sonuçların temiz çıkmasına sevindim canım, 5+6 da kalp atışı haa maşallahçok uğraşma canım yorma kendini
bu arada beni 2 hafta sonra çağırdı
geç döllenme sorun değil canım benimde geç döllenme çok şükür bugün kesemizi gördük
Dun vajinal gorduk canim 5+3 tukCanım senin kaç haftalık peki şimdi? ne kadarken keseyi gördünüz?
Ben kilo almamak icin eskiden beri uyguladigim programi beslenmemde uyguluyrm dogrumu bilmiyorum
Kahvalti
Cay
Bir dilim ekmek
Salatalik
Bi kibrit kutusu peynir
2-3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Ara ogun 1030
1 kutu sut
1 muz
Oglen
Evden getirdigim sebze yemegi ve bi kase yogurt
Ara ogun 1630
Meyve
Ceviz yada galeta
Aksam
Corba salata kofte yada baska bi yemek
Ara ogun 2130
Meyve
Cnm mecbur alttan bakacak, karindan gorunmesi icin 6000 falab olmasi lazim ki oda ancsk haftaya
Sen daha erken ogrenmissin:) ben ilk denedigim ay adet gunumden once kan falan verdim meraktsn ama olmadi cok cnm sikildi cunku ben hemen isteyince cocuk oluyr saniodum, sonra kendime soz verdim test yapmicsm die, subatta hic umudum yoktu martta icime bisi oldu, umutlandim ama yine bekledim ben 30 gunde bi adet oluyrm 9 martta adet olmam gerekiodu sabah 630 da kalkip hemen test yaptim
Bi gun oncesi cok halsizlik ve bel agrisi vardi, midem bulanmiyr henuz, ama adet oncesinden beri sabahlari midemde yanma oluo hafif
Kasigim agrio bide, batma seklinde kesik kesik bi agri, degisik, bazen sag agrio bazen sol
İyi yapiosun cnm uzum yiyerrk, ben bi ceviz yiyorum onuda is yerinde ara ogun olarak yiyorym
Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğimBhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..
Dun vajinal gorduk canim 5+3 tuk[/QUOTE
ozaman benim salı günü gözükmeyebilir çünki ozaman 5+0 olucam((
Günaydın, ben de bugün görmeye gideceğimBhcg 2000 küsür olması gerek bugün, görünür sanırım değil mi, sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah hemen görünür seninki de..
Kızlar biliyosunuz dün keseyi görememiştik 5+3 olmamıza rağmen akşamda kahverengi siyah arası sıvı geldi çok korktum eşim bugün randevu alcak özele gitcez inşallah sorun yoktur 5+4 de görünür heralde artık pazartesi 1000 di değerim şindi 4000 olmuştur heralde
Aynen valla,,açıkçasıUmarım iyi olur herşey bebişlerimiz sağlıklı olsun da kiloyu boşver
Canım naptıysam olmuyor,, bugün sesimde gitti iyicegecmiss olsunn sana da canimm... bll bol c vitamini al. tavuk suyu corba bidemeptamid evde var da surekli hap mi kullancam diyip direniyorum. mecbur bisey yapmak yafa biryere gitmek zorunda kalirsam kullancam mecur...
Sorma,, ağzım kulağımda habire bakıyorum...salı bebişin kaçıncı haftası oluyo,, kalp atışlarını mı dinleyeceksin :))bekliyorum fotoları,, senin köfteyi de görelim minnak minnak :)) hep mercimek mi dicez hem köfte desek artıkgborg maşallah canım ya :) minik şey. sevesim geldi ay heyecan yaptım salıya az kaldı. zor dayanıyorum of. inşallah bende buraya bebeğimin resmini koyarım. inşallah bu sefer duyarım o sesi. valla ağlıycam çıkıyo arada
Öncelikle gözünüz aydın kızlarGorunur bence, arkadasim 1000 olmadan kese gorunmuo en az bin olmasi laxim demisti :)
Allh hepimizin gebeligini saglikli bi sekilde tamamina erdirsin
Sende muayeneden gelince yaz detayli olur mu :) merak edyrmmmm
arkadaşlar merhaba kısmetse 17 kasım benimkide:) aklıma çok takılan bir soru var nasıl besleniyorsunuz özel olarak bu konuda doktorlarınız bir sey söyledi mi?
Canım aklına kötü şeyler getirme hemenKızlar biliyosunuz dün keseyi görememiştik 5+3 olmamıza rağmen akşamda kahverengi siyah arası sıvı geldi çok korktum eşim bugün randevu alcak özele gitcez inşallah sorun yoktur 5+4 de görünür heralde artık pazartesi 1000 di değerim şindi 4000 olmuştur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?