Eki Görüntüle 1023498
slm kasım annelerii biz bugun dayanamayıp dr a gittik vajinal ultrasonla baktı minnacık bir kese çok mutlu oldum kesemiz baya ufaktı 1 hafta sonra gel dedi inşallah buyur kuzum acayip heyecanlıyım ilişki yasak agır kaldırmak ani hareketler yasak dedi buda kesemiz
Bu da Benimki tatlım 5+3de gördüm keseyi
Eki Görüntüle 1022811
kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.
Eki Görüntüle 1022807
bu da benimkisi canım bana biraz yamuk geldide sen kendi kesenle bi karşılaştırır mısın kuzu
canım bızım kesede böyle bende haftaya bırdaha gıdıcem buyuyup ıcıne embriyo gırıcekmıs ınsallah haftaya öyle görürüz bızımde vajinal baktı
Merhaba arkadaslar
Ben doktora gittim sadece kanda gebellik testi yaptirdi bir gun arayla 3 kez, hcg degerleri 139, 357 ve 1034 cikti
Kan verdikten sonra sekreterini arayip bilgi aliyrm kendisi konusmuyr o ara baska hastalara bakiyor
Korktugum icin en son gittigimde yani dun alttan muayene istemedigimi soyledim sekretere oda sonucum cikinca ona gore konustu doktorla, 10 gun sonra gel dedi dr
Kendim hakkinda bildigim hic birsey yok, herseyi buradan okuyorum kac haftalik hamileyim netten bakiyrm
Ben mi acele ediyorum ???
İlk adet gunume gore 5 haftalik hamileyim
Sat 7 subat
Bat 9 mart
İdrae testi 9 mart
Kan testi 10 mart 139 cikti
Sizde surec nasildi? Kan sonuclariniz nasil? Folik asit disinda ilac verdimi dr
Merhabaa :) ayni zamanda dogurcaz :)))Günaydın keseyi görmeye gitcez bugün cok heyecanlıyım inşallah görünür :)
Merhabaa :) ayni zamanda dogurcaz :)))
Hcg degerin kac peki? Alttan bakacak o zmn dr, sonucunu yazar misin buraya :)
Canim doktor kan degerlerine iyi dediyse sıkıntı yoktur. 1500 olunca görünür dedi doktor bana sadece folik asit verdi.
Geçen persembe 212 ertesi gün 489du. 1500 olmustur diye umuyorum. Senin kaçtı?
Günaydın keseyi görmeye gitcez bugün cok heyecanlıyım inşallah görünür :)
Gorunur bence, arkadasim 1000 olmadan kese gorunmuo en az bin olmasi laxim demisti :)Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğimBhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..
Gorunur bence, arkadasim 1000 olmadan kese gorunmuo en az bin olmasi laxim demisti :)
Allh hepimizin gebeligini saglikli bi sekilde tamamina erdirsin
Sende muayeneden gelince yaz detayli olur mu :) merak edyrmmmm
Bende senin gibiyim canım erkenden yatıyorum sabah 4 te 5te uyaniyorum. Ben ta carsamba ogrendim gecen hafta. Idrar testi yaptim silik cikti. Ertesi gün kan testi yaptım aile hekimine gösterdim. Sonra kasiklarim çok ağrıyordu cuma doktora gittim. Yine kan aldı gorunmesi icin 1500 olması gerek dedi. Bu ctesine gelin dedi. Bizde öyle çok konuşmadık canım. Demir falan daha sonraki aylarda baslaniyormus. Ben kansızlık falan varsa diye simdiden siyah kuru üzüm yiyorum sabah ac karnina. Iki tane hurma iki tanede ceviz yiyorum. Bulantilarim baslamadi ama başım çok dönüyor sende durum nasıl?Gunaydinn :) aksam erkenden uyuyrm sabahin korundefe kalkiyrm :)
Ne zaman ogrendin gebe oldugunu, ya bnm dr hic konusmuo, gittim ptesi gunu dediki bebek cok kucuk kan tahlili yapalim ona gore dedi, sonucu icin ara ogleden sonra dedi, ondan sonra hep sekreterle muatap oldum :)
10 gun sonraya randevu almam gerekli, esimle gidicem, merak edyrm neler dicek
Test yaparken kan hormon falan istedi ama bisi demedi sonucuna
Demir falan ne zaman baslanio acaba
Sen dr gelince yaz mutlaka buraya :) butun muayene surecini
Esinlemi gidiceksin cnm
Görünür o zaman canım inşallah. Bende alttan muayene etmesini hiç istemiyorum. Umarım benimkide kolau görünür. Kaçta randevun benimki 11.30Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğimBhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..
Bende senin gibiyim canım erkenden yatıyorum sabah 4 te 5te uyaniyorum. Ben ta carsamba ogrendim gecen hafta. Idrar testi yaptim silik cikti. Ertesi gün kan testi yaptım aile hekimine gösterdim. Sonra kasiklarim çok ağrıyordu cuma doktora gittim. Yine kan aldı gorunmesi icin 1500 olması gerek dedi. Bu ctesine gelin dedi. Bizde öyle çok konuşmadık canım. Demir falan daha sonraki aylarda baslaniyormus. Ben kansızlık falan varsa diye simdiden siyah kuru üzüm yiyorum sabah ac karnina. Iki tane hurma iki tanede ceviz yiyorum. Bulantilarim baslamadi ama başım çok dönüyor sende durum nasıl?
Görünür o zaman canım inşallah. Bende alttan muayene etmesini hiç istemiyorum. Umarım benimkide kolau görünür. Kaçta randevun benimki 11.30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?