- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Kizlarmakyaj konusunda ne dusunuyorsunuz ???
Yapiyor musunuz?? Sampuan dis macunu falan degistirdiniZ mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok mantıklı :) daha önce hiç aklıma gelmedi, bazen tutuluyorum :))
Sağol canım, dediğin gibi yapıcam
Light süt alıp eve koymuştum 4 paket hemdee,, onları bitirim sıradan giderimyağlı süt içe içe kilo almayayım dedim şimdi bide bal koyuyoruz içine faranjitim diye,, şişicem iyice
Bende Kasım annesi olucam inşallah:)
günaydın kızlar
ben dün hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok şaşkınım bugün de doğru dürüst uyayamadım
benim dünkü kan testimde değerim 757 çıkıt sizce bu değer normalden çok mu yüksek nasıl tüp bebekle hamile kaldım bu arada
S.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde bi aksilik olmazsa kasımda doğacak. ..tabi şükürler olsun benim bebeisler ikiz...erken de gelebilirler :) hayırlısı olsun 4 hafta 5 gunlukler
malesef benimde azimsanmayacak olcude bi kilo sorunum vardoktorum abur cubur gecistirme olayini , paketli besinleri sekerli herturlu hazir gidayi yasakladi. Nekadar saglikli ve duzgun beslenirsen hem senin hemde bebegin icin sorun olmaz dedi.simdiye kadarda bu sekilde yapmaya calistim ve hic kilo almadim. Benim en buyuk sikintim su konusunda oluyor malesef. Suyu hic sevmiyorum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri zorla iciyorum. 2lt enaz su icmem gerekirken ben 1 lt suyu zor bitiriyorum bu konuda caresizim varsa bi yontemi banada onerin lutfen...
İnşallah çok kilo almadan sağlıklı bir şekilde hamileliğimi tamamlarız. Benim de su içme konusunda sıkıntılarım var. Şu an beş buçuk ayluk hamile olan bir arkdaş da maksimum 1 litre içebildiğini söylüyordu. Doktoru, önemli değil bebeğin durumu gayet iyi, içtiğin su yetiyor demiş. bunu duymak beni rahatlattı.
şükür korkutacak kıvamda olmadı. nokta nokta zar zor gözüküyor. progestan içiyorum ayağa kalkmıyorum sıkıntım yok şuan için inşallah canım hayırlısıyla şu tehlikeli zamanları atlatsak bir :)
malesef benimde azimsanmayacak olcude bi kilo sorunum vardoktorum abur cubur gecistirme olayini , paketli besinleri sekerli herturlu hazir gidayi yasakladi. Nekadar saglikli ve duzgun beslenirsen hem senin hemde bebegin icin sorun olmaz dedi.simdiye kadarda bu sekilde yapmaya calistim ve hic kilo almadim. Benim en buyuk sikintim su konusunda oluyor malesef. Suyu hic sevmiyorum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri zorla iciyorum. 2lt enaz su icmem gerekirken ben 1 lt suyu zor bitiriyorum bu konuda caresizim varsa bi yontemi banada onerin lutfen...
İnşallah çok kilo almadan sağlıklı bir şekilde hamileliğimi tamamlarız. Benim de su içme konusunda sıkıntılarım var. Şu an beş buçuk ayluk hamile olan bir arkdaş da maksimum 1 litre içebildiğini söylüyordu. Doktoru, önemli değil bebeğin durumu gayet iyi, içtiğin su yetiyor demiş. bunu duymak beni rahatlattı.
su ana kadar hic kilo almadim bu iyi bisey. Elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum. Dr un bana onerdigi 7 kg ile bitirmem :44: simdilik hedefim bu bakalim. Su konusunda da tele program yukledim habire hatirlatiyor bana zorlada olsa iciyorum. Yaz geldiginde daha rahat olur sanirim.
Cok gecmis olsun. Hem hamilelik hem hastalik cok zor. İlac kullanmadan iyilesmek gerekince artik elde ne varsa icilecek. Yarim yagli sut icmen cok daha iyi cunku yaglikucagina alirsin.
su ana kadar hic kilo almadim bu iyi bisey. Elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum. Dr un bana onerdigi 7 kg ile bitirmem :44: simdilik hedefim bu bakalim. Su konusunda da tele program yukledim habire hatirlatiyor bana zorlada olsa iciyorum. Yaz geldiginde daha rahat olur sanirim.
7 kilo çok iyi ya inşallah hedeflediğiniz gibi olurhamileliğimizin önemli kısmını yaz aylarında geçirmemiz su içmek için büyük fırsat :) Telefon hatırlatınca üç litreyi içebiliyorsanız ne mutlu size
Slm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur
Hayirli olsun canim. Guzel dileklerin icinde cok sagol. İnsallah gepimiz miniklerimizi saglikla aliriz kucagimizaSlm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur
7 kilo çok iyi ya inşallah hedeflediğiniz gibi olurhamileliğimizin önemli kısmını yaz aylarında geçirmemiz su içmek için büyük fırsat :) Telefon hatırlatınca üç litreyi içebiliyorsanız ne mutlu size
yok canim nerdee 1,5 litre anca ama yazin biraz daha artar diye tahmin ediyorum.
yok canim nerdee 1,5 litre anca ama yazin biraz daha artar diye tahmin ediyorum.
Olsun ya bence vücudun ihtiyacı o kadar. ben kendimi çok zorlayıp iki litre su içtiğimde lavabodan çıkamıyorum, fazla geliyor. ama bir buçuk litreden de aşağı inmemek lazım bence.
Son bi saat içinde bir lt su içtim kızlar :))yok canim nerdee 1,5 litre anca ama yazin biraz daha artar diye tahmin ediyorum.
1 lt.lik şişeye ılık su yaptık, öksüresim geldikçe yudumluyorum,, böyle dvm edersem günlük 5 lt. içerim heraldee
kizlar bicogunuz keselerinizin fotosunu koymussunuzbuda benim minigimin kesesi
Eki Görüntüle 1025520
inşallah geçer galiba 6.haftadan sonra geçiyorHosgeldiniz, hayirli ugurlu olsun hamileliginiz, saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallah :)
Benim de oldukca yogun kasik agrim olmustu regl olmam gereken hafta ve onu takip eden hafta. Yeni yeni azaldi agrilarim. Pek cok arkadasla da konustuk bu konuyu, doktorlar da normal diyor. Cok dayanilmayacak hale gelmedigi ve kanama ile beraber olmadigi surece kasik agrisi normal. Endise etmeyin :)
hayırlı olsun canımSlm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur
ne güzel keseyi görmüşsün darısı bana 2 hafta sonrakizlar bicogunuz keselerinizin fotosunu koymussunuzbuda benim minigimin kesesi
Eki Görüntüle 1025520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?