Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse bana cvp yazmadı aşk olsun:-( bebek çikolatalarını sormuştum;-(
Amiiiin insallah insallahKızlar bugün kuzenim doğum yaptı, gece hafif sancısı gelmiş sabah doğum haneye girdikten 15 dk sonra almışlar kucaklarına. Darısı başımıza inşallah
cnm ben pastaneden ambalajlı cıkolata alıp uzerıne etıket yapıstırıcam hosgeldın kamer dıye onuda sık bı gumus tepsıde ıkram edıcemKimse bana cvp yazmadı aşk olsun:-( bebek çikolatalarını sormuştum;-(
kızlarr namazınızı nasıl kılıyosunuz ben 5 ay ayakta kıldım ama sonra gobegım çıkınca oturarak kılmaya başladım sandalyede kılmak caiz degılmıs onun yerıne oturarak kılmak daha hayırlıymış ama artık oturarakta kılamıyorum bacaklarım ve gobegım musade etmıyo sızler napıyosunuz?
Valla ben en kucik sehpaya oturuyorum enkızlarr namazınızseccadr kılıyosunuz ben 5 ay ayakta kıldım ama sonra gobegım çıkınca oturarak kılmaya başladım sandalyede kılmak caiz degılmıs onun yerıne oturarak kılmak daha hayırlıymış ama artık oturarakta kılamıyorum bacaklarım ve gobegım musade etmıyo sızler napıyosunuz?
kızlarr namazınızı nasıl kılıyosunuz ben 5 ay ayakta kıldım ama sonra gobegım çıkınca oturarak kılmaya başladım sandalyede kılmak caiz degılmıs onun yerıne oturarak kılmak daha hayırlıymış ama artık oturarakta kılamıyorum bacaklarım ve gobegım musade etmıyo sızler napıyosunuz?
Sağol canım ilgilenip cvp yazdıgın îçincanım ben bilmiyorum valla
Sağol canım bunu hiç düşünmemiştim daha mı ucuza gelir ki netten baktımda begenmedim modelleri yacnm ben pastaneden ambalajlı cıkolata alıp uzerıne etıket yapıstırıcam hosgeldın kamer dıye onuda sık bı gumus tepsıde ıkram edıcem
genelde sandalyede kılınıyo ama onun yerıne oturarak kılmak daha ıyıymıs ama tabıkı hıc oturamıcak durumdaysan sandalye olabılırmıskv sandalyede kılıyor ama
amin cnm bende bundan sonra sandalye dusunuyorumValla ben en kucik sehpaya oturuyorum en
buyuk olana kirlent koydum seccade serdim oyle secde yapiyorum zorlaniuorum yinede ama Allah kabul etsin hepimizinkini
ben ayakta kılıyorum canım secdeden kalkarken çok zorlanıyorum ama yavaş yavaş kılıyorumgenelde sandalyede kılınıyo ama onun yerıne oturarak kılmak daha ıyıymıs ama tabıkı hıc oturamıcak durumdaysan sandalye olabılırmıs
aynen mecbur bu son ıkı ay oyle yapıcam cnm başka çarem yokcanım ben 18-28. haftalarda sandalyede kıldım mecburen yere oturmam imkansız..28den beridir de sandalyeye dik bir şekilde oturamıyorum o yüzden ya yatağın ya koltuğun kenarına oturup kılıyorum..
caiz değil ama "zorlaştırmayın kolaylaştırın" diye de bir hadis var elimizden geldiği kadar artık...sen yeter ki kıl..
Valla ben en kucik sehpaya oturuyorum en
buyuk olana kirlent koydum seccade serdim oyle secde yapiyorum zorlaniuorum yinede ama Allah kabul etsin hepimizinkini
bayan bilinmeyendi galibakız sen bilirsin bebeğine "mina" ismini koyacak olan kimdi??
bak cnm böyle olucak kesınlıkle daha ucuzSağol canım bunu hiç düşünmemiştim daha mı ucuza gelir ki netten baktımda begenmedim modelleri ya
Sağol canım ya valla aklıma yattı ama üzerindeki etiketleri nasıl yapcaksınbak cnm böyle olucak kesınlıkle daha ucuz