2014 Kasım Anneleri

slm kasım annelerii biz bugun dayanamayıp dr a gittik vajinal ultrasonla baktı minnacık bir kese çok mutlu oldum kesemiz baya ufaktı 1 hafta sonra gel dedi inşallah buyur kuzum acayip heyecanlıyım ilişki yasak agır kaldırmak ani hareketler yasak dedi buda kesemiz

canım bızım kesede böyle bende haftaya bırdaha gıdıcem buyuyup ıcıne embriyo gırıcekmıs ınsallah haftaya öyle görürüz bızımde vajinal baktı

Bu da Benimki tatlım 5+3de gördüm keseyi

Eki Görüntüle 1023086 Eki Görüntüle 1023086
Kesemizi telefondan yuklemeye calistim.bakalim olmus mu

Eki Görüntüle 1022811

kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.

Eki Görüntüle 1022807

bu da benimkisi canım bana biraz yamuk geldide sen kendi kesenle bi karşılaştırır mısın kuzu

maşallahhhh bende korkmuştum 5+1 iken kesem ufak diye ama nerdeyse aynı benim kuzumda içim rahatladı kızlarrrrr

canım bızım kesede böyle bende haftaya bırdaha gıdıcem buyuyup ıcıne embriyo gırıcekmıs ınsallah haftaya öyle görürüz bızımde vajinal baktı

korktum ben yaa ama geçmişte arkadaşların keselerini görünce içim rahatladı oğlumda 5+0 iken kocamandı kese cuma nasıl gelir ki bana

bende korktum ama dr bısey demedı benım sata gör 5+3 tü doktor 1 hafta fln daha geriden adete göre dedi haftaya ınsallah büyür embrıyoalrda gırmış olur keseye

kızlar siz keselerinizi görmüşsünüz maşallah ben daha görmedim 5+4 deyim bende .doktor pazartesi bakalım dedi kalp atışlarınıda duyarız inşallah..

Merhaba arkadaslar

Ben doktora gittim sadece kanda gebellik testi yaptirdi bir gun arayla 3 kez, hcg degerleri 139, 357 ve 1034 cikti

Kan verdikten sonra sekreterini arayip bilgi aliyrm kendisi konusmuyr o ara baska hastalara bakiyor

Korktugum icin en son gittigimde yani dun alttan muayene istemedigimi soyledim sekretere oda sonucum cikinca ona gore konustu doktorla, 10 gun sonra gel dedi dr

Kendim hakkinda bildigim hic birsey yok, herseyi buradan okuyorum kac haftalik hamileyim netten bakiyrm

Ben mi acele ediyorum ???

İlk adet gunume gore 5 haftalik hamileyim

Sat 7 subat
Bat 9 mart

İdrae testi 9 mart
Kan testi 10 mart 139 cikti

Sizde surec nasildi? Kan sonuclariniz nasil? Folik asit disinda ilac verdimi dr

Canim doktor kan degerlerine iyi dediyse sıkıntı yoktur. 1500 olunca görünür dedi doktor bana sadece folik asit verdi.

Canim doktor kan degerlerine iyi dediyse sıkıntı yoktur. 1500 olunca görünür dedi doktor bana sadece folik asit verdi.

Gunaydinn :) aksam erkenden uyuyrm sabahin korundefe kalkiyrm :)

Ne zaman ogrendin gebe oldugunu, ya bnm dr hic konusmuo, gittim ptesi gunu dediki bebek cok kucuk kan tahlili yapalim ona gore dedi, sonucu icin ara ogleden sonra dedi, ondan sonra hep sekreterle muatap oldum :)

10 gun sonraya randevu almam gerekli, esimle gidicem, merak edyrm neler dicek

Test yaparken kan hormon falan istedi ama bisi demedi sonucuna

Demir falan ne zaman baslanio acaba

Sen dr gelince yaz mutlaka buraya :) butun muayene surecini

Esinlemi gidiceksin cnm

Geçen persembe 212 ertesi gün 489du. 1500 olmustur diye umuyorum. Senin kaçtı?

Cnm pazar idrar testinde ikinci cizgiyi silik gordum
Ptesi 163
Carsamba 357
Cuma yani dün 1034

:) 10 gun sonra gel dedi cnm

Senin artmistir gecmistir bile

Günaydın keseyi görmeye gitcez bugün cok heyecanlıyım inşallah görünür :)

Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğim Bhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..

Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğim Bhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..
Gorunur bence, arkadasim 1000 olmadan kese gorunmuo en az bin olmasi laxim demisti :)

Allh hepimizin gebeligini saglikli bi sekilde tamamina erdirsin

Sende muayeneden gelince yaz detayli olur mu :) merak edyrmmmm

Gorunur bence, arkadasim 1000 olmadan kese gorunmuo en az bin olmasi laxim demisti :)

Allh hepimizin gebeligini saglikli bi sekilde tamamina erdirsin

Sende muayeneden gelince yaz detayli olur mu :) merak edyrmmmm

Amin canım inşallah hepimiz sağ salim tamamlarız, olmayanlara da nasip etsin inşallah.. Yazarım tabi ki ben de merakla bekliyorum

Bende senin gibiyim canım erkenden yatıyorum sabah 4 te 5te uyaniyorum. Ben ta carsamba ogrendim gecen hafta. Idrar testi yaptim silik cikti. Ertesi gün kan testi yaptım aile hekimine gösterdim. Sonra kasiklarim çok ağrıyordu cuma doktora gittim. Yine kan aldı gorunmesi icin 1500 olması gerek dedi. Bu ctesine gelin dedi. Bizde öyle çok konuşmadık canım. Demir falan daha sonraki aylarda baslaniyormus. Ben kansızlık falan varsa diye simdiden siyah kuru üzüm yiyorum sabah ac karnina. Iki tane hurma iki tanede ceviz yiyorum. Bulantilarim baslamadi ama başım çok dönüyor sende durum nasıl?

Görünür o zaman canım inşallah. Bende alttan muayene etmesini hiç istemiyorum. Umarım benimkide kolau görünür. Kaçta randevun benimki 11.30

Cnm mecbur alttan bakacak, karindan gorunmesi icin 6000 falab olmasi lazim ki oda ancsk haftaya

Sen daha erken ogrenmissin:) ben ilk denedigim ay adet gunumden once kan falan verdim meraktsn ama olmadi cok cnm sikildi cunku ben hemen isteyince cocuk oluyr saniodum, sonra kendime soz verdim test yapmicsm die, subatta hic umudum yoktu martta icime bisi oldu, umutlandim ama yine bekledim ben 30 gunde bi adet oluyrm 9 martta adet olmam gerekiodu sabah 630 da kalkip hemen test yaptim

Bi gun oncesi cok halsizlik ve bel agrisi vardi, midem bulanmiyr henuz, ama adet oncesinden beri sabahlari midemde yanma oluo hafif

Kasigim agrio bide, batma seklinde kesik kesik bi agri, degisik, bazen sag agrio bazen sol

İyi yapiosun cnm uzum yiyerrk, ben bi ceviz yiyorum onuda is yerinde ara ogun olarak yiyorym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…