Canım ha 30 ha 33,, aynı sayılırıztek tesellim küçük gösteriyor olmam
Canımm
Bebiş
Sayfalar çok artmış daha 225lerdeyim okuyup tablomuzu güncellemeye çalışcam ama bugün halledemem herhalde.
Bulantıya ilaç dışı çözüm bulan varsa söylesin lütfen.. leblebi denedim bu sabah o kesmedi... böyle devam etmez umarım tüm günüm gitti 2 gündür..
Aşkolsun canımmm, hoşgeldingborg :) ayranmı ıctık haberım yok
benı nıye gormezden gelıyon :))
Umarım devam ederHarika! :) Bu rahatlik hamileligimiz boyunca mumkun oldugunca devam etsin insallah! :)
Cabım 3 yıl dediğin ne kiii:)) 3 yil kadar bi fark var ama neysee :))) aynen bnmde oylee
hpşbuldukkkk ne alemdesınız.
bugun ıse gıderken Agladım hep
kızım bacaklarıma sarıldı gıtme dıye agladı
cok dokundu yaa(
Sevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız[/oQUOTE]
Aslında benim var gibi gibi,, bebek yapcam diye dengeli beslenince kilo aldım,, yemeği iyice kısmasam zayıflayamıyorum çünkü..
70lerdeyim, bakalım nolacammm doğuma kadar :)
2 haftadırda yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum..
Keşke max. 10 kg.. alsam ya :/
Öyle valla canım. Sanki çok uzun zamandır tanışıyoruz gibi samimi buluyorum sizive seni özellikle
benimde var maalesef bende 75kiloyum en kilolu Halim bide ama olsun ne yapalımSevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız[/oQUOTE]
Aslında benim var gibi gibi,, bebek yapcam diye dengeli beslenince kilo aldım,, yemeği iyice kısmasam zayıflayamıyorum çünkü..
70lerdeyim, bakalım nolacammm doğuma kadar :)
2 haftadırda yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum..
Keşke max. 10 kg.. alsam ya :/
Canım sorma :)) ben hamile olduğumu öğrendiğim gün 71 dim.. Şimdi şişkinlik var, habire yatıyorum bide çok yiyorumbenimde var maalesef bende 75kiloyum en kilolu Halim bide ama olsun ne yapalım
.. Gerisini sen düşünnn..
hee bılemewdımAşkolsun canımmm, hoşgeldinpc bozuk teldn tek tek yazıyorum, yetişemedim :) nasılsın cicik nasılll
ben ben benSevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız
Canim hormonlar tam gaz çalışıyor desenebeni oğlan deil de eşim benim hormonları costuruyor ağla. Gül ağla bi hal oldum
Umarım devam ederbebimde panik atak var buarada,, Umarım hortlamaz :))
Bebeğimin fotosunu gördün mü teyzesi :)hee bılemewdım
kuzular ıyı
bugun hapsurdum kasıgım yerınden cıktı sankı
ben ben ben
aman yaa nasıl hormondur bubı duzelemedı
Doktorum en fazla 6-7kilo alacaksın dikkat et dedi yoksa normal olmaz doğum dedi bol yürüyüş yap dedi valla ne yapacam bilmiyorum hayırlısıCanım sorma :)) ben hamile olduğumu öğrendiğim gün 71 dim.. Şimdi şişkinlik var, habire yatıyorum bide çok yiyorum
.. Gerisini sen düşünnn..
Bebeğimin fotosunu gördün mü teyzesi :)
Haa ben hastayım yatıyorum, geçmiş olsun bile demedin baaaaaaakkkk
Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende de panik atak mi var?Cok gecmis olsun. Ilac kullanmak zorunda kaliyor musun atak yapin
Cok cok arastirdim bu antidepresan kullanimi
Umudum gebeligin beni ruhen ve hormonal olarak bunlardan uzaklastirmasi. Insallah hic gerek kalmaz bunlari dusunmeye ve konusmaya.
Merak da ediyorum aslinda Kasim annesi olacak arkadaslar arasinda benim gibi depresyon ya da kaygi bozuklugu sikayeti olan, ilac kullanmak zorunda kalmis, ya da hala kullanan, ya da bu tur rahatsizliklarla daha once gebelik geciren var mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?