Gunaydinnn guzel anneler bebislerimiz nasil?
Biz dun cok sukur kesemizi gordukdr gayet iyi dedi haftaya cuma tekrar cagirdi kalp atisi icin bi de bi suru test verdi
Saglik ocaginda yapiliyo mu bu testler bilen var mi acaba? Kac haftalik oldugumu sordum cunku ben sata gore 6 haftalik hamileyim doktor keseyi gordugumuze gore 5 haftaliktir dedi ama Net olarak haftaya cuma kalp atisi icin geldiginde olcum yapar soyleriz dedi. Cok degisik geldi Bana bilemiyorum normal mi siz Ne dersiniz?
Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.bugün tam 5+0 olduk ama daha hiç doktor kontrolüne gitmedim.Bugün gidicem artık en son iki gün önce 1440 idi sanırım bugün kese görünür.Çok merak ediyorum hemde endişeliyim biraz.Ara ara kasık batmalarım oluyor mide bulantım öksürük sonrası geliyor bir de grip oldumacaba bu haftalarda keseyi göreniniz var mı ? Alttan muayene olmak istemiyorum ben korkuyorum.Benimkiler 5.gün embriyosu ve 2 tane koyuldu
Bulantı şart değilki kuzum :) bende olmuyo meselaaaBugün tam 7.haftadayım ilk defa midem bulanıyor bulanmasa daha iyiydi valla bende bulnmıyor diye üzülüyordum
Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.bugün tam 5+0 olduk ama daha hiç doktor kontrolüne gitmedim.Bugün gidicem artık en son iki gün önce 1440 idi sanırım bugün kese görünür.Çok merak ediyorum hemde endişeliyim biraz.Ara ara kasık batmalarım oluyor mide bulantım öksürük sonrası geliyor bir de grip oldumacaba bu haftalarda keseyi göreniniz var mı ? Alttan muayene olmak istemiyorum ben korkuyorum.Benimkiler 5.gün embriyosu ve 2 tane koyuldu
İyice tombik oluruz artıkselam günaydın kızlar nasılsınız bugün?
kilo sorunu bende de var maalesef 4 yıldırbebek için hormon ilacları iğneleri almaktan şiştim...
bende insallah daha fazla almam diye düşünüyorum üzülüyorum ama sonra diyorum bebeğin için hersey,
yeterki sağlıklı olsun kıloyu bosver...doktorum ilk 3 ay, ayda 1kg almamı önerdi..
bazen çok yiyorum bazen iştahsız oluyorum şuana kadar kılo almadım enazından o benı teseli ediyor
toplamda 10 kg alsak ve hamılelıgı sonlandırsak ne güzel olacak ama bakalım hayırlısı.
merhaba canım hosgeldın hayırlı ugurlu olsun bebeğin..
bende tedavıyle hamıle kaldım 5+1 de kese göründü benim
endişelenme canım ben de sata göre 5+1 ken gittim doktora ve keseyi göremedik bi hafta sonraya randevu verdi dr dün gittik işte ve gördük çok şükür kesemizi yani sata göre 6 haftalıktım. moralini bozma mercimeğin şimdilik gizleniyo bi hafta sonra cekkk eee yapıcakKızlar biliyosunuz dün keseyi görememiştik 5+3 olmamıza rağmen akşamda kahverengi siyah arası sıvı geldi çok korktum eşim bugün randevu alcak özele gitcez inşallah sorun yoktur 5+4 de görünür heralde artık pazartesi 1000 di değerim şindi 4000 olmuştur heralde
selam günaydın kızlar nasılsınız bugün?
kilo sorunu bende de var maalesef 4 yıldırbebek için hormon ilacları iğneleri almaktan şiştim...
bende insallah daha fazla almam diye düşünüyorum üzülüyorum ama sonra diyorum bebeğin için hersey,
yeterki sağlıklı olsun kıloyu bosver...doktorum ilk 3 ay, ayda 1kg almamı önerdi..
bazen çok yiyorum bazen iştahsız oluyorum şuana kadar kılo almadım enazından o benı teseli ediyor
toplamda 10 kg alsak ve hamılelıgı sonlandırsak ne güzel olacak ama bakalım hayırlısı.
Alttan ultrason ile mi görüldü canım bende alttan baktırmaya korkuyorum da.Hepimizin hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah
amin insallah canım hayır karından baktı görüldü tahmınım senınde karından görünür alttan gerek kalmaz
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin cümbür cemaat büyütelim burda bebişlerimiziselam kızlar kısmetse ben de kasım annesi olacağım allahın izniyle. henüz hiçbirinizi tanımıyorum. yavaş yavaş kaynaşırız sanırım yardımlarınızla. bir oğlum var 2 yaşında. tüp bebekle sahip olduk. (rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin.) dondurulmuş embriyoların süresini hesaplıyodum. ama rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah. adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım. çift çizgiyi gördüm. bu gün kan testi yaptırcam. inşallah hayırlı sonuçlar alırım. :44:
Gözün aydın canım,, testleri herşey yolunda olduğu için kalp atışından önce istemiştirbenim de. kalp atışından sonra istedi çünkü herşeye şüpheli yaklaşıyordu..
Bütün o testleri sağlık ocağında yaptırabilirsin.. Benim bebişim sat 6+3 ken dr. kalp atışını görünce ölçüm yaptı ve 5+6 dedi :) herşey yolunda yani canım, tebrik ederim
aslında bana göre benim de 3-5 kilo fazlam var ama dr bi şey demedi normal dedi ayda bi kilo almaya özen göster dedi ama ben ilk 3 ay 1 kilo alsam yeter diyorum ablam mesela ilk bebeğinde ilk 3 ayda 6 kilo almış ikinci bebeğinde almamış ikisinin cinsiyeti aynı. ama tabi ablam benden epey zayıftı iki gebeliğinde de. yaa aslında benim canım hiç tatlı çekmiyo normalde çok severim ama şimdi daha çok acı baharatlı ekşi şeyler çekiyo canım sanki tatlı çekse canım daha çok kilo alırım diye düşünüyorum bilemiyorum ne derece doğru.
benimde canım acı cekıyor hep,normalde sekerli seylere düşkünümdür.
kontrollü olunca cokta fazla alacagımızı düşünmüyorum.
30 kg alanlar var mesela tanıdıklarımda onlar hamileyim diye herseyı yıyenlerden abartanlardan.
önemli olan bebeği iyi beseleyebilmemiz..doktorumda böyle söyledi.
ohh içime su serptin valla saolartık cumaya kadar bebişi büyütmeye çalışcam sonra gelsin pıt pıtlar
Ay çok rahatlattın beni.4 yıldan sonra olunca ve ilk kez olunca insan kendinden bile sakınıyor..Endişelerimi bi yana bırakabilsem keşke.Daha hiç rahat rahat hamileyim diyemedim valla inşallah bugün görürüm keseyi.
haklısın canım ben de öyle birini tanıyorum 50 kiloda hamile kaldı 30 kilo aldı doğuma kadar o kadar da almak istemem en fazla 14 kilo dahası bana boşuna yük olur yürüyemeyecek hale gelir insan yaaben bazen iştahsızlık yaşıyorum yemek istediğim halde yiyemiyorum ama mecbur en azından sağlıklı olanları yiyim diyorum elimden geldğince
Cuma kalp atışlarını dinlersin muhtemelen :)) canım inan daha 6+4 oldum bugünn ama o kalp atışlarını görmek yolun yarısı gibiymiş.. İnsan huzurla doluyorr
Ben ağladım gördüğümde :)) çünkü dr. son testten sonra umutsuz konuştu, karından göremeyince bebeği boş gebelik sandı.. Bide vaj. bakalım dedi,,, ve kalp atışlarını görünce şok oldular..!! Bende tabi, ümidi kesmiştim iyiceayy ne güzell maşallah canımrabbim bizlere de nasip etsin hala merak içindeyim ben keseyi görünce bile çok duygulandım bi de o pıt pıtları duyunca bakalım napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?