- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
anlaşıldı ablaDostum boyun uzun, uzun olduğu için göğüs altından rahmine kadar olan kısım çok geniş, ben 157 cm im, kısacık mesafem olduğundan bebişte sığmadığından verdi kendini önlere önlere, e noldu göbeğim çıktı. Sende geniş alan olduğundan mutlu mesut takılıyodur içeride. biraz büyüsün başlar öne doğru şi,şmeye. Kesinlikle doktoruna sor ama bence bu açıklamayı yapar. Mantıken yani, bende çocuk ne yapsın yer yok pırtlıyo.
valla zayıfım. kilo 67.hamile kaldıktan sonra kilo verdim. duyan aman aman kilo verilir mi diyo ama doktorum da bebek sağlıklı diyo. ben de aman amancıları takmıyorum.Canım ya karnınıniçi genistir benim de öyle ben 5 aylıkken evli misin diye soranlar vardınasıl sakladım gizledimse bebisi hos öyle sen gibi boylu poslu zayıf da değilim yapı olarak simdilerde belli oldu karnım.Herkes herseyi söyler aldırma selvi boylum bebisler sağlıklı olsun da karnımız çıkmasa da olur...
benim de az bişe var. aynen dediğin gibi abla bir anda çıkıverdi o da :)valla canım benimde boyum 170..bende de 2 haftaya kadar hiç göbek yoktu..şimdi gören şaşırıo biranda büyüdü
tamam tamam bişey demedim kızmayın :)canım hurafe o laflar işte onu anlatmaya çalışıyorum..
giyersin giyersin esas 6. aydan sonra yağ dokuları oluşuyor esas ondan sonra kilo almaya başlıycaklar...
Eki Görüntüle 1188762
Buda ben ve oglum teyzleri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar kızlar. Annelik ve çocuk gelişimiyle ilgili kitap tavsiyeleriniz var mı?
Siz ne yaptınız canım pasaya isim bulabildiniz mi?
benim neden hiç karnım çıkmadı?
dün arkadaşımın biri fotoğrafımın yeni olduğuna inanmadı. bu nasıl 5 aylık karın diyo..
yarın olsa da oğlumu bir görsem.
ben öyle kolay kolay her şeyi kafasına takan, kötü şeyler okuyunca panik yapan bir insan değilim ama ciddi ciddi düşünmeye başladım..
boyum 180 olduğu için mi acaba?
doktoruma öyle basit sorular sormam ama bu sefer sorcam. benim karnım niye belli değiilll??
💑💓
Ayyy internetten baktım saçma sapan şeyler yazıyo ve şu an inanılmaz korkuyorum. Kime sorcam ben yaaaaay ağlıyorum sinirimden
💕💕💕
Masallah bebisine canımbiz 1 ay önce 430 gr olmustuk haftaya randevumuz var bakalım acıkınca beni tekmelediğinin hakkını verms mi pasam.bu arada ilk asımızı olduk seker yüklemesi testini yaptırmıcaz en son ayrıntılı usg miz yapıldı hersey normaldi sükür sizin de yapılır bu haftalarda.
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun banada kız değilmiş gibi geliyor sağlıklı olsun da ne diyeyim en iyisini veren bilir ben diledim kız gerisi Rabbime kalmışpembe elbiseler 1 ağustosta renkli ultrasona girecem umarım o zaman müjdeli haberi alırım inşallah bana da kız derler:18:
Eki Görüntüle 1188762
Buda ben ve oglum teyzleri :)
Kızlar beşik olarak bunu düşünüyoruz fiyati,kullaniş,tip olarak nasıl sizce?
60*120 yatak+uyku seti+beşik=600 tl
ben adet gunumden once ogrendım hamılelegı ve hemen basladık ıgnelere onceden kayıplarım var ve mutasyonum var o nedenle uzun zamandır olmamama ragmen bana bıle hala zor gelıo canım yanıo hergun stres oluorum ıgne saatı yaklastıkca ama cogu gıttı azı kaldı ınsallah
Nerden aldın bunu, hangi site ya da mağaza
Sorma canım ya henüz karar veremedik. Tercihler arasına yeni isim ekledik:) Uras : mutluluk, Saadet, talih demekmiş. Şuan da Eren ve Uras arasında kaldık. Bi türlü karar veremiyoruz..
bugün kontrol günümüzdü.380 gr olmuş bebeğimiz. tetenoz aşısı ve 1 ay sonra şeker yükleme testi istedi doktorumuz. sizinkiler ne kadar olmuş ağırlığı?
aşı ve şeker yükleme testi yaptıran varmı aranızda?
Masallah bir ay once 430 gr:) canim sen kacinci haftadasin
benimde bir kaybım var.sebebi tam olarak araştırılmadığı için doktorum önlem olarak verdi.daha önceki doktorlarım pek ilgilenmemişti.bende 10 gün önce doktorumu değiştirdim.Önlem olarak kullan, bir daha böyle bir sey yasamak istemezsin dedi.Neyse bebek iyi olsun da gerisi önemli değil canım ya, çoğunu bitirdik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?