2014 Kasım Anneleri

Ben kilo almamak icin eskiden beri uyguladigim programi beslenmemde uyguluyrm dogrumu bilmiyorum

Kahvalti

Cay
Bir dilim ekmek
Salatalik
Bi kibrit kutusu peynir
2-3 zeytin
1 haslanmis yumurta

Ara ogun 1030
1 kutu sut
1 muz

Oglen

Evden getirdigim sebze yemegi ve bi kase yogurt

Ara ogun 1630

Meyve
Ceviz yada galeta

Aksam

Corba salata kofte yada baska bi yemek

Ara ogun 2130

Meyve

Canım senin kaç haftalık peki şimdi? ne kadarken keseyi gördünüz?

Nerde calisiyorsun canım? Benim istahim çok açıldı 2kg almıştım sonra birgün okuldan sonra esimle isimiz vardı dolasinca 1 kgni vermisim. Eskisi kadar is yapmamamdanda kaynaklanıyor cok korkuyorum kaybetmekten. Bana sağlık ocagindaki hemşireler açık cay icmemi neskafe Türk kahvesi kola icmemi söyledi. Haftada iki defa balık yiyecekmisim. Ilk aylar zaten normal yemek yemek lazımmış. Diğer aylar normalden 300 500 kalori fazla yemek gerekiyormuş.

Bende diğer aylar ya varmıdır yokmudur derken bu ay olabilirim diye dusunuyordum. Bizim arkadaslar arasinda cok muhabbeti döndü esimin okulunda ne zaman dogcak falan diye sormaya başladılar. Aslında o zaman yoktu. Iyice kızıyordum. Sonra annem aradi anneannen seni rüyasında hamile görmüş dedi. Anne agzimi ariyorsan yok dedim. Yemin etti kadicagiz :)) ertesi günde test yaptım inanamadim.cok silik çıktı. Iki tane vardı elimde bir daha yaptım daha belirgindi. Kısa bir soktan sonra ertesi gün kan testi yaptık ordada cikinca tamam dedik :) Rabbim bekleyen herkese Nasip etsin

Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğim Bhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..

Günaydın canım benim kesen1700ken göründü ama nokta kadardı zor seçiliyordu 5000 olması gerek düzgün yapılanı görmem lazım net dedi doktor bende 5gün sonra tekrar gittim net gördü

Kızlar biliyosunuz dün keseyi görememiştik 5+3 olmamıza rağmen akşamda kahverengi siyah arası sıvı geldi çok korktum eşim bugün randevu alcak özele gitcez inşallah sorun yoktur 5+4 de görünür heralde artık pazartesi 1000 di değerim şindi 4000 olmuştur heralde

Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğim Bhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..

Yerleşme kanamasıdır canım çoğunda oluyor bende tam 5.haftada oldu önemli olan renginin kırmızı olması dedi doktor kahverengiye korkma ama gör keseni içn rahatlasın iyi haberlerle gel inşallah

Gunaydinnn guzel anneler bebislerimiz nasil?
Biz dun cok sukur kesemizi gorduk dr gayet iyi dedi haftaya cuma tekrar cagirdi kalp atisi icin bi de bi suru test verdi
Saglik ocaginda yapiliyo mu bu testler bilen var mi acaba? Kac haftalik oldugumu sordum cunku ben sata gore 6 haftalik hamileyim doktor keseyi gordugumuze gore 5 haftaliktir dedi ama Net olarak haftaya cuma kalp atisi icin geldiginde olcum yapar soyleriz dedi. Cok degisik geldi Bana bilemiyorum normal mi siz Ne dersiniz?

gecmiss olsunn sana da canimm... bll bol c vitamini al. tavuk suyu corba bide meptamid evde var da surekli hap mi kullancam diyip direniyorum. mecbur bisey yapmak yafa biryere gitmek zorunda kalirsam kullancam mecur...
Canım naptıysam olmuyor,, bugün sesimde gitti iyice kaçınılmaz son..
Sürekli kullanmak değil ama ne bileyim canım, dediğin gibi arada can simidi olarak kullanırsın..

Bugün tam 7.haftadayım ilk defa midem bulanıyor bulanmasa daha iyiydi valla bende bulnmıyor diye üzülüyordum

Sorma,, ağzım kulağımda habire bakıyorum...salı bebişin kaçıncı haftası oluyo,, kalp atışlarını mı dinleyeceksin :))bekliyorum fotoları,, senin köfteyi de görelim minnak minnak :)) hep mercimek mi dicez hem köfte desek artık

arkadaşlar merhaba kısmetse 17 kasım benimkide:) aklıma çok takılan bir soru var nasıl besleniyorsunuz özel olarak bu konuda doktorlarınız bir sey söyledi mi?

selam günaydın kızlar nasılsınız bugün?

kilo sorunu bende de var maalesef 4 yıldırbebek için hormon ilacları iğneleri almaktan şiştim...

bende insallah daha fazla almam diye düşünüyorum üzülüyorum ama sonra diyorum bebeğin için hersey,

yeterki sağlıklı olsun kıloyu bosver...doktorum ilk 3 ay, ayda 1kg almamı önerdi..

bazen çok yiyorum bazen iştahsız oluyorum şuana kadar kılo almadım enazından o benı teseli ediyor

toplamda 10 kg alsak ve hamılelıgı sonlandırsak ne güzel olacak ama bakalım hayırlısı.

Gorunur bence, arkadasim 1000 olmadan kese gorunmuo en az bin olmasi laxim demisti :)

Allh hepimizin gebeligini saglikli bi sekilde tamamina erdirsin

Sende muayeneden gelince yaz detayli olur mu :) merak edyrmmmm
Öncelikle gözünüz aydın kızlar
Ben 820 de keseyi gördüm,, o aralık değişebilir :)

arkadaşlar merhaba kısmetse 17 kasım benimkide:) aklıma çok takılan bir soru var nasıl besleniyorsunuz özel olarak bu konuda doktorlarınız bir sey söyledi mi?

merhaba hosgeldin aramıza : ) hayırlı olsun bebeğin.

doktorum hergün 2 yumurta,haftada 2 beyaz et,hergün 1 bardak süt tüketmemi söyledi.

Canım aklına kötü şeyler getirme hemen umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…