Sık sık kısa yürüyüşler yap veihtiyacın olanı yicen mecbur, abur cubur yok..Doktorum en fazla 6-7kilo alacaksın dikkat et dedi yoksa normal olmaz doğum dedi bol yürüyüş yap dedi valla ne yapacam bilmiyorum hayırlısı
Benim boy 1.68,, senin boyun kaç ki dr. 6-7 dedi yaçok az değil mii
Hayır tatlım, evlenmeden önce kısa bi süre cipralex kullandım,, çok gerginsem tetikliyodu atağımı. Bide alkol aldığımda ki çok gerginsem tabi tetikliyordu. 2 kere hastanelik oldum diazem verdiler, onun dışında hissettiğim anda bişeyleri kontrol altına almayı öğrendim :) evleneli bi yılı geçti,, ama hiç olmadı. İlaç vs. kullanmadım, aslında psikiyatriye gitmem gerekiyodu ama aştımbebeğini düşünmek bile seni hayata daha sıkı bağlar, daha güzel düşlere salar ) bence senin ilacın bebeğin olacak,, tabi benimde onun mis kokusu,, minnacık elleri oyyyy yaa :)(
aman yarabbımmmm masalllaaaaaaaaaaaaahhhhh
Sık sık kısa yürüyüşler yap veihtiyacın olanı yicen mecbur, abur cubur yok..
Benim boy 1.68,, senin boyun kaç ki dr. 6-7 dedi yaçok az değil mii
1.62 canım eğer dikkat etmezseN 100ü geçersin dedi geçmişimide biliyor kiloalmaya meyili bünyem bol su içip yürü dedi bide liste verdi günlük bunları yiyeceksin dedi bakalım ne olacak
Kızlar biraz önce progesteron fitili yaparken çok açık kahve leke bulaştı peçeteye,bir sorun olmaz sanırım değil mi ?salı Günü'de olmuştu kontrolde doktorum kesede bir şey yok her şey iyi demişti ama yinede moralim bozuldu bugün tekrar görünce.
Anladim canim.
Insallah, insallah soyledigin gibi ilac olur bebegim bana. Psikiyatristim hamileligin gercekten ruh halimi iyilestirici etkisi olabilecegini soylemisti.
Bazi hamileler hamilelikte depresyon gecirebilirken bazilari da tam tersine cok cok iyi olabiliyormus manevi anlamda.
yerım onuuuuu...Pzrtsi gitmiştik ya teyzesi, şimdi biraz daha büyümüştür bebiş :))
Kızlar biraz önce progesteron fitili yaparken çok açık kahve leke bulaştı peçeteye,bir sorun olmaz sanırım değil mi ?salı Günü'de olmuştu kontrolde doktorum kesede bir şey yok her şey iyi demişti ama yinede moralim bozuldu bugün tekrar görünce.
Esrahim 1.62 canım eğer dikkat etmezseN 100ü geçersin dedi geçmişimide biliyor kiloalmaya meyili bünyem bol su içip yürü dedi bide liste verdi günlük bunları yiyeceksin dedi bakalım ne olacak :50::50::50:[/QUOTE .!.:canım sen listene dikkat et,, çok güzel şeyler olur :))
Dr.unda biraz abartmış sanki,, obezler bile 7 kg alıyo bebiş için en düşük kg. alımı diye okumuştum. Sen elinden geleni yap yinedde
ama çok kafanı takma
Sağlıklı olsunda bebiş, sezeryan yapılsın nolacak.. Ben mesela normal doğum asla yapamammm.!!
Evet canım daha 1hafta olmuştur, bak ben senden iyi biliyorumyerım onuuuuu...
benım kontrol ne zmndı yaa 3 hafta sonra gel demıstı 1 hafta gctı daha demı :44::44::44::44::44::44::44:
endıse etme ama druna soyle ultrasyonda gorun. tahrıs olmus olabılır..
olabılırde bırakma ama
Canom benim 25. Gün 17 . 27. Gün 56 cikti 29. Gunde 205 ckti. Kesemizide gördük şükür 5 gün sonra... Değerin düşüklüğü değil artsi önemli canim..
canım sen listene dikkat et,, çok güzel şeyler olur :))
Dr.unda biraz abartmış sanki,, obezler bile 7 kg alıyo bebiş için en düşük kg. alımı diye okumuştum. Sen elinden geleni yap yinedde
ama çok kafanı takma
Sağlıklı olsunda bebiş, sezeryan yapılsın nolacak.. Ben mesela normal doğum asla yapamammm.!!
uyku saatım gelmıs benım ıyı geceler canlarzor duruyom ayakta
Yok canım,,, benim acı eşiğim yüksektir ama cık olmaz valla ben yapamam,, zaten böyle gidersemBen normal istiyorum inşallah canım ama tabi herşey yolunda olursa herşeyin doğal olanı güzel. Aslında ağrı eşiğim de düşük ama allahımın bana yardım edeceğini düşünüyorum umarım herşey güzel olur hepimiz için. Doktorumda yaklaşık 4senedir tanışıyorum hastanede birlikte çalıştık düğünüme bile geldi yani beni tanıyor boğazımı tutatmayacağımı biliyor benim gözümü korkutmak için diyor muhtemelen
Yok canım,,, benim acı eşiğim yüksektir ama cık olmaz valla ben yapamam,, zaten böyle gidersem
Kilom yüzünden mecbur sezeryan olurum..
Canımm( çok üzüldüm..
Metpamidi sorsana dr.a,, ben kullandım 2 hafta önce mecburiyetten,, yolculuk yaptım.
Eşim eczacı, hamileler kullanabiliyomuş. Gerçi ben sadece 2 tane kullandım gidiş ve dönüşte mecburdum :/
Bebişte iyi nasıl olsun,, yuvarlanıp gidiyoruz... Ben hastayım faranjit oldum yatak döşek yatıyorum..
Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?