2014 Kasım Anneleri

gborg :) ayranmı ıctık haberım yok
benı nıye gormezden gelıyon :))

Canımm ( çok üzüldüm..
Metpamidi sorsana dr.a,, ben kullandım 2 hafta önce mecburiyetten,, yolculuk yaptım.
Eşim eczacı, hamileler kullanabiliyomuş. Gerçi ben sadece 2 tane kullandım gidiş ve dönüşte mecburdum :/
Bebişte iyi nasıl olsun,, yuvarlanıp gidiyoruz... Ben hastayım faranjit oldum yatak döşek yatıyorum..

Sevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız

hpşbuldukkkk ne alemdesınız.
bugun ıse gıderken Agladım hep
kızım bacaklarıma sarıldı gıtme dıye agladı
cok dokundu yaa (

Canim hormonlar tam gaz çalışıyor desene beni oğlan deil de eşim benim hormonları costuruyor ağla. Gül ağla bi hal oldum

Kızlar biraz kronik hastalıklardan bahsedelim var mı rahatsızlığı olanlar benim alerjik astımım var ve şimdiden başladı beni rahatsız etmeye ilaç alamıyorum çok zorlanıyorum özellikle geceleri

Aşkolsun canımmm, hoşgeldin pc bozuk teldn tek tek yazıyorum, yetişemedim :) nasılsın cicik nasılll
hee bılemewdım
kuzular ıyı
bugun hapsurdum kasıgım yerınden cıktı sankı
Sevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız
ben ben ben
Canim hormonlar tam gaz çalışıyor desene beni oğlan deil de eşim benim hormonları costuruyor ağla. Gül ağla bi hal oldum

aman yaa nasıl hormondur bu bı duzelemedı

Umarım devam eder bebimde panik atak var buarada,, Umarım hortlamaz :))

Sende de panik atak mi var? Cok gecmis olsun. Ilac kullanmak zorunda kaliyor musun atak yapinca?

Ben uzun yillardir SSRI grubu ilac kullandim, hatta bir donem Xanax, Ativan gibi daha tehlikeli ilaclar da almak zorunda kaldim. Son aylarda bebege niyetlendigim icin birakayim dedim doktorumla konusup, tam iyi gidiyorum galiba birakicam dedim, yine olmadi. 2 gun arayla 25 mg Lustral iciyordum, ruhsal olarak coktum yine bir 3 hafta once. Bu pazartesine kadar yine her gun icmeye baslamistim ama gebeligimle ilgili inancim kesinlesmeye baslayinca almamaya basladim.

Cok cok arastirdim bu antidepresan kullanimini gebelik sirasinda, net bir calisma yok maalsef SSRI'lar en az tehlikeli grup gibi ama, yine de hic bir calisma bu ilaclarin kesin zarari vardir ya da kesin zarari yoktur diyemiyor. Dua ediyorum depresif atak gelmesin diye, cunku ben aklimi kaybedecek gibi oluyorum. Maalesef intihar dusunceleri yogunlasiyor, beynimde sesler oluyor, renkleri goremiyorum, insanlari duyamiyorum, kesinlikle yemek yiyemiyorum, bogazim tikaniyor, yutkunamiyorum, varligimin anlamsiz oldugu fikri icerisinde boguluyor ve yok olmak istiyorum, vs

Umudum gebeligin beni ruhen ve hormonal olarak bunlardan uzaklastirmasi. Insallah hic gerek kalmaz bunlari dusunmeye ve konusmaya.

Merak da ediyorum aslinda Kasim annesi olacak arkadaslar arasinda benim gibi depresyon ya da kaygi bozuklugu sikayeti olan, ilac kullanmak zorunda kalmis, ya da hala kullanan, ya da bu tur rahatsizliklarla daha once gebelik geciren var mi diye.

hee bılemewdım
kuzular ıyı
bugun hapsurdum kasıgım yerınden cıktı sankı

ben ben ben

aman yaa nasıl hormondur bu bı duzelemedı
Bebeğimin fotosunu gördün mü teyzesi :)
Haa ben hastayım yatıyorum, geçmiş olsun bile demedin baaaaaaakkkk

Hayır tatlım, evlenmeden önce kısa bi süre cipralex kullandım,, çok gerginsem tetikliyodu atağımı. Bide alkol aldığımda ki çok gerginsem tabi tetikliyordu. 2 kere hastanelik oldum diazem verdiler, onun dışında hissettiğim anda bişeyleri kontrol altına almayı öğrendim :) evleneli bi yılı geçti,, ama hiç olmadı. İlaç vs. kullanmadım, aslında psikiyatriye gitmem gerekiyodu ama aştım bebeğini düşünmek bile seni hayata daha sıkı bağlar, daha güzel düşlere salar ) bence senin ilacın bebeğin olacak,, tabi benimde onun mis kokusu,, minnacık elleri oyyyy yaa :)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…