2014 Kasım Anneleri

Kizlarmakyaj konusunda ne dusunuyorsunuz ???

Yapiyor musunuz?? Sampuan dis macunu falan degistirdiniZ mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben uzun suredir organik makyaj urunleri kullaniyordum zaten, ama yine de mumkun oldugunca makyaj yapmamaya calisiyorum. Bu sefer de zombi gibi geziyorum ortalikta soluk bir yuzle, bi suru kisi hayirdir, hasta misin diye sordu, oyle olunca da moralim bozuluyor :)

Dis macunum da organik, yalniz yuz temizleyicisi konusunda endiseleniyorum. Normalde yagli ciltler icin oldukca etkili temizleyici ve nemlendirici krem kullaniyorum. Son iki haftadir yuzumu sadece bebe sampuani ile yikiyorum ama ne kadar idare eder bilmiyorum. Sampuan konusu ise soyle, normalde kuaforden aldigim bir sampuanim var ama sanirim onda da organik bir urune gecicem.

Bunlara dikkat ediyorum ama acikcasi dikkat etmesem, makyaj yapsam, her zamanki cilt temizleyicimi kullansam ne kadar olumsuz etki eder bebege pek de emin degilim. Sanirim kendi icim rahat olsun diye yapiyorum.

Cok gecmis olsun. Hem hamilelik hem hastalik cok zor. İlac kullanmadan iyilesmek gerekince artik elde ne varsa icilecek. Yarim yagli sut icmen cok daha iyi cunku yagli sutler bagirsaklarda daha zor emildiginden gaz olusumunu cok arttiriyor. Laktozsuz sut ama kesin cozum.

Bende Kasım annesi olucam inşallah:)

hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucaginada alirsin insallah

bende hamile oldugumu ogrendigim gun uyuyamamistim. İnsan bu kadar cok bekledikten sonra bu mucizeye inanmakta zorlaniyor. İnsallah saglikli bi sekildede kucagina alirsin.

Son düzenleme:
S.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde bi aksilik olmazsa kasımda doğacak. ..tabi şükürler olsun benim bebeisler ikiz...erken de gelebilirler :) hayırlısı olsun 4 hafta 5 gunlukler

S.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde bi aksilik olmazsa kasımda doğacak. ..tabi şükürler olsun benim bebeisler ikiz...erken de gelebilirler :) hayırlısı olsun 4 hafta 5 gunlukler

hayirli olsun saglikla mutlulukla dogsunlar. İkiz annesi olmak hem cok guzel hemde eminim cok zordur.

Son düzenleme:

İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacak canım. 18 mart randevu gününüz iyi geçer inşallah. güzel haberlerini bekliyorum...

Cok gecmis olsun. Hem hamilelik hem hastalik cok zor. İlac kullanmadan iyilesmek gerekince artik elde ne varsa icilecek. Yarim yagli sut icmen cok daha iyi cunku yaglikucagina alirsin.

Canım ben light içiyorum daha iyi yağlıdan
Buarada hepinize bi uyarım var arkadaşlar!!!!!
Benim öksürüğüm şiddetlendi, çok minik bi kahverengi leke gördüm. Hastaneyi aradık, öksürükten olabileceğini söylediler,,günde 3 lt ılık su iç dediler..yatıyodum zaten hastayım diye, bugün biraz dışarı çıkmıştım,, şimdi yatışa devam.. Ağrım sancım yok ama öksürünce oluyo birazcık kasıyo beni.. Amannn dikkat edin havalar çarpmasın,, kendinizi sıcak tutun.. Ve mümkün mertebe dinlenin,, ağır kaldırmayın ve cinsellikten uzak durun 3. ayınız dolana kadar...

Slm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur

Slm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur
Hayirli olsun canim. Guzel dileklerin icinde cok sagol. İnsallah gepimiz miniklerimizi saglikla aliriz kucagimiza

inşallah geçer galiba 6.haftadan sonra geçiyor
sağol yorumun için

hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucaginada alirsin insallah

bende hamile oldugumu ogrendigim gun uyuyamamistim. İnsan bu kadar cok bekledikten sonra bu mucizeye inanmakta zorlaniyor. İnsallah saglikli bi sekildede kucagina alirsin.[/QUOTE]
ayyy hiç sorma o kadar çok bekledim ki mucizemi çok şükür Rabbime

hayırlı olsun canım
kizlar bicogunuz keselerinizin fotosunu koymussunuz buda benim minigimin kesesi
Eki Görüntüle 1025520
ne güzel keseyi görmüşsün darısı bana 2 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…