2014 Kasım Anneleri

Anladim canim.
Insallah, insallah soyledigin gibi ilac olur bebegim bana. Psikiyatristim hamileligin gercekten ruh halimi iyilestirici etkisi olabilecegini soylemisti.
Bazi hamileler hamilelikte depresyon gecirebilirken bazilari da tam tersine cok cok iyi olabiliyormus manevi anlamda.

Kızlar biraz önce progesteron fitili yaparken çok açık kahve leke bulaştı peçeteye,bir sorun olmaz sanırım değil mi ?salı Günü'de olmuştu kontrolde doktorum kesede bir şey yok her şey iyi demişti ama yinede moralim bozuldu bugün tekrar görünce.

Tırnağınla zedelemiş olabilirsin tatlım korkma rengi kırmızı olmadığı sürece

Bana onu düşünmek, özelliklede iyi olduğunu bilmek çok iyi geliyor :)
Şimdiden odasını düşünüyorum, duvarı ne renk olsun, yatağı nasıl olsun ) bebek arabası bakmıştım nette geçenlerde, ne bilimmm :) iyi ya güzel ümitli şey bebek beklemek ve anne olmak

Pzrtsi gitmiştik ya teyzesi, şimdi biraz daha büyümüştür bebiş :))
yerım onuuuuu...
benım kontrol ne zmndı yaa 3 hafta sonra gel demıstı 1 hafta gctı daha demı :44::44::44::44::44::44::44:

endıse etme ama druna soyle ultrasyonda gorun. tahrıs olmus olabılır..
olabılırde bırakma ama

uyku saatım gelmıs benım ıyı geceler canlar zor duruyom ayakta

Evet canım daha 1hafta olmuştur, bak ben senden iyi biliyorum

Canom benim 25. Gün 17 . 27. Gün 56 cikti 29. Gunde 205 ckti. Kesemizide gördük şükür 5 gün sonra... Değerin düşüklüğü değil artsi önemli canim..

Ben normal istiyorum inşallah canım ama tabi herşey yolunda olursa herşeyin doğal olanı güzel. Aslında ağrı eşiğim de düşük ama allahımın bana yardım edeceğini düşünüyorum umarım herşey güzel olur hepimiz için. Doktorumda yaklaşık 4senedir tanışıyorum hastanede birlikte çalıştık düğünüme bile geldi yani beni tanıyor boğazımı tutatmayacağımı biliyor benim gözümü korkutmak için diyor muhtemelen

Yok canım,,, benim acı eşiğim yüksektir ama cık olmaz valla ben yapamam,, zaten böyle gidersem
Kilom yüzünden mecbur sezeryan olurum..

gecmiss olsunn sana da canimm... bll bol c vitamini al. tavuk suyu corba bide meptamid evde var da surekli hap mi kullancam diyip direniyorum. mecbur bisey yapmak yafa biryere gitmek zorunda kalirsam kullancam mecbur...

merhaba arkadaşlar Allah izin verirse bende kasım annesi olucam yaşım 31 ilk gebeliğim ve antalyalıyım inşallah tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alır :)

Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gborg maşallah canım ya :) minik şey. sevesim geldi ay heyecan yaptım salıya az kaldı. zor dayanıyorum of. inşallah bende buraya bebeğimin resmini koyarım. inşallah bu sefer duyarım o sesi. valla ağlıycam çıkıyo arada

Ya kizlar ck kilo tabiki iyi degil ama normal yapamazsin gibi bisey de yok obez degilsen. Ilk cocugumda da killolu hamile kalmistim.70 le hamile kaldim 90la dogurdum. Dogumum normall basladi ama bebegim asagiya inmedi aayak bilegine kordon dolanmis nabzida 200lere vurdu,tasikardi oldu yani.mecbur sezeryana alindim. Malsef simdi de 74kiloyla hamile kaldim.boyum 1.68-1.69. Doktorum ilkn3ay 1.5 kilo,ortadaki 3ay 5 kilo,son 3ay da 5kilo olmak uzere toplamda 11.5kiloyla hamileligini bitirmelisin dedi. Zor gibi gorunuyo ama deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…