2014 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.bugün tam 5+0 olduk ama daha hiç doktor kontrolüne gitmedim.Bugün gidicem artık en son iki gün önce 1440 idi sanırım bugün kese görünür.Çok merak ediyorum hemde endişeliyim biraz.Ara ara kasık batmalarım oluyor mide bulantım öksürük sonrası geliyor bir de grip oldum acaba bu haftalarda keseyi göreniniz var mı ? Alttan muayene olmak istemiyorum ben korkuyorum.Benimkiler 5.gün embriyosu ve 2 tane koyuldu

selam kızlar kısmetse ben de kasım annesi olacağım allahın izniyle. henüz hiçbirinizi tanımıyorum. yavaş yavaş kaynaşırız sanırım yardımlarınızla. bir oğlum var 2 yaşında. tüp bebekle sahip olduk. (rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin.) dondurulmuş embriyoların süresini hesaplıyodum. ama rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah. adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım. çift çizgiyi gördüm. bu gün kan testi yaptırcam. inşallah hayırlı sonuçlar alırım. :44:

Gözün aydın canım,, testleri herşey yolunda olduğu için kalp atışından önce istemiştir benim de. kalp atışından sonra istedi çünkü herşeye şüpheli yaklaşıyordu..
Bütün o testleri sağlık ocağında yaptırabilirsin.. Benim bebişim sat 6+3 ken dr. kalp atışını görünce ölçüm yaptı ve 5+6 dedi :) herşey yolunda yani canım, tebrik ederim

selam canım ben de yeniyim bu konuda. benim ilk oğlum tüp bebekti. kontrollerine erken gittiğim için alttan muayene oldum. ama sanırım senin olmana gerek kalmaz. kendini fazla dinleme derim. tüp bebek psikolojisi zordur. kendine farklı uğraşılar edin.

merhaba canım hosgeldın hayırlı ugurlu olsun bebeğin..

bende tedavıyle hamıle kaldım 5+1 de kese göründü benim

İyice tombik oluruz artık bende max. 10 alsam çoook iyi olacak :/

merhaba canım hosgeldın hayırlı ugurlu olsun bebeğin..

bende tedavıyle hamıle kaldım 5+1 de kese göründü benim

Alttan ultrason ile mi görüldü canım bende alttan baktırmaya korkuyorum da.Hepimizin hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah

endişelenme canım ben de sata göre 5+1 ken gittim doktora ve keseyi göremedik bi hafta sonraya randevu verdi dr dün gittik işte ve gördük çok şükür kesemizi yani sata göre 6 haftalıktım. moralini bozma mercimeğin şimdilik gizleniyo bi hafta sonra cekkk eee yapıcak

aslında bana göre benim de 3-5 kilo fazlam var ama dr bi şey demedi normal dedi ayda bi kilo almaya özen göster dedi ama ben ilk 3 ay 1 kilo alsam yeter diyorum ablam mesela ilk bebeğinde ilk 3 ayda 6 kilo almış ikinci bebeğinde almamış ikisinin cinsiyeti aynı. ama tabi ablam benden epey zayıftı iki gebeliğinde de. yaa aslında benim canım hiç tatlı çekmiyo normalde çok severim ama şimdi daha çok acı baharatlı ekşi şeyler çekiyo canım sanki tatlı çekse canım daha çok kilo alırım diye düşünüyorum bilemiyorum ne derece doğru.

Alttan ultrason ile mi görüldü canım bende alttan baktırmaya korkuyorum da.Hepimizin hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah

amin insallah canım hayır karından baktı görüldü tahmınım senınde karından görünür alttan gerek kalmaz

amin insallah canım hayır karından baktı görüldü tahmınım senınde karından görünür alttan gerek kalmaz

Ay çok rahatlattın beni.4 yıldan sonra olunca ve ilk kez olunca insan kendinden bile sakınıyor..Endişelerimi bi yana bırakabilsem keşke.Daha hiç rahat rahat hamileyim diyemedim valla inşallah bugün görürüm keseyi.

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin cümbür cemaat büyütelim burda bebişlerimizi

ohh içime su serptin valla saol artık cumaya kadar bebişi büyütmeye çalışcam sonra gelsin pıt pıtlar

benimde canım acı cekıyor hep,normalde sekerli seylere düşkünümdür.
kontrollü olunca cokta fazla alacagımızı düşünmüyorum.
30 kg alanlar var mesela tanıdıklarımda onlar hamileyim diye herseyı yıyenlerden abartanlardan.
önemli olan bebeği iyi beseleyebilmemiz..doktorumda böyle söyledi.

haklısın canım ben de öyle birini tanıyorum 50 kiloda hamile kaldı 30 kilo aldı doğuma kadar o kadar da almak istemem en fazla 14 kilo dahası bana boşuna yük olur yürüyemeyecek hale gelir insan yaa ben bazen iştahsızlık yaşıyorum yemek istediğim halde yiyemiyorum ama mecbur en azından sağlıklı olanları yiyim diyorum elimden geldğince

ohh içime su serptin valla saol artık cumaya kadar bebişi büyütmeye çalışcam sonra gelsin pıt pıtlar

Cuma kalp atışlarını dinlersin muhtemelen :)) canım inan daha 6+4 oldum bugünn ama o kalp atışlarını görmek yolun yarısı gibiymiş.. İnsan huzurla doluyorr

seni çok iyi anlıyorum bende 4 yıl ve ilk bebeğim nasıp olursa..
keseyi gördükten sonra rahatladım mutlu oldum,hala inanamıyorum bazen hamile olduguma.
ne yani diyorum şimdi ben kazandım mı o çektiklerimiz bitti mi,bomboş olan cocuk odamız dolacakmı.
Rabbime milyonlarca kez şükürler olsun nasıp etti.İnsallahta hepimiz saglıkla kucagımıza alırız.
pozitif olmaya calıs artık hep güzel seyler düşün canım..Allahın izniyle hersey yolunda görünüyor.

benimde bazen iştahsızlıgım oluyor hatta kendime sasırıyorum normal yeme düzenimden bile daha aza düşüyorum.
ama bebeğim için zorluyorum saglıklı seyler yemeye calısıyorum.İnsallah normal oranda kilo artısımız olur.
bakalım hayırlısı: ))

Cuma kalp atışlarını dinlersin muhtemelen :)) canım inan daha 6+4 oldum bugünn ama o kalp atışlarını görmek yolun yarısı gibiymiş.. İnsan huzurla doluyorr

ayy ne güzell maşallah canım rabbim bizlere de nasip etsin hala merak içindeyim ben keseyi görünce bile çok duygulandım bi de o pıt pıtları duyunca bakalım napıcam

ayy ne güzell maşallah canım rabbim bizlere de nasip etsin hala merak içindeyim ben keseyi görünce bile çok duygulandım bi de o pıt pıtları duyunca bakalım napıcam
Ben ağladım gördüğümde :)) çünkü dr. son testten sonra umutsuz konuştu, karından göremeyince bebeği boş gebelik sandı.. Bide vaj. bakalım dedi,,, ve kalp atışlarını görünce şok oldular..!! Bende tabi, ümidi kesmiştim iyice mucizem o benim..

Ilk bebeğimi eylül ayında 9 haftalikken kalp atışları olmadığı için kaybettim 7 haftalıkken bütün tahlilleri yaptılar ama sorun yoktu sonuçlarda. o hafta ultrasona alıp bakmadı doktor 9. Hafta çağırdı ama burda çok daha erken kalp atışlarıni duyanlar var özel hastane olunca aklıma hersey geliyor zaten para için yapmadıklari şey kalmadı. Tekrar hamileyim çok şükür perşembe günü kanda 107 çıktı sağlık ocağında pazartesi tekrar yaptırıp değerime bakicam keseyi görmeye cuma gitsem olur sanırım çok korkuyorum artık kalp atışını duymadan bana rahat yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…