler nasilsiniz umarim herkes iyidir dr a gideceklerde hayirli haberlerle dönerler insallah.

Kızlar akıntı bendede var korkmayın...
Hepimizde var. ben doktoruma sormustum... Önemli olmadığını (kokulu,kanlı) olmadıkça sorun olmadığını söyledi.

tesekkur ederım canım benım sagol rahatladım bıraz

moralim çok bozuk arkadaşlarım yaa hiç planda yokken taynimiz istanbula çıktı, bilmediğimiz kocaman bir şehir napcaz orda, anadolu yakası bahçelievler tarafında önerebileceğiniz hastane doktor var mı

kızlar dun aksam herkese dua etmeye calıstım ama kendımı gulmekten alamadım

rapıdo senay 81 fsuzel jang bogo ve dıger arkasdasların nıcklerını duada soylemek komık oldı

allahım kabul eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…